Palyatif Bakım Servisi Olan Devlet Hastaneleri İstanbul(Avrupa ve Anadolu Yakası)

İstanbul’daki Palyatif Bakım Servisi Olan Devlet Hastaneleri İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası, Palyatif Bakım Hizmeti Olan Hastaneler, Palyatif Bakım Servisi Bulunan İstanbul’daki SGK Devlet Hastaneleri ,İstanbul’daki Palyatif Bakım Kliniği Olan Devlet Hastaneleri

Palyatif Bakım Hizmeti Olan Devlet Hastaneleri İstanbul
(Anadolu ve Avrupa Yakası)

Palyatif Bakım Servisi olan hastane sayısı her geçen gün artmakta. Özellikle İstanbul’da ihtiyaç her geçen gün artıyor. Onkoloji hastaları, Beyin kanaması geçirmiş ve Bilinci kapalı hastalar için, Kalp krizi geçirmiş ve devamlı bakıma ihtiyacı olan hastalar için yada Solunum yetmezliği olan Trakeostomi yapılan hastalar için yada Cihazlara bağlı bir şekilde hayatını sürdürmesi gereken hastalar ve demans hastaları için en uygun yer Palyatif Bakım Servisi olan hastaneler diyebiliriz. Özellikle bakım hastaları için son derece konforlu ve rahat bir imkan sunulmakta.

Palyatif Bakım Servisi İstanbul ilinde 10 hastanede bulunmakta. Bu hastanelerde 7 yatak ile 45 yatak arasında yatak sayısı mevcut. Evet görünürde çok az gibi görünse de hastaların yatalak ve bakım hastası şeklinde kalan ömürlerini daha rahat ve konforlu geçirmesi için son derece önemli. Bu nedenle Palyatif Bakım Servisi  bakım hastaları için son derece önemli. Evde yapacağınız bakım ile Palyatif Bakım Servisinde yapılacak bakım arasında dağlar var diyebiliriz. Google üzerinde en çok İstanbul’daki Palyatif Bakım Servisi Olan Devlet Hastaneleri İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası, Palyatif Bakım Hizmeti Olan Hastaneler, Palyatif Bakım Servisi Bulunan İstanbul’daki SGK Devlet Hastaneleri ,İstanbul’daki Palyatif Bakım Kliniği Olan Devlet Hastaneleri gibi aramalar yapılmaktadır. Bu gibi sorularınızın tüm cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. Alzheimer-Demans hastaları için en iyi huzur ve bakım evi araştırmalarınıza yardımcı olabilecek bir makalemiz var. Bunuda kesinlikle incelemenizi tavsiye ederiz.

palyatif-bakim-klinigi-olan-hastaneleri-istanbul

Söyle düşünün beyin kanaması geçirmiş ve bilinci tamamen kapalı Trakeostomi işlemi yapılmış ve tamamen yatalak bir hastanız var. Bu hastanın tüm bakımları ilaçları ve kan değerleri kontrolleri doktor ve hemşireler tarafından yapılmakta ve hasta evde her acil durumda ambulans ile taşınması gerekmemekte. doktorlar devamlı takip etmekte ve hastanın rahatı için her şey düşünülmekte. Bu nedenle bakım hastası bir yakınınız varsa aşağıdaki hastaneler ile iletişime geçebilirsiniz ve yer olduğu sürece hastanızı Palyatif Bakım Servislerinde  kalmasını sağlayabilirsiniz. Yatalak hastalar için istanbuldaki özel huzur ve bakım evlerini de inceleyebilirsiniz.

Son dönemde korona nedeniyle bir çok palyatif bakım servisi kapanmış yada yatak sayısı azaltılmıştı. 22023 Ocak ayı itibariyle aşağıdaki hastanelerin palyatif bakım servisleri aktif olarak çalışmaya başlamıştır. İstanbul’daki palyatif yatak kapasitesi 2023 yılı itibariyle 250 civarındadır.

Palyatif Bakımı En İyi İstanbul’daki Özel Bakım Huzur Evleri

Palyatif bakım servislerinde hastanızın tüm ihtiyaçları giderilmektedir. Fakat yinede bir refakatçi kalması şarttır. Hastane size hasta bakımını da son derece iyi bir şekilde öğrenmektedir. Hastanızın iyiye gitmesi durumunda eve çıkar ise burada aldığınız bilgi ve eğitimle hastanıza son derece iyi bakmanız amaçlanır.

Palyatif bakım merkezlerinde hastalara medikal destek ve ekipman temizliği ve uygulanması, Beslenme desteği , Yatak yaraları ve uzun hareket kabiliyetini devamlılığını sağlamak için fizyoterapist ,Ağrıları azaltmak için Ağrı tedavisi uzmanları , Psikoloji için destek personelleri ile 24 saat hastanıza en iyi şekilde destek ve bakım yapılmaktadır. İstanbul’daki huzur evi fiyatları 2023/2024 haberimizde sizler için tüm fiyatları derledik.

palyatif-bakim-klinigi-olan-hastaneler-istanbul-anadolu-yakasi

Palyatif Bakım Servisi Olan Hastaneler İstanbul Avrupa Yakası

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde Palyatif Bakım Servisi 22 yatak ile hizmet vermektedir. Genellikle doludur fakat yinede her an bir vefat gerçekleşme ihtimali nedeniyle devamlı bilgi alınmalı ve yatak boşaldığında hasta kabul edilmekte.

Beylikdüzü Devlet Hastanesi

Beylikdüzü devlet hastanesinde Palyatif Bakım Servisi  15 yatak ile hizmet vermekte. Son derece temiz ve Avrupa standartlarında bakım sağlanmakta. Tabi ki doluluk oranı yüksek. Bu nedenle hastanızın ismini kaydettirip yatak boşaldığında yatış sağlayabilirsiniz.

İstanbul’daki Özel Huzur Evi ve Bakım Merkezleri Fiyatları 2023/2024

palyatif-bakim-klinigi-olan-hastaneler-istanbul-avrupa-yakasi

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi

Son derece güzel ve yüksek standartlarda palyatif bakım hizmeti veren hastanelerin başında gelmekte. Ortalama 20 civarında yatak bulunmakta. Mayıs itibariyle yataklar tam kapasite dolu olsa da her gün kontrol ettirmeniz gerekmekte. Herhangi bir vefat durumunda hastanızı yatırabilirsiniz.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İstanbul’un göbeğinde 12 yatak ile hizmet verilmekte. palyatif bakım hizmeti son derece iyi ve tecrübeli personel ile yapılmakta. Maalesef yatak kapasitesi dolu. Fakat her an bir yatak açılabilir. Bu nedenle sıraya girmeniz gerekmekte.

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi

15 civarında palyatif bakım yatağı bulunmakta. Fakat yer bulunmamakta. Kayıt olmanız gerekiyor. Son derece kaliteli ve başarılı biz destek verilmekte.

Silivri Devlet Hastanesi 

7 yatak kapasitesi ile palyatif bakım hizmeti verilmekte. Mayıs 2022 itibariyle 1-2 yer müsait bulunmakta. Korona döneminde bir süre kapatılsa da son dönemde tekrar açıldı. Silivri ve çevre ilçelerden hasta kabul edilmekte.

palyatif-bakim-klinigi-olan-hastaneler-istanbul

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi

Türkiye’nin en büyük palyatif bakım servisi olduğu hastanedir. 49 yatak bulunmakta ve her geçen gün arttırmaya çalışılmaktadır. Son derece kaliteli ve dünya standartlarında palyatif bakım hizmeti verilmektedir. Tamamen bu bölüme özel doktor ve hemşireleri bulunmaktadır. Genellikle yer bulabiliyorsunuz.

Palyatif Bakımı En İyi İstanbul’daki Özel Bakım Huzur Evleri

Palyatif Bakım Servisi Olan Hastaneler İstanbul Anadolu Yakası

Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üsküdar

Üsküdar’da bulunan 15 yatak ile hizmet verilmekte. palyatif bakım hizmeti son derece iyi ve tecrübeli personel ile yapılmakta. Maalesef yatak kapasitesi dolu. Fakat her an bir yatak açılabilir. Bu nedenle sıraya girmeniz gerekmekte.

palyatif-bakim-merkezleri-olan-hastaneler

Maltepe Hastanesi 

Son derece güzel ve yüksek standartlarda palyatif bakım hizmeti veren hastanelerin başında gelmekte. Ortalama 20 civarında yatak bulunmakta. Mayıs 2022 itibariyle yataklar tam kapasite dolu olsa da her gün kontrol ettirmeniz gerekmekte. Herhangi bir vefat durumunda hastanızı yatırabilirsiniz.

Beykoz Devlet Hastanesi

11 yatak kapasiteli palyatif bakım servisi bulunmaktadır. 2019 yılında yenilenmiş ve daha modern bir servis haline gelmiştir. Temiz ve sorusuz hizmet vermektedir.

Üsküdar Devlet Hastanesi

Üsküdar devlet hastanesinde Palyatif Bakım Servisi  114 yatak ile hizmet vermekte. Son derece temiz ve Avrupa standartlarında bakım sağlanmakta. Tabi ki doluluk oranı yüksek. Bu nedenle hastanızın ismini kaydettirip yatak boşaldığında yatış sağlayabilirsiniz.

palyatif-bakim-merkezleri-olan-hastaneler-istanbul

Dragos Bezmiâlem Hastanesi

Dragos Bezmiâlem Hastanesinde Palyatif Bakım Servisi 11 yatak ile hizmet vermektedir. Avrupa standartlarında bakım palyatif bakım hizmeti sağlanmaktadır.


Alzheimer-Demans hastaları içinse özel huzur evlerini ve bakım evlerini tavsiye ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.