Kırmızı Ruj İle Makyaj ve Kırmızı Ruj Makyaj Örnekleri

Kırmızı Ruj Nasıl Kullanılır,Kırmızı Ruj ile Kolay Makyaj Tavsiyeleri…

Kırmızı ruj ile makyaj,her yüz tipinin kaldırabileceği,her tene gidebilen bir makyaj türü değildir.Fakat çoğu zaman da kırmızı ruj makyajın kurtarıcısıdır.Makyajda ruj seçimi,rujun türü ve rengi makyajı ön plana çıkaran bir dokunuştur.Bu nedenle ruj seçimi her bayan için çok önemlidir.

Dünya en çok kullanılan ruj rengi kırmızı rujdur.2016 yılı kırmızı ruj modasının daha da ön plana çıktığı bir yıldır.Bu sene gündüz makyajlarında da oldukça tercih edilecek olan kırmızı rujlar her kadının çantasında muhakkak yerini almıştır.Kırmızı ruj makyajlarında dikkat edilmesi gereken önemli nokta ,kırmızı ruj zaten dudakları ön plana çıkaran bir renk olduğundan bu tür makyajlarda gözler oldukça hafif bir makyajla renklendirilmeli ve gözde abartıdan uzak durulmalıdır.Gece ve gündüz makyajında da aslında kural aynıdır,bu iki makyajı birbirinden ayıran sadece makyaj tonların farklı olmasıdır.Makyajdan önce gözler mi yoksa dudakların mı ön plana çıkarılacağı düşünülüp tasarlanmalıdır.Makyajlarda göz ve dudakların ikisinin de ön plana çıkması makyajı ağırlaştırmakla kalmaz aynı zaman da basitleştirir.Artık en ağır diye tabir ettiğimiz gelin makyajlarında bile bu kural geçerlidir.Ya gözler ya dudaklar

Kırmızı rujun kullanıldığı makyajlarda olmaz ise olmaz olan eyeliner dır.

Gündüz makyajında kullanılan kırmızı ruj mat tercih edilebilir.Gece makyajında kullanılan kırmızı ruj parlak bir kırmızı ruj tercih edilirse daha şık görünebilir.

Kırmızı ruj kullanımı; çok kalın dudaklarda kırmızı ruj mat olanlardan tercih edilmesi kesinlikle önerilir,ince dudaklarda kırmızı ruj kalemle çerçevelenerek kullanılır ise dudaklar daha kalın görünür.

Şimdi sizlerle en güzel kırmızı ruj makyaj örnekleri,kırmızı ruj makyaj kombinleri,en kolay kırmızı ruj makyajları,en çekici kırmızı ruj makyajı ve kırmızı ruj makyajı nasıl yapılır? en güzel makyaj örnekleriyle inceleyelim.

Yorumlar
  1. Seda dedi ki:

    En sevdiğim ruj rengi kırmızıdır. bu siteden mini mat kırmızı ruj aldım ve gerçekten memnun kaldım. Eğer alacağınız ruj modellerine karar veremediyseniz kesinlikle öneririm.