Trafik Seti Olmadan Muayeneden Araç Geçer mi? Ağır mı Hafif Kusur mu | 2024

Araba Trafik Seti Olmadan Muayeneden Geçer mi ? , Trafik Seti Olmaması Ağır mı Hafif Kusur mu? ,Tüvtürk Araç Muayene 2022 Trafik Seti Olmadan Araç Geçer mi?

Araç muayenesinde olması gerekenler arasında trafik seti olması gerekmektedir. Genellikle Araç muayenelerinde Trafik seti ödünç alınarak muayeneden geçilmektedir. Trafik seti olmadan Tüvtürk araç muayenesinden geçer mi sorusu çok fazla sorulmakta. Trafik seti Olmadan Muayeneden Arabam geçer mi? Tüm sorularınızın cevaplarını [irp]Tüvtürk Personeli Erkan bey sizler için en doğru şekilde bu konuya açıklık getiriyor.

tuvturk-arac-muayene-trafik-seti-agirmi-hafif-kusurmu

 Trafik Seti Olmadan Muayeneden Geçer mi?

Öncelikle Tüvtürk tarafından yayınlanan listede Trafik seti bulunmamaktadır. Araç muayenesinde trafik setini bekleyen araçlardan rica ederek alabilirsiniz. Aslında aracınızda kesinlikle olması gereken bir settir. Fakat para vermek istemiyorsanız ve birinden de istemek istemiyorsanız muayenede trafik seti olmaması hafif kusurlu olarak geçmektedir. Yanı araç muayenenizi etkilemez.

trafik-seti-olmayan-arac-muayeneden-gecermi

2022 Tüvtürk araç  muayenesinde Trafik seti “Hafif kusurlu” olarak aracınız muayeneden geçecektir. Ayrıca herhangi bir şekilde trafikte de trafik seti bulundurmanız gerekmemektedir. Fakat kendi sağlığınızı ve aracınızdaki insanların sağlığını düşünüyorsanız kesinlikle Trafik setini ihmal etmeyin.

tafik-seti-olmayan-arac-muayeneden-gecermi

Trafik seti içerisinde bulunan ekipmanlar tamamen sizin ve aracınızın içindeki insanların sağlığı içindir. İçerisinde Plastik takoz, sargı bezi, Gazlı bez, El feneri, Boyunluk, İğne , Makas, Turnike yara bandı, Yangın söndürücü bulunmaktadır.

[irp posts=”11332″ name=”Yeni Otoban Gişeleri Arası Hız Limiti Süreleri (Hız Koridoru Uygulaması)”]

Trafik seti Tüvtürk çevresindeki bir çok dükkandan satın alabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinde Trafik setleri ortalama 40 TL ile 120 TL arasında fiyatlara satılmaktadır. Sadece muayene için değil özellikle sağlığınız için kesinlikle aracınızda Trafik setini bulundurmaya özen gösteriniz. Ağır yada hafif kazalarda kesinlikle işinize yarayacaktır. Hatta ufak bir araçtaki kıvılcımda trafik setinin içinde bulunan yangın tüpü hem hayatınızı hemde arabanızı kurtarabilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.