Kalp Damar Hastalıkları Tedavisi Sarımsak ve Limon Suyu Kürü

Doktorlarında Tavsiye Ettiği Kalp ve Damar Hastalıklarının Mucize Tedavi Edici İkilisi Sarımsak ve Limon Kürü Yapılışı ve Faydaları

Ülkemizde Kalp ve Damar Hastalıkları sorunu yaşayan insan sayı 12 milyon civarında. bunların 5 Milyon civarının ölüm riski mevcut. Peki çözümü yok mu? Tabiki öncelik doktorların tedavisinde. Fakat Rus Doktorların Yıllardır üzerinde durduğu ve bir çok araştırma yaptığı Limon suyu ve Sarımsak Karışımı Kalp Damar sertleşmesinde ,damar yağlanmasında ve kalp damarları tıkanmasında muhteşem başarılar elde ettiler. Sarımsağın ününü zaten bilmeyen yok. Fakat limon suyu ile birleşince muhteşem bir karışım çıkmakta.

Kalp damarlarında sorun olanlar muhakkak bu karışımı denemeli. Canlı şahit olduğumuz bir karışım olduğu için kesinlikle tavsiye ediyorum.

Evde çok basit hazırlanabilen bu karışı yapmak çok kolay.
Zaten sadece limon ve Sarımsağa ihtiyacınız var.
Malzemeler:
– 2 Litre kadar Sapsarı Limon suyu,
– 40 Diş kabuğu soyulmuş ve iyice ezilmiş Sarımsak. (Sarımsakların Lütfen Türk Malı olmasına dikkat ediniz.)Çin mali genetiği ile oynanmış sarımsak kullanmayınız,
– 1 adet 2.5 litrelik Cam şişe. Şişenin etrafını koli bandıyla yada siyah bir bantla kapatabilirsiniz. Işık geçirmeyecek bir şekilde olmalı. En basit yöntem çevresine gazete kağıdı bile sarabilirsiniz.

Yapılışı:
Cam şişenizi ışık geçirmeyecek hale getirdik. İçine 2 litre sıkılmış limon suyumuzu koyalım. 40 diş sarımsağı iyice ezmiştik bunları da bunun içine ilave edelim.Suna dikkat edilmeli şişe tam ağzına kadar dolmamalıdır. Şişemizin çalkalanması için biraz boşluk olmalıdır. Şişemizin ağzını hava almayacak şekilde kapatalım. Şişemizi rutubetten uzak serin ve ışık görmeyen bir yerde 25 gün boyunca bekleticez. Fakat her gün şişemizi 1 kere çalkalamanız gerekmektedir.gün geçtikçe sarımsak parçalarının yok olduğunu ve limon suyunda eridiğini göreceksiniz. ortalama 26 yada 27 gün kullanıma hazır hale gelecektir. KArışımın içine tatlandırsın diye kesinlikle şeker bal v.s eklemeyiniz. Tamamen doğal bir süreç işlemelidir.
Tedavi Süreci:
Şimdi gelelim nasıl kullanacağımıza. Öncelikle kesinlikle mideye yada başka bir organa zararı yoktur. Zaten bir çok profesörde artık bu karışımı hastalarına tavsiye etmektedir. Karışımı her sabah kahvaltıdan önce yarım çay bardağı kadar içmeniz gerekiyor. Bunu her gün ve aynı saatlerde yapmanız daha faydalı olacaktır.
Limon suyu ve Sarımsak Karışımı Faydaları:
Türk ve Rus bir çok profesörün faydaları konusunda kesin olarak anlaştığı bu karışımın bir çok hastalığa iyi geldiği biliniyor. Fakat ilk sırada Kalp ve Damar tıkanmalarını iltihaplanmaları ve sertleşmeleri karşı kesinlikle tedavi ediyor. Hipertansiyona karşı birebir. Böbrek ve safra kesesindeki taşları eritiyor. Dokulardaki ödeme temizliyor. Ülser mikrobunu kesinlikle temizliyor.  Beyin hücrelerini ve tüm sinir sistemini yeniliyor. Bağışıklık sistemini çok güçlü bir hale getiriyor. Kanser hücrelerinin oluşmasını engelliyor. Küçük çaplı kanserli hücreleri gelişmeden yok ediyor.

Bu anlatılanlar gerçekten bire bir denenerek anlatılmıştır. Herkesin kesinlikle en azından yılda 1 kere bu kürü kullanması hayat boyu sağlıklı yaşamasını sağlayacaktır. Herkese Sağlıklı Günler dileriz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.