Lara-Kundu Denizi Nasıl? Suyu Sıcak mı Soğuk mu?Temiz mi?Dalgalı mı?Derin mi?

Antalya Lara Kundu Denizi Nasıl ?Lara Kundu Halk Plajlarında Denizi Nasıl? ,Lara Kundu Denizi Tuzlu mu? Lara Kundu Denizi Sıcak mı?Soğuk mu? Lara Kundu Denizi Derin mi Sığ mı? Lara Kundu Denizi Temiz mi? Lara Kundu Denizi Dalgalı mı? Lara Kundu’da Nerede Denize Girilir? Tüm Sorularınızın Cevapları….

Lara-Kundu Denizi Nasıl?

Antalya’nın en lüks otellerinin bulunduğu Lara Kundu bölgesi Antalya’nın Alanya’dan sonra en çok turist çeken bölgelerinden bir tanesi. 50’den fazla 5 Yıldızlı lüks otele sahip bölgede harika bir deniz ve doğa bulunmakta. Özellikle Rus ve İngiliz turistlerin vazgeçilmez bölgesi diyebiliriz.

lara-kundu-denizi-nasil-dalgalimi

Lara Kundu bölgesinde deniz kum güneş üçlüsü size harika bir tatil sunacak. Özellikle harika sadece ince kumdan oluşan kumsalı muhteşem denizi ile Lara Kundu bölgesi harika bir tatil cenneti diyebiliriz. Lara Kundu Tatil bölgesine ilk defa gelecek olanlar Otel konusunda fikir ediniyorlar fakat deniz konusunda fazla fikirleri olmuyor. Lara Kundu Denizi Nasıl Derinmi Soğukmu Tuzlumu temiz mi gibi bir çok soru kafalarında belirmekte. Biz sizin için Lara Kundu denizi ile ilgili tüm detayları yazdık.

Lara Kundu Denizinde Deniz Salyası Var mı?

Lara Kundu denizinde 2021 yazında Haziran ayı itibariyle deniz salyası görünmemektedir. Gönül rahatlığı ile denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

lara-kundu-denizi-nasil-derinmi-sigmi

Lara Kundu bölgesinde deniz temiz mi sorusunun cevabını vermek bile ayıp kaçar. Harika tertemiz bir deniz bulunmakta. Neredeyse en ufak yosun bile göremezsiniz. Pırıl pırıl bir denizi vardır. Sadece sığ bölgelerde bazen dalgalar ile birlikte ince kumlar denizi biraz bulanık gösterebilir fakat çok nadir denk gelirsiniz bu duruma.

lara-kundu-denizi-nasil-taslimi-kummu-derinmi

Lara-Kundu Denizi Nasıl? Suyu Sıcak mı Soğuk mu? Temiz mi?

Lara Kundu bölgesinde Haziran 15’inden Eylül Sonuna kadar rahatlıkla güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Temmuz ve Ağustos aylarında sıcaktır. Bu nedenle çok fazla sıcaktan hoşlanmayanlar için iyi bir tercih olmayabilir.

lara-kundu-denizi-nasil

Lara kundu bölgesinde kumsal tamamen kumdur. Bölgede neredeyse deniz kabuğu bile bulunmaz. Harika ince kumu ile rahatlıkla kumların üzerine kendinizi bırakıp güneşlenebilirsiniz. Oteller neredeyse her sabah kumsalı temizler ve tırmıklar. Hatta bazı oteller denizin üstünde poşet v.s varsa onları da tekne ile açılıp temizlemektedir. Denizin içide tamamen kumdur ve deniz terliği olmadan rahatlıkla yüzebilir denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Kumsallar inanılmaz geniştir. Neredeyse kumsal genişliği 50 metreden fazladır.

Lara-Kundu Denizi Dalgalı mı? Derin mi? Sığ mı?

Lara Kundu denizi sıcak bir denizdir. Bazen deniz suyu sıcaklığı 27 28 dereceleri görebilmektedir. Sıcak kumlardan yine sıcak bir denize girmiş olursunuz. Özellikle saat 15:00 dan sonra su iyice ısınır. Bu nedenle Lara bölgesinde sabah saatlerinde ve akşam 17:00 dan sonra denize girmek çok daha keyiflidir ve serinletir.

lara-kundu-denizi-nasil-temizmi

Lara-Kundu sığ bir denizdir. Neredeyse 100-120 metre açılsanız bile boyunuzu geçmez. Fakat bazı bölgelerde birden derinleşmeler yaşanabilir. Bu nedenle dikkat edilmelidir. Fakat otellerin ayırdığı bölgelerde böyle derinleşmeler yoktur. Bu nedenle otellerin plajlarında rahatlıkla yüzebilirsiniz. Yüzme bilmeyenler için Lara Kundu denizi gayet iyidir. Boğulmak neredeyse imkansız diyebiliriz.

Lara Kundu denizi tuzlu bir denizdir. Her denize girdikten sonra kesinlikle duş almak gerekir. Vücudunuzda tuz kuruyunca beyaz izler bırakabilir. Tabi ki bu tuz vücudunuz için çok faydalıdır.

lara-kundu-denizi-nasil-tuzlumu-temizmi-derinmi

Bölgede bir çok yerde denize girilebilmektedir. Halk Plajları ve otellerin plajları bulunmaktadır. Bir çok beach club ta bölgede yer alır. Fiyatlar ise ortalama şezlong ve şemsiye için 80 TL civarındadır. Yeme içme kişi başı ortalama 100 TL ile 150 TL arasında değişmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.