Kısmetse Olur Hazal Babalık Kimdir? Nereli, Boyu, Kilosu, Yaşı ve Foto Galeri

Kısmetse Olur 2. Sezonun Güzel Adaylarından Biri Hazal Babalık… Hazal Babalık Karadeniz Havasıyla Yarışmaya Farklı Bir Kimlik Katacak… Peki Hazal Babalık Kimdir? Hazal Babalık Yaşı Boyu Kilosu Mesleği Nedir? Hazal Babalık Çok Özel Fotoğraf Galerisi ve Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Hazal Babalık Görüntüsü ve Sempatisiyle Daha ilk günden Kısmetse Olur evinin en sevilen yarışmacılarından biri oldu. Sempatik gülüşü ve davranışları herkesi kendine hayran bırakıyor. Hazal Babalık Aslen Rizeli.Rize’de dünyaya gelmiştir fakat İstanbul Anadolu Yakasında yaşamakta. Hazal Babalık tam bir horon hastası hatta bir horon ekibinin de üyesi. Hazal Babalık eğitimini Maltepe Üniversitesinde tamamlamış. Son derece sosyal biri. Boyu 1.59 cm. Kilosu 66.  Göz rengi ela. 1995 doğumlu yani yaşı 22.

hazal-babalik

Hazal Babalık karakter olarak son derece uçlarda yaşamayı seven biri. En büyük eğlencesi ise Horon çekmek. Karadenizin asiliği de kendisinde fazlasıyla mevcut. altta kalır bir yapısı yok.Genellikle sorunları konuşarak çözme taraftarı fakat haksızlığa hiç gelemiyor. Hazal Babalık mesleği ise şu an yok. Üniversiteyi bitirdi ve hayata atılmayı beklerken Kısmetse Olur’a katılmış. Sevdikleriyle zaman geçirmeyi çok seven Hazal Babalık aile bağları ise çok sıkı.
kimetse-olur-hazal-34

Hazal Babalık evin ilk günün de Semih Kurtulmuş ile yakınlaştı. Aslında Semih kriterlerine uyan bir karakter. Fakat Semih olmazsa da hayalindeki damat adının uzun boylu karizmatik oturmasını kalkması bilen hayat dolu biri olmasını istiyor. Damat adayları arasında şu an sadece Semih’e karşı bir ilgisi olduğu belirtiyor. Ayrıca Aycan Varış ile üniversiteden çok yakın arkadaş olduğu ve görünce çok sevindiğini belirtmekte.

Kısmetse Olur Hazal Babalık Sosyal Medya Hesapları:

Kısmetse Olur Hazal Babalık İnstagram : https://www.instagram.com/hazalbabalk53/?hl=tr
Kısmetse Olur Hazal Babalık Twitter: https://twitter.com/hazalbabalk53

Kısmetse Olur Hazal Babalık Foto Galeri:
kimetse-olur-hazal-33
kismetse-olur-hazal-111

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.