İstanbul’daki En İyi İngilizce Kursları ve Fiyatları 2024(Yorumlar İnceleme ve Tavsiye)

En İyi İngilizce Kursu, 2024 İngilizce Kursu Fiyatları,İstanbul’daki Dil Okulları Fiyatları ,İstanbul’daki En İyi İngilizce Kursu, İstanbul’daki En İyi Dil Okulları, İngilizce Kursu Tavsiyeleri, İngilizce Kurlarının En İyisi Hangisi?İstanbul’da ingilizce Kurs Tavsiye ve Yorumları… İngilizce Kursuna Başlayacaksanız Özel Haberimizi Kesinlikle Okuyun…

İstanbul’daki En İyi İngilizce Kursları ve Fiyatları 2024

Günümüzde artık olmazsa olmazların başında İngilizce eğitimi gelmekte. Fakat ingilizce öğrenmek ilk başlarda insanlara zor gelse de aslında çok zor bir konu değil. Özellikle iyi ingilizce kurlarına kayıt olursanız kesinlikle kısa sürece ingilizce öğrenebilirsiniz. Türkiye’de artık çocuklar için ingilizce kursları da açılmaya başladı. 7 ile 10 yaş arasında çocuklara özel ingilizce kursları bulunmakta. Tabi ki ingilizce okulda maalesef öğrenilememekte. Bu nedenle Özellikle İstanbul ingilizce kurları ve Dil okulları konusunda başkent olmuş durumda.

İstanbul’da İngilizce kursları özellikle Şişli, Osmanbey, Bakırköy,Beşiktaş, Maltepe, Pendik gibi bölgelerde bulunmakta. Tabi ki en çok seçenek Şişli ve Bakırköy’de ilçelerinde bulunmakta.

İngilizce kursları çok pahalı olduğu için ingilizce kursuna yazılacaksanız çok iyi araştırmanız gerekmekte. Hem zamanınız hemde paranız boşa gidebilir. Zaten İstanbulda ingilizce kursu denildiğinde en başarılı en kaliteli firma sayısı 1 elin parmaklarını geçmemekte. Sizler için istanbuldaki en iyi en iyi öğreten ingilizce kurlarının listeledik. Ayrıca güncel 2024 ingilizce kurs fiyatlarınıda derledik.

İstanbul’daki En İyi En Başarılı İngilizce Kursları (Dil Okulları)

nitelikli-dil-eğitimi-ingilizce-dil-kursu

Akademik Yabancı Dil Kursları

Dil kursu seçerken, seçtiğiniz kursun size gelenekselleşmiş eğitimden ziyade nitelikli ve verimli deneyim yaratmasına özellikle dikkat etmelisiniz. Dil Kursları arasında tercih yaparken anadilinizi öğrendiğiniz gibi İngilizce öğretmeyi ve dil eğitimini bir kültür olarak aktarmayı amaç edinen Akademik Yabancı Dil Okulları ile tanışın.

Çeyrek asır önce İzmir’de eğitim hayatına başlayan Türkiye’nin En Nitelikli Dil Okulu Akademik Yabancı Dil Okulları Türkiye’de İlk Kez yetişkinlere özgün eğitim içeriğini oluşturarak yabancı dil eğitimine farklı bir soluk getirmiştir.

Alanında uzman native speakers eğitmenleri ile aktüel konu içeriklerini ele alan Londra merkezli The Academic Publising yayınevimize ait özgün yayınları ve Türkiye’nin en kapsamlı online dil platformu İngilizce Uzem ile Türkiye’de İlk Kez Stüdyodan Canlı Dersler ile günümüze kadar pek çok üst düzey yönetici, mühendis, iş insanı, akademisyen, öğretim görevlisi, doktor, avukat ve benzeri sektörlerde görev alan öğrencilerinin dil becerisine nitelik kazandırmıştır. İngilizceye dair tüm detayları temel dört dil becerisini ele alarak speaking, reading, listening ve writing şeklinde dil becerilerini geliştirmeye odaklanmaktadır.

Gelenekselleşen ezberci İngilizce eğitim sistemlerinden farklı bir yöntem ile İngilizceyi günlük ve iş hayatınızda daha etkin şekilde kullanmanızı hedefler. Lisans ve lisans üstü gruplara özgü aktüel konu içerikli kendine ait özgün yayınlar ve alanında uzman native speaker hocalarımız ile konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini en üst düzeye çıkartarak nitelikli dil kullanımınızı sağlamaktadır. TOEFL IBT, IELTS, TOEIC, SAT, GMAT, YDS, Proficiency sınavları eğitim programlarında ise alanında uzman, yüksek skora sahip eğitmenler ile programınızı yönetmekte ve hedeflenen skor için eğitim programlarını oluşturdukları söylenebilir.

Kurum bünyesinde alacağınız İngilizceden farklı diğer dil eğitim programlarında konuşma, okuma, dinleme, yazma becerilerinizi her alanda kullanımınızı pekiştirerek bir refleks haline getirmenizi amaçlar. Ana dilinizde sahip olduğunuz kültürel ve aktüel birikiminizi pratikte kullanarak gösterebilmeniz Akademik Yabancı Dil Kursları için ana hedeftir.

Türkiye’de İlk Kez yurt dışında dil okulu olan Akademik Yabancı Dil Kursları, öğrencilerine Londra’daki okulunda iki haftalık konuşmaya dayalı eğitimlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Akademik Yabancı Dil Okulları ile siz de hemen tanışın. Kurumun derslerini yüz yüze deneyimlemeniz açısından ücretsiz demo ders talep etmek için kurumla iletişime geçebilirsiniz.

Akademik Yabancı Dil Kursları İletişim Bilgileri
Adres: Cihannüma mah. Barbaros Bulvarı Caddesi No:11 Beşiktaş/İstanbul
Telefon: 0850 305 05 16


Amerikan Kültür İngilizce Kursları

Dünyanın en büyük Etiğim kurumlarından biridir Amerikan Kültür Dil Okulları. 107 yıldır dünyada 1.5 milyon kadar kişiye ingilizce öğretmişlerdir. Ayrıca Tüm dünyada 600 üzerinde şubesi bulunmaktadır. Levent , Maslak , Beşiktaş , Şişli, Kadıköy,Ümraniye,Kartal gibi merkezi ilçelerde şubeleri bulunmaktadır. Bu şubelerden en öne çıkan merkezi ise Beşiktaş ilçesinde bulunan merkezdir. Neredeyse tüm kuriyerler memnun ayrılmaktadır. Bu nedenlede bizimde listemizde ilk sırada yer almakta. Genel İngilizce, Sınav İngilizcesi ve Kurumsal İngilicez için ayrı kurslar açmaktalar. Amerikan Kültür Dil Okulları incelediğimizde son derece olumlu yorumlarla karşılaştık. Gönül rahatlığı ile kayıt olabilirsiniz.

Amerikan Kültür Dil Okulları fiyatları 2024 yılında ortalama 7.500 TL ile 9.500 TL arasında değişmektedir. Tabi ki fiyatlarda pazarlık yeteneğiniz kesinlikle önemli. Esnek davranılabilmektedir.


British Time İngilizce Kursu

Türkiye’nin en eski ve en tecrübeli ingilizce kurlarının başında gelmektedir. Neredeyse 15 üzerinde şubesi bulunmaktadır. Mecidiyeköy Avcılar , Bakırköy ve Kadıköy ilçelerindeki merkezleri son derece başarılı eğitimler vermektedir. Giden kursiyerler son derece memnun ayrılmaktadır. Özellikle İş ingilizcesi konusunda çok başarılı kurslar vermektedir. Kişiye özel ingilizce ile bire bir şeklinde eğitim verebilmekteler. Öğrenme Garantili eğitim verilmektedir. Yani kurların sonunda başarısız olursanız ücretsiz olarak aynı kuru tekrar alma hakkınız bulunmaktadır. Milli E-ğitim Bakanlığına bağlı bir kurs merkezidir. Denetlenmektedir. genellikle Haftasonu kurları yada hafta içi 19:10 ile 21:40 arasında kurs saatleri bulunmaktadır.

British Time ingilizce kursu yorumlarını incelediğimizde çok fazla şikayet görmedik. Sadece devamsızlık konusunda kesinlikle çok ciddiler. Bu nedenle devamsızlığa çok dikkat etmek gerekiyor. İngilizce eğitimi konusunda ise son derece başarılı bir kurs merkezi.

Toefl IBT Sınavı, IELTS Sınavı,YDS Kursu, Kurumsal İngilizce, İş İngilizcesi, PTE Academic (Pearson Test of English) gibi seçeneklerde kurs programları bulunmaktadır. British Time İngilizce Kurslarında fiyatlar ise son derece değişkendir. Özellikle gittiğinizde pazarlık yapmanızı kesinlikle öneriyoruz. British Time İngilizce Kurs Fiyatları 2024 yılı itibariyle 8.000 TL den başlamakta ve 11.000 TL civarına kadar çıkmaktadır.


English Time İngilizce Kursu

İstanbul’da yaşıyorsanız kesinlikle bir şubesinin önünden geçmişsinizdir. Türkiye’nin önde gelen ingilizce kurslarından biridir. İşinin ehli türk ve İngiliz Hocaları bulunmaktadır. Üst seviye ingilizce kurslarında İngiliz hocalar tarafından dersler işlenmektedir. Türkiye’nin öğretmen kadrosu en çok olan kurslarından biridir. 30 ‘dan fazla şubesi bulunmaktadır.Kişiye özel ingilizce , İş ingilizcesi, Toefl IBT Sınavı, IELTS Sınavı,YDS Kursu gibi kursları bulunmaktadır. Kurs 0’dan başlayarak en üst seviyede ingilizce eğitimini sağlamaktadır. Kurslar sonunda başarısız olursanız yeniden ücretsiz kursa katılım sağlayabiliyorsunuz. Hafta sonu , Hafta içi ve Akşamları olmak üzere 3 çeşit eğitim saati bulunmakta. English Time İngilizce Kursu yorumlarını incelediğimizde genellikle fiyat pahalı olduğundan şikayet edilmekte. Fakat eğitiminden genel olarak herkes memnun ve sorunsuz olarak ingilizce öğrenebildiklerini dile getirmekte.

English Time İngilizce Kurslarında da fiyatlar ise son derece değişkendir. Görüşmeye gittiğinizde pazarlık yapmanızı kesinlikle öneriyoruz. English Time İngilizce Kurs Fiyatları 2024 yılı itibariyle 7.500 TL den başlamakta ve 11.500 TL civarına kadar çıkmaktadır.


Just English Dil Okulları

En çok tercih edilen ingilizce kurslarından biridir. Just English Dil Okulları. Özellikle İngiliz hocaları ile tüm kurslarda eğitim vermektedir. Şişli, Beşiktaş, Kadıköy gibi bir çok ilçede şubeleri bulunmaktadır. Kişiye özel ingilizce , İş ingilizcesi, Toefl IBT Sınavı, IELTS Sınavı,YDS Kursu gibi kursları alabilirsiniz. Just English Dil Okulları yorumlarını incelediğimizde son derece başarılı ve kaliteli bulduğumuzu söylemek gerekir. Şikayetler genellikle başlangıç seviyelerinde ingiliz öğretmenler oldu için biraz tutukluk yaşanabildiği fakat ileriki seviyelerde son derece başarılı eğitimler olduğu. Kurslar sonunda başarısız olursanız yeniden ücretsiz kursa katılım sağlayabiliyorsunuz.

Just English Dil Okulları 2024 ingilizce kurs fiyatları ise 8.000 TL ile 10.000 TL arasında değişmekte. Yine belirtmek gerekirse kesinlikle iyi bir pazarlık yapmalısınız.


Berlitz İstanbul İngilizce Kursu

İstanbul’da sadece 1 şubesi bulunan Berlitz İstanbul İngilizce Kursu son derece kaliteli ve özgün bir ingilizce eğitimi sunmakta. Genellikle diğer kurslara göre en pahalısı olduğunu söyleyebiliriz. Berlitz İstanbul İngilizce Kursu kişiye özel ingilizce , İş ingilizcesi, Toefl IBT Sınavı, IELTS Sınavı,YDS Kursu gibi kursları alabilirsiniz. Yabancı menşeili bir eğitim merkezidir. tüm hocaları ingiliz asıllıdır ve anadilleri ingilizcedir. İstanbul Şişli’de bulunmaktadır. Tüm ilçelerden rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. Berlitz İstanbul İngilizce Kursu yorumlarını incelediğimizde memnun kalacağınız görülmekte. Haftasonu, Hafta içi ve Haftaiçi akşam kurs saatleri bulunmaktadır. Kendilerine özel sistematik bir eğitim yöntemleri vardır.

Berlitz İstanbul 2024 İngilizce Kursu fiyatları ise 9.000 TL ile 12.000 TL arasında değişmekte.


Dilko English

1997 yılından bei İngilizce eğitimi veren Türk markasıdır. Dilko English Mecidiyeköy, Bakırköy, Altunizade gibi ilçelerde şubeleri bulunmaktadır. TOEFL Kursu,IELTS Kursu, PTE Hazırlık Kursu,BULATS Kursu, GMAT Kursu, TOEIC Kursu, SAT Kursu, GRE Kursu,YDS-YÖKDİL Kursu, Proficiency Kursu gibi tum sınavlara yönelik eğitim verilmektedir. Dilko English yorumlarını incelediğimizde olumsuz bir kaç yorum haricinde gayet başarılı bir kurs olduğu belirtilmekte. Haftasonu, Hafta içi ve Haftaiçi akşam kurs saatleri bulunmaktadır.Ayrıca kişiye özel birebir ingilizce eğitimide verilmektedir.

Dilko English ingilizce 2024 kurs fiyatı 7.500 TL ile 12.000 TL arasında değişmektedir.


Cambridge Academy İngilizce Kursu

İstanbul’da Şişli, Beşiktaş ve Başakşehir’de şubeleri bulunmaktadır. Özel dersler konusunda son derece başarılı bir eğitim kurumudur. kişiye özel ingilizce ,Cambridge Academy İngilizce Kursu İş ingilizcesi, Toefl IBT Sınavı, IELTS Sınavı,YDS Kursu gibi bir çok kurs açmaktadır. Cambridge Academy İngilizce Kursu yorumlarını incelediğimizde olumsuz yorumlara denk gelmedik. Tek olumsuzluk yabancı menşeili bir firma olduğu için fiyatlarının diğer ingilizce kurslarına göre biraz yüksek kalması ve ödeme konusunda çok fazla esnek olmaması.

Cambridge Academy İngilizce 2024 Kursu fiyatları ise 8.500 TL ile 12.000 TL arasında değişmektedir.

Yorumlar
  1. Adem dedi ki:

    Ben de ingilizce kursu arıyorum ama çok pahalı. Aylık 500 taksitle odeyebilecegim kurslar varmı? Amerikan kültür çok iyi diyorlar.

  2. Meryem Yıldız dedi ki:

    Çok saolun neredeyse tüm İstanbul’da ki ingilizce kurslarını listelemissiniz. Çok büyük kolaylık oldu benim için. Ne zamandır en iyi ingilizce kursu hangisi diye bakıp duruyorum. Boşa para vermek istemiyorum. Haberiniz için teşekkürler.

  3. Ayşegül dedi ki:

    Aylık 300 TL ingilizce kursu varmı? Benimle irtibata geçermisiniz. Ama iyi bir ingilizce kursu olması gerekiyor. Aysegul.pekpostalci@gmail.com adresim teşekkürler.

  4. Fatmagül dedi ki:

    Ben ayda 400 TL’ye kurs arıyorum. Özel ingilizce kursları çok pahalı. Sayıda azaltmışlar sanırım. Fiyatlar katlanmış. Hem iyi hem ucuz ingilizce kursu tavsiye edermisiniz?

  5. Merve yil dedi ki:

    İngilizce kursu araştırırken sizin sitenizi buldum. Öncelikle teşekkürler. Reklam kılmayan güzel bir liste hazirlamissiniz. Şişli’de bir sürü ingilizce kursu var ama gerçekten hiç bir işe yaramaz. Araştırdım dwediginiz firmaları gerçekten çok kaliteli ve memnuniyeti yüksek ingilizce kursları. Tekrar teşekkürler güzel yol gösterdiniz.

  6. Melis dedi ki:

    Haberiniz gerçekten çok başarılı. Ben İstanbul da bu kadar ingilizce kursu olduğunu bilmiyordum. Acilen kurs bulmam lazım . En iyi ve en hızlı İngilizce öğreten kursları çok aradım. Sonunda akademik batıyı tercih ettim. İnşallah memnun kalırım.

    1. Oğuzhan dedi ki:

      Gittin mi memnun kaldın mı bende orayı düşünüyorumda

    2. Nez dedi ki:

      Merhaba kursa gittiniz mi

  7. Nazan Bekir dedi ki:

    İngilizce kursu arıyorum. Neredeyse 1 ayı geçti dungun bir yer bulamadım ingilizce kurs fiyatları çok pahali. Herhangi bir kampanyasi olan varmı. Maddi durumum aylık 500 TL ödeyecek kadar var. Teşekkürler

  8. İsmail kakli dedi ki:

    İngilizce kursu ararken sitenize denk geldim. Ne güzel tüm herşeyi toplamış siniz. İngilizce öğrenmeyi çok istiyorum. En iyi ingilizce okulu araması yapıyorum uzun süredir. En iyi ingilizce kursu tavsiyelerinizi göz önünde bulundurucam. Teşekkürler

  9. Merve dogan dedi ki:

    Ben çok fazla ingilizce kursu araştırdım. En iyi ingilizce kursu bulmak için baya uğraştım. Tavsiyelerinizi inceledim ve sonunda dilko ingilizce kursuna yazıldım. Bakalım memnun kalırsam buraya tekrar yazarım . Çok faydalı bir haber olmuş teşekkürler gerçekten.

    1. RÜMEYSA dedi ki:

      Memnun kaldın mı

    2. Büşra dedi ki:

      Memnun musun ben de mecidiyeköyde ki şubesini düşünüyorum

      1. Aslı dedi ki:

        Kurstan memnun musunuz ben de Mecidiyeköy şubesini düşünüyorum

  10. Medine dedi ki:

    Liste çok iyi olmuş teşekkürler.
    Çok işime yaradı.

  11. Didem dedi ki:

    Çok fazla kurs var hepsi para tuzağı. Ben English time Mecidiyeköy şubesine gittim. Şimdilik sıkıntı yok.