Samsung Note 8 ve Note 8 Plus Sar Değeri ve Karşılaştırma

Samsung Note 8 Sar Değeri ,Samsung Galaxy Note 8 Tüm Detaylar Haberimizde…

Samsung Galaxy Note 8 ön siparişleri alındı ve 23 Eylül 2017 den itibaren Türkiye’deki kullanıcıların ellerinde olacak. Tabi ki ilk dönemde herkes direk sipariş verdi. İphone sevmeyenler için işu an piyasada alınabilecek en iyi telefon artık Samsung Galaxy Note 8 . Bir çok özelliği ile de zaten İphone 8 ve X ten önde. Telefon piyasasında ise son dönemler en çok konuşulan İphone yeni modellerinden 8 ve X modellerinin sar değerlerinin çok yüksek olması.

Sar değeri aslında telefonlarda çok dikkat edilmesi gereken bir gösterge. Resmen beyninize kalbinize yada cinsel gücünüze etki yapabilecek bir değer. Bunu tabi ki biz söylemiyoruz bilim adamları profesörler söylemekte. Fakat ne hikmetse çok fazla televizyonlarda ve internet ortamında dile getirilmemekte.

Samsung ise Sar değeri konusunda son derece dikkatli. Piyasadaki en ucuz telefonları bile 0.30 ile 0.50 W/Kg değerlerinde telefon üretmekte. Aslında piyasada sar değerine en çok dikkat eden ve en düşük sar değerine sahip telefonlar üreten marka Samsung diyebiliriz.

Piyasaya çıkardıklar 2 Amiral modeli Samsung Galaxy Note 8 ve Galaxy Note 8 Plus sar değerleri de son derece düşük. Bu kadar özellikli ve güçlü bir telefonun bu kadar düşük sar değerine sahip olması hayranlık verici. Samsung mühendislerini kutlamak gerekiyor.

Şu an rakiple Apple iphone 8 , iphone 8 plus ve İphone X modelleri ortalama 1.38 W/Kg sar değerine sahipler.

Amerika’da telefonlarda sar değer sınırı 1.6 , Avrupada ise 2 olarak belirtilmekte.

Samsung Note 8 Sar Değeri

Yukarıdaki değerler bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan testlerin sonuçlarıdır. Samsung Note 8 Sar değeri 0,38 W/Kg olarak ölçülmüştür.

 

Samsung Note 8 Rakiplerinden İphone 8 ve İphone 8 Plus Sar Değerleri için Tıklayınız…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.