İnstagram Takipçi Hilesi İle Takipçi Sayınızı Arttırmak…

Günümüzde En Çok Kullanılan Uygulamalardan Biri İnstagram… Tabi ki En Önemli Unsur İse Takipçi Sayısı… Fenomen Olabilmek İçin Yada Ürün Satabilmek İçin İlk Şart Takipçilerinizin Fazla Olması… Peki İnstagram Takipçi Hilesi Nedir ? Nasıl Takipçi Sayınızı Arttırabilirsiniz… Detaylar Haberimizde…

Instagram Takipçi Hilesi

Sosyal medyanın en popüler uygulamalarından biri olan Instagram, yeni gelen anlık resim paylaşma özelliği ile oldukça tercih edilmeye başlanmıştır. Bu nedenle çoğu kişi takipçi sayısını arttırarak daha da popüler olma gereksinimi duymaktadır. Bu şekilde yaparak binlerce takipçiye sahip olan çok sayıda kişi vardır. Peki, neden insanlar daha fazla takipçi sayısına ihtiyaç duyar? Bunun en önemli nedeni ise yüksek takipçi sayısına sahip olan sayfaların reklam alarak para kazandığı bilinmektedir. Aynı zamanda hem popüler hem de para kazanmak isteyen kişiler takipçi sayısını arttırmaya çalışmaktadır.

instagram-takipci-hilesi

Takipçi Sayısı Nasıl Arttırılır?

Bunun 2 yolu vardır fakat biraz uğraşmanız gerekecektir. Çünkü bunun çözümlerinden biri diğer popüler sayfaların paylaşımlarının altına yorum yaparak takipçi kazanmak isteyenleri takip edeni takip etmeniz gerekmektedir. Siz insanları takip ettikçe onlarda sizi edecektir ve takipçi sayınızın zamanla arttığını göreceksiniz. Bu oldukça güvenli bir yöntemdir fakat uzun bir zamanınızı alacaktır. Bunun yanında birçok sitede bulunan Instagram Takipçi Hilesi, size anında yüzlerce takipçi kazandıracaktır fakat bu pek güvenli değildir. Çünkü bu şekilde hesabına virüs bulaşan çok sayıda kişi vardır ve hesabını kapatmak zorunda kalmıştır.

Instagram en önemli sosyal mecralardan bir tanesidir. Bu nedenle burada kimse hesabına virüs bulaşmasını veya kapanmasını istemez. Onun için bu tarz hileler kullanarak takipçi sayısını arttırmak yerine, sizin gibi takipçi kazanmak isteyen kişileri takip ederek onlarında sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz. Bu şekilde kalıcı bir takip sağlanacak ve takipçi sayınızda yaklaşık olarak her gün 200’lük artışlar olacaktır. Sizin takipten çıkaranı bulmak için ise ‘Takipçiler’ adlı mobil uygulamayı kullanarak sizde takipten çıkarabilirsiniz.

instagram-takipci-hileleri

Instagramın kullanıcı sayısı da günden güne artmaktadır. Bu nedenle bu medyada fazla takipçi sayısına sahip olarak boy göstermek isteyen kişiler Instagram takipçi hilesi kullanmaktadır. Bunların yanında yeni yeni gelen güncellemeler sayesinde de uygulama oldukça ilgi çekici hale getirilmiştir. İnternetin en çok kullanılan uygulamalarından bir tanesi snapchat ve diğer ise Instagramdır. Fakat Instagram çok daha eskidir ve çok daha fazla kullanıcıya sahiptir. Bu nedenle çoğu kişi ilk önce orada popüler olmak istemektedir.

Instagram Takipçi hilelerinin de çok sayıda olmasının ana nedenlerinden biri de budur. Takipçi sayısını arttıran kişiler ise karşılıklı olarak fotoğraflar beğenerek kendi paylaştıkları resimlerin de beğeni sayılarını arttırmaktadır. Bu şekilde keşfet kısmında daha çok çıkacaktır ve daha çok kişinin resmi görmesi sağlanacaktır. Instagaram da video da paylaşma özelliği geldiğinden beri face book’un da önüne geçmiştir. Çünkü çok sayıda sosyal medya uygulaması vardır. Vine, Scorp gibi uygulamalar, Instagrama video yükleme özelliği geldiğinden beri popülerliğini kaybetmiştir. Bu nedenle insanlar en fazla Instagramda takipçi kasmak istemektedir. Takipçi kazanmanın en kolay yollarından bir tanesi ise, ünlü sayfalardan sizin sayfasını reklam yapmasını sağlamaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.