Rezzan Kiraz’dan 2016’da Burç Yorumları ve Beklentiler

Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz 2016 Yılını değerlendirdi. 2016 yılında Burçları Bekleyen tehlikeler Sevinçler Mutluluklar…

2015 Yılına veda ettiğimiz şu günlerde Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz 2016 Yılında burçların neler yaşayacağını değerlendirdi. 2016 yılında en şanslı burçlar, en şanssız burçlar, en mutlu burçlar hangileri hepsi haberimizde… Rezzan Kiraz 2016 yılının daha huzurlu geçmesini bekliyor. Burçlar için bir çok sürprize gebe olacak bir yıl olacağını belirtiyor.

İşte Herkesin beklediği ve en güvenilen Astrolog Rezzan Kiraz’dan 2016 Burç Yorumları:


2016 yılı Rezzan Kiraz Koç Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; 2016 yılı koç burçları için eğlenceli hareketli ve renkli geçecek. Bugüne kadar yaşamadığınız bir aşk hayatınıza girebilir. Sevdikleriniz ile aranıza mesafe girebilir. Fakat yinede mutlu ve aşk dolu bir 2016 sizi beklemekte…Devam eden ilişkilerinizde bir takım problemler olabilir fakat yine de düzene girecektir.2016 sonlarına doğru sorunlar çözülecek ve çok mutlu bir ilişki yaşacaksınız.

İş hayatı;Yıl Başından itibaren harcamalarınız ve masraflarınız artacak. Yılın ortalarına doğru maddi sorunlardan kurtulacaksınız ve iş hayatınız düzene girecek. Yeni iş fırsatı kapıları size ardına kadar açılacak

Sağlık hayatı; Bu yıl koçları çok sağlıklı bir yıl beklemiyor. Beslenme ve tansiyona çok dikkat etmeleri gerekmekte. Sağlık sorunları için zaman ayırmak gerekecek. Uykusuzluk problemleri de yaşayabilirsiniz. 2016 sonlarına doğru bu sıkıntılarınız azalacak.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Boğa Burcu Yorumları:

Aşk hayatı;2016 yılında Boğa burçları için çok tutkulu bir yıl olacağı görülüyor. Fakat kendilerini kaptırmamaları ve iş hayatlarına zaman ayırmaları da gerektiğini unutmamalılar.

İş hayatı; Kolay parayı seven yorulmayı sevmeyen boğa burçları için en ideal meslek masabaşı işler de çalışmalarıdır. Boğa burcu için iş hayatı pek olumlu gitmeyecek işten çıkmalar ve sorunlar sizi bekliyor olacak dikkat edilmeli.

Sağlık hayatı; Boğa burçları bilindiği gibi çok stresli insanlardır. Lüks tutkuları hat seviyededir. Savurganlık ve aşırı para harcamaları yüzünden 2016  yılında maddi sıkıntılar yaşayacaklar.Stresten uzak durmalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Rezzan Kiraz ikizler Burcu Yorumları:

Aşk hayatı, Çok duygusal ve duygularını çabuk belli eden ikizleri bu yıl aşk hayatlarında yeni süprizler beklemektedir. Aile ortamlarında çok mutlu zamanlar geçirecekler ve 2016 nın yarısından itibaren süpriz bir aşk başlayacaktır fakat çok uzun sürmeyecektir. Ama arzulu coşkulu bir aşk yaşayacaksınız.

İş hayatı; İkizler bu sene duygusallıktan kurtulmalı ve mantıklı kararlar vermeli. İkizler 2016 yılında iş hayatında muhteşem fırsatlarla karşılaşacaktır. Mantıklı davranıp olumlu kararlar vermelidirler.Maddi açıdan son derece güzel ve tatmin edici bir yıl geçireceksiniz.

Sağlık hayatı; 2016 yılında yaşanan sağlık sorunları bu sene peşinizi bırakacak ve 2016 yılında sağlıklı huzurlu bir yıl geçireceksiniz.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Yengeç Burcu Yorumları:

Aşk hayatı;Yengeç burcu 2016 yılında aşk hayatında çok gerçekçi davranmalı ve kesin çizgiler çekmeli. Aşk hayatında verilen sözlere çok dikkat etmeli. Evli yengeçler evliliklerine çok dikkat etmeli çünkü bu sene bir çok yengeçin evliliklerinde sorunlar çıkabilir.

İş hayatı; 2016 yılında yengeçleri kazançlı ve hızlı bir iş hayatı bekliyor. Beklenmedik yükselmeler terfiler gündeminize gelecektir. Kariyer yükselmeleri 2016 yılının sonları kadar beklenmelidir.

Sağlık hayatı; 2016 yılı yoğun geçeceğinden dolayı sinirlerin ve enerjiniz düşebilir. Bu nedenle kendinize daha çok zaman ayırmaya çalışın.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Aslan Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; 2016 yılında yeni ve güzel ilişkileriniz başlama yılı olacak. Evli olanlar ise yılın ortalarından sonra tüm sıkıntıları düzelecek. Evli olmayanlar yılın sonları doğru yeni ilişkilere başlayacaklar ve evlilik kararı almaları çok mümkün.

İş hayatı;Aslanlar iş hayatlarında oldukça verimli bir sene geçirecekler iş hayatlarında yeni terfiler sizleri bekleyecek. Yeni iş tekliflerine açık olmalısınız.

Sağlık hayatı; Dış görünüşüne fiziğine kilosuna dikkat eden aslanlar 2016 yılında çok sağlıklı geçirecekler. Hatta grip bile zor olacaklar diyebiliriz. Ancak iş hayatında stresli zor zamanları da olacaktır. Fakat aslan burcu bunların üstesinden rahatlıkla gelebilecek güce sahipler.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Başak Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; Titiz bir karakteri sahip olan Başak burçları 2016 yılında arkadaş çevresinde popüler olacağı bir yıl olacak. Eylül Ekim dönemleride aşk dolu zamanlar geçirecekler. Kıskançlık duygularını frenleyebilirlerse çok mutlu bir ilişkiye adım atacaklar.

İş hayatı; Başak burçları genellikle paradan ziyada kişisel gelişimleri konusunda önemli gelişmeler olacak. Eğitim ve toplantılarla geçecek bir yıl sizi bekliyor.

Sağlık hayatı; Geçmişte yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtulacağınız bir yıl olacak 2016. Ailenizdeki sağlık problemleri de düzelecek ve sağlık konusunda büyük bir sorun yaşayacakmışsınız. Beslenme ve egzersiz konusunda biraz dikkat etmeniz gerekecek.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Terazi Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; Bu yıl teraziler için Evlilik dolu bir yıl olacak. Aşk hayatınız kıpır kıpır olacak. Yeni birileri ile taşınıp evlilik kararları alabilirsiniz. Alacağınız bu kararlar doğru kararlar ve sağlıklı bir evlilik hayatı sizi bekleyecek.

İş hayatı; 2016 yılı teraziler için işsizlik konusunda yaşadıkları sıkıntılar yok olacak ve yeni bir iş hayatı sizleri bekleyecek. Kariyer konusunda yeni planlar sizi bekleyecek. Masraflarınızın artması sizi yeni ve daha yüksek maaşlı iş aramalara itebilir. 2016 yılının ortalarında prim ve ek paralar görünüyor.

Sağlık hayatı; 2015 yılında yaşadığınız sağlık problemleri maalesef bu senede devam edecek. Fakat biraz kendinize dikkat ederseniz ve birazda para harcarsanız sağlık sorunlarınızdan kurtulacaksınız. Fazla kilo almamaya dikkat edin. kalp tansiyon konularında sorunlar olabilir.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Akrep Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; 2016 yılında kıskançlıklarınız yüzünden bazı sorunlar yaşayabilirsiniz fakat genel olarak aşk hayatınız yolunda gidecek. Yeni aşklar ve umutlar sizleri bekliyor olacak. Evli Akrep erkekleri romantizm ve mutluluk dolu zamanlar geçirecekler.

İş hayatı; 2016 yılında akrep burcunu iş hayatında güzel adımlar bekliyor. Yükselmeler terfiler alacaksınız. Şans oyunlarından para kazanabilirsiniz. iş hayatınızda yüklü paralar gelebilir.

Sağlık hayatı; Sağlık açısından umursamaz davranan akrep burçları bu yıl önemli sağlık sorunları bekliyor. Kemik ve eklem bölgelerinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kol ve bacaklarınıza dikkat etmelisiniz.Ayrıca diş sağlığınıza da çok dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Yay Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; 2016 yılında yay burcunu yoğun mutlu bir aşk hayatı bekliyor. Venüs’ün etkisi en çok yay burçlarına olumlu yarayacak. Yay burçları Venüs’ün etkisiyle daha canlı şık gözalıcı bir görünüme kavuşacaklar.

İş hayatı; İş arayanlar ve iş değiştirmek isteyen yay burçları için çok verimli ve olumlu bir yıl olacak 2016. Yeni fırsatlarla dolu bol kazançlı bir yıl geçirecekler.

Sağlık hayatı; 2016 yılında yay burçları beden ve zihin yorgunlukları yaşayabilirler. Bu dönemlerde düzenli spor ve beslenme hayatlarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu şekilde daha sağlıklı bir yıl yaşayacaklardır.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Oğlak Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; 2016 yılında evli olan çiftler gerilimli bir dönem geçirecekler . Evliliklerine sağdık kalmaları yararlarına olacaktır. Aşk hayatları 2016 sonlarına doğru düzene girecek ve güzelleşecektir.

İş hayatı; 2016 yılında iş hayatında bazı olumsuzluklar yaşayacaklar. Fakat genel olarak kariyer yapacağınız bir yıl olacak.Bazı fırsatlar ve süprizler sizi bekliyor olacak

Sağlık hayatı; Oğlak burçlarını sağlıklı bir yıl bekliyor. Zinde bir 2016 geçireceksiniz. Bu yıl diyet ve spora ağırlık vermeniz gerekecek.Kilonuza dikkat etmeniz gerekiyor.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Kova Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; Kova burunu 2016 da Aşk dolu günler bekliyor. Evli olanlar ikinci balayını yaşayacaklar diyebiliriz. Uzaklarda bulunan aşklarınıza bu sene içinde kavuşabilirsiniz.

İş hayatı; İş hayatınız durgun bir dönemde. Fakat 2016 sonlarına doğru hareketlenecek ve kariyer yılınız olacak.

Sağlık hayatı; 2016 yılında alternatif tığa yönelebilme ihtimaliniz var. Meditasyon yoga gibi yöntemlere başvurabilirsiniz. Genel olarak sağlıklı bir 2016 yılı geçireceksiniz.


2016 Yılı Rezzan Kiraz Balık Burcu Yorumları:

Aşk hayatı; 2016 da Balık burcu nişan evlilik kararları alabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketli bir döneme girecek. Mutlu bir aşk ve yuva sizi bekliyor.

İş hayatı; Bu sene Balık burcu iş ve kariyer yılı olacak . Yeni iş fırsatlarını değerlendirmeye çalışın.

Sağlık hayatı;Bu sene kilo problemi yaşayabilirsiniz. Kilo haricinde büyük bir rahatsızlık görünmüyor. Kilonuz için egzersizlere başlamalı ve sıkı bir diyete girmelisiniz.


 

Tüm bilgiler Rezzan Kiraz Yorumlarından derlenmiştir.

Yorumlar
  1. KorkmazHaber dedi ki:

    Gerçekten cok basari 2016 burc tahminleri.favorim rezzan kiraz