İstanbul’da Bubble Tea İçebileceğiniz Mekanlar (En İyiler ve Fiyatları 2024)

Bubble Tea Nedir? , Bubble Tea Fiyatları 2024 , İstanbul’daki En İyi Bubble Tea Yapan Mekanlar, İstanbul Avrupa Yakası Bubble Tea Nerede İçilir? , İstanbul Anadolu Yakası Bubble Tea Nerede İçilir? 

Bubble Tea

Son dönemlerin yıldız içeceklerinden biri de Bubble Tea oldu. Özellikle Asyada başlayan bu akım tüm dünyayı sardı. Şimdi neredeyse dünyada bilmeyen yok. Özellikle İstanbul’da bubble Tea için özel mekanlar bile açıldı. Genellikle Yazın daha çok tercih edildiği söylense de bize göre 4 mevsim rahatlıkla tüketilebilecek bir içecek.

Bubble Tea Nedir?

Aslında Tayvanda meşhur olan değişik bir lezzet. Sonrasında ise Tüm dünyaya açıldı ve 2022 yılında Türkiye’ye geldi. Bubble Tea Nedir diye soracak olabilirsiniz. Daha önce hiç içmemiş olabilirsiniz. Evet değişik bir lezzet ve değişik bir çay . Bubble Tea isminden de anlaşılacağı gibi üzerinde minik baloncuklar olan çay ve süt karışımı diyebiliriz. Türkiye’de bazi yerler Türkçe olarak inci çayı‘da diyebilmekte. Bubble Tea içine farklı aromalarda eklenerek değişik tatlar elde edilmekte. Meyve Aromaları, Bal ve Çikolata bile eklenmekte ve çok farklı lezzetler olmakta.

bubble-tea-mekanlari-istanbul

Çay içmeyi sevmeyenleri bil kendisine bağımlı hale getiren bu içecek aslında çalkalandığı için üzerinde küçük köpük baloncukları oluşan bir içecek.

Bubble Tea Ülkemizde de çok sevildi ve çok hızlı bir şekilde bir çok mekanın Menüsüne girdi. Hatta sadece Bubble Tea yapan mekanlar bile şuan İstanbul’da mevcut. İstanbul dışında çok fazla mekan olduğunu söyleyemeyiz ama İstanbul Bubble Tea mekanları son derece kaliteli ve Bubble Tea’yi son derece iyi yapmakta.

Asyadan Amerika’ya uzanan Avrupayı da sardıktan sonra Türkiye’de inanılmaz bir şekilde sevilen İstanbul Bubble Tea mekanlarını sizler için araştırdık.

istanbuldaki-en-iyi-bubble-tea-mekanlari

İstanbul Avrupa Yakası Bubble Tea Nerede İçilir? 

Bubble Tea genellikle İstanbul ‘da Beşiktaş ve Kadıköy’de çok daha fazla mekana sahip. Bizde bu bölgelerdeki en iyi bubble tea mekanlarını sizler için araştırdık.

Melez Tea Lab / Maslak Reşitpaşa

Çok değişik tatlara ulaşmak Keşfedilmeyen tadları denemek için kesinlikle gelmeniz gereken mekanların başında  Melez Tea Bar gelmekte. Özellikle Bubble Tea bize göre Sadece İstanbul değil Türkiye’nin en başarılı yapan mekan diyebiliriz. Son derece elit ve kaliteli bir mekan. Tamamı el yapımı çayları ile harika tatlar sunmakta. İçeride sayamayacağımız kadar çeşitte çay bulunmakta. Beyaz Çay Bubble Tea Matcha Çayı gibi değişik tatları kesinlikle tatmanız gereken bir mekan. Bubble Tea içmek için en iyi mekan diyebiliriz.

Melez Tea Lab Bubble Tea Fiyatları 60 TL ile 90 TL arasında değişmekte.

Adres: Reşitpaşa Mahallesi  Kongre Cad. 81/A Sarıyer/İstanbul
Rezervasyon Telefon: +90 212 229 29 69

bubble-tea-nedir


Tea Taste / Beşiktaş

Avrupa yakasının en meşhur Bubble Tea mekanlarından biri de Tea Taste . Geleneksel Asya tarifine sadık ve çok fazla çeşit bulunmamakta. Fakat ellerindeki çeşitler size kesinlikle yetecek. Ayrıca kendi tatları olan efsane karışımlarda mevcut. Karamelli meyveli, sütlü ve Matcha’lı çeşitleri ile doyurucu büyük boy bardakları ile Bubble Tea‘nin tadına doyasıya varacaksınız. Bubble Tea daha önce içmediyseniz ve çok merak ediyorsanız İstanbul’daki en iyi bubble tea mekanı olan Tea Taste mekanına kesinlikle uğramanızı tavsiye ederiz.

Tea Taste Bubble Tea Fiyatları 50 TL ile 70 TL arasında değişmekte.

Adres: Sinanpaşa Mah. Şehit Dursun Bakan Sok. No: 14/A Beşiktaş/İstanbul
Telefon: +90 212 296 85 55


Bubble Pub / Beşiktaş

Tamamen kendilerine özgü bir karışım kullanan Bubble Pub diğer Bubble Tealere göre çok farklı tatlar yakalamış durumda. Özellikle sunum konusunda son derece başarılı bir mekan. Çok farklı bir Bubble Tea tedımı yapmak isterseniz Kesinlikle Beşiktaş’ta Bubble Pub ‘a gelmenizi tavsiye ederiz.

bubble-tea-fiyatlari-istanbul

Bubble Pub Bubble Tea Fiyatları 55 TL ile 75 TL arasında değişmekte.

Adres: Sinanpaşa Mah. Hattat Tahsin Sok No: 27A Beşiktaş, İstanbul
Telefon: +90 537 266 28 46


Monster Teashop / Beşiktaş

Bubble Tea mekanları arasında en sıcak ortama sahip mekan diyebiliriz. Birbirinden leziz inci çayları sunmakta. Özellikle Monster Boba çıkış çayları ve kesinlikle ilk tercihiniz olmalı diyebiliriz. Bir çok mevye ve aromalı çaylar hazırlanmakta. Beşiktaşa işiniz düşerse kesinlikle uğramanız gereken sıcak ortama sahip mekanlardan biridir.

Monster Teashop Bubble Tea Fiyatları 60 TL ile 80 TL arasında değişmekte.

Adres: Vişnezade Mah. Süleyman Seba Cad. No: 76/B Beşiktaş/İstanbul
Telefon: +90 212 259 17 40

İstanbul Anadolu Yakası Bubble Tea Nerede İçilir? 

Poppin Bubble Tea And Coffee / Kadıköy

Türkiye’nin ilk Bubble Tea mekanlarından biridir Poppin . Aslında bir çok kahve çeşidini de bu mekanda bulabilirsiniz. Anadolu yakasında en iyi bubble Tea bu mekanda içebilirsiniz. Son derece kaliteli ve keyifli bir şekilde bubble tea’nizi içebilir arkadaşlarınızla koyu bir sohbete dalabilirsiniz. Bir çok çeşitte Bubble Tea vardır. Mekan kesinlikle en uğrak mekanlardan biri olmaya aday.

Poppin Bubble Tea And Coffee Bubble Tea Fiyatları 50 TL ile 70 TL arasında değişmekte.

Adres: Caferağa Mahallesi Bademaltı Sok. No:36/B Kadıköy/İstanbul
Telefon: +90216 330 89 61


Dem Moda / Kadıköy

Kadıköy’ hatta Anadolu yakasının en iyi çay mekanlarından biridir Dem . Menüsüne son dönemde Bubble Tea ekledi ve son derece tercih edilen bir tat ortaya çıkardı. Bilindik Bubble tea lezzetinden biraz daha farklı fakat bağımlılık yapabilecek tatta. Buzlu çaylarını kesinlikle tercih etmeniz gereken bir mekan. Değişik tatlar arıyorsanız mesela Frenk üzümü , Çilek, Hibisküs giib kesinlikle Dem Moda’ya gitmenizi tavsiye ederiz.

Dem Moda Bubble Tea Fiyatları 55 TL ile 70 TL arasında değişmekte.

Adres: Caferağa Şair Nefi Sok. 9/A Kadıköy/İstanbul
Telefon: +90 216 449 26 00

istanbuldaki-bubble-tea-mekanlari


Zuffy Bubble Tea / Kadıköy

Kadiköydeki Son dönemde çok fazla bubble Tea mekanı açıldı. Bunlardan en çok tercih çok tutan mekanlardan birisi Zuffy oldu. Çok fazla Bubble tea çeşidi bulunmakta. Kesinlikle hepsini tatmalısınız.

Zuffy Bubble Tea Fiyatları 54 TL ile 75 TL arasında değişmekte.

Adres: Caferağa, Moda Cad. No:52 Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0530 788 59 61

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.