Saxenda İğnesi Fiyatı 2024 , Ne İşe Yarar? Saxenda İğne Kullananlar ve Yorumları

Zayıflamak ve Kilo vermek için En iyi İlaçlardan biri olan Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Fiyatı 2024, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi İşe Yarıyor mu,Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Kullananlar ve Yorumları ,Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Ne İşe Yarar, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Faydaları, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Nasıl Kullanılır? Zayıflamak ve Kilo vermek için En iyi İlaç

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Nedir?

Saxenda enjeksiyonluk çözelti nedir? Saxenda enjeksiyonluk çözelti içerisinde etkin madde olarak liraglutid maddesini bulundurmaktadır. Yani bu etkin maddesi sayesinde kişilerin istenmeyen kilolarından kurtulmalarına yardımcı olduğu bilinmektedir.

Sözü edilen enjeksiyonluk çözelti insanlarda yemeklerden sonra salgılanan glukagon benzeri peptid 1 adlı doğal hormona benzediği söylenebilmektedir. Bununla beraber ise kişilerin beyinlerinde bulunan ve kişilere karnının dolu olduğunu vurgulayan, açlık hissinin hissedilmemesine veyahut da daha geç hissedilmesine sebep olan bir çözelti olduğu bilinmektedir. Bu yüzden de birçok kişi tarafından merak edilen bir çözelti olduğu da görülmektedir.

Kilo problemi ile karşı karşıya olan kişilerin sayısının gün geçtikçe daha arttığı bilinmektedir. Bu yüzden de farklı çözüm yolları aramaktadırlar. Bu yollar arasında ise saxenda enjeksiyonluk çözelti bulunmaktadır. bu çözeltinin kişilere uygunluğunun tespiti halinde kişilerin bu çözeltiyi kullanabilecekleri bilinmektedir. Google üzerinde Zayıflamak ve Kilo vermek için En iyi İlaçlardan biri olan Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Fiyatı Nedir, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Ne Kadar, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Ne İşe Yarar, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi İşe Yarıyor mu, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Ne İçin Kullanılır, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Kullananlar ve Yorumları, Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İğnesi Sgk Karşılıyor mu? Gibi Bir çok soru mevcut.

Piyasada saxenda haricinde bir çok zayıflama iğnesi bulunmakta bunların başında da ozempic 1 Mg ilacı gelmekte. Bu ilaçta maalesef Türkiye’de çok zor bulunuyor.

Saxenda-nedi-rnasil-kullanilir

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti Nasıl Kullanılır?

Saxenda enjeksiyonluk çözelti nasıl kullanılır? Saxenda enjeksiyonluk çözelti doktor kontrolünde alınması gereken bir çözeltidir. Bu yüzden de doktorların kişilere özel bir program yapmaktadırlar. Bu program içerisinde diyet tedavisi de yer almaktadır.

Saxenda enjeksiyonluk çözeltiyi kullanmak isteyen kişilerin doktorun önermiş olduğu diyet programına da uyması gerekmektedir. Bu yüzden de hem diyet yapabilecek hem de bu çözeltiyi kullanabilecek kişilerin bu tedaviye başlaması tavsiye edilmektedir. Aksi takdirde tedavi tam yapılamadığı için istenilen etki alınmayacaktır. Bu da kişileri her anlamda olumsuz etkileyecektir.

Saxenda enjeksiyonuk çözelti kullanmaya yeni başlayan kişilerin düşük doz ile tedaviye başladıkları bilinmektedir. Bu dozun ise tedavinin ilk beş haftası boyunca yavaş yavaş arttırılarak devam ettirilecektir. Bu yüzden de acele edilmemesi ve hazırlanan programa uyulması gerekmektedir.

Kişilerin kilo vermesine yardımcı olan bu çözeltinim deri altındaki tabakaya yani subkutan dokuya uygulanması gerekmektedir. Bu anlamda ise kişilerin karın, uyluk bölgesinin ön kısmı veyahut da kolun üst kısmına uygulamayı yapabilecekleri söylenebilmektedir.

Bu ilacın farklı yöntemlerle yani damar veyahut da kas içine enjekte edilmesi farklı sonuçlara sebep olacağından bu şekilde uygulanmaması gerekmektedir. Bu yüzden de bu çözeltiye yeni başlayan kişilerin kullanmadan önce doktor, hemşire veya eczacıdan nasıl yapılması gerektiğini öğrenmesi gerekmektedir.

Saxenda enjeksiyonluk çözeltiyi kişiler yiyecek- içecek eşliğinde veyahut da tek başına kullanabilmektedirler. Önemli olan bir nokta ise bu çözeltinin her gün aynı saatte uygulanmasıdır. Bu yüzden de kişilerin kendilerine en uygun olan saati seçmeleri gerekmektedir. Unutmamaları için ise bir yere işaret koyabilir veya saat ayarlayabilirler.

Saxenda-cozelti-kullananlarin-yorumlari

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti Ne İşe Yarar Ve Ne İçin Kullanılır?

Saxenda enjeksiyonluk çözelti ne işe yarar ve ne için kullanılır? Saxenda enjeksiyonluk çözelti dikkat çeken ilaçlar arasında en üst sıralarda yerini almaktadır çünkü bu ilaç çoğu kişinin ortak sorunu olan kilo problemlerinin halledilmesi için kullanılmasıdır.

Söz konusu olan etkisini ise vücutta yemeklerden sonra salgılanan hormon ile eşdeğer şekilde yapmaktadır. Yani bu hormonun sağlamış olduğu yararı kişilere sağlamaktadır. Bu da kişilerin açlıklarını hissetmemeleri veyahut da çok geç hissetmelerine sebep olmaktadır. Bununla beraber ise kişilerin iştahlarının da bu çözelti ile ayarlanabildiği gözlemlenebilmiştir.

Saxenda enjeksiyonluk çözelti 18 ve yaş ve üzerinde bulunan kişilerden diyet ve egzersize ek olacak şekilde ilaç kullanmak isteyen kişilerin tercih edebileceği bir çözeltidir. Yani tek başına çözeltinin kullanılmasının bir anlamı yoktur. Egzersiz ve diyetlere dikkat edilmesi de gerekmektedir.

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti İçeriği Nedir?

Saxenda enjeksiyonluk çözelti içeriği nedir? Saxenda enjeksiyonluk çözelti içeriğinde etkin ve yardımcı maddeler bulunmaktadır. Etkin madde olarak Liraglutid maddesinin 6 mg/ ml miktarında bulunduğu bilinmektedir. Bununla beraber etkin maddenin daha etkili olmasına yardımcı olan maddelerin ise aşağıdaki gibi sıralanabildiği görülmektedir.

  • Disodyum fosfat dihidrat
  • Enjeksiyonluk su
  • Hidroklorik asit
  • Propilen glikol
  • Fenol
  • Sodyum hidroksit

Yukarıdaki gibi sıralanan tüm maddeler kişilerin kilo vermesine yardımcı olmak için oluşturulmuştur. Bu yüzden de bu maddelerin belirli bir oranda bir araya geldiği bilinmektedir. Doktorların da kişilerin özel durumlarına göre bir tedavi planı oluşturdukları bilinmektedir.

Saxenda-ignesi-kilo-verdirirmi

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti Yan Etkileri Nelerdir?

Saxenda enjeksiyonluk çözelti yan etkileri nelerdir? Saxenda enjeksiyonluk çözelti kişilerin özel durumlarına göre yan etkilerini göstermektedir. Yani çözeltinin içerisinde bulunan maddelerden herhangi birine alerjisi olan kişide yan etki görülebilmektedir. Bu yüzden de kişilerin bu çözeltiyi uygulamadan önce içeriğinde bulunan maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir.

Söz konusu olan enjeksiyonluk çözeltide ise aşağıda verilen yan etkilerin kişilerde yaygın bir şekilde görüldüğü bilinmektedir.

  • Hazımsızlık
  • Safra kesesi taşı
  • Uyuma güçlüğü
  • Kişinin kendisini zayıf ve güçsüz hissetmesi
  • Gastrit (mide zarının ilthaplanması)
  • Tat almada güçlük
  • Üst karın ağrısı
  • Mide ekşimesi
  • Enjeksiyon yerinde morarma, şişlik
  • Pankreas enzimlerinin miktarında artış
  • Sersemlik hali

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti Faydaları Nelerdir?

Saxenda enjeksiyonluk çözelti faydaları nelerdir? Saxenda enjeksiyonluk çözelti insanların genel sorunu olan kilo probleminin en aza indirilmesine yardımcı olmak için üretilmiş olan bir enjeksiyonluk çözeltidir. Bu yüzden de bu çözeltinin çoğu kişi tarafından dikkat çekici bulunduğu tespit edilmiştir.

Saxenda enjeksiyonluk çözelti kişilerin kilo sorununu ortadan kaldırmaya çalıştığı için tedavinin sonunda kişileri psikolojik anlamda çok daha iyi hissetmelerine yardımcı olacaktır ancak bunun için kişilerin tedaviyi aksatmadan egzersiz ve diyet eşliğinde devam etmesi gerekmektedir.

Saxenda-ignesi-ne-kadar

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti Kullanıcı Yorumları 

Saxenda enjeksiyonluk çözelti kullanıcı yorumları genel olarak iyi yönde gelmektedir çünkü çözeltiyi kullanmak isteyen kişiler genel olarak azimli ve sabırlı kişilerdir. Bu da planlanan tedavinin işe yaramasına yardımcı olmaktadır.

Bazı kişiler tedavinin uygulamasında sadece çözeltinin kullanılmasını gerekli olduğunu düşündüğü için tedavide istenilen sonuca varılamamaktadır. Bu yüzden de az da olsa saxenda enjeksiyonluk çözelti ile olumsuz yorum gelmektedir. Bu şekilde olumsuz yorumların olmaması ve kişilerin tedaviden istedikleri yanıtı alabilmeleri için doktor eşliğinde çözelti dozunun ayarlanması ve bununla beraber diyet ve egzersizlerin de yapılması gerekmektedir.

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti Nereye Sürülür?

Saxenda enejksiyonluk çözelti nereye sürülür? Saxenda enjeksiyonluk çözelti kişilerin fazla olan kiloların çözelti yardımı ile verilmeye çalışılmasını sağlamaktadır. Bu yüzden de kişilerin bu çözeltiye oldukça merakla yaklaştıkları görülmektedir.

Özellikle kadınların ilgisini çeken saxenda enjeksiyonuk çözeltinin nasıl kullanılmasının daha iyi olduğu da merak edilmektedir.

Sözü edilen çözeltinin deri içine uygulanması gerekmektedir. Deri içinde bulunan dokuya subkutan denildiği için de yapılan işleme subkutan enjeksiyon denilmektedir. Bu enjeksiyonda bölge olarak ise üst uyluğun ön kısmı, karın bölgesi ve üst kol bölgesi seçilebilmektedir. Kişiler bu bölgelerden tercih ettikleri bölgeye enjeksiyon yapabilmektedirler.

Saxenda-zayiflama-ignesi-fiyati

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti Etkisi Nedir?

Saxenda enjeksiyonluk çözelti etkisi nedir? Saxenda enjeksiyonluk çözelti kişilerin istemedikleri kilolarının kısa süre içerisinde verilmesine yardımcı olmaktadır. Bu aşamada ise çözeltinin yemeklerden sonra insanlarda salgılanan hormon gibi etki gösterdiği bilinmektedir.

Saxenda enjeksiyonluk çözelti kişilerin açlık hislerinin daha geç hissedilmesine sebep olarak kişilerin kilo vermesine yardımcı olmaktadır ancak bu çözeltinin etkisini diyet ve egzersizin de eşdeğer bir şekilde yapılması halinde belli edeceği bilinmektedir.

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti Kimler Kullanamaz?

Saxenda enejeksiyonluk çözelti kimler kullanamaz? Saxenda enjeksiyonluk çözelti içerisinde etkin ev yardımcı bazı maddeler bulundurmaktadır. Bu anlamda ise bu maddeler arasında yer alan disodyum fosfat dihidrat, hidroklorik asit, sodyum hidroksit, fenol, propilen glikol alerjisi olan kişilerin bu çözeltiyi kullanmamaları tavsiye edilmektedir.

Bununla beraber kişilerin bazı özel durumları da bulunmaktadır. Bu yüzden de çözeltiyi kullanmak isteyen kişilerin doktor muayenesinden geçmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kişilerde bazı farklı sorunlar oluşabilecektir.

Bazı kişiler kilo sorunu olmamasına rağmen kendilerini kilolu olarak görmektedirler. Bu kişilerin ilaç tedavisine ihtiyaçları yoktur. Bu yüzden de durumu bu şekilde olan kişilerin saxenda enjeksiyonluk çözeltiyi kullanmalarında bir anlam görülmemektedir.

Saxenda-fiyati-2021

Saxenda Enjeksiyonluk Çözelti 2024 Fiyatı

Saxenda enjeksiyonluk çözelti 2024 fiyatı her yıl yenilenmektedir. Bu yüzden de fiyat hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişilerin bulundukları yıla göre ücret ödemelerinin gerekli olduğu ifade edilebilmektedir.

Saxenda enjeksiyonluk çözeltinin 2024 fiyatının 4.200 TL olarak belirlendiği bilinmektedir. Bu ilacı satın almak isteyen kişilerin bu ücreti ödemeleri halinde çözeltiyi alabildikleri bilinmektedir. Son Temmuz 2024 zamı ile birlikte %30 fiyatı armıştur.

Sağlık sigortasının bazı ilaçların satın alınmasında kişilere indirim yaptığı bilinmektedir ancak bu indirimi her ilaç için yapmamaktadır. Saxenda enjeksiyonluk çözelti ise indirim yapmadığı ilaçlar arasında yer almaktadır. Bu yüzden de bu ilacın ücretinin biraz daha fazla olduğu görülmektedir.

Son dönemlerde eczanelerde bulunmadığına dair bilgiler gelmekte. Fakat kontrol ettiğimizde bir çok eczanede ürüne rastladık.

Yorumlar
  1. Emil Halilbeyov dedi ki:

    Merhaba. Saxenda 6 mg nereden ala bilirim ve 1 kutusunun fiatı kaç eder?

    1. sibel dedi ki:

      merhaba elimde 2 kalem var isterseniz uygun fiyata vetebilirim

      1. Merve dedi ki:

        Merhaba acaba 2 kalem ne kadar gider kullanımı nasıl teşekkürler

      2. Metin dedi ki:

        Ben alabilirim

        1. Nazife dedi ki:

          Mrb ben alablrm

        2. Semiha dedi ki:

          Gün merhaba kaç tane var ve bana dönebilir misiniz

      3. Cennet dedi ki:

        Fiyat nedir alsak

        1. Süreyya dedi ki:

          Üç kalem bir kalemden iki doz kullandım sadece

          1. Ali dedi ki:

            Merhaba bilgi verirseniz sevinirim

      4. Dilay on dedi ki:

        Nasıl ulaşırım

      5. havva dedi ki:

        merhaba eger ılac varsa ben fiyat almak isterım

        1. Onur Aslan dedi ki:

          Saxenda isteyenler iletisime gecebilir. 533 340 36 95

          1. Htc dedi ki:

            Eczacimisiniz?elinizdekinimi satiyorsunuz fiyati nedir.05324112193 vatsaptan yazarsaniz

          2. Arzu dedi ki:

            Elinizde varmıdır halen 05060273737

      6. Merve dedi ki:

        Iyi akşamlar iki kalem ne kadar zaman kullanılıyor

      7. Saxenda dedi ki:

        Merhaba halâ elinizde varmı fiyat nedir

      8. Arzu dedi ki:

        Merhaba 2 kalem saxenda hala duruyormu

      9. Nurgül dedi ki:

        Mrb ben alabilirim fiyat verin alayım

      10. Nurgül dedi ki:

        Sibel hanım ben alayım fiyat verin lütfen

      11. Musa celik dedi ki:

        Bana verirmisin benlimusa233@gmail.com bana burdan ulaş

      12. Ayşegül dedi ki:

        Merhaba hala elimizde var mı

      13. Elnare dedi ki:

        Selam ben alıyorum kaç para?

      14. Deniz Yeşilyurt dedi ki:

        Ne kadara verirsiniz ilacı ve siz neden kullanmadiniz

      15. Gülay saltan dedi ki:

        almak.istiyorum hala elinizde varsa

      16. Figen Demircan dedi ki:

        Size nasıl ulaşabilirim ben 05337112838

      17. Nur dedi ki:

        Tarih geçmiş olmasin

      18. Yaşar Adnan Demirci dedi ki:

        Fiyat

      19. Ahmet dedi ki:

        Ne kadar

    2. Onur Aslan dedi ki:

      Saxenda isteyenler iletisime gecebilir. 533 340 36 95

      1. Hülya konur dedi ki:

        Fiyat nedir onur bey

      2. Elnare dedi ki:

        Selam Bakıya göndərmişdir mümkündür acaba

      3. Fatma Zehra dedi ki:

        Fiyat öğrenebilir miyim

    3. Sema dedi ki:

      Merhabalar elimde 3 kalem var pazar günü başladım 3 gündür kullanıyorum ama huzursuz bağırsak sendromu var o yüzden bırak zorundayım . Eczaneden daha uyguna bırakabilirim

      1. Hülya dedi ki:

        Merhaba fiyat öğrenebilir miyim kilo vermede çok faydalı

        1. Yıldız dedi ki:

          Merhabalar fiyat nedir ve hangi şehirdesiniz ?

      2. Ayşenur dedi ki:

        Merhaba ben isterim

      3. Ali dedi ki:

        Merhaba Sema hanım almak istiyorum cevap verirseniz sevinirim

  2. Gulderen dedi ki:

    Elimizde varmı fiyat ne kadar

    1. sibel dedi ki:

      merhaba elimde 2 kalem var isterseniz uygun fiyata verebilirim

      1. handansabirli dedi ki:

        Merhaba Hala elinizde var mı acaba

      2. havva dedi ki:

        merhaba hala varmı elınızde

      3. Senem Kara dedi ki:

        Merhaba elimde 2 kalem var satın almak ısterseniz ulaşabilirsiniz

        1. Dilara dedi ki:

          Ben almak istiyorum varsa

      4. Sibel dedi ki:

        Merhaba ben almak istiyorum

  3. Hayriye dedi ki:

    Merhaba tam bir ay oldu kullaniyorum ve 8 kilo verdim aclik hissi sifir canim aksamlari abur cubur cerker ver yerdim suan sifir sadece su icmekte zorlaniyorum hata unutuyorum iyi ki almisim kilo vermek isteyip de vetemeyenler icin ideal.

    1. Şükran Narin dedi ki:

      Kaç kutu kulandınız

      1. Selin dedi ki:

        Merhabalar

        Reçetesiz alabilir miyiz?

    2. Gamze dedi ki:

      Merhaba nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?

    3. Dilek dedi ki:

      Hayriye hanım merhaba bende bu ürünü duydum ama kullanmakta tereddüt ediyorum 92 kiloyum bu hafta alicam inşallah kilo veririm ve yan entiki olmaz

  4. Hamide saraç dedi ki:

    Merhaba 40 gündür kullanıyorum çok iyi sonuçlar gördüm ne ne denediysem hiçbir sonuç görememiştim ama bu iğne bana Güzel sonuçlar gösterdi

  5. Zeliha Erden dedi ki:

    Saksenda ne kadar elinizde varmı

    1. Onur dedi ki:

      Saxenda isteyenler iletisime gecebilir. 533 340 36 95

      1. Hatice dedi ki:

        Onur bey fiyat öğrenebilir miyim

      2. Sny dedi ki:

        Fiyat nedir acaba

  6. Eda dedi ki:

    Ben daha ıgne kutusu bıtmeden 7.5 kılo verdim daha gayret edıyorum suan 1.8 ıle vuruyorum

  7. Nihan dedi ki:

    Bir kutu ne kadar zamanda bitiyor aylık mi yoksa daha uzun bir süre mi kullaniliyor

  8. Melek dedi ki:

    Merhaba bu iğne fiyatı eczanelerde çok yüksek nasıl temin edebilirim tşk ederim

    1. Leyla yıldırım dedi ki:

      Merhaba. Elimde mevcut. Halen almayı düşünüyorsanız yardımcı olabilirim. Ben.kendime aldım fakat başka rahatsızlığım sebebi ile 2 doz oldum sadece. İstanbul Ümraniyede oturuyorum.

      1. Filiz dedi ki:

        Fiyati nedir acaba

      2. Şükriye şen Yılmaz dedi ki:

        1 merhaba Leyla hanım brnde ümranıyede oturuyorum ücreti nedir öğrenebılırmıyım

      3. Eda dedi ki:

        Merhaba hala elinizde mi ne kadara veriyorsunuz

      4. fatma tükenmez dedi ki:

        satın alabilirim

      5. Ali Salman dedi ki:

        Merhaba fiyat alabilir miyim lütfen

  9. Nesla dedi ki:

    Siparis nasil verebilirim almanyadan

  10. Leyla yıldırım dedi ki:

    Arkadaşlar merhaba. Ben yeni aldım başka rahatsızlığım sebebi ile kullanamadım. Şu an uygun koşullarda soğuk zincir ile muhafaza ediyorum. İstanbul Ümraniyede oturuyorum almak isteyenlere yardımcı olabilirim.

    1. zeliha babalık dedi ki:

      slm fiyat nedir

    2. A.oz dedi ki:

      Selam fiyat nedir

    3. Gul dedi ki:

      Fiyat nedir

    4. fatma tükenmez dedi ki:

      satın almak istiyorum

    5. Suskun dedi ki:

      Fiyat nedir almak istiyorum

    6. Nazan dedi ki:

      Merhaba elinizde nekadar var ve nekadar düşünüyorsunuz acaba

    7. Oya dedi ki:

      Ben alabilirim fiyat nedir

    8. Gülay dedi ki:

      elinizde varsa almak isterim

    9. Farah dedi ki:

      Ne kadar şeyla hn

  11. Neriman Hyusein dedi ki:

    Nasıl alabilirim ve fiyatı ne euro olarak
    Belcikaya

    1. Onur dedi ki:

      Saxenda isteyenler iletisime gecebilir. 533 340 36 95

      1. Nurten Çileli dedi ki:

        Bende istiyorum fiyat nedir

      2. Ali dedi ki:

        Merhaba onur bey almak istiyorum yardımcı olur musunuz

    2. Onur dedi ki:

      Saxenda isteyenler iletisime gecebilir. 533 340 36 95 …

      1. Derya dedi ki:

        Fiyat ogrenebilir miyim

      2. Nihal dedi ki:

        Merhaba fiyat alabilir miyim

      3. Cansu dedi ki:

        Merhabalar Onur bey sizde şuan 1 kutu saxenda fiyatı nedir acaba

      4. Sibel dedi ki:

        Merhaba ben istiyorum

      5. Emel dedi ki:

        Fiyat nedir?

      6. EFOR SİGORTA dedi ki:

        MERHABA SİZ NEREDEN TEMİN EDİYORSUNUZ ACABA?

      7. Farah dedi ki:

        Onur bey saxenda fiatıjı öğrenebilirmiyim ltf

  12. Çagla dedi ki:

    Kargo 1 gunde ulasti. Ürun orjinal onur beye tesekkur ederim. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz

  13. Ilknur dedi ki:

    Hizli kargolandi. Faydasini simdiden gormeye basladim. Onur beye cok tesekkur ederim

  14. Zeliha dedi ki:

    %100 orjinal urun. Onur beyden 2. Alisverisim 17 kilo verdim. Allah razi olsun

    1. Aliena dedi ki:

      Fiyat olarak ne ödediniz, ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu, kaç kutu ve hangi dozu kullandınız?

  15. Buket dedi ki:

    Yardimlariz icin tesekkurler. Urun cok cabuk ulasti. 1 gun sonra geldi. Çok memnunum herkeze tavsiye ederim

  16. Rain dedi ki:

    Merhaba fiyat nedir?

  17. Yagmur dedi ki:

    Merhaba Edirnedeyim burda Saxenda veya Ozempic kalemi satan var mi? Veya hangi eczane Satiyor ? Yardimci olursaniz sevinirim 🙂