Tiyokas Jel Krem Fiyatı 2024 ,Ne İşe Yarar? Tiyokas Jel Krem Kullananlar ve Yorumları

Romaztizma ve Kas Ağrısı Kremi Tiyokas jel Krem Fiyatı 2024, Tiyokas jel Krem İşe Yarıyor mu,Tiyokas jel Krem Kullananlar ve Yorumları ,Tiyokas jel Krem Ne İşe Yarar, Tiyokas jel Krem Faydaları, Tiyokas jel Krem Nasıl Kullanılır? Tiyokas jel Cilt Döküntüsü ve Kaşıntı Kremi

Tiyokas Jel Krem Nedir?

Eklem rahatsızlıkları için tavsiye edilen kremler arasında yer alan Tiyokas Jel krem nedir? Özellikle romantizmal rahatsızlıklar söz konusu olduğunda akla ilk gelen kremlerden biri olan Tiyokas Jel krem ne için kullanılır? Artrit ağrısının giderilmesi noktasında da etkili olan Tiyokas Jel krem içeriği nedir? İşte bu ve benzeri sorulara dair merak edilen yanıtlar!

Günümüzde sadece eczanelerde satılan kremlere olan ilgi çok büyük! Basit yaralanmalar ve şişlikler artık hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Günlük koşuşturma ve ağır işlerde vücudumuzda kas ağrıları ve gerginlikleri yapıyor. Doktora giden veya gitmeye fırsatı olmayan kişilerde bu ağrılara çare aramaktadır.

Özellikle ağrıyan bölgelere çare bulmaya çalışan kişilerin internet üzerinde karşılaştıkları Tiyokas jel krem nedir sorusu akıllara takılıyor. Bu ilaç, iltihaplı romatizmal eklem hastalığı, omuz sertliği, kas ağrısı, artrit ağrısını tedavi etmek için kullanılır. Bu krem romatizmal ve romatizmal olmayan kas-iskelet ağrılarının lokal tedavisinde etkilidir.

Spor veya kazalar sırasında(morarma, burkulma, çıkık ve kas gerilmesi) gibi organ yaralanmalarının topikal tedavisi için tasarlanmıştır. Etkilenen dokuyu yarım saat kadar kısa bir sürede etkiler ve aynı etken maddeye sahip tabletlerle bir kombinasyon uygundur. Peki, Tiyokas Jel kremi ne için kullanılır? İşte yanıtı!

Google üzerinde Romaztizma ve Kas Ağrısı Kremi Olarak Kullanılan Tiyokas jel Krem Fiyatı Nedir, Tiyokas jel Krem Ne Kadar, Tiyokas jel Krem Ne İşe Yarar, Tiyokas jel Krem İşe Yarıyor mu, Tiyokas jel Krem Ne İçin Kullanılır, Tiyokas jel Krem Kullananlar ve Yorumları, Tiyokas jel Krem Sgk Karşılıyor mu? Gibi Bir çok soru mevcut. Tiyokas jel Krem ile ilgili tüm detayları sizin için hazırladık.

tiyokas-Krem-fiyati

Tiyokas Jel Krem Ne İçin Kullanılır?

30 gramlık ve 50 gramlık formlar şeklinde sadece eczanelerde satılan bu jel, kas gevşetici olarak bilinmektedir. Ancak sadece kas gevşetici özelliği bulunmaz, ateş düşürücü ve kireçlenme problemlerinde kullanılan bir kremdir.  Birçok faydası olan ilacın kullanımı kolay ve fiyatı da gayet uygundur. Hemen etki eder.

Nobel ilaç sanayi ve ticaret a.ş. tarafından Düzce’de üretilen bu krem, kısa sürede etki sağladığı için kullananlar çok sevmektedir. Tiyokas Jel krem bu saydıklarımız için kullanılmaktadır. Lavanta kokulu, kutusu beyaz olan bu jel iltihap giderici ilaçlar serisine giren bir üründür. Kas da oluşan gergiliği tedavi eden ilaç burkulma, ezilme, şişme, incinme gibi doku tahribatlarının tedavisinde kullanılır.

Bu kremi içeriğinde ki maddelere alerjileri olanlar, kasları işlevini yerine getiremeyen kişiler, hamile ve emziren anneler, kanama sorunu olan kişilerde ve kan sulandırıcı kullanan hastalar, aspirin ve steroid olmayan iltihap giderici ilaçlara karşı alerjisi olan kişiler, açık yarası bulunanlarda ve iltihaplı cilt bölgelerinde astımı olan kişiler kullanmamalıdır.

Tiyokas Jel Krem İçeriği Nedir?

Bu kremin etken maddeleri deksketoprofen trometamol ve tiyokolşikosid adlı maddelerdir. Diğer bileşenler, karbomerhomo polimer, dietilen glikol monoetil eter ve polieten glikol 800P, lavanta esansı, etanol (%96) ve saf sudur. Tiyokas jel kremin içeriği bu maddelerde oluşmakta ve zararlı alerjen maddeler diğer ilaçlara göre azdır.  Söz konusu kremin içeriği söz konusu olduğunda karşımıza iltihap giderici özelliğine sahip olan maddeler çıkmaktadır. Bu kapsamda Tiyokas Jel kremin herhangi bir yan etkisinin bulunup bulunmadığı da sıklıkla merak edilmektedir.

tiyokas-krem-ise-yariyormu

Tiyokas Jel Kremin Yan Etkileri Nelerdir?

Deri döküntüsü, kaşıntı, deri kanaması, karın ağrısı, ciddi cilt reaksiyonları, göğüste ağrılı yanma hissi, alerjik reaksiyonlar, hasta hissetmek, baş ağrısı ve ciddi cilt alerjileri bu kremin içerisindeki bileşenlerden meydana gelebilecek olası yan etkileri bir listedir. Bu krem ayrıca burada listelenmeyen yan etkilere neden olabilir. Bu kapsamlı bir liste değildir. Bu yan etkiler mümkündür, ancak her zaman ortaya çıkmaz.

Bazı yan etkiler nadir fakat ciddi olabilir. Bu yan etkilerden özellikle de beklemenize rağmen geçmeyen herhangi birini gözlemlerseniz mutlaka bir doktora danışın. Tiyokas jel kremin yan etkileri arasında nefes almakta güçlük, kurdeşen, yüzde dudaklarda dilde ve boğazda şişik olmadı durumunda acilen doktora gidilmelidir.

Göze genital bölgeye, anal bölgeye kesinlikle sürülemez. Bu bölgelerde kullanımdan uzak durulmalıdır. Sürdükten 15 dakika sonraya kadar o bölge örtülmemelidir. Sürülen bölgenin hava alması gerekmektedir. Bu ilaç kullanılırken o bölgeye güneş koruyucu, sert sabunlar, güneş koruyucular kullanmayınız.

Tiyokas Jel Kremin Faydaları Nelerdir?

Ağrı kesici, iltihap giderive kas gevşetici olan tiyokas jel kremin faydaları bazı hastalıklarda özellikle ortaya çıkmaktadır. Bunlar; kas gerginliği, belirgin kas-iskelet hastalıları, eklem kireçlenmesi eklem çevresindeki keselerin iltihaplanması gibi faydalardır. Yine kas kiriş kılıfının iltihabı, kas kiriş iltihabı, eklem çevresi yumuşak dokulu iltihabında da bu ürün son derece etkilidir.

Bütün bu bilgiler ışığında Tiyokas Jel kremi omurganın ağrılı hastalık belirtilerinin tedavisinde; kaza ve spor yaralanmalarının neden olduğu kas ve eklemlerde oluşan burkulma, incinme ve ezilme sonucu görülen ağrı, şişme ve iltihabi durumların rahatlanmasında kullanılır.  Bu noktada Tiyokas Jel kremi hakkındaki kullanıcı yorumları da merak edilmektedir.

tiyokas-krem-ne-ise-yarar

Tiyokas Jel Krem Kullanıcı Yorumları Nelerdir?

Her ilacın kullanıcısı çok oluyor ve deneyimlerini bizlere aktarması bizler için tabi ki önemli. Bir çevrimdışı toplulukta yapılan yorumlar içeriği genel olarak şu şekildedir; kokusunun çok güzel olduğu ve hemen emildiği, sürülen bölgeyi ferahlattığı, maç sakatlıkları sırasında veya düşme sırasında kullandıkları ve etki ettiği, el burkmasında kullandığı ve kaslarını gevşettiği ve ağrısını geçirdiği yönündedir. Tiyokas jel krem kullanıcı yorumları bu şekildedir.

Tiyokas Jel Krem Nereye, Nerelere Sürülür?

Doktor tarafından reçete edildiyse, doktorunuzun sürmeniz gereken bölgeyi ve sürmeniz gereken şekli sizlere bildirir bunlara uymanız gerekmektedir. İlacı ağrılı bölgeye yeterli miktarda sıkıp, hafif hareketlerle masaj yaparak günde 2-3 defa uygulayın. Bu kullanımlarda 6 ila 8 saat arasında zaman dilimleri olmalıdır.

Tiyokas jel krem nereye ve nerelere sürülür sorusunun cevabını şöyle verebiliriz; On dört yaşından büyük yetişkinler ve erginler, etkilenen bölgeye dört ila on cm uzunluğunda bir krem şeridi günde üç ila dört defa ve üç ila dört saat arayla uygulayın. Ardından hafifçe masaj yapın. Spor yaralanmaları veya kaza yaralanmaları için genellikle iki haftalık bir tedavi süresi yeterlidir. Bu krem açık yaralarda, cilt hastalıklarında veya mukoz membranlarda kullanılmamalıdır. Hamilelik sırasında ve emzirme döneminde sadece doktor tavsiyesi üzerine kullanın.

Krem kullanıldıktan önce ve sonra eller yıkanmalı ve tedavi edilecek bölge temiz ve kuru olmalıdır. Kremi uyguladıktan sonra tedavi edilen bölge hemen yıkanmamalı. Ayrıca doktor tarafından belirtilmedikçe aynı yere başka ilaç sürülmemelidir. Aşırı miktarda uygulanırsa boncuklanmaya sebep olabilir. Tüylenmeyi önlemek için de daha az ve ince bir tabaka halinde uygulamak gerekir.

Tiyokas Jel Krem Etkisi Nedir?

İlacın etkileri fazla olsa da dikkat edilmesi gerekilen hususlar bulunmaktadır. Tiyokas jel kremin etkileri çok, yan etkisi az olsa da dikkat etmemiz gereken hususlardan bahsetmekte fayda vardır. Bu kremi kullanmadan önce doktorunuza mevcut ilaç listeniz, reçetesiz satılan ürünler, vitaminler, bitkisel tavsiyeler, alerjiler önceden var olan hastalıklar ve mevcut sağlık durumları, hamilelik yaklaşan ameliyat hakkında bilgi verin. Bazı sağlık koşulları sizi ilacın yan etkilerine karşı daha duyarlı hale getirebilir.

Doktorunuzun belirttiği şekilde alınmalı veya ürün prospektüsünde yazılı olan yönü izleyin. Dozaj, durumunuza bağlıdır. Durumunuz devam ederse veya kötüleşirse doktorunuza bildirin.  İlacı kullanırken alkol veya salisat kullanmaktan kaçınmak gerekir. Bulanık görme veya kulaklarda çınlama oluşursa da kullanıma devam edilmemeli. Vücutta morarma olursa doktora bildirilmeli. Açık yaralarda, kuru çatlamış tahriş olmuş veya güneşte yanmış ciltte kullanmadan önce doktora danışılmalı.

tiyokas-Krem-fiyati-2021

Tiyokas Jel Krem 2024 Fiyatı Ne Kadardır?

Birçok etkisi ve kullanıcı olan tiyokas jel kremin 2024 fiyatı 69.06 TL’dir. Bu fiyatı 30 gramlık olan içindir. Eczanelerde reçeteli veya reçetesiz olarak satılmaktadır. Reçeteli olarak alındığında SGK tarafından bedeli karşılanmaktadır. Alım yaparken son kullanma tarihine mutlaka dikkat edin ve yarıca her kullanımdan sonra ağzını mutlaka kapatın. Nobel İlaç Pazarlama ve Sanayii Ltd. Şti tarafından üretilmektedir.

Kendi ambalajında muhafaza etmeye özen gösterin ve çocukların eline alıp kullanamayacağı bir noktaya koyun. Bunun yanında 15-20 derecelerde ki sıcaklarda muhafaza edin. Son kullanımı geçerse kullanmadan atın. Herhangi bir sebepten ötürü ambalajı bozulursa kesinlikle kullanmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.