Nuray Sayarı 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Türkiye’nin En Meşhur ve Modern Astroloji Uzmanlarından Nuray Sayarı 2024 Burç yorumları, Nuray Sayarı 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları, Aşk Para ve Sağlık Yorumları

Nuray Sayarı 2024 Koç Burcu Yorumları

Nuray Sayarı Türkiye’nin en iyi astroloji uzmanlarından biridir. Nuray Sayarı 1971 doğumludur ve Kova burcudur. İstanbul’da doğup büyümüştür. 4 Çocuklu bir ailenin en büyük kızıdır. Kahire’ de astroloji eğitimi almıştır. Ayrıca Hindistan’da 1 yıl kalarak Tarot ve değişik astroloji teknikleri öğrenmiştir. Nuray Sayarı hayatın insanların elinde olduğu ve pozitif düşünce ile hayata yön verebileceklerine inanmaktadır.
rezzan-kiraz-koc-burcu-2017-yorumlari

Geçmiş yılı yer yer hayal kırıklıkları ile bitiren koç ve yükseleni koç olanlar yeni yılda umut kapılarınızı kapatmamalısınız. Yeni yıl sizler için hayallerinize çalışarak ulaşacağınız bir yıl olabilir. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların temelinde ne olduğunu keşfedeceğiniz bir yıl sizleri bekliyor olabilir. İç sesinize kulak vermelisiniz. Geçmişte yaşanan ilişkilerdeki güvensizlik duygunuz sizi ve çevrenizdeki insanları oldukça fazla etkilemiş olabilir. Belki de yeni yılın sizlere en büyük faydası kendinizi daha iyi tanımanız olabilir. 2024 yılının sonlarına doğru iç sorunlarınızın çözümlendiği,ikili ilişkilerde güven sorununun yaşanmadığı sağlam ve sevgi dolu birliktelikler yaşayabilirsiniz. Yeni yıl ortalarında artan seyahatleriniz tüm enerjinizi tüketebilir. Hareketli bir iş temposunun içinde kendinizi bulabilirsiniz. Zaman zaman vitamin takviyelerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Nuray Sayarı 2024 Boğa Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-boga-burcu-2017-yorumlari

Sevgi ile dolup taşan bir yılı geride bıraktınız. Bu nedenle yeni yıldan beklentileriniz diğer burçlara nazaran her zaman fazla olabilir. Yeni ilk aylarında iş hayatınız da hareketli günler yaşayabilir ve stres altında kalabilirsiniz. Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar iş ortamlarında yaşanabilecek rekabet sizleri ısrarcı ve istekli olmanız şartıyla yukarı taşıyabilir. Maddi konularda gezegenlerin yaymış olduğu enerji sizde olumlu yansımalar yapabilir ve kazanç kapılarınız sonuna kadar açılabilir. Yeni yıl ortalarında artan harcamalarınız sizi biraz gerse de maddi açıdan sorunsuz bir yıl sizleri bekliyor olabilir. Bu yılsonunda geri dönüp baktığınızda kendinizi yeniden keşfettiğinizi ve pozitif düşüncenin hayatınızı nasıl etkilediğini görüp şaşırabilirsiniz.

Nuray Sayarı 2024 İkizler Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-ikizler-burcu-2017-yorumlari

Geçmişte yaşanan ve söylemeye dahi çekindiğiniz durumları artık gizlemekten halı altı yapmaktan vazgeçmelisiniz. Bu durumun sizde yarattığı huzursuzluk siz geçmişinizi kabullenmedikçe yeni yılda da devam edebilir. Yeni yılın size en büyük getirisi geçmişinizi kabullenmeniz ve kırgın olduğunuz arkadaşlarınızla barış sağlamanız olabilir. Harcamalarınızı her zaman kontrol altında tutmalısınız. Lakin yeni yılda hiç olmadığı kadar çevrenize harcama yapabilirsiniz. Evli olan ikizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar sizler için eşinizin ve ailenizin kıymetini daha iyi anlayacağınız bir yıl olabilir. Evli olanlar ailelerine, ilişkisi olanlar partnerlerine daha fazla zaman ayırabilirler.Bu yeni yılın ortalarında ufak sağlık sorunları yaşanabilir ve endişelenebilirsiniz. Yinede kontrolü elden bırakmamalısınız.

Nuray Sayarı 2024 Yengeç Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-yengec-burcu-2017-yorumlari

Sizin için önemli olan kavramlar yeni yılda değişkenlik gösterebilir. Hayatınızdaki öncelikler değişebilir. Aileniz sizin için her şeyden önce gelirken hayatınıza giren yeni bir kişi birden bire hayatınızın merkezine oturabilir. Evli olan yengeç burçları için bu bir bebek de olabilir. Yıl ortalarında seyahatleriniz ve iş temponuz artabilir. Yoğun iş akışının kendinizde ve sevdiklerinize ayırdığınız zamandan çalması sorunlar yaratabilir. Son aylara doğru her zaman sağlığınıza gösterdiğiniz önemin sizi hastalıklardan koruduğunu ve hastalıklara karşı tedbir sağladığını görebilirsiniz. 2024 a işsiz giren yengeç burçları için umut kapıları sonuna kadar açık olmalı çünkü yeni yıl sizler için yeni bir iş anlamına da gelebilir.

Nuray Sayarı 2024 Aslan Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-aslan-burcu-2017-yorumlari

Aileniz için yaptığınız fedakarlıkların yeni yılda size vefa ve sevgi olarak döndüğünü görebilirsiniz. Bir türlü tam anlamıyla hissedemediğiniz içi huzurunuza yeni yılın ortalarına doğru ulaşabilir ve manevi yönünüzün eksiklerini tamamlama çabası içerisine de girebilirsiniz. Karakterinizde sevmediğiniz yönlerinizi törpülemeniz ikili ilişkileriniz, aile hayatınızda ve sosyal yaşamınızda olumlu etkiler ile size geri dönüşler yapabilir. 2024 da özellikle öğrenci aslan burcu ve yükseleni aslan olanlar sağlığınız açısından gözlerinize dikkat etmelisiniz. Bu yıl göz sağlığınız aşırı çalışmaktan sizi zorlayabilir. En ufak bir şikayetinizi yok saymamanız tavsiye edilir.

Nuray Sayarı 2024 Başak Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-basak-burcu-2017-yorumlari

Geçen sene üzerinde durmadığınız konular yeniden önem kazanabilir ve sizin için sorun haline gelebilir. İkili ilişkilerinizde fevri çıkışlarınız sizi karşı tarafın gözünde olmayı istemeyeceğiniz bir duruma sokabilir. Sorunlarınızı susarak tavır koyarak değil konuşarak halletmelisiniz. Yeni yılın ilk çeyreğinde ilişkilerinizde sorunlar görülebilir. Ama unutmayın her sıkıntınız bu yeni yılda düzgün iletişimle aşılabilir. Maddi konularda kontrollü olmayı yeni yılda da elden bırakmayabilirsiniz. Kazançlı yatırımlar yeni iş imkanları başak burcu ve yükseleni başak olanların kapısını çalabilir. İş hayatınızdaki yoğunluk nedeniyle bedensel sağlık sorunlarınız görülebilir. Özellikle eklem ve omurga problemlerininiz önemsemeli ve hemen doktora başvurmalısınız.

Nuray Sayarı 2024 Terazi Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-terazi-burcu-2017-yorumlari

Dost sandığınız kişiler ile aranızın bozulabileceği ve düşmanlarınızın gizli kalmayıp ortaya çıktığı bir yeni yılda olabilirsiniz. Bunun aksine yeni dostluklar da hayatınıza girebilir. Dost ve düşmanı ayırt edebileceğiniz bu yeni yılda dostluk ve arkadaşlık adına geçmişte ektiklerinizi biçebilirsiniz. Tüm bir yıl aşk ve aile hayatınız geçen yıla nazaran daha olumlu olabilir. Evli olan terazi burcu ve yükseleni terazi olanlar birkaç sorunu daha aştıktan sonra bebek kararına varabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili hedefleriniz ve yeni yılda kariyer anlamında hayallerinizde ısrarcı olmanız durumunda bu hayalleriniz sizi istediğiniz noktaya ve sonrada zirveye taşıyabilir. Sağlık anlamında bir takım kontrollerden geçebilirisiniz. Fakat ilk önceliğiniz fazla kilolardan kurtulmak olabilir.

Nuray Sayarı 2024 Akrep Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-akrep-burcu-2017-yorumlari

İş hayatınız yeni yılda siz akrep burcu ve yükseleni akrep olanları en çok etkileyen tarafınız olabilir. Ortak bir iş yaptığınız kişiler ile ortak noktada kararlar alamadığınız da ısrarcı olmamalı ve yapmak istediğiniz iş planlarınızda kendi başınıza yol almayı tercih edebilirsiniz. İş hayatınızda aldığınız kararlarda kendinize güvenmeli ve cesur adımlar ile ilerlemeniz gereken bir yılda olabilirsiniz. Hayatınızda sosyal anlamda ve birçok alanda ani kararlar ile hareket etmemeli ve sizi olumsuz etkileyebilecek alışkanlıklarınızı değiştirme yoluna girebilirsiniz. Yeni yılın orta ve sonlarına doğru Mide rahatsızlıkları, hazımsızlık problemleri ve cinsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeni yıl size kendi başınıza önemli kararlarınızı kendiniz verebileceğiniz sürece mutluluk ve refahı getirebilir.

Nuray Sayarı 2024 Yay Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-yay-burcu-2017-yorumlari

Ailenizle daha da bütünleşeceğiniz en ufak bir sorunu dahi birlik ve beraberliğin gücü ile aşabileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Hedeflerinizin ve hayallerinizin büyüdüğü, gelecek beklentinizin arttığı yeni yılın ortalarında açık olan akraba ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni yıl size yeni dostlar kazandırabilir aynı zamanda var olan arkadaşlıklarınızı da dostluğa çevirebilir. 2024 ortalarına doğru seyahat planlarınız artabilir. Bu durum sizi bedenen yorsa da yineden vazgeçemeyeceğiniz bir durum olabilir. Yoğun iş temponuza ayak uydurmak için vitamin takviyesi alabilirsiniz. Fazla kilolar sizin de sorununuz haline gelebilir. Bu durum ruhsal ve sosyal hayatınız başta olmak üzere sizi olumsuz etkileyebilir. Bu konuda acilen destek almalı ve bu durumun sorun yaratmasını engellemelisiniz.

Nuray Sayarı 2024 Oğlak Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-oglak-burcu-2017-yorumlari

Yeni yılın başından ortalarına kadar sürecek olan iş hayatınızdaki yüksek tempolu koşturmaca siz oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanları uzun sayılabilecek stresli bir döngü içine sokabilir. Maddi konularda sıkıntı yaşamayacağınız bunun üzerine birde tasarrufunuzu arttırabileceğiniz bir döneme giriş yapmış olabilirsiniz. Evli olan oğlak ve yükseleni oğlak olanlar önceliklerinizin değişeceği ve rasyonel kararlar alacağınız bir yılda olabilirsiniz. Yeni yıl genelinde geçen seneden bu yana artan kilolarınız bir önlem almadığınız sürece size sorun yaratabilir. Zaman zaman enerji düşüklüğü konsantre olamama gibi durumlar yaşanabilir. Kendinize vakit ayırmalı ve dinlenmelisiniz. İlişkisi olmayan oğlaklar yeni ilişkilere ve yeni iş imkanlarına adım atabilir ve kendilerini daha önce hiç olmadığı kadar düzenli bir hayatın içinde bulabilirler.

Nuray Sayarı 2024 Kova Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-kova-burcu-2017-yorumlari

İlişkilerinizdeki ve fikirlerinizdeki dalgalanma bu yılda da sizinle birlikte olabilir. Zihnen yorulmuş olarak yeni yıla girebilirsiniz fakat hiçbir zaman umut ve dilek kapılarınızı kapatmamalısınız. Hayatınızda hiç olmadığı kadar şükre başvuracağınız ruhunuzun açlığını bu şekilde tamamlayacağınız bir yılda olabilirsiniz. Manevi anlamda hayatınızdaki bir çok kötü gidişata dur diyebilirsiniz. Yeni yılın ortalarına doğru kopuk olan arkadaş bağlarınız birleşebilir ve hatta kopmamak üzere sağlamlaşabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerden ve uzak akrabalardan güzel haberler alabilirsiniz. Yıl genelinde ufak sağlık sorunları yaşayabilir ve enerjinizin düştüğü hissine kapılabilirsiniz. Her durumda olumlu düşünerek pozitif enerjiyi kendinize çekebilirsiniz.

Nuray Sayarı 2024 Balık Burcu Yorumları
rezzan-kiraz-balik-burcu-2017-yorumlari

Yeni yılda balık burçları ve yükseleni balık olanlar sevdikleri kişiler için bu sevgili, eş yada çocuk olabilir tüm bu insanlar için devamlı bir merak veya özlem içerisinde olabilirler. İç seslerine kulak verdikleri , kendi benliklerini dinledikleri, zaman zaman yalnızlığı dost edindikleri bir yıl içerisinde olabilirler. Gelecekle ilgili umutlarınızın evrene heyecanın yanı sıra endişe ile sunulduğu görülebilir. Duygusal balıklar ve yükseleni balık olanlar, bu yönünüzün oldukça ağır bastığı en ufak bir durumda kendinizi ağlarken bulabileceğiniz, duygularınızı en uçlarda yaşayacağınız bir yılda olabilirsiniz. Maddi konularda tutumunuz bu yılda devam etmekte olsa da gereksiz endişeler ile kendinizi huzursuz edebilirsiniz. Kariyer yolculuğunuz alacağınız her karara duygusallığınızı karıştırmanızdan dolayı yarıda kalabilir. İş ile ilgili konularda kalbinize göre değil mantığınıza göre adımlar atarsanız daha başarılı olabilirsiniz. Geçtiğimiz senelerde ağır sağlık sorunları yaşamış olan balıklar kontrollerinizi aksatmamalısınız.

Nuray Sayarı Yorumlarından Derlenmiştir.

2024 Yılı Tüm Astroloji Uzmanlarının Yorumları

Rezzan Kiraz 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Nuray Sayarı 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Susan Miller 2024 Burç Yorumları Analizi ve Gelecek Tahminleri

Tuğçe Işınsu 2024 Çok Özel Burç Yorumları ve Analizleri

Dinçer Güner 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Zeynep Turan Burç Yorumları 2024 ve Gelecek Tahminleri

Şenay Yangel 2024 Burç Yorumları ve Özel Gelecek Tahminleri

Su Karakuş 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Özel Analizler

Hande Kazanova 2024 Burç Tahminleri ve Yıllık Özet Değerlendirmesi

Hülya Balıkavlayan 2024 Burç Yorumları ve Özel Tahminleri

Öner Döşer 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Burç Analizi

Filiz Özkol 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Analizleri

Hakan Kırkoğlu 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Yorumlar
  1. Arzu dedi ki:

    Teşekkürler… Güzel yorumlar