Saklıkent Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

Saklıkent Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Saklıkent Kayak Merkezi Nerede? ,Saklıkent Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Saklıkent Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Saklıkent Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Saklıkent Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Saklıkent Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Saklıkent Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Saklıkent Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Saklıkent Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Antalya Saklıkent Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Saklıkent Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Saklıkent Kayak Merkezi Giriş Ücretleri 2024

Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya sınırları içerisinde yer alan bir kayak merkezidir. Bakırlıdağı’nın kuzey yamacına kurulmuş bulunan kayak kompleksi, 500 dağ evi ve kayak tesisleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Yaklaşık 120 gün hem amatör hem de profesyonel kayakçılar için hizmet vermektedir.

Ilıman iklime sahip olan Saklıkent Kayak Merkezinde hava sıcaklığı diğer merkezlere göre çok daha yüksektir. Ayrıca Akdeniz ve Ekvator’a en yakın kayak merkezi olma özelliğine sahiptir. Saklıkent Kayak Merkezi kar kalınlığı 100-200 cm arasındadır. Kayakseverler, kayak merkezinde muhteşem bir manzara eşliğinde keyifli vakit geçirme imkânı elde etmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezi rakım, genel olarak 2000-2400 arasında seyretmektedir. Ziyaretçiler, bu yükseklikten göz alıcı bir manzarayı izleyerek gündelik hayatın stresinden uzaklaşabilmektedir. Gündüz muhteşem bir kayak deneyimi yaşayan ziyaretçiler, akşam saatlerinde farklı aktiviteler yapabilmektedir.

Gündelik hayatın koşuşturmasından yorulan ve kış tatili için Saklıkent’e gelmek isteyen kişiler, Saklıkent Kayak Merkezine nasıl gidilir sorusunun cevabını merak etmektedir. Hava yolu ve kara yolu, kayak merkezine gitmek isteyenler tarafından tercih edilebilecek ulaşım seçenekleridir. Kayak Merkezi, Fraport TAV Antalya Havalimanına 50 km uzaklıkta yer alır.

Bunun yanı sıra Antalya şehir merkezine 35 km uzaklıkta bulunan kayak merkezine, Antalya otogarın önünden kalkan 500 numaralı minibüs ile de gidilebilmektedir. Saklıkent Kayak Merkezine minibüs otobüs ile ulaşım için 500 hat numaralı minibüsün sefer saatleri incelenebilmektedir.

İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerden Kayak Merkezine gidecek kişiler, kayak merkezi ile bulundukları şehir arasındaki mesafenin ne kadar olduğunu merak etmektedir. İstanbul-Saklıkent Kayak Merkezi arası kaç km sorusunun cevabı olarak 770 km cevabı verilebilir. Özel araçlarıyla kayak kompleksine gitmek isteyen kişilerin yaklaşık 9 saatlik bir yolculuk yapması gerekmektedir.

saklikent-kayak-merkezi-konaklama-fiyatlari

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Saklıkent Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Saklıkent Kayak Merkezi Nerede? ,Saklıkent Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Saklıkent Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Saklıkent Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Saklıkent Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Saklıkent Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Saklıkent Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Saklıkent Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Saklıkent Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Antalya Saklıkent Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Saklıkent Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Kayak Merkezi içerisinde ulaşımın sağlanabilmesi için 2 adet teleski, 1 adet de telesiyej bulunmaktadır. Saklıkent Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım için teleski ve telesiyejlerden herhangi biri tercih edilebilmektedir. Karakaya Chairlift olarak adlandırılan telesiyej 800 kişiyi dağın zirvesine taşıyabilmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezinde 4 adet pist bulunmaktadır. Pistlerin uzunlukları birbirinden farklıdır. Hem amatör hem de profesyonel kayakçılar, bu pistlerde muhteşem bir kayak deneyimi yaşayabilmektedir. Saklıkent Kayak Merkezi pist uzunlukları merak edenler için 300-4000 metre arasında değişiklik göstermektedir.

Saklıkent Kayak Merkezi Nerede?

Saklıkent Kayak Merkezi nerede merak edenler için Antalya sınırları içerisinde bulunduğunu söylemek mümkündür. Bakırlıdağı’n kuzey yamacına kurulan ve sahip olduğu imkanlarla ziyaretçilere muhteşem bir kış tatil deneyimi sunan merkez, ilgileri üzerine çekmektedir. Merkez, Akdeniz ve Ekvator’a en yakın kayak merkezi olduğu için kayak dönemi sıcaklıklar diğer kayak merkezlerine göre daha yüksektir.

Saklıkent Hangi Dağda?

Torosların Beydağları bölümünde bulunan Bakırlıdağı’n kuzey yamacındaki Saklıkent Kayak Merkezi, ılıman bir iklime sahiptir. Bu nedenle birçok insan, hava sıcaklığının kayak dönemi içerisinde yüksek olduğu Saklıkent’i kış tatili için tercih etmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezi Rakım

Bakırlıdağı yamacında yer alan kayak merkezinin denizden oldukça fazla yüksek bir alana kurulu olduğu bilinmektedir. Saklıkent Kayak Merkezi rakım 2000-2400 arasında değişiklik göstermektedir. Merkezde bulunan pistlerin yer aldığı alanların denizden yüksekliklerinin farklı olması nedeniyle Saklıkent’in rakımı konusunda tek bir sayı vermek mümkün değildir.

saklikent-kayak-merkezi-pist-uzunluklari

İstanbul – Saklıkent Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

İstanbul gibi günlük koşuşturmanın yüksek olduğu şehirlerde pek çok kişi hem yaz hem de kış tatilini çok daha sakin bir yerde geçirmek ister. Bu nedenle İstanbul-Saklıkent Kayak Merkezi arası kaç km sorusu ön planda bulunmaktadır. İstanbul ile kayak merkezi arasındaki uzaklık 770 km’dir. Yaklaşık 9 saatlik yolculuk sonrasında kayak merkezine İstanbul’dan ulaşım sağlanabilmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Saklıkent Kayak Merkezine gitmek isteyenlerin tercih edecekleri farklı seçenekler bulunmakta olup bunlardan en konforlusu özel araç olacaktır. Saklıkent Kayak Merkezine nasıl gidilir sorusu kapsamında Ankara’dan özel araç ile 7 saatte merkeze ulaşım sağlamak olanaklıdır. D650, D695 ve D715 kara yolu üzerinden kayak merkezine gidilebilmektedir.

İstanbul, Ankara gibi illerden uçak ile oldukça konforlu bir şekilde kayak merkezine gidilebilir. Bunun için Fraport TAV Antalya Havalimanı kullanılmalıdır. Saklıkent Kayak Merkezi, havalimanından 50 km’lik bir mesafede bulunduğu için birçok kişi bu seçeneği değerlendirmektedir.

Kayak Merkezine ulaşım için kullanılabilecek bir diğer seçenek de otobüs olacaktır. Antalya merkeze şehirler arası otobüs ile giden bir kişi, buradan kalkan 500 numaralı minibüslerle sorunsuz bir şekilde Saklıkent Kayak Merkezine ulaşım sağlayabilmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezine Araba ile Ulaşım

Antalya’ya yakın illerde yaşayan kişiler, Saklıkent Kayak Merkezine araba ile ulaşım sağlamaktadır. Bunun yanı sıra İstanbul, Ankara gibi şehirlerden de özel araçlarıyla kayak merkezine giden kişilerin sayısı bir hayli fazladır. İzmir’den kayak merkezine özel araç ile gidecek kişiler, E87 üzerinden merkeze ulaşım sağlayabilmektedir. En hızlı rota E85 olmakla birlikte bu güzergâh üzerinde ücretli geçişler bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra Antalya şehir merkezinden kayak merkezine yaklaşık 1 saatlik yolculuk sonrasında ulaşım sağlanabilmektedir. Güzergâh üzerinde bulunan tabelalar, özel araç ile gidecek kişilere kolaylık sağlamaktadır.

Saklıkent Kayak Merkezine Havayolu ile Ulaşım

İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerden Saklıkent Kayak Merkezine havayolu ile ulaşım mümkündür. İzmir’den Fraport TAV Antalya Havalimanı yaklaşık 1 saat 5 dakika sürmektedir. İstanbul’dan ise 1 saat 10 dakikalık bir uçuş sonrası Antalya’daki havalimanına ulaşım sağlanabilmektedir. Bu süre Ankara için de aynıdır. Havalimanında inen kişiler, araç kiralayarak ya da otel transferi ile kısa sürede kayak merkezine gidebilmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezine Minibüs Otobüs ile Ulaşım

Saklıkent Kayak Merkezine minibüs otobüs ile ulaşım da mümkündür. Pek çok otobüs firmasının Antalya’ya seferi bulunmaktadır. Antalya otogardan kalkan 500 numaralı minibüs kullanılarak kayak merkezine ulaşım gerçekleşebilmektedir. Bunun yanı sıra otogardan taksi tutmak ve taksi ile konforlu bir şekilde kayak merkezine ulaşım sağlamak olanaklıdır.

Saklıkent Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi Ücretleri 2024

Saklıkent Kayak Merkezine gitmek için havalimanından ya da Antalya şehir merkezinden taksi tutulabilmektedir. Ayrıca otel transferi de özellikle havalimanından gidecek ziyaretçiler için hizmet vermektedir. Saklıkent Kayak Merkezine otel transfer ve taksi ücretleri başlangıç noktasında göre değişiklik gösterebilmektedir.

Antalya havalimanından taksi tutacak kişilerin 50 km’lik bir mesafe için yaklaşık 800 TL’lik bir ödeme yapması gerekmektedir. Antalya şehir merkezi ile Saklıkent arası 53 km’dir. Bunun için de yaklaşık 820 TL ödeme yapılmaktadır.

saklikent-kayak-merkezi-teleferik-fiyatlari-2021-2022

Saklıkent Kayak Merkezine Teleferik ile Ulaşım

Saklıkent Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım noktasında merkez içerisinde ziyaretçileri alt noktadan üst noktaya taşıyan teleski ve telesiyejler bulunmaktadır. Kayak Merkezi kapsamında 2 teleski ve 1 telesiyej bulunmakta ve bunlarla pistler arasında ulaşım sağlanmaktadır. Teleskilerden biri BabyLift olarak hizmet vermektedir.

Saklıkent Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Saklıkent Kayak Merkezinde, teleferik kategorisinde yer alan teleski ve telesiyejler bulunmaktadır. Ziyaretçilerin büyük bir kısmı, Saklıkent Kayak Merkezine teleferik fiyatları 2024 konusunu oldukça fazla merak etmektedir. Bu konuda genel olarak aşağıdaki gibi bir sıralama yapılabilmektedir:

  • (Yaya) Tek kişi: 135
  • 5 kişi: 250 TL
  • 10 kişi: 500 TL
  • 20 kişi: 850 TL
  • (Kayak ekipmanı ile) 10 çıkış: 300 TL
  • 20 çıkış: 380 TL

Yukarıdaki gibi sıralanabilen ücret taifesi üzerinden bilet satın alınabilmekte ve teleski ile telesiyej kullanılabilmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Saklıkent Kayak Merkezine günübirlik gitmek isteyen kişiler, kayak ekipmanları ve skipass ücretleri dahil olmak üzere ne kadar ücret ödeyeceklerini merak ediyor. Saklıkent Kayak Merkezi günübirlik ne kadar tutar sorusu kapsamında hem kayak ekipmanlarını hem de skipass ücretlerini dahil ederek yaklaşık bir rakam vermek mümkündür.

Kayak kıyafeti ve kayak ekipmanları için yaklaşık 1270 TL ödenmesi gerekmektedir. 1 günlük skipass ücreti de 1100 TL olduğu için ulaşım hariç yaklaşık 1370 TL ödeme yaparak muhteşem bir kayak deneyimi yaşayabilirsiniz. Ulaşım yönteminize göre toplam rakam artacaktır.

Saklıkent Kayak Merkezi Yemek Fiyatları

Saklıkent Kayak Merkezi yemek fiyatları, kayak kompleksi içerisinde kahvaltı, öğle ve akşam yemeği noktasında merak edilen bir konu olmaktadır. Kayak Merkezi sınırları dahilinde üç adet restoran bulunmaktadır. Zirve Cafe, Ski Cafe ve Taş Cafe olarak adlandırılan restoranlar, belirli saatlerde hizmet vermektedir. Buralarda sucuk-ekmek, ızgara yenilebilir. Ayrıca sıcak ve soğuk içecekler de bulunduğu için muhteşem bir manzara eşliğinde kahve ya da soğuk içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.

Genellikle sucuk-ekmek menüsü 250-360 TL civarındadır. Bunun yanı sıra kompleks içerisinde yer alan konaklama merkezlerinde de yiyecek servisi bulunmaktadır. Buradaki fiyatlarda da değişiklik gösterebilmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri 2024

Saklıkent Kayak Merkezi açılış kapanış saatleri 2024 kapsamında, aralık-mart ayları arasında 24 saat boyuncu tesisin açık olduğu söylenebilir. Genellikle uzun süreli kış tatili için ziyaretçiler merkeze gelmekte ve keyifli bir tatil deneyimi yaşamaktadır.

Saklıkent Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Saklıkent Kayak Merkezinde bulunan teleski ve telesiyejler farklı hat uzunluklarına sahiptir. Saklıkent Kayak Merkezi teleferik uzunlukları merak edenler için genel hatlarıyla aşağıdaki gibi bir sıralama yapmak olanaklıdır:

  • BabyLift (1850 m-1900 m 100 p/h): 100 kayakçı kapasitesindedir ve 2015 yılında kurulmuştur.
  • Saklıbel Teleski (1850-2000 m 645 m 200 p/h): Orta derece kayakçıların pistin başına çıkabilmesi için inşa edilmiştir.
  • Karakaya Chairlift (1900-2400 m 1400 m 800 p/h): En büyük lifttir ve aynı anda 800 kişiyi taşıma kapasitesine sahiptir. Profesyonel kayakçıları pistin başına çıkarır.

Yukarıdaki gibi sıralanabilen teleski ve telesiyejler, ziyaretçileri pistlere konforlu bir şekilde çıkarmaktadır.

saklikent-kayak-merkezi-giris-fiyatlari

Saklıkent Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Saklıkent Kayak Merkezinde farklı uzunluklara sahip pistler bulunuyor. Bu pistler, kayakçıların keyifli bir şekilde kaymasını ve muhteşem manzaranın tadını çıkarmasını sağlıyor. Kayak Merkezinde temel olarak 4 adet pist ve bir adet de kızak pisti bulunmaktadır. Saklıkent Kayak Merkezi pist uzunlukları ise şu şekilde karşımıza çıkmaktadır:

  • Kızak Pistleri: Kızak kaymak isteyen ziyaretçiler için yapılmıştır.
  • Sarı Pist: Toplamda 300 metre uzunluğundadır.
  • Mavi Pist: Orta derece kayakçılara hitap eder ve 1500 metre uzunluğundadır.
  • Siyah Pist: 1500 metre uzunluğundaki pistin üst kısmı kırmızı pist ile bağlantılıdır.
  • Kırmızı Pist: Profesyonel kayakçılara hitap eder. Toplamda 4000 metre uzunluğundadır.

Saklıkent Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Saklıkent Kayak Merkezi kayak ve snowboard eğitim fiyatları 2024 kapsamında bilgi almak isteyen kişilerin yetkili isimlerden bilgi alması gerekir. Kayak Merkezi içerisinde kayak ve snowboard eğitimleri verilmekte olup bunun için önceden rezervasyon yaptırılması şarttır. Ortalama olarak Kayak ve Snowboard eğitimleri kişi başı 2200 TL ile 3300 TL arasında değişmektedir. Toplu eğitimlerde ise fiyat çok daha ucuza gelmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları

Kayak Merkezine gidecek ve orada kayak ekipmanı kiralayacak kişiler, fiyatlandırma konusunu merak etmektedir. Sorunsuz bir kayak deneyimi yaşanabilmesi için gerekli ekipmanların temin edilmesi bir hayli önemlidir. Saklıkent Kayak Merkezi kayak ekipmanı kiralama fiyatları yaklaşık olarak şu şekilde karşımıza çıkmaktadır:

  • Kızak kiralama: 225 TL
  • Gözlük kiralama: 215 TL
  • Kask kiralama: 220 TL
  • Kayak kıyafeti kiralama: 240 TL
  • Sadece board kiralama: 245 TL
  • Snowboard kiralama: 285 TL
  • Sadece kayak kiralama: 225 TL
  • Kayak takımı kiralama: 285 TL

Saklıkent Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları

Telesiyej kullanacak ziyaretçilerin, bilet alırken güncel tarifeyi incelemesi gerekir. Saklıkent Kayak Merkezi telesiyej fiyatları şu şekildedir:

  • 10 çıkış: 300 TL
  • 20 çıkış: 380 TL
  • (Yaya) tek kişi çıkış: 135 TL
  • 5 kişi çıkış: 450 TL

Saklıkent’te Nerede Kalınır?

Saklıkent’te nerede kalınır merak edenler için farklı seçenekler bulunuyor. Kayak merkezi içerisinde 1 adet otel bulunmakta olup bu otel, birçok kişi tarafından ilgiyle karşılanmaktadır. Bunun yanı sıra Saklıkent Dağ Evleri, kayak merkezine yakınlığı nedeniyle seçenekler arasında yer alıyor. Antalya otelleri de tercih edilebilmektedir.

saklikent-kayak-merkezi

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları 2024

Saklıkent Kayak Merkezinin içerisinde bulunan konaklama seçeneğinin bir hayli az olmasından ötürü ziyaretçiler Antalya merkezde yer alan otelleri de tercih etmektedir. Antalya Saklıkent Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları ve rezervasyon numaraları şu şekilde sıralanabilir:

  • Saklıkent Ski Resort: Gecelik fiyatı için iletişim numarası aracılığı ile bilgi alınabilir. Rezervasyon numarası: (0552) 786 14 11
  • LemonPark House: Gecelik fiyatı 1400-1600 TL arasında değişiklik göstermektedir. Rezervasyon numarası: (0242) 259 08 74
  • Yenivadi: Gecelik fiyatı 1600-1800 TL arasında değişmektedir.
  • Flamingo Residence: Gecelik fiyatı 1300-1400 TL arasındadır. Rezervasyon numarası: (0530) 860 25 81

Saklıkent Kayak Merkezine Ne zaman Gidilir?

Saklıkent Kayak Merkezine gitmek ve stresten uzak bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler birçok sorunun cevabını merak etmektedir. Bunlardan bir tanesi de Saklıkent Kayak Merkezine ne zaman gidilir sorusudur. Herhangi bir aksi durum olmadığı sürece aralık ayında sezon başlar ve mart ayına kadar devam eder. Bu aralık, kar kalınlığının en ideal olduğu zaman dilimidir.

Saklıkent Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Saklıkent Kayak Merkezi 2024 sezonu ne zaman açılıyor sorusu kapsamında aralık ayında sezonun açılması beklenmektedir. Kayak merkezi dahilinde beklenen hava durumu ise bu tarihin değişiklik göstermesine neden olabilmektedir. Tahminen aralıkta açılan sezon mart ayında bitmektedir. Bu aylar içerisinde kayak merkezine gidilebilmekte ve muhteşem manzaranın keyfi çıkarılabilmektedir.

Saklıkent Kayak Merkezinde Neler Var?

Saklıkent Kayak Merkezinde kış tatilini geçirmek ve yeni bir sezona çok daha zinde başlamak isteyenler, Saklıkent Kayak Merkezinde neler var sorusunun cevabını merak etmektedir. Kayak kompleksi içerisinde bir adet otel bulunmaktadır. Bununla birlikte 3 adet kafe, belirlenen zaman aralıklarında hizmet vermektedir.

Gündelik ihtiyaçlar hem otel hem de kafelerde giderilebilmekte olup ziyaretçiler bu alanlarda sıcacık bir kahve eşliğinde manzaranın tadını çıkarabilir. Ayrıca kayak merkezinde yer alan kayak odasından kayak ekipmanları kiralanabilmektedir. Merkezde zorluk seviyeleri birbirinden farklı 4 adet pist bulunmakta, bu pistlerde muhteşem bir kayak deneyimi yaşanabilmektedir. Bunun yanı sıra teleski ve telesiyejlerle pistler arasında keyifli bir yolculuk da yapılabilir.

Saklıkent Kayak Merkezi SkiPass Ücretleri

Kayak Merkezinde yer alan teleski ve telesiyejleri kullanmak isteyenler skipass satın alabilir. Saklıkent Kayak Merkezi SkiPass ücretleri genel olarak şu şekilde sıralanabilir:

  • 1 günlük skipass: 300 TL
  • 2 günlük spikass: 450 TL

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi Telefon Numarası

Kayak Merkezine gitmeden önce merkezle ilgili bilgi almak isteyen kişiler, yetkili isimlere ulaşabilecekleri telefon numarasını öğrenmek ister. Antalya Saklıkent Kayak Merkezi telefon numarası 0537 520 87 07’dir. Bu numara üzerinden otel ve rezervasyonlarla ilgili bilgi sahibi olunabilmektedir.

saklikent-kayak-merkezi-yeme-icme-fiyatlari

Saklıkent Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Saklıkent Kayak Merkezi canlı kamera izleme özelliği sayesinde ziyaretçiler, bulundukları yerden 7 ün 24 saat kayak merkezini izleyebilir. Böylelikle kayak merkezine gitmeyen kişiler bile muhteşem manzaranın tadını çıkarabilir ve günün stresinden uzaklaşma şansı elde edebilir.

Saklıkent Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Saklıkent Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Aralık-mart aylarında ziyaretçilere hizmet sunan ve kış turizmi açısından önemli bir yere sahip olan Saklıkent’te genel olarak kar kalınlığı yüksektir. Saklıkent Kayak Merkezi kar kalınlığı şartlara göre değişiklik gösterse de tahmini olarak 100-120 cm arasındadır. Ziyaretçiler, kar yapısının en güzel olduğu zamanlarda kayak merkezine giderek kayak keyfini doyasıya yaşayabilmektedir.

İçerisinde bulunan tesisler ve muhteşem manzarası ile kayak merkezi hem yerli hem de yabancı turistlere hizmet vermektedir. Özellikle kalabalık şehirlerde yaşayan kişiler, kış tatili için Saklıkent Kayak Merkezini tercih ederek stresten arınma şansı elde etmektedir. Ayrıca amatör hem de profesyonel kayakçılar, kayak deneyimini çok özel anılar biriktirerek yaşayabilmektedir.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.