Saç Ekimi Alternatifi Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Son Dönemlerde Saç Ekimi Yerine Yapılan Özel Uygulamalardan. Saç Dövmesi Sayesinde Acısız ve Son Derece Güzel Bir Görünüme Kavuşabilirsiniz. Sizin İçin Tüm Yönleriyle Saç Dövmesini Araştırdık…

Kellik erkeklerin en büyük sıkıntılarının başında gelmektedir. Günümüzde kelliğe bir çok çare bulunmakla beraber bu yöntemler acı verici ve sıkıntılı zamanlar olabilmektedir. Şu en en çok tercih edilen yöntem saç ekimidir. Teknoloji sayesinde tabiki saç ekimleride son derece profesyonelleşti. Fakat maalesef dönör bölgesi seyrek olan kişilerde saç ekimi de görsel olarak istenilen sonucu vermemektedir. Ayrıca saç ekimi operasyonları da acı verici olabilmekte ve 6 aya kadar saçların çıkması beklenebilmekte.

Fakat son dönemlerde ortaya çıkan saç dövmesi yöntemi ile kafaya yapılan dövme ile sanki saçınız varmış gibi 3D bir saç görüntüsü verilebiliyor. Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation yöntemi son derece başarılı sonuçlar verebilmekte. Fakat en çok dikkat edilmesi gereken nokta Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation yaptırdığınızda yapan kişinin bu işte tecrübeli ve kaliteli malzeme kullanmasıdır. Boya ile yapılan uygulamalar kısa dönem sonrasında dağılma yapabilmekte ve çok çirkin bir görüntü oluşturabilmektedir.
Türkiye’de artık bir çok saç merkezi Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation işlemlerini yapmaktadır. Bu merkezlere artık daha öncesinde saç ektirip seyrek görüntüsü olan kişilerde gelmektedir. Seyrek saç ekiminden memnun kalmayıp toppik tarzı saç fiberleri kullanan kişilerinde Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation uygulaması yaptırmaktadır. İlk zamanlar saçınızın arka bölgesinden bir kesik alınarak saç ekimi yapılan kişilerin ensesinde bir bölüm kesik olarak görülebilmekte idi. Saç dövmesi sayesinde bu kesik izi de yok edilebilmektedir.
Şimdi Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation hakkından aklınıza takılacak soruları kısaca yanıtlayalım.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2021 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2021 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Nedir?
Saç dövmesi isminden de anlaşılacağı gibi saç olmayan bölgeye özel boyalar ile saç efekti vermektir.

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Ömrü Ne Kadardır?
Saç dövmesinin ömrü boyasına göre değişmektedir. Bitkisel boyalar kullandığında 3-5 yıl arasında görüntüsünü korur. Fakat kimyasal boyalar kullanıldığında 5 ile 8 yıl arasında görüntü korumasını sağlar.

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Boyasının Sağlığa Zararı Var mı?
Kullanılan bitkisel yada kimyasal boyanın herhangi bir sağlığa zararı bulunmamaktadır. Tüm boyalar özel olarak testlere tabii tutulmuştur ve uluslararası bir çok belgeye sahiptir. Fakat yinede saç dövmesi yapılacak kişiye uygulamadan önce alerji testi yapılmaktadır.

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Operasyonunda Acı Çekilir mi?
Saç Simülasyonun operasyonunda local anestezi kremleri ile bölge uyuşturulur. Bu sayede herhangi bir acı çekilmez. Herhangi bir yara izi v.s olmamaktadır.
sac-dovmesi-uygulamasi

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Operasyon Süresi Nedir?
Saç dövmesinde genel olarak operasyonlar ortalama 1 saat sürmektedir. Fakat bölgenin genişliğine göre operasyon 2 saatte yakında sürebilmektedir.

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Fiyatı Nedir?
Ülkemizde yavaş yavaş yaygınlaşan Saç dövmesi uygulaması fiyatları 1000 Euro ile 2000 Euro arasında değişmektedir. Son dönemde bazı ufak firmalarda bu işe girmeye başladı. Fakat yetersiz ekipmanlarla yapılan işlemler son derece kötü görüntülere sebep olmaktadır.

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Sadece Saçta mı Uygulanıyor?

Saç dövmesi sadece saça değil kaş ve sakallar içinde yapılabilmektedir. Kaşları ve sakalları seyrek olanlar için kesinlikle son derece doğal ve güzel bir görünüm vermektedir.

Saç Dövmesi(Simülasyonu)-Hair Pigmentation Örnekleri:

sac-dovmesi--sac-simulasyonu-Hair-Pigmentation7


Saç ekimi Konusunda Hazırladığımız Saç Ekim Merkezleri İnceleme Konusunada bakmanızı Tavsiye Ederiz.

Türkiye’deki En iyi Saç Ekim Merkezleri Sıralaması için Tıklayın


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.