Oğuzhan Uğur Saçları Protez Saç mı? Saç Ekimi mi? Peruk mu?

Oğuzhan Uğur Saçları Protez mi? Saç Ekimi mi? Peruk mu?

Türkiye’nin depremden sonra en çok konuşulan isimlerinin başında gelen Oğuzhan Uğur son dönemde saçları ile dikkat çekiyor. Bazen çekimlerde saçlarının takma saç olduğu görünüyor. Tabi ki bu ekranda göz yanılması mı yoksa gerçekten de Oğuzhan Uğur kel mi ve protez saç mı kullanıyor. Özellikle bir çok kişi Oğuzhan Uğur peruk mu kullanıyor diye soruyor. Özellikle saç problemi yaşayan erkeklerin direk dikkatini çekiyor ve akla şu sorular geliyor. Oğuzhan Uğur’un Saçları Peruk mu?, Oğuzhan Uğur Saçları Protez mi? , Oğuzhan Uğur Saçları Takma mı?, Oğuzhan Uğur Saç mı ektirdi? 

Oğuzhan Uğur ekranlarda çok fazla yer almakta. Saçları ise tabi ki dikkati çok fazla çekiyor. Öncelikle konumuzun en başında söyleyelim Oğuzhan Uğur tamamen kel değil. Saçları var fakat baya bir seyrek tabi ki her ünlü gibi bu saçlarla ekran karşısına çıkmak istemediği için protez saç kullanmakta. Aslında bir nevi peruk ama bu daha özel bir yapıya sahip ve yan saçları ile tamamen uyumlu özel hava alan bir deriye sahip. Özel yapıştırma bantları sayesinde ortalama 10 ile 15 gün boyunca hiç çıkarmadan kafanızda kalabiliyor. Tabi ki Oğuzhan Uğur  en kaliteli saç protezini tercih ediyor. Bazen neredeyse hiç belli olmayacak şekilde görebiliyorsunuz.

oguzhan-ugur-saclari-perukmu-protezmi-sacmiektirdi
Oğuzhan Uğur Arka Sokaklar dizisinde 3 bölüm oynamış ve protez saç yaptırmadan önceki saçlarını görebiliyorsunuz.

Oğuzhan Uğur’un Saçları Peruk mu?

Peruk teknolojisi ise son derece eksi bir teknoloji. Artık günümüzde neredeyse kullanan kalmadı diyebiliriz. Sadece tiyatrolarda genellikle oyuncular kullanmakta.

Oğuzhan Uğur Saçları saç protezi ve aslında çokta kel değil sadece saçları seyrek ve ekran önünde olan her kişi gibi güzel ve yakışıklı görünme derdinde. 

oguzhan-ugur-saclari-perukmu-protezmi-sacmiektirdi

Fakat yüksek ışık altında çok fazlada belli olabilmekte. Protez saç zaten ekran karşısındaki birçok ünlünün en çok tercih ettiği yöntem . Şaşırabileceğiniz isimlerde mevcut. Başta Mustafa Ceceli, Fatih Ürek, Kahtalı Mıçı ve bir çok ünlü aslında protez saç uygulaması kullanmakta. Ne kadarda peruk aslında basit ismi olsa da protez saç peruktan çok daha farklı ve çok daha başarılı bir estetik uygulama diyebiliriz.

Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir