Parke Fiyatları 2024 (Çamsan , AGT, Smart Click , Terra Click , Vario)

Parke Fiyatları 2024, AGT Parke Fiyatları 2024, Çamsan Parke Fiyatları 2024 , Vario Click Parke Fiyatları 2024, Artfloor Parke Fiyatları 2024, Floorpan Parke Fiyatları 2024, Krono Orginal Parke Fiyatları 2024, Diamond Classic Parke Fiyatları 2024, Peli Parke Fiyatları 2024, Smart Click Parke Fiyatları 2024, Terra Click Parke Fiyatları 2024, Parke Nedir, Parkenin Ömrü Ne Kadar? ,Parke Nerelerde Kullanılır?, Parke Nasıl Döşenir?

Parke Nedir?

Yapı malzemeleri arasında adını sıkça duyabileceğimiz parke döşeme alanında kullanılan bir üründür. Parke ahşaptan yapıldığı ve doğal olduğu için sağlıklı malzemelerdir ve çok fazla tercih edilmektedir. Yaşam alanlarında kullanılan parke kullanım bakımından ve döşeme bakımında çok pratik olarak bilinmektedir. Parke modelleri ve fiyatları 2024 yılında maalesef çok yükseldi. 2021 yılının başlarında ortalama 40 TL ile 60 TL arasında iken 2024 yılının başlarında bu fiyat 90 TL ile 140 TL arasında değişmeye başladı. Parke fiyatları 2024 yılında da duracağa benzemiyor.

Parke, ağaçtan yapılan bir ürün olması sebebiyle oldukça maliyetli olmaktadır. Bu sebeple bu maliyeti düşürmek için farklı üretimlerle parkeler hazırlanarak kullanılmaya başlanmıştır. Bu yeni model parkelerde yine ağaç kullanılmakta fakat oranı biraz daha az olduğu için çevresel olarak bu yeni modeller daha çok kabul görmektedir. Böylece görünüm olarak çok daha hoş ve uzun süre kullanıma uygun parkeler döşenmiş olmaktadır. Google üzerinde parke markaları olarak en çok aramalar ise şu şekillerde yapılmakta. Parke Fiyatları 2024, AGT Parke Fiyatları 2024, Çamsan Parke Fiyatları 2024 , Vario Click Parke Fiyatları 2024, Artfloor Parke Fiyatları 2024, Floorpan Parke Fiyatları 2024, Krono Orginal Parke Fiyatları 2024, Diamond Classic Parke Fiyatları 2024,  Peli Parke Fiyatları 2024, Smart Click Parke Fiyatları 2024, Terra Click Parke Fiyatları 2024, Parke Nedir, Parkenin Ömrü Ne Kadar? ,Parke Nerelerde Kullanılır?, Parke Nasıl Döşenir? Bu gibi bir çok sorunuzun cevapları haberimizde…

Ayrıca eğer parke gıcırdamasından şikayetçi iseniz parke gıcırdaması nasıl geçer adlı makalemizi de incelemenizi tavsiye ederiz.

Parkenin Özellikleri

Yaşam alanlarının çok daha hoş görünmesi ve sağlıklı hale getirilmesi için kullanılan parkenin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Doğal ağaçtan yapılan sağlıklı bir malzemedir.
  • Ahşabın doğallığını ve güzelliğini en iyi şekilde yansıtır.
  • Kimyasallar kullanılmadığı için sağlığa zararı yoktur.
  • Zarar gördüğünde bakımının yapılması ve eski haline getirilmesi oldukça kolaydır.
  • Parkeler cilalanabilir ve parlak bir görünüme sahip olur.
  • Ağacın yapısındaki doğal gözenekler bu döşemenin hava almasını sağlar.

laminant-parke-cesitleri

Parke Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Parke Çeşitleri

Döşeme olarak en çok kullanılan malzeme olan parkenin çok farklı modelleri bulunmaktadır. Bu modeller her geçen gün geliştirilerek daha kullanışlı ve daha ekonomik olan modellere geçiş yapılmaktadır. Parkeler masif, lamine ve laminat parke olmak üzere 3’e ayrılmaktadır. Bu parkeler temelde aynı malzemeye sahip olmakla birlikte işlenerek farklı özelliklere sahip parkeler olarak sunulmaktadır.

Masif Parkenin Özellikleri

Masif parke, parkenin en doğal olanıdır. Sadece ağacın kalıp şeklinde hazırlanarak yan yana döşenmesi ile oluşmaktadır. Masif parkeye geleneksel parke de denilmektedir. Bu ürünün hazırlanması için ağacın çok iyi kurutulması gerekmektedir. Ardından ince şeritler halinde kesilen ağaç parçaları alana sırayla dizilerek döşeme işlemi tamamlanır. Döşeme sırasında ahşap şeritler tutkal ile birbirine yapıştırılır. Aralarda boşluk oluşması durumunda da vernik tozu ile bu boşluklar doldurulur ve zımpara ile düzeltilir.

Bu parkeler en doğal parke çeşidi olduğu için korunması ve temizliği de dikkat istemektedir. Belli aralılarla örneğin 5 yılda bir masif parkeler cilalanır ve eski parlak görünüme kavuşur. Temizlik sırasında kimyasal ürünlerin çok fazla kullanılması parkelere zarar vereceği için bu konuda da dikkatli davranmak uygun olacaktır.

laminant-parke

Laminat Parkenin Özellikleri

Bu parke doğal olmayan bir parke çeşididir. Laminat parke, kağıda istenilen şekilde ve renkte parke resminin basılması ile ortaya çıkan bir döşeme malzemesidir. Matbaada balsan kağıda reçine emdirme işlemi yapılır. Emprenyeleme adı verilen bu reçineleme işleminin ardından kağıt fırınlarda kurutulur. Kurutulan kağıtlar longa levha adı verilen levhalar üzerine yapıştırılır. Hazırlanan bu ürün zemine döşenir. Laminat parkede ağaç çok az kullanıldığı için maddi olarak masif parkeden uygun fiyata gelmektedir.

Sentetik bir malzeme olan bu ürünü döşendikten sonra cilalama, vernikleme işlemine ihtiyaç duyulmamaktadır. Diğer parke çeşitlerine gören uygun fiyatlı olan laminat parke günümüzde en çok kullanılan parke çeşitleri arasında yer almaktadır.

Lamine Parkenin Özellikleri

Üretimi sırasında çok fazla emek verilen lamine parke ağaçtan yapılan tabakaların birbirine kimyasallarla yapıştırılması ile ortaya çıkmaktadır. Hazırlanan bu malzemenin üzerine de değerli ağaçlardan hazırlanmış olan ince tabaka yapıştırılır. Bu parkenin orta kısmındaki ağaçlar biraz daha yumuşak ağaçtan yapılmaktadır. Hazırlanan ahşap plakalar doğrultuları birbirine dik gelecek şekilde üst üste konulur ve tutkal ile sıcak presleme yapılır. Bu presleme sayesinde hazırlanan parke nemden, sudan ve rutubetten daha az etkilenir. Bu parkelerin fiyatları masif parkeye göre daha uygun laminat parkeye göre biraz daha fazladır. Lamine parkenin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Görünüş olarak dekoratiftir.
  • Uzun ömürlü bir döşeme malzemesidir.
  • Ağaçta hazırlanan doğal bir üründür.
  • Lamine parke üzerine cilalama işlemi yapılabilir.
  • Farklı ağaç türlerinden farklı renklerde olacak şekilde hazırlanabilir.
  • Döşemeye ve kullanmaya hazır halde üretildiği için döşedikten sonra cilalama işlemine gerek duyulmaz.
  • Laminat parkede ara malzeme MDF denilen yonga levha kullanılırken lamine parkede aradaki malzeme ahşaptır.

Bu parke çeşitlerinin dışında kullanımı çok yaygın olmayan marküteri parke denilen bir ahşap döşeme modeli de bulunmaktadır. Bu ahşap döşeme malzemesi bir sanat eseri olarak da değerlendirilebilir. Farklı renklere sahip ağaçların bir araya getirilmesi ile oluşmaktadır. Farklı renklerdeki ağaçlardan hazırlanan parçalar iç içe geçirilerek belli bir desen oluşturulur. Desenli bu parçalar bir araya getirilerek döşendiğinde ortaya çok şık bir döşeme çıkmaktadır.

parke-fiyatlari-2023

Parke Neden Yapılır?

Yaşam alanlarının çok daha güzel hale getirilmesi için farklı şekillerde döşeme seçenekleri bulunmaktadır. Bunların içerisinde parke döşeme en sağlıklı olanlardan kabul edilmektedir. Parkelerin bu kadar çok kullanılması ve sağlık olmasının temel sebebi doğal malzeme olan ağacın hammadde olarak kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Ağacın farklı şekillerde işlenmesi ile parke çeşitleri ortaya çıkarılmaktadır. Fiyat olarak farklılık gösteren bu parkelerin her birinde ağaç temel malzemedir. Bu sebeple parke döşeme denilince akla hemen ağaç gelmektedir.

En Çok Tercih Edilen Parke Çeşitleri

AGT Armonia Collection Slim Derzli Laminat Parke 8mm Sorento
AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Samara
Çamsan Modern Derzli Laminat Parke 8 mm Aspendos Çam
Çamsan Klasik Laminat Parke 8mm Efes Çam
Çamsan Klasik Laminat Parke 8mm Rustik Ceviz
Çamsan Silver Laminat Parke 8 mm Karya Meşe
Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8mm Giza
Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 8 mm Genova
Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 12 mm
Artfloor Natural Derzli Laminat Parke 10mm Atlantik Meşe
Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Best Oak
Floorpan Fix Laminat Parke 7mm Samyeli
Floorpan Stonex Laminat Parke 10mm Derzli Tunus Mermer
Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Buz Meşe
Krono Vintage Exclusive Narrow Derzli Laminat Parke
Diamond Classic Laminat Parke 8mm Bomonti Meşe
Peli Elegance Laminat Parke 8mm Canyon Meşe
Terra Click Laminat Parke 8 mm Terme
Terra Click Laminat Parke 8 mm Kartepe

Parke Fiyatları 2024

Yapı sektöründe yoğun olarak kullanılan aynı zamanda dekorasyon konusunda da pek çok iç mimarın özenerek kullandığı parkeler farklı fiyat seçenekleri ile her bütçeye uygun olacak şekilde sunulmaktadır. Bu parkeler içerisinde masif parke üretim ve kullanılan ağaç bakımından en iyi olan parkelerdir. Fiyat olarak da masif parkeler oldukça yüksek fiyata yapılmaktadır.  Fiyat olarak bir sonraki sırada lamine parke modelleri gelmektedir. Lamine parkenin fiyatı da üretim sırasında kullanılan ağaç oranı ile ölçülmektedir. Lamine parkenin tabakaları ağaçtan yapıldığı için fiyat olarak masif parkeden sonraki sırayı almaktadır.

Parke fiyatları içerisinde en uygun fiyatlı olanlar laminat parkelerdir. Bu parkelerin ortasında kullanılan malzeme MDF dediğimiz yonga levhadır. Bu levhaların üzeri parke şekli verilen kağıt ile kaplanmaktadır. Bu sebeple laminat parke en uygun fiyatlı parke çeşitleridir.

AGT Parke Fiyatları 2024

AGT Effect Derzli Premium Laminat Parke 12mm Toros 146.39 ₺

AGT Armonia Collection Large Derzli Laminat Parke 8mm Palermo 112.19 ₺

AGT Effect Derzli Premium Laminat Parke 12mm Everest 146.39 ₺

AGT Armonia Collection Slim Derzli Laminat Parke 8mm Sorento 118.19 ₺

AGT Armonia Collection Slim Derzli Laminat Parke 8mm Minori 118.19 ₺

AGT Natura Line Derzli Laminat Parke 8 mm Tuna 103.50 ₺

AGT Natura Line Laminat Parke 4V Derzli 8mm Salda Meşe 103.50 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Olimpos Meşe 98.99 ₺

AGT Armonia Collection Slim Derzli Laminat Parke 8mm Ravello 118.19 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Samara 98.99 ₺

AGT Concept Derzli Laminat Parke 10 mm Casella 128.39 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Kanyon Meşe 98.99 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Alara Meşe 98.99 ₺

AGT Natura Line Derzli Laminat Parke 8 mm Kanyon Meşe 103.50 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Kemer Çam 98.99 ₺

AGT Bella Laminat Parke 8mm Frezya 94.79 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Gri Meşe 98.99 ₺

AGT Armonia Collection Slim Derzli Laminat Parke 8mm Palermo 118.19 ₺

AGT Concept Derzli Laminat Parke 10 mm Centro 128.39 ₺

AGT Effect Derzli Laminat Parke 8mm Ural 107.39 ₺

AGT Concept Derzli Laminat Parke 10 mm Scala 128.39 ₺

AGT Natura Line Derzli Laminat Parke 8 mm Selge 103.50 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Şiraz Meşe 98.99 ₺

AGT Bella Laminat Parke 8mm Anemon 94.79 ₺

AGT Armonia Collection Slim Derzli Laminat Parke 8mm Toskana 118.19 ₺

AGT Armonia Collection Slim Derzli Laminat Parke 8mm Napoli 118.19 ₺

AGT Concept Derzli Laminat Parke 10 mm Dorino 128.39 ₺

AGT Effect Derzli Premium Laminat Parke 12mm Ural 146.39 ₺

AGT Natura Line Derzli Laminat Parke 8 mm Volga 103.50 ₺

AGT Effect Derzli Premium Laminat Parke 12mm Fuji 146.39 ₺

AGT Natura Line Derzli Laminat Parke 8 mm Nil 103.50 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Silyon Meşe 98.99 ₺

AGT Effect Derzli Laminat Parke 8mm Everest 107.39 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Side Çam 98.99 ₺

AGT Bella Laminat Parke 8mm Mimoza 94.79 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Niksar Ceviz 98.99 ₺

AGT Natura Line Derzli Laminat Parke 8 mm Trend Meşe 103.50 ₺

AGT Concept Derzli Laminat Parke 10 mm Loreto 128.39 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Beyaz Meşe 98.99 ₺

AGT Natura Line Laminat Parke 4V Derzli 8mm Talya 103.50 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Antalya Çam 98.99 ₺

AGT Armonia Collection Large Derzli Laminat Parke 8mm Toskana 112.19 ₺

AGT Effect Derzli Laminat Parke 8mm Altay 107.39 ₺

AGT Armonia Collection Large Derzli Laminat Parke 8mm Napoli 112.19 ₺

AGT Effect Derzli Laminat Parke 8mm Alp 107.39 ₺

AGT Armonia Collection Large Derzli Laminat Parke 8mm Minori 112.19 ₺

AGT Bella Laminat Parke 8mm Akasya 94.79 ₺

AGT Natura Line Derzli Laminat Parke 8 mm Meriç 103.50 ₺

AGT Effect Derzli Laminat Parke 8mm Toros 107.39 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Natura Meşe 98.99 ₺

AGT Armonia Collection Large Derzli Laminat Parke 8mm Sorento 112.19 ₺

AGT Natura Select Laminat Parke 8 mm Pasifik Çam 98.99 ₺

AGT Effect Derzli Laminat Parke 8mm Fuji 107.39 ₺

AGT Effect Derzli Laminat Parke 8mm Pamir 107.39 ₺

AGT Natura Line Laminat Parke 4V Derzli 8mm Gala Meşe 103.50 ₺

AGT Effect Derzli Premium Laminat Parke 12mm Pamir 146.39 ₺

AGT Effect Derzli Laminat Parke 8mm Tibet 107.39 ₺

AGT Natura Line Laminat Parke 4V Derzli 8mm Rodos 103.50 ₺

AGT Effect Derzli Premium Laminat Parke 12mm Alp 146.39 ₺

AGT Bella Laminat Parke 8mm Vegas 94.79 ₺

AGT Concept Derzli Laminat Parke 10 mm Moderna 128.39 ₺

AGT Natura Line Derzli Laminat Parke 8 mm Ilgaz Meşe 103.50 ₺

AGT Effect Derzli Premium Laminat Parke 12mm Tibet 146.39 ₺

AGT Bella Laminat Parke 8mm Lilyum 94.79 ₺

AGT Armonia Collection Large Derzli Laminat Parke 8mm Ravello 112.19 ₺

AGT Effect Derzli Premium Laminat Parke 12mm Altay 146.39 ₺

camsan-parke-fiyatlari-2023

Çamsan Parke Fiyatları 2024

Çamsan Modern Derzli Laminat Parke 8 mm Aspendos Çam 707 105.59 ₺

Çamsan Modern Derzli Laminat Parke 8 mm Kanyon Meşe 105.59 ₺

Çamsan Silver Laminat Parke 8 mm Sakarya Meşe 5002 94.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Kristal Meşe 645 100.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8mm Asos Meşe 1505 100.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8mm Efes Çam 713 100.79 ₺

Çamsan Modern Derzli Laminat Parke 8 mm Mavi Çam 706 105.59 ₺

Çamsan Platinum Derzli Laminat Parke 10mm Belgrad Meşe 2102 124.79 ₺

Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10mm Tuna Meşe 133.19 ₺

Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10mm İtalyan Cevizi 133.19 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8mm Gediz Meşe 716 100.79 ₺

Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10mm Anemon 4540 133.19 ₺

Çamsan Platinum Derzli Laminat Parke 10mm Soft Meşe 2100 124.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Modern Meşe 640 100.79 ₺

Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10mm Asi Meşe 133.19 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Bergama Meşe – 1510 100.79 ₺

Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10mm Alaska Meşe 133.19 ₺

Çamsan Silver Laminat Parke 8 mm Acar Meşe 5004 94.79 ₺

Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10mm Safir Çam 4535 133.19 ₺

Çamsan Platinum Derzli Laminat Parke 10mm Amerikan Ceviz 2104 124.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Milas Meşe 1500 100.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Elegant Meşe 555 100.79 ₺

Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10mm Otantik Meşe 133.19 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8mm Rustik Ceviz 717 100.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Gümüş Meşe 535 100.79 ₺

Çamsan Silver Laminat Parke 8 mm Liva Meşe 5003 94.79 ₺

Çamsan Platinum Derzli Laminat Parke 10mm Sedef 2106 124.79 ₺

Çamsan Platinum Derzli Laminat Parke 10mm Rustik Meşe 615 124.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Kashmir Teak 550 100.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Batı Çam 100.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8mm Pera Meşe 714 100.79 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8mm Ilgaz Meşe 715 100.79 ₺

Çamsan Silver Laminat Parke 8 mm Burgaz Meşe 5006 94.79 ₺

Çamsan Silver Laminat Parke 8 mm Aras Meşe 5001 94.79 ₺

Çamsan Platinum Derzli Laminat Parke 10mm Antrasit 2105 124.79 ₺

Çamsan Platinum Derzli Laminat Parke 10mm Albero Meşe 2103 124.79 ₺

Çamsan Modern Derzli Laminat Parke Modern 8mm Prestij Meşe 705 105.59 ₺

Çamsan Avangard Derzli Laminat Parke 10mm Odeon Meşe 133.19 ₺

Çamsan Silver Laminat Parke 8 mm Karya Meşe 5005 94.79 ₺

Çamsan Modern Derzli Laminat Parke 8 mm Kafkas Meşe 105.59 ₺

Çamsan Klasik Laminat Parke 8 mm Abant Meşe – 704 100.79 ₺

Çamsan Platinum Derzli Laminat Parke 10mm Natural Meşe 625 124.79 ₺

Vario Click Parke Fiyatları 2024

Vario Click Laminat Parke 8 mm Belek V 647 88.80 ₺

Vario Soft Laminat Parke 7mm Akik Meşe SF 32A 152.39 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8 mm Safrabolu VX 797 121.13 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8mm Giza VX 32A 121.13 ₺

Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 12 mm Milano PP 512 184.11 ₺

Vario Click Laminat Parke 8mm Karakum V 27A 108.36 ₺

Vario Click Premium Medium Derzli Laminat Parke 10 mm Marmaris PM 686 148.11 ₺

Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 8 mm Genova PP 524 152.39 ₺

Vario Click Laminat Parke 8 mm Manyas V 645 108.36 ₺

Vario Click Premium Derzli Laminat Parke 8 mm Efes Meşe VP 363 121.20 ₺

Vario Click Laminat Parke 8 mm Alanya V 746 88.80 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8 mm Ünye VX 782 117.60 ₺

Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 12 mm Genova PP 524 88.80 ₺

Vario Click Premium Medium Derzli Laminat Parke 10 mm Fethiye PM 685 88.80 ₺

Vario Click Laminat Parke 8 mm Sonsuz Akçam V 586 88.80 ₺

Vario Click Laminat Parke 8mm Gobi V 28A 108.36 ₺

Vario Soft Laminat Parke 7mm Jasper Meşe SF 31A 152.39 ₺

Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 8 mm Venedik PP 515 121.20 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8 mm Gelibolu VX 806 117.60 ₺

Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 12 mm Venedik PP 515 184.11 ₺

Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 12 mm Bergamo PP 513 184.11 ₺

Vario Click Premium Medium Derzli Laminat Parke 10 mm Didim PM 684 148.11 ₺

Vario Click Laminat Parke 8 mm Selvi V 350 88.80 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8mm Mudanya VX 841 121.13 ₺

Vario Click Laminat Parke 8 mm Akasya V 336 88.80 ₺

Vario Click Laminat Parke 8mm Etna V 21A 108.36 ₺

Vario Soft Laminat Parke 7mm İnci Çam SF 30A 152.39 ₺

Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 8 mm Palermo PP 514 121.20 ₺

Vario Click Premium Plus Derzli Laminat Parke 12 mm Palermo PP 514 184.11 ₺

Vario Click Premium Medium Derzli Laminat Parke 10 mm Side PM 687 88.80 ₺

Vario Click Laminat Parke 8 mm Karaağaç V 349 88.80 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8mm İnebolu VX 825 121.13 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8mm Arizona VX 24A 121.13 ₺

Vario Click Laminat Parke 8mm Serengeti V 26A 108.36 ₺

Vario Soft Laminat Parke 7mm Topaz Meşe SF 33A 97.86 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8mm Rio VX 22A 121.13 ₺

Vario Click Premium Extra Large Derzli Laminat Parke 8 mm Agva PE 697 144.74 ₺

Vario Click Laminat Parke 8mm Köyceğiz V 836 108.36 ₺

Vario Click Exclusive Derzli Laminat Parke 8 mm Gölcük VX 796 117.60 ₺

Vario Soft Laminat Parke 7mm Kristal Meşe SF 34A 152.39 ₺

Vario Click Premium Extra Large Derzli Laminat Parke 8mm Kerpe PE 694 144.74 ₺

Vario Click Premium Derzli Laminat Parke 8 mm Gold Meşe VP 365 121.20 ₺

Vario Click Premium Extra Large Derzli Laminat Parke 8 mm Cide PE 695 144.74 ₺

vario-click-parke-fiyatlari-2023

Artfloor Parke Fiyatları 2024

Artfloor Urban Derzli Laminat Parke 8mm Viyana AU005 107.40 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Elegance Meşe AS021 92.39 ₺

Artfloor Urban Derzli Laminat Parke 8mm Barcelona AU008 107.40 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Erciyes AS007 92.39 ₺

Artfloor Urban Derzli Laminat Parke 8mm Monaco AU003 107.40 ₺

Artfloor Natural Derzli Laminat Parke 10mm Atlantik Meşe AN011 130.20 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Toronto Çam AS024 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Beyaz Çam AS019 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Beyaz Kayın AS012 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Best Oak AS005 92.39 ₺

Artfloor Urban Derzli Laminat Parke 8mm Madrid AU002 107.40 ₺

Artfloor Natural Derzli Laminat Parke 10mm Lefkas Meşe AN009 130.20 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Gri Meşe AS023 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Napoli AS018 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Royal Meşe AS010 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Toros Çam AS004 92.39 ₺

Artfloor Urban Derzli Laminat Parke 8mm Lizbon AU006 107.40 ₺

Artfloor Urban Derzli Laminat Parke 8mm Cenevre AU001 107.40 ₺

Artfloor Natural Derzli Laminat Parke 10mm Karaağaç AN008 130.20 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Uludağ AS022 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Selvas AS016 92.39 ₺

Artfloor Urban Derzli Laminat Parke 8mm Paris AU007 107.40 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Karadeniz Meşe AS003 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Nova Beyaz AS014 92.39 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Gold Çam AS008 92.39 ₺

Artfloor Natural Derzli Laminat Parke 10mm Antik Beyaz AN014 130.20 ₺

Artfloor Sun Laminat Parke 8mm Yeditepe AS001 92.39 ₺

Artfloor Natural Derzli Laminat Parke 10mm Jakarta Merbau AN003 130.20 ₺

Artfloor Fix Laminat Parke 7mm Bora AF003 86.39 ₺

Artfloor Sunex Laminat Parke Bronz Meşe 8mm ASX08 103.79 ₺

Artfloor Elite Laminat Parke 12mm Florya AE006 165.59 ₺

Artfloor Sunex Laminat Parke Astana Ceviz 8mm ASX04 103.79 ₺

Artfloor Elite Laminat Parke 12mm Ulus AE002 165.59 ₺

Artfloor Stonex Laminat Parke Tunus Mermer 10mm FT012 147.59 ₺

Artfloor Stonex Laminat Parke Alanya 10mm FT008 147.59 ₺

Artfloor Fix Laminat Parke 7mm Muson AF006 86.39 ₺

Artfloor Fix Laminat Parke 7mm Aize AF002 86.39 ₺

Artfloor Elite Laminat Parke 12mm Nişantaşı AE005 165.59 ₺

Artfloor Sunex Laminat Parke Sahra Meşe 8mm ASX07 103.79 ₺

Artfloor Sunex Laminat Parke Küba Meşe 8mm ASX03 103.79 ₺

Artfloor Stonex Laminat Parke Carrara 10mm FT011 147.59 ₺

Artfloor Stonex Laminat Parke Gri Beton 10mm FT007 147.59 ₺

Artfloor Fix Laminat Parke 7mm Karayel AF005 86.39 ₺

Artfloor Fix Laminat Parke 7mm Lodos AF001 86.39 ₺

Artfloor Elite Laminat Parke 12mm Tarabya AE004 165.59 ₺

Artfloor Sunex Laminat Parke Saten Meşe 8mm ASX06 103.79 ₺

Artfloor Sunex Laminat Parke Alaçatı 8mm ASX02 103.79 ₺

Artfloor Stonex Laminat Parke Bermuda 10mm FT010 147.59 ₺

Artfloor Stonex Laminat Parke Jasper 10mm FT006 147.59 ₺

Artfloor Fix Laminat Parke 7mm Samyeli AF004 86.39 ₺

Artfloor Elite Laminat Parke 12mm Emirgan AE007 165.59 ₺

Artfloor Elite Laminat Parke 12mm İstinye AE003 165.59 ₺

Artfloor Sunex Laminat Parke Gri Meşe 8mm ASX05 103.79 ₺

Artfloor Sunex Laminat Parke Gri Ceviz 8mm ASX01 103.79 ₺

Artfloor Stonex Laminat Parke Belek 10mm FT009 147.59 ₺

Artfloor Stonex Laminat Parke Bej Beton 10mm FT004 147.59 ₺

Floorpan Parke Fiyatları 2024

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Assos Meşe FC 048 95.41 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Jawa FC 084 95.41 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Nova Beyaz FS014 92.39 ₺

Floorpan Fix Laminat Parke 7mm Samyeli FF004 85.81 ₺

Floorpan Elite Derzli Laminat Parke 12mm Nişantaşı FE005 163.19 ₺

Floorpan Urban Derzli Laminat Parke 8mm Miami FU004 107.40 ₺

Floorpan Sunex Laminat Parke 8mm Derzli Saten Meşe FSX06 102.59 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Uludağ FS029 92.39 ₺

Floorpan Natural Laminat Parke Derzli 10mm Dibek Meşe FN 020 130.20 ₺

Floorpan Sunex Laminat Parke 8mm Derzli Alaçatı FSX02 102.59 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Sedef Meşe FS022 92.39 ₺

Floorpan Stonex Laminat Parke 10mm Derzli Tunus Mermer FT012 145.20 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Karadeniz Meşe FS003 92.39 ₺

Floorpan Stonex Laminat Parke 10mm Derzli Jasper FT016 145.20 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Genova FC 081 95.41 ₺

Floorpan Natural Derzli Laminat Parke 10mm Lefkas Meşe FN 009 130.20 ₺

Floorpan Urban Derzli Laminat Parke 8mm Chicago FU003 107.40 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Kül Meşe FC 055 95.41 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Karamel Meşe FS020 92.39 ₺

Floorpan Sunex Laminat Parke 8mm Derzli Bronz Meşe FSX08 102.59 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Opak Meşe FC 074 95.41 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Gökova FC 073 95.41 ₺

Floorpan Sunex Laminat Parke 8mm Derzli Astana Ceviz FSX04 102.59 ₺

Floorpan Fix Laminat Parke 7mm Muson FF006 85.81 ₺

Floorpan Natural Laminat Parke Derzli 10mm Kum Meşe FN 018 130.20 ₺

Floorpan Urban Derzli Laminat Parke 8mm Pekin FU007 107.40 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm İnebolu FS019 92.39 ₺

Floorpan Stonex Laminat Parke 10mm Derzli Alanya FT018 145.20 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Best Oak FS005 92.39 ₺

Floorpan Sunex Laminat Parke 8mm Derzli Sahra Meşe FSX07 102.59 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Datça FC 071 95.41 ₺

Floorpan Fix Laminat Parke 7mm Karayel FF005 85.81 ₺

Floorpan Natural Derzli Laminat Parke 10mm Altınkum FN 016 130.20 ₺

Floorpan Fix Laminat Parke 7mm Lodos FF001 85.81 ₺

Floorpan Sunex Laminat Parke 8mm Derzli Gri Ceviz FSX01 102.59 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8mm Atlas FC 062 95.41 ₺

Floorpan Urban Derzli Laminat Parke 8mm Tokyo FU006 107.40 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Rustik Çam FC 051 95.41 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8mm Finike FC070 95.41 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Avşa FC 085 95.41 ₺

Floorpan Stonex Derzli Laminat Parke 10mm Bermuda FT010 145.20 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Astana Ceviz FS027 92.39 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Doğal Meşe FC 003 95.41 ₺

Floorpan Urban Laminat Parke 8mm Derzli Moskova FV011 107.40 ₺

Floorpan Natural Derzli Laminat Parke 10mm Albatros FN 019 130.20 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Toros Çam FS004 92.39 ₺

Floorpan Sunex Laminat Parke 8mm Derzli Küba Meşe FSX03 102.59 ₺

Floorpan Natural Derzli Laminat Parke 10mm Antik Beyaz FN 014 130.20 ₺

Floorpan Stonex Laminat Parke 10mm Derzli Bej Beton FT014 145.20 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8 mm Akdeniz Çam FC 056 95.41 ₺

Floorpan Classic Laminat Parke 8mm Alaska Meşe FC 066 95.41 ₺

Floorpan Fix Laminat Parke 7mm Alize FF002 85.81 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Erciyes FS007 92.39 ₺

Floorpan Stonex Laminat Parke 10mm Derzli Belek FT019 145.20 ₺

Floorpan Urban Derzli Laminat Parke 8mm Genova FU009 107.40 ₺

Floorpan Urban Derzli Laminat Parke 8mm Los Angeles FU001 107.40 ₺

Floorpan Fix Laminat Parke 7mm Bora FF003 85.81 ₺

Floorpan Sun Laminat Parke 8mm Gold Çam FS008 92.39 ₺

Floorpan Stonex Laminat Parke 10mm Derzli Gri Beton FT017 145.20 ₺

Floorpan Elite Derzli Laminat Parke 12mm Tarabya FE004 163.19 ₺

Krono Orginal Parke Fiyatları 2024

Krono Orginal Novella Laminat Parke 8mm Savana Meşe 5236 92.51 ₺

Krono Orginal Novella Laminat Parke 8mm Elegant Meşe 8521 92.51 ₺

Krono Orginal Novella Laminat Parke 8mm Akmeşe 5940 92.51 ₺

Krono Novella Laminat Parke Artos Meşe 8mm K396 92.51 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Prestij Meşe 8mm 8461 105.48 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Sarı Kavak 8mm 5966 105.48 ₺

Krono Vintage Exclusive Narrow Derzli Laminat Parke Red River Hickory 10mm 8156 202.08 ₺

Krono Novella Laminat Parke Davraz Meşe 8mm K337 92.51 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Yenice Meşe 8mm K057 105.48 ₺

Krono Vintage Exclusive Derzli Laminat Parke Apalachian Hickory 10mm 8155 183.12 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Buz Meşe 8mm K034 105.48 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Koza Çam 8mm 8096 105.48 ₺

Krono Vintage Exclusive Derzli Laminat Parke Red River Hickory 10mm 8156 183.12 ₺

Krono Novella Laminat Parke Alpin Meşe 8mm 8222 92.51 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Bronz Meşe 8mm K032 105.48 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Alp Meşe 8mm 5985 105.48 ₺

Krono Novella Laminat Parke Oregon Meşe 8mm 5529 92.51 ₺

Krono Vintage Exclusive Narrow Derzli Laminat Parke Apalachian Hickory 10mm 8155 202.08 ₺

Krono Novella Laminat Parke Modern Meşe 8mm 9748 92.51 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Kum Meşe 8mm 8199 105.48 ₺

Krono Modera Classic Derzli Laminat Parke Gümüş Meşe 8mm 105.48 ₺

Diamond Classic Parke Fiyatları 2024

Diamond Classic Laminat Parke 8mm Country Milas Y3020 99.35 ₺

Diamond Classic Laminat Parke 8mm Pamukkale Y3000 99.35 ₺

Diamond Emboss Plus Derzli Laminat Parke 8mm Beyaz İnci D3160 107.99 ₺

Diamond Classic Laminat Parke 8mm Bomonti Meşe Y3090 99.35 ₺

Diamond Classic Laminat Parke 8mm Beyaz İnci Y3050 99.35 ₺

Diamond Emboss Plus Derzli Laminat Parke 8mm Okyanus D3150 107.99 ₺

Diamond Classic Laminat Parke 8mm Okyanus Y3080 99.35 ₺

Diamond Classic Laminat Parke 8mm Kilyos Y3070 99.35 ₺

Diamond Classic Laminat Parke 8mm Elmas Y3060 99.35 ₺

Diamond Emboss Plus Derzli Laminat Parke 8mm Amber D3130 107.99 ₺

Diamond Classic Laminat Parke 8mm Kristal Classic Y3030 99.35 ₺

Diamond Emboss Plus Derzli Laminat Parke 8mm Şeker Meşe D3110 107.99 ₺

terra-click-parke-fiyatlari-2023

Peli Parke Fiyatları 2024

Peli Alberra Derzli Laminat Parke 8mm Crema AL-2006 97.79 ₺

Peli Golden Derzli Laminat Parke 8mm Van Kahve GL-511 110.39 ₺

Peli Golden Derzli Laminat Parke 8mm Bal Meşe GL-514 110.39 ₺

Peli Elegance Large Laminat Parke 8mm Koyu Macar LE-262 122.40 ₺

Peli Wood Derzli Laminat Parke 10mm Hopshera W-4117 126.00 ₺

Peli Elegance Laminat Parke 8mm Canyon Meşe EL-353 105.00 ₺

Peli Wood Derzli Laminat Parke 10mm Avşa W-4113 126.00 ₺

Peli Comfort Laminat Parke 8mm Gri Meşe CM-213 103.20 ₺

Peli Loft Derzli Laminat Parke 8mm Istranca LF-700 116.99 ₺

Peli Golden Derzli Laminat Parke 8mm Van Gri GL-512 110.39 ₺

Peli Alberra Laminat Parke 8mm Rosso AL-2002 92.99 ₺

Peli Elegance Large Laminat Parke 8mm Tierro LE-268 122.40 ₺

Peli Alberra Laminat Parke 8mm Mona AL-2004 92.99 ₺

Peli Elegance Large Laminat Parke 8mm Doğal Macar LE-263 122.40 ₺

Peli Alberra Laminat Parke 8mm Crema AL-2006 92.99 ₺

Peli Elegance Laminat Parke 8mm Buz Gri EL-113 105.00 ₺

Peli Comfort Laminat Parke 8mm Otantik Beyaz CM-107 103.20 ₺

Peli Wood Derzli Dar Laminat Parke 10mm Hopshera W-4117 126.00 ₺

Peli Alberra Derzli Laminat Parke 8mm Perla AL-2007 97.79 ₺

Peli Loft Derzli Laminat Parke 8mm Moğol Meşe LF-704 116.99 ₺

Peli Alberra Derzli Laminat Parke 8mm Delle AL-2001 97.79 ₺

Peli Loft Derzli Laminat Parke 8mm İspir Meşe LF-701 116.99 ₺

Peli Golden Derzli Laminat Parke 8mm Kumlu Meşe GL-518 110.39 ₺

Peli Comfort Laminat Parke 8mm Canyon Gri CM-358 103.20 ₺

Peli Wood Derzli Laminat Parke 10mm Noyer Ceviz W-4106 126.00 ₺

Peli Alberra Laminat Parke 8mm Delle AL-2001 92.99 ₺

Peli Loft Derzli Laminat Parke 8mm Kumlu Kestane LF-705 116.99 ₺

Smart Click Parke Fiyatları 2024

Smart Click Laminat Parke 6 mm Lamine Meşe S 541 72.29 ₺

Smart Click Laminat Parke 6 mm Pamukkale S 539 72.29 ₺

Smart Click Laminat Parke 6 mm Milas S 662 72.29 ₺

Smart Click Laminat Parke 6mm İsveç Çamı S 600 72.29 ₺

Smart Click Laminat Parke 6 mm Aspendos S 675 72.29 ₺

agt-parke-fiyatlari-2023

Terra Click Parke Fiyatları 2024

Terra Click Laminat Parke 8mm Roma T 633 83.70 ₺

Terra Click Laminat Parke 8 mm Sümela T 643 83.70 ₺

Terra Click Laminat Parke 8 mm Terme T 769 83.70 ₺

Terra Click Laminat Parke 8mm Sevilla T 20A 83.70 ₺

Terra Click Laminat Parke 8mm Santorini T 25A 83.70 ₺

Terra Click Laminat Parke 8 mm Lara T 741 83.70 ₺

Terra Click Laminat Parke 8 mm Kartepe T 642 83.70 ₺

Parkenin Ömrü Ne Kadardır?

Uzun ömürlü döşeme ürünleri denildiğinde en çok kullanılanlar arasında parke ilk sıralarda yer alır. Ağaçtan yapılan bu döşemeler 15-20 yıldan daha uzun süre kullanım ömrüne sahip bulunmaktadır. Masif parke ve lamine parkeler cilalanabildiği için çok daha uzun süre kullanılabilmektedir. Özellikle masif parkede üst kısım zımpara ile düzeltilerek cilalandığı için yepyeni bir döşeme halini alabilmektedir. Uzun süreli ve sağlıklı kullanım için parke döşeme tercih edilmektedir. Parkenizde gıcırdama ve ses varsa parke gıcırdama sesi nasıl tamir edilir adlı makalemizi kesinlikle okumanızı tavsiye ederiz.

Parke Nasıl Döşenir?

Parkeler üretim sırasında döşemeye hazır hale getirilerek satışa sunulmaktadır. Bu hazırlanan malzeme yaşam alanına belli bir sıra ile ve arada boşluk kalmayacak şekilde döşenmektedir. Masif parkede döşeme sonrası zımpara ve cilalama işlemi yapılırken diğer parkelerde döşeme işlemine gerek kalmamaktadır.

Parke Nerelerde Kullanılır?

Evlerde ve ofislerde rahat etmek ve şık bir görünüme sahip olmak için yerlerdeki döşemelere önem verilmektedir. Evlerde en çok vakit geçirilen alanlar olan oturma odası ve salonda parke döşeme çok fazla kullanılmaktadır. Bunun yanında evdeki diğer alanlarda da artık parke çeşitleri kullanılmaya başlamıştır. Mutfak da dahil olmak üzere parke evlerin vazgeçilmez döşemesi olmuştur. Bunun yanında ofislerde, otellerde de parke çeşitleri kullanılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.