Sağlıklı Yan Etkisiz İşe Yarayan Etkili Kilo Verdiren İlaçlar

Günümüzde Bir Çok Zayıflama İlacı Reklamı ile Karşı Karşıya Kalıyor. Bir Çoğu Bitkisel Olduğu İddaa Etmekte… Sizler İçin Piyasada Sağlık Bakanlığı Tarafından Onaylı Yan etkisi En Az Olan İlaç ve Yağ Yakıcıları Listeledik. Listemizde En Etkili ve En Çok Tercih Edilen İlaçları Seçtik.

Kilo problemi pek çok insanın canını sıkan bir durumdur. İlk başlarda yalnızca estetik görüntüyü etkilediği düşünülen kilo probleminin zaman içerisinde pek çok hastalığının da temelinde olduğu öğrenilmiştir. Bugün bakıldığında pek çok hastalığın temelinde obezite ve aşırı kilo olduğu bilinmektedir. Özellikle çeşitli damar tıkanıklığı ve kalp krizi sorunlarının birçoğunun kilo kökenli olduğu ortaya çıkmıştır. Bununla birlikte, pek çok insan da kilolarından rahatsız olmakta ve bu sebepten ötürü kilo verdirici yöntemler denemektedirler. Bu kilo verdirici yöntemlerin başında egzersiz ilk başı çekiyor olsa da insanların birçoğu kilo vermek için de kilo verdirici ilaçları tercih etmektedirler. Ancak birçok ilacın yan etkisi bulunduğu için yan etkisiz bir kilo verdirici bulmak oldukça zor olacaktır. Bununla birlikte, yan etkiler kişilerin bünyesine göre değişiklik gösterebildiği için, dünya üzerinde kimyasal olan her ilacın yan etkisinin bulunduğunu söylemek mümkündür. Bunun için kişiler yan etkisi olmayan ilaç aramak yerine, daha az yan etkisi bulunan ilaç aramalıdırlar. Google üzerinde ise en çok zayıflama ile ilgili aramaların başında En iyi zayıflama ilaçları, en çok tercih edilen zayıflama ilaçları, Yan etkisi olmayan zararsız zayıflama ilaçları, En çok kullanılan tercih edilen zayıflama hap ve ilaçları gibi aramalar gelmekte. Siz siz olun çıkan reklamlara çok fazla inanmayın. Özellikle bir ünlünün elinde bir şişe olup ben bu ilaç ile 5 kilo verdim diyorsa o ilaçlardan özellikle uzak durun.

Sağlıklı Yan Etkisiz İşe Yarayan Etkili Kilo Verdiren İlaçlar

Reductil
Xenical
Chitosan
Cla
Sibutramin

Aşağıdaki ilaçlar genel olarak kullanıcıların kilo verdikleri ve yan etkisini en az gördükleri ilaçlardır. Yinede her zaman bu ilaçları kullanmadan önce doktorunuza başvurmanız gerekmektedir.

kilo-verdiren-ilaclar-reductil

Reductil

Özellikle obezitenin en sık görüldüğü ülkeler grubunda başı çeken Amerika’da bu ilacın son derece fazla kullanıldığını söylemek mümkündür. Birçok Amerikalı bu ilaç sayesinde kilo vermektedir. İlacın oldukça etkili olduğunu söylemekle birlikte, kimi bünyeler için yan etkisi olduğunu da söylememiz gerekmektedir. Zira pek çok kişi kilo verdirici ilaç Reductil sebebiyle çeşitli rahatsızlıklar yaşayabilmektedir. Ancak Reductil’in yan etkileri pek çok kişiyi doğrudan etkilediği için genellikle doktor kontrolünde satılan bir ilaç olduğu da bilinmektedir.

kilo-verdiren-ilaclar-sibutramin
Sibutramin

Özellikle kilo problemi olan kişilerin sıklıkla tercih ettiği ilaçlar arasındadır. Obezite tedavisinde sıklıkla kullanıldığı bilinen bu ilaç da en çok Amerik Birleşik Devletleri’nde kullanılmaktadır. Bu açıdan bakıldığında ciddi obezite problemi yaşayan kişiler içi de odlukça zorlayıcı bir ilaç olduğunun bilgisi verilebilmektedir. Sibutramin sayesinde birçok kişinin zayıfladığı bilinmektedir. Ancak bununla birlikte, Sibutramin’in çeşitli yan etkileri olduğu bilinmektedir. Siz de bu ilacı kullanabilir ve sizde herhangi bir etkisi olup olmayacağı ile ilgili görüş bildirebilirsiniz. Bununla birlikte kilo verdiren ilaç Subitramin oldukça yararlı bir ilaç olarak kabul edilmektedir.

kilo-verdiren-ilaclar-xenical
Xenical

Kilo verme yöntemleri arasında ilk sırada yer alan ve pek çok obezite hastasının sıklıkla kullanmış olduğu bir ilaç olarak bilinen Xenical, zayıflamaya son derece yardımcıdır. Başta beyler olmak üzere kadınlarda bu ilacı sıklıkla kullanmaktadır. Fiyatı diğer zayıflama ilaçlarına göre çok daha pahalı olsa da, etkisinin son derece büyük olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Zira bu ilaç bağırsaklarınıza olumlu bir etki yapar ve kolay bir şekilde vücudunuzdan atılım kolay şekilde sağlanır. Siz de bu yöntemi deneyebilir ve kilo verip vermediğinizi detaylı bir şekilde bildirebilirsiniz. Kilo vermek oldukça zor bir durum olmasına karşın Xenical, bu konuda son derece yararlı bir ilaç olarak kabul edilebilmektedir.

kilo-verdiren-ilaclar-chitosan
Chitosan

Kilo verme ilaçları içerisinde en aktif olarak işe yaradığını söyleyebileceğimiz bir ilaç olarak bilinmektedir. Vücudun hızlı çalışması ve bağırsakların etki gösterdiğini sağlaması adına, çok sayıda işlev göstermektedir. Siz de bu ürünü kullanarak kısa sürede kilo verebilirsiniz. Chitosan sayesinde kilo vermek son derece mümkündür. Zira bu ilacın içeriklerine bakıldığında kilo vermek amaçlı olarak üretilmiş olduğu en dikkat çeken detaylar arasında yer almaktadır. Chitosan kilo verdiren ilaç sayesinde pek çok kişi kilo verebilecektir.

kilo-verdiren-ilaclar-cla-yag-yakici
Cla

Son derece yararlı bir ilaç olduğu bilinen Cla, kilo vermede önemli bir rol oynamaktadır. Kilo vermek istiyorsanız, tercih edebileceğiniz ilaçların başında gelmektedir. Siz de deneyebilirsiniz. Yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır. Yan etkisi ise oldukça azdır. Bir çok sporcu bu ürünü kullanmaktadır. Etken maddesi L carnitine. Hızlı yağ yakımını sağlamaktadır.

İlaçları kullanmadan önce doktorunuza kesinlikle danışmanız gerekmektedir.

Yorumlar
  1. Emre bencan dedi ki:

    050500184**

  2. Ayşe dedi ki:

    Bu ilaçların yaş sınırı varmı birde reçeteylemi satılıyor