İstanbulda En İyi Katarakt Ameliyatı Yapan Hastaneler ve Fiyatları 2024

Katarakt Ameliyatı Fiyatları 2024, Sizler İçin İstanbul’daki En İyi Katarakt Ameliyatı Yapan Hastaneleri ve Doktorları Listeledik. Ayrıca Özel Göz Hastanelerinin Katarakt Ameliyatı Fiyatlarını da Sizler İçin Araştırdık Haberimizde…

Türkiye’de en çok görülen göz hastalıklarının başında katarakt gelmekte. Aslında gözümüze iyi bakmadığımızdan ve yaş ilerlemesi ile de insanların en büyük görme problemlerinin başında gelmekte. Fakat katarakt sadece yetişkinlerde görülmez bebeklerde de katarakt görülebilir. Özellikle uyarmamız gerekiyor bebeklerde erken teşhis ile çok basit bir şekilde tedavi edilebilmektedir.Bebeklerin göz bebeğinde beyazlık veya grilik görülürse kesinlikle doktorunuza başvurmanız gerekmektedir. son dönemlerde yapılan araştırmalarda diyabet kataraktın ilerlemesinde en büyük sebep olarak ortaya çıkmıştır. Katarakt Ameliyat Fiyatları  ise hastaneye göre değişmekte. Ortalama Fiyatlar ise 14.500 TL den başlamakta 22.000 Tl civarına kadar çıkmaktadır. Ayrıca Devlet Göz Hastanesinde SGK’lılar ücretsiz olarak katarakt ameliyatı olabilmektedir.

Göz çizdirme ameliyatı fiyatları 2024 haberlerimizi de incelemenizi tavsiye ederiz…

Katarakt tedavisinde En İyi Yöntemler

Katarakt tedavisinde en yeni teknoloji Zepto yöntemidir. Zepto yöntemi son 2 senedir uygulanmakta ve son derece başarılı sonuçlar alınmaktadır. Yıllardır tercih edilen diğer bir yöntem ise Fakoemülsifikasyon( FAKO )’dur. Kısaca bu iki yöntemi açıklayalım;

ZEPTO® Yöntemi


En Modern ve günümüzde en çok tercih edilen katarakt tedavi yöntemi Zepto teknolojisi Femtosaniye lazerden çok daha hızlı tedavi etmekte. Bu sayede katarakt ön yüzeyi daha iyi açılabiliyor ve kataraktın temizlenmesi işlemi ile birlikte bu açıklığa akıllı lens ekleniyor. Zepto teknolojisi ile göze yerleştirilen merceklerde kayma yaşanmıyor ve görüntü kalitesi son derece yüksek oluyor. Ayrıca Zepto teknolojisi zaman olarak en kısa tedavi yöntemi.

Fakoemülsifikasyon( FAKO ) Yöntemi

20 yılı aşkın bir süredir yapılan bir katarakt tedavi yöntemidir. fakoemulsifikasyon tekniği olarak bilinen ve yüksek ultrasonik dalgalar kullanılarak katarakt ameliyatı gerçekleştirilmektedir. Ortalama katarakt ameliyatı süresi 20 ile 30 dakika arasındadır. Ameliyat damla anestezi ile gerçekleştirilir. Bu yöntem ile özelliğini yetirmiş lens çıkarılarak göz içi mercek implantasyonu işlemi yapılmaktadır. Fako yönteminde başarının en büyük etkenleri kullanılan malzeme ameliyathane teknolojisi ve cerrahın tecrübesi ile doğru orantılıdır. Bu ameliyatta Femtosaniye Lazer insan eli değmeden bilgisayar ile yönetilerek gerçekleşmektedir.

İstanbul’da En İyi Katarakt Ameliyatı Yapan Hastaneler

İstanbul’da onlarca hastanede Katarakt ameliyatı yapılmaktadır. Fakat özellikle göz hastanelerinde Katarakt Ameliyatı çok daha fazla yapıldığı için çok daha teknolojik cihazlar ve daha tecrübeli cerrahlar bulunmaktadır. Katarakt Ameliyatlarında kullanılan malzemeden ve teknolojiden öte cerrahın tecrübesi çok daha önemlidir.

Özel Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi Katarakt Tedavisi

Türkiye’nin en eski göz hastanelerinden biridir. Sadece İstanbul’da tek şubeleri bulunmaktadır. Özel Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi merkezinde son teknoloji olan Zepto yöntemi kullanılmaktadır. Zepto yöntemi ile katarakt tedavisi fiyatı ortalama 15.000 ile 18.000 TL arasında değişmektedir. Sgk anlaşması bulunmaktadır.

Adres : Bağdat Cad. No: 257 Caddebostan-Kadıköy
Telefon : 444 0 481


Dünya Göz Hastanesi Katarakt Tedavisi

Türkiye’nin en çok şubesine ve göz doktoruna sahip hastanesidir. Sadece İstanbul değil Türkiye’nin ve dünyanın bir çok yerinde şubeleri bulunmaktadır. İstanbul’da en çok doktorunun bulunduğu şubesi ise Etiler Şubesidir. Dünya Göz Hastanesi Katarakt Tedavisinde Zepto ve Fako yöntemleri kullanmaktadır. Neredeyse tüm katarakt ameliyatları Profesörler tarafından yapılmaktadır. Dünya Göz Hastanesi Katarakt Ameliyatı Fiyatı ortalama 15.000 ile 18.000 TL arasında değişmektedir. SGK anlaşmaları vardır. İstanbul ‘da Etiler, Ataköy , Altunizade , Bağcılar Beylikdüzü , Feneryolu, Pendik, Sultanbeyli de şubeleri bulunmaktadır. Ayrıca Adana , Antalya ,Bursa , Almanya , Gürcistan ve bir çok ülkede hizmet vermektedir.

Bilgi almak için 444 4 469 telefonundan ulaşabilir randevu ve bilgi alabilirsiniz.


Göz Vakfı Katarakt Tedavisi

Türkiye’nin vakıf olarak hizmet veren tek göz hastanesi diyebiliriz. 1984 yılından beri hizmet vermektedir. Katarakt tedavisinde Fako yöntemini kullanmaktadırlar. Fiyat olarak diğer özel hastanelere göre son derece uygundur. Göz Vakfı Katarakt Ameliyatı Fiyatı Ortalama 13.000 TL civarındadır. Katarakt ameliyatlarında Fako yöntemi kullanılmaktadır.

Bayrampaşa Göz Vakfı
Adres :
Numunebağ Caddesi Özgür Sokak No:5 Bayrampaşa / İSTANBUL
Telefon: (0 212 ) 467 75 00

İdealtepe Göz Vakfı
Adres:
Kestane Sokak No:3 Küçükyalı / İSTANBUL
Telefon: (0 216) 417 20 21


Hisar Hospital Katarakt Tedavisi

Son dönemlerde Katarakt tedavisinde en çok adı geçen hastanelerden biride Hisar hospital. Hem fiyat olarak hemde tecrübe olarak son derece tercih edilen hastanelerin başında gelmektedir. Ortalama Katarakt Ameliyatı fiyatı 12.500 TL ile 14.000 TL arasında değişmektedir. Son derece tecrübeli doktorları bulunmaktadır. Katarakt ameliyatlarında Fako yöntemi kullanılmaktadır.

Adres: Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7 Ümraniye / İstanbul
Telefon: (0216) 524 13 00


Kudret Göz Katarakt Tedavisi

2005 yılından beri göz hastalıkları konusunda hizmet vermektedir. SGK anlaşması bulunmaktadır. Son derece tecrübeli doktorları bulunmaktadır. Ayrıca Ankara’da da şubeleri bulunmaktadır. Fiyat olarak diğer özel hastanelere göre daha uygundur. Ortalama Katatakt ameliyat fiyatları 13.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmektedir.
Adres : Sarayardı Caddesi No:3 Kadıköy / İstanbul
Telefon : 0216 545 64 64

İstanbul Beyoğlu Göz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Sadece göz konusunda hizmet veren devlet hastanesidir. SGK hastalarına ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Her gün neredeyse 10’dan fazla katarakt ameliyatı yapılmaktadır. Maddi durumunuz çok iyi değilse güvenle İstanbul Beyoğlu Göz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tercih edebilirsiniz.

Adres : Bereketzade Mah. Bereketzade Camii Sok. No:2 Beyoğlu/İstanbul
Telefon : 0212 251 59 00

Yorumlar
  1. Hakkı KEMENT dedi ki:

    Akıllı lens ameliyatı hakkında detaylı bilgi almak istiyorum