Kartalkaya Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

Kartalkaya Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Kartalkaya Kayak Merkezi Nerede? ,Kartalkaya Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Kartalkaya Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Kartalkaya Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Kartalkaya Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Kartalkaya Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Kartalkaya Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Kartalkaya Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Kartalkaya Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Kartalkaya Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Kartalkaya Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024

Kartalkaya denildiğinde aslında en başta bir çok kişi isim olarak hemen kayak merkezi olduğu aklına gelmekte. Kartalkaya kayak merkezi Türkiye’nin en çok oteli bulunan kayak merkezlerinden biri hatta en eski kayak merkezlerinden biri diyebiliriz. Otelleri ve Kayak merkezi ile Kartalkaya dünya standartlarında lüks bir merkez diyebiliriz. Özellikle İstanbul ve Ankara’ya yakın olması son derece cazip . Ayrıca ulaşım konusunda da son derece  elverişli. Dünyada bir çok kayak merkezi özellikle ulaşım konusunda çok sıkıntılı . Fakat Kartalkaya bu konuda çok şanslı bir bölge. Tabi ki yoğun kar dönemlerinde çalışan kara yolları işçilerini de unutmamak gerekiyor. Kartalkaya Kayak Merkezinde çok fazla otel seçeneğiniz bulunmakta. Otelleri Zirvenin 2000 metresinde başlamakta. Zaten Kartalkayanın zirvesi de 2.200 metre.

Kartalkaya Kayak Merkezi son dönemlerde Sadece Türkiye’de değil dünyada da popüler bir hal aldı. Her sene ortalama 50.000 üzerinde yabancı kayak severleri ağırlamakta. Özellikle pistleri son derece teknolojik ve dünya standartlarına uygun. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzeri Orta doğu ülkelerinden de çok fazla ziyaretçi almakta. Türkiye’de neredeyse 30 civarında kayak merkezi bulunmakta. Bu merkezlerden ilk 3 ü içinde Kartalkaya Kayak Merkezini sayabiliriz. Henüz karar vermemiş iseniz Erciyes Kayak Merkezi incelememize de kesinlikle bakmanızı tavsiye ederiz.

Kartalkaya Kayak Merkezi hem dünya stnadartdındaki pistleri hemde herkese hitap eden pist yapısıyla çok fazla tercih edilmekte. Özellikle profesyonel kayakçılar için zor pistler muhteşem bir kayak deneyimi sunmakta. Snowboard tutkunları Türkiye’de ve Dünyada ilk tercihleri arasına girmiş durumda. Ayrıca Ulaşım yönünden son derece elverişli olması da en önemli noktalardan biri. Türkiye’nin en büyük pistleri Kartalkaya Kayak Merkezi ‘nde  bulunmakta. Kayak ekipmanı kiralama fiyatları 2024 diğer kayak merkezlerine göre biraz pahalı diyebiliriz. Fakat yinede hem kaliteli ekipmanlar verilmekte hemde güvenilir. Covid önlemleri tamamen alınmış durumda.

Kartalkaya Kayak merkezi konaklama, Kartalkaya’da nerede kalınır?  sorularını kendinize hiç sormaya gerek yok. Rahatlıkla otel bulabilirsiniz. Her kesime hitap eden oteller bulunmaktadır. Otel fiyatları içinde yazımının devamını lütfen okuyunuz. Kartalkaya Kayak Merkezi ve çevresinde  bir çok kayak eğitim merkezi bulunmakta. kayak ve snowboard derslerini bu merkezlerde rahatlıkla alabilirsiniz. Bölge özellikle sömestre tatilinde ve Ocak Şubat ve Mart aylarında çok fazla ziyaretçi almakta. Bu nedenle erken rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz. Davraz Kayak Merkezi yazımızda ilginizi çekebilir.

kartalkaya-pistleri-ve-uzunluklari-dereceleri

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Kartalkaya Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Kartalkaya Kayak Merkezi Nerede? ,Kartalkaya Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Kartalkaya Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Kartalkaya Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Kartalkaya Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Kartalkaya Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Kartalkaya Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Kartalkaya Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Kartalkaya Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Kartalkaya Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Kartalkaya Kayak Merkezi Nerede?

Ülkemizin en önemli ve en gözde kayak merkezlerinden bir olan Kartalkaya kayak merkezi nerede sorusu hala çok fazla sorulmakta. Kayak ile ilgisi olmayan bir çok kişininde bilmemesi normal. Kartalkaya Kayak Merkezi Bolu ilinde bulunmakta.  Bolu ilinin Güneydoğusundan kalmakta. Kartalkaya kayak merkezi Köroğlu Dağları üzerinde bulunmaktadır. Bolu merkeze 38 km’dir. İstanbul ‘a ise 300 km mesafede bulunmakta. Ankara’ya ise 195 km mesafededir. Kartalkaya Kayak Merkezi nereye bağlı? Bolu Kartalkaya ilçesine bağlıdır.

İstanbul Kartalkaya Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

İstanbul Kartalkaya kaç km sorusuda çok fazla soruluyor. İstanbul Anadolu yakası Kadıköyden ortalama mesafe 305 km civarındadır. Ayrıca Avrupa yakası Mecidiyeköyden de hesaplamanız kolay olsun diye belirtiyorum ortalama 315 km civarındadır. Ortalama süre ise 3 saat ile 3.5 saat arasında değişmektedir.

Kartalkaya Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Kartalkaya Kayak Merkezine ulaşım son derece kolaydır. Özellikle İstanbul ve Ankara’da yaşayanlar için hafta sonu kaçamağı yada günü birlik bile kar tatili yapmak için idealdır. Ankara’ya 195 km mesafede olması özellikle Ankara’da yaşayan kayak tutkunları için vazgeçilmez bir durak olmuştur. Ayrıca İstanbul ve çevresinden de ulaşım son derece kolaydır İstanbul Kartalkaya Kayak Merkezi arası ortalama 310 km civarındadır. Maksimum 3.5 saatte rahatlıkla Kartalkaya’da olabilirsiniz. TEM otoyolu üzerinden Ankara yolunu takip ederek Bolu gişelerinden sonra D100 karayolundan yaklaşın 15 km ilerledikten sonra Kartalkaya tabelasına denk gelirsiniz. Bu tabelayı gördükten sonra ortalama 30 km sonra Kartalkaya kayak merkezine ulaşmış olacaksınız.

Ankara ve Çevresinden gelecekler içinde Tem üzerinden Bolu gişelerinden ilerlerleyip D-100 yoluna geçerek Kartalkaya tabelalarını takip ederek ulaşabilirsiniz.

kartalkaya-konaklama-ve-otel-fiyatlari

Kartalkaya Kayak Merkezine Araba İle Ulaşım

İstanbul ve Ankara’da yada çevre illerinde yaşıyorsanız size en yakın ve en iyi kayak merkezi diyebileceğimiz yer Kartalkaya Kayak Merkezidir. İster uzun tatil ister günübirlik ister hafta sonu tatili için son derece güzel zaman geçirebileceğiniz harika bir kayak merkezi. Bolu merkeze 30 km olması da son derece ulaşımı kolay olması demek.

İstanbul – Kartalkaya kayak merkezi arası ortalama 300 km 3 saat 20 dakika kadar sürmekte.

Ankara – Kartalkaya kayak merkezi arası ortalama 190 km 2 saat 10 dakika kadar sürmekte.

İzmir – Kartalkaya kayak merkezi arası ortalama 630  km 7 saat 30 dakika kadar sürmekte.

Konya – Kartalkaya kayak merkezi arası ortalama 430 km 5 saat 10 dakika kadar sürmekte.

Kartalkaya Kayak Merkezine Havayolu İle Ulaşım

Kartalkaya Kayak Merkezine hava yolu ile ulaşmak isterseniz seçenekler biraz sıkıntılı sayılır. İstanbul da Sabiha Gökçen Hava Limanı ve ankara’da Esenboğa hava limanı en uygun seçeneklerdir. Fakat bu iki hava limanıda ortalama 190 ile 200 km arasında bir uzaklığa sahiptir. Hava limanlarından araç kiralayarak yada transferler ile Kartalkaya Kayak Merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kartalkaya Kayak Merkezine Minibüs Otobüs İle Ulaşım

Kartalkaya Kayak Merkezine Bolu merkezden servisler ve minibüsler kalkmaktadır. Ayrıca bir çok otelinde Kayak merkezine ücretsiz servisi bulunmakta. Kalacağınız otele rezervasyon yaparken eğer Şehir merkezinde ise oteliniz kesinlikle Kartalkaya Kayak Merkezine  servislerinin olup olmadığını sormanız gerekmekte.

kartalkaya-giris-ucretleri-2021-2022

Kartalkaya Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi

Kartalkaya kayak merkezine taksi ile de ulaşabilirsiniz . Şehir Merkezinden ortalama 350 TL civarında tutmaktadır. İsterseniz Otellerin transfer araçlarından da faydalanabilirsiniz. Otellerde kayak merkezine çıkan kişilerle birlik olup bir kaç kişi toplu halde taksi ile çıkarsanız çok daha uygun olacaktır.

Kartalkaya Kayak Merkezine Teleferik İle Ulaşım

Kartalkaya kayak merkezine direk teleferik ulaşımı bulunmamakta.

Kartalkaya Kayak Merkezi Otopark Ücretleri

Kartalkaya Kayak merkezine arabanızla geliyorsanız bölgede bir çok otopark mevcut. Maalesef aracınızı gelişi güzel park edemiyorsunuz. Ortalama otopark ücretleri gün boyu 90 TL ile 150 TL arasında değişmektedir.

Kartalkaya Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Kartalkaya Kayak merkezi teleferik telesiyej ve Teleksi ücretleri tek fiyat olarak belirlenmiş. 2024 Sezonunda fiyatlar Hafta içi 800 TL , Hafta sonu ise 1250 TL olarak fiyatlandırılmış durumda. Ayrıca Dorukkaya Ski & Mountain otelin kendi pistlerinde otel müşterisi iseniz ücretsiz olarak kullana bilmektesiniz. Dışarıdan ziyaretçi 2024 yılında kabul edilmeyeceği açıklandı. Biletlerde ferdi kaza sigortası bulunmamakta. Biletleri kaybetmeniz durumunda tüm sorunluluk size ait. Pistlerde tüm kurallara uymak mecburi. Şayet kurallara aykırı davranırsanız yada başka insanların hayatını tehlikeye atacak davranışlarda bulunursanız biletleriniz iptal edilir.

2024 Kartalkaya Kayak merkezi teleferik fiyatları ; 

Kartalkaya Kayak merkezi Teleferik Sınırsız Kullanım Hafta içi : 800 TL

Kartalkaya Kayak merkezi Teleferik Sınırsız Kullanım Hafta sonu 1250 TL

Kartalkaya Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Kartalkaya kayak merkezinde günü birlik olarak gelecekseniz ortalama olarak yeme içme kayak ekipmanı kiralama teleferik telesiyej kullanımı dahil komple kişi başı 1600 TL ile 1700 TL arasında fiyatlara çıkmakta.

kartalkaya-yeme-icme

Kartalkaya Kayak Merkezi Yemek Fiyatları

Kartalkaya’da bir çok otel bulunmakta ve bu otellerin restoranlarını kullanabiliyorsunuz. Ortalama bir kişilik yemek 220 TL ile 300 TL arasında değişmekte. Sucuk emek fiyatları ise 130 TL ile 150 TL arasında değişmekte. Ayrıca Bolu iline özel lezzetlerin bulunduğu restoranlarda mevcut. Bu restoranlarda genellikle 200 TL ile 350 TL civarında bir ücrete karnınızı rahatlıkla doyurabilirsiniz.  Köroğlu Konağı, Villa Nova, Biber Restaurant, Bitur Restaurant ve Abant Gökdere Restaurant ,Alabalık Et Mangal Gibi mekanlar son derece lezzetli ve temizdir.

Kartalkaya Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024

Bolu Kartalkaya Kayak merkezindeki Teleferik tesislerinin açılış kapanış saatlerini sabah 09:00 ile akşam 17:00 ile 17:30 arasındadır. Bazen yoğun kar yağışlarında saat 16:00 civarına çekilebilmektedir. Bu bilgilendirme anons şeklinde yapılmaktadır. Genellikle yoğun tipi durumlarında erken saatte çekilir.

kartalkaya-yemek-fiyatlari-2021-2022

Kartalkaya Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Bolu Kartalkaya Kayak merkezindeki teleferik uzunlukları ise su şekilde,

Teleferiklerin en kısası 400 metre en uzunu ise 1.700 metre uzunluğundadır. Bu şekilde hizmet veren otellerin teleferikleri ,telesiyejleri dahil toplamda 34 mekanik tesis bulunmakta. Bu tesislerden otellere ait olanlar otelde kaldığınız sürece ücretsiz olarak kullandırılmakta.

Mekanik tesisler ortalama günde 6.000 civarında kişiye hizmet vermektedir.

Kartalkaya Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Kartalkaya Kayak Merkezinde 34 pist bulunmaktadır. Pistlerin toplam uzunluğu 44.000 metredir. Kartalkaya Kayak Merkezinde az tecrübesi olanlar yada hiç kayak yapmamış kişiler için de harika rotalar bulunmakta. Hızlı bir şekilde kaymayı öğrenebileceğiniz pistler bulunmakta.

  • Kolay Olarak nitelendirilen Pistler 1 adet bulunmakta. Toplam uzunluk 2 km civarındadır. Eğim %12 ile 15 arasında değişmekte. Toplamda 1500 kayakçı rahatlıkla kayabilmektedir.
  • Orta dereceli olarak nitelendirilen pistler 16 km civarındadır. 7 Adet bu pistlerden bulunmakta. Eğim %15 ile 25 arasında değişmekte. Toplamda 2.300 kişiye aynı anda hizmet verebilir.
  • Zor dereceli olarak nitelendirilen pistler ise  7 adet bulunmakta. Toplam uzunluk 12 km civarındadır. Eğim ise %25 üzerindedir. Bazı bölgelerde eğim %40 civarına çıkabilir. Toplam kapasitesi 800 kayakçıya hizmet verecek şekilde düzenlenmiştir. Bu pistlerde sadece uzman kayakçılar kaymalıdır. Sorumluluk tamamen kişiye aittir. Açılış kapanış saatlerine uyulması gerekmektedir. Her pistte ortalama 10 güvenlik görevlisi bulunur. Acil durumlarda kar araçları ile anında müdahale edilmektedir. Ayrıca bu bölümde rehber kayak hocaları da bulunmaktadır.

Kartalkaya Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Kartalkaya Kayak Merkezinde kayak ve snowboard eğitimi içi çok fazla hoca ve eğitim merkezi bulunmakta. Kayak merkezinde neredeyse 60 civarında kayak eğitmeni bulunmakta.

Kartalkaya Kayak Merkezi Kayak Dersleri Fiyatları;

Bir ile 4 kişi için kayak eğitimi fiyatları 1250 TL ile 1450 TL arasında değişmektedir. 10 kişi ve üstü kayak eğitimi alacaksanız ortalama fiyatlar 750 TL civarına kadar düşmektedir.

Kartalkaya Kayak Merkezi Snowboard Dersleri Fiyatları;

Bir ile 4 kişi için Snowboard eğitimi fiyatları 1300 TL ile 1700 TL arasında değişmektedir. 10 kişi ve üstü kayak eğitimi alacaksanız ortalama fiyatlar 600 TL civarına kadar düşmektedir.

kartalkaya-kayakiyafetleri-ekipmanlari-ne-kadar-tutar

Kartalkaya Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları 2024

Kartalkaya Kayak Merkezi kayak için en ideal merkezlerden biri. Güvenilir ve soğuktan etkilenmeden kaymak için kayak ekipmanlarınızın ve takımlarınızın tam olması gerekiyor. Özellikle kendi ekipmanlarınız yoksa kesinlikle kiralamak en doğru tercih. Covid 19 tedbirleri başarılı bir şekilde alınmış kayak takımı kiralama dükkanları bulunmakta. Ayrıca otellerin hepsinde kayak kıyafeti kiralama bölümleri bulunmakta.

Kartalkaya Kayak Merkezinde kayak ekipmanları günlük kiralama fiyatları ;

  • Kayak veya Snowboard günlük kiralama fiyatı 170 TL ile 200 TL arasında,
  • Kızak kiralama saati 115 TL ile 220 TL arasında – Günlük 170 TL ye kiralanmakta.
  • Uygun Kıyafetleriniz yoksa Pantolon ve Mont kiralama 150 TL
  • Uykun Kar Gözlüğü 120 TL
  • Kayak Eldiveni 120 TL
  • Kayak için korumalı kask 120 TL den kiralayabilirsiniz.

Tüm ekipmanları Kartalkaya kayak merkezinde kiralamak isterseniz günlük ortalama 340 TL ile 500 TL arasında bir ücret ödersiniz.

Kartalkaya Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları

Kartalkaya Kayak Merkezinde teleferik ve telesiyej sistemleri bulunmaktadır. Açık alanlarda bulunan teleferik ve telesiyej için hafta içi sınırsız kullanım 600 TL ,hafta sonu sınırsız kullanım 1250 TL olarak ücretlendirilmekte.

Kartalkaya’da Nerede Kalınır?

Kartalkaya kayak merkezinde ve çevresinde bir çok otel bulunmakta bunlardan en uygun ve en kaliteli olanları;

Grand Kartal Otel Gecelik ortalama 1200 TL ile 1400 TL arasında Rezervasyon Telefonu: 0374 234 50 50
Kartal Otel Gecelik ortalama 1300 TL ile 1450 TL arasında Rezervasyon Telefonu: 0374 234 50 05
Dorukkaya Otel Gecelik ortalama 1350 TL ile 1450 TL arasında Rezervasyon Telefonu: 374 234 50 26
Kaya Palazzo Gecelik ortalama 1300 TL ile 1450 TL arasında Rezervasyon Telefonu: 374 234 51 00
Boarders Inn Gecelik ortalama 1350 TL ile 1500 TL arasında Rezervasyon Telefonu: 374 234 50 26
Esentepe Otel Gecelik ortalama 1200 TL ile 1350 TL arasında Rezervasyon Telefonu: 374 311 40 80
Greenpark Otel Gecelik ortalama 1350 TL ile 1500 TL arasında Rezervasyon Telefonu: 374 325 10 61

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları

Kartalkaya Kayak Merkezine gelecekseniz hem şehir içinde hemde şehir dışında bir çok konaklama seçeneğiniz mevcut. Bölgede onlarca otel bulunmakta Karyalkayada otellerin gecelik ücretleri ise 1200 TL ile 1600 TL arasında değişmekte. Ayrıca Bolu merkezde de kalıp günlük olarak Kartalkaya kayak merkezine çıkabilirsiniz. Bu şekilde eğer arabanız varsa çok daha uygun fiyatlara kar tatilinizi yapabilirsiniz. Şehir merkezinde gecelik kişi başı fiyatlar 800 TL ile 1300 TL arasında değişmekte. Bölgede çadır kamplarda mevcut. Fiyatlar ise değişken günlük olarak 180 ile 320 TL ye çadır kiralayabilirsiniz.

kartalkaya-teleferik-fiyatlari

Kartalkaya Kayak Merkezine Ne zaman Gidilir?

Kartalkaya Kayak Merkezine Kasın ortasından itibaren gidebilirsiniz. Tabi ki tamamen kar yağışına ve hava durumuna göre değişmektedir. Bazı dönemlerde Aralık ayının başını bile bulabilmektedir. En güzel zamanı ise Ocak ayının başlarıdır. Hem yılbaşını kutlayabilir hemde eğlenceli keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Kartalkaya Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Kartalkaya kayak merkezi 2024 sezonu ortalama olarak kasım ortasında açılacak. Hava durumuna göre en geç Aralık başında kayak sezonu başlar. Ortalama Mart ayının ortalarına kadar sürebilir.  Kartalkaya Kayak Merkezi 2024 sezonu açıldı mı? sorusu çok fazla sorulsa da yukarıda belirttiğimiz gibi

Kartalkaya Kayak Merkezinde Neler Var?

Kartalkaya kayak merkezi çok güzel zaman geçirebileceğiniz eğlenebileceğiniz kayak yapabileceğiniz kartopu yada kızakla kayabileceğini< bir çok mekan bulunmakta. Günde neredeyse 6.000 kişiye hizmet verilmekte. Bölgede kayak yapmak hem uzmanlar için hemde acemiler için son derece elverişli. Bölgede bir çok otel cafe ve restoran bulunmakta. İsterseniz kızak ile kayın isterseniz kayak takımı kiralayın. İsterseniz kartopu oynayarak gününüzü geçirin. Harika yumuşak karı ile son derece eğlenceli zaman geçirmeninizi sağlayan bir mekan.

kartalkaya-oteli-pist-uzunluklari

Kartalkaya kayak merkezi SkiPass Ücretleri

Kartalkaya kayak merkezinde tüm ekipmanları ve mekanik tesisleri kullanabilmek için skiPass kartınız olması gerekiyor. Bu kart tüm tesislerde kullanılmakta. Kartalkaya Skipass kart fiyatları 2024 yıllarında hafta içi 800 TL hafta sonu 1250 TL olarak fiyatlandırılmakta.

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi Telefon Numarası

Bolu Kartalkaya kayak merkezi hakkında tüm bilgileri aşağıdaki cep telefon numaralarından öğrenebilirsiniz. Bölgedeki tüm fiyat ve kar kalınlığı durumu gibi bilgileri bu telefon hattından ulaşabilirsiniz.

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi Durum bilgisi için:   (374) 234 50 05 / 0 (533) 659 02 98

Kartalkaya Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Bolu Kartalkaya kayak merkezini canlı olarak izleyebilir kar online olarak görebilirsiniz.  Bu konuda Kartalkaya kayak merkezi için özel bir sistem ile 7/24 internet üzerinden izlemenizi sağlamakta.

Kartalkaya Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Bolu Kartalkaya kayak merkezinde kar kalınlığı genellikle 100 cm üzerindedir. Kasım aylarında 80 cm ile 100 cm , Aralık Aylarında 100 ile 180 cm , Ocak Ayında 120 ile 180 cm , Şubat ayında 140 cm ile 200 cm arasında olmakta. Kartalkaya kayak merkezinde Mart aylarında ise kar kalınlığı 100 cm civarına düşer.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.