Travazol Krem Fiyatı 2024 ,Ne İşe Yarar? Travazol Kullananlar ve Yorumları

Egzama ve Mantar Kremi Travazol Krem Fiyatı 2024, Travazol Krem İşe Yarıyor mu, Travazol Krem Kullananlar ve Yorumları , Travazol Krem Ne İşe Yarar, Travazol Krem Faydaları, Travazol Krem Nasıl Kullanılır? Tüm Detaylar

Travazol Krem Nedir?

Son zamanlara en çok aranan kremler listesinde en üst sırada olan Travazol Krem, ciltte oluşan mantar ya da egzama gibi hastallıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Çok merak edilen Travazol Krem hakkında bilinmeyenleri, siz değerli okurlarımız için yanıtladık.

Travazol Krem; mantar, egzama, ağrılı iltihap durumları, kaşıntı veya kızarıklık gibi oluşumlarda cilde sürülen medikal bir kremdir. Sadece eczanelerde bulunan ve satılan Travazol Krem, ciltte oluşan tüm bakteri hastalıklarında kullanılabilmektedir. Cildin üst tabakasında oluşan ciddi mantar enfeksiyonlarında, özellikle iltihaplanmayı ve mantarların artıp çoğalmasını engellemektedir. Doktorunuz tarafından önerilmediği takdirde kullanılmaması gerekmektedir. Çünkü Travazol Krem’in içinde bulunan bazı maddeler alerjisi olan insanlarda, alerjik reaksiyon gösterebilir. Şunu da bilmekte yarar vardır. Travazol Krem, virüs bağlantılı uçuk gibi deri hastalıklarını iyileştirmemektedir. Ayrıca özellikle çocuklarda görülen kızamık ya da suçiçeği gibi hastalıklarda kesinlikle kullanılmaması gerekmektedir.

Hemen hemen herkesin evinde bulunan Travzol Krem hakkında detaylı bilgi edinmek, kullanımı hakkında bilgi sahibi olmak, yan etkilerini bilmek, kullanırken dikkat edilmesi gereken noktaları öğrenmek, uygun durumlarda kullanımı için çok önemlidir.

Travazol Krem-fiyati-2021

Travazol Krem Kullanımı

  • Travazol Krem’in etkin maddesi, izokonazol nitrat ve diflukortonlon valerattır ve günde iki kere kullanımı önerilmektedir. Daha fazla kullanımına ancak doktor karar vermelidir. Ayrıca Travazol Krem kişisel bir ilaçtır. Bu sebeple başkalarının kullanımına izin vermemeniz gerekmektedir.
  • Özellikle mantar tedavisinde çok başarılı olan Travazol Krem’i yaz aylarında sıklıkla karşılaşılan, aşırı terleme sonucu oluşan pişik gibi durumlarda da kullanmak gerekmektedir.
  • Böcek ısırması ya da arı sokması gibi durumlarda, özellikle kaşıntı ve iltihaplanma varsa kullanılmasında fayda vardır.
  • Atopik Egzama: Saman nezlesi ya da astımı olanlarda görülen, çevrede bulunan alerjen maddelerle temas sonucu oluşan, en çok da yanaklarda bazen bacak ve kollarda oluşan kızarıklıklar ve pütürlü cilt tahrişlerinde kullanılması gerekmektedir.
  • Sulu Egzama: Özellikle ter ve yağın çok bulunduğu bölgelerde kepeklenme ya da pullanma ve renk değişikliği oluşumu ile başlayan cilt mantarı durumlarında kullanılması gerekmektedir.
  • Eritrazma: Dış üreme organlarında, özellikle de kadınlarda göğüs arası ve göğüs altında yani vücudun nemli bölgelerinde pembe renk ile başlayan ve devamında kahverengi döküntüler halini alan cilt hastalığının tedavisinde kullanılmaktadır.
  • Yüzde, elde, kollarda, göğüste ve en çok da boyun bölgesinde, sütlü kahverengi küçük mantarlar ve el-ayak tırnak diplerinde oluşan mantarlarda iltihaplanmayı, kızarıklığı ve kaşıntıyı da geçirmektedir.

Travazol Krem Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Travazol Krem, tedavi sürecince kullanılmalıdır. İyileşme görüldüğünde kesinlikle bırakılmamalıdır. Çünkü, enfeksiyon geçmemiş olabilir ve kremi bıraktığımız anda tekrar nüksetme olasılığı oldukça fazladır. Bu nedenle, doktorunuzun tavsiye ettiği süre boyunca Travazol Krem’i kullanmakta fayda vardır.
  • Doktorunuz talimatları doğrultusunda kullanmanıza rağmen hastalığınızda bir düzelme yoksa ve git gide daha kötü bir hal alıyorsa, hemen doktorunuza bilgi vermeniz gerekmektedir. Doktorunuz Travazol Krem kullanmanızı sonlandırabilir ve başka bir tedavi yöntemine geçmesi gerekebilir.
  • Uçuk, roza, zona hastalığında, cilt ülserlerinde, çiçek hastalığı ve kızamık hastalıklarında kesinlikle Travazol Krem kullanılmaması gerekmektedir. Ayrıca Travazol Krem cinsel organa, ağız ve dudaklara da kesinlikle uygulanmamalıdır.
  • Doktor tavsiyesi olmadan bebeklerde kullanılmaması gerekmektedir. Bebeklerin ciltleri çok hassastır ve nasıl bir yan etki göstereceğini bilmediğimiz için özellikle pişik gibi durulmada doktor tavsiyesi üzerine Travazol Krem kullanılması
  • Travazol Krem, kullanılmadan önce mutlaka uygulanacak bölge iyice temizlenmeli ve kesinlikle nemli kalmayacak şekilde kurulanmalıdır. Eğer giyinmek zorunda olduğumuz bölgelere sürmemiz gerekiyorsa, hava dolaşımının sağlanması bol ve rahat kıyafetler giyilmesi gerekmektedir.
  • Yüzde oluşan mantarların tedavisi için kullanmamız gerekiyorsa, Travazol Kremi ağız ve gözümüze değdirmemeye özen göstermek gerekmektedir. Yanlışlar ağız ya da gözümüze değdi ise, bol su ile hemen temizliğinin sağlanması gerekmektedir.
  • Travazol Krem, ayak mantarları için kullanılacaksa, ayak iyice yıkanmalı ve kurulanmalıdır. İyice kuruması için saç kurutma makinesi kullanılmalı ve hiç ıslaklık kalmadığından emin olunmalıdır. Ayaklarınızın gün boyunca kuru kalmasını sağlamalı ve mutlaka pamuklu çoraplar giymelisiniz. Ayrıca hava geçiren ayakkabı kullanmak da ayak mantarı tedavisinde çok önemlidir.
  • Travazol Krem uygulanan iltihaplanmış hastalıklı bölgeye, alkollü ürünler, ıslak mendil, tüy dökücü krem, makyaj ürünleri, saç boyası ve saç kremi gibi malzemeleri kullanmamaya dikkat etmemiz gerekmektedir.
  • Travazol Krem uygulanan bölgeyi kesinlikle kapatmamalı, kapatılacaksa da hava alacak şekilde kapatılmasına özen gösterilmesi gerekmektedir.
  • Travazol krem kullanımı sırasında, hastaneye ya da doktora gitmeniz gerekirse, mutlaka bu ilacı kullandığınızı yetkili hekime söyleyiniz.

Travazol Krem-kullananlar-ve-yorumlari

Travazol Krem Yan Etkileri

  • Travazol Krem’in sıklıkla görülen ya da gözlemlenen bir yan etkisinin olduğuna dair veri yoktur.
  • Travazol Krem sürüldüğü andan itibaren, yüz, dil, dudak veya boğazda şişlik hissi, ürtiker ya da nefes darlığı gibi durumlarla karşı karşıya kalırsanız acil doktorunuzla görüşün ya da en yakın sağlık kuruluşuna müracaat edin.

Travazol Krem Fiyatı 2024 Nedir?

Sadece eczanelerde bulunan ve satılan Travazol Krem, reçete ile satılmaktadır. Reçetesiz de satılan Travazol Krem’in şu an güncel satış fiyatı 104.70TL’ dir. Travazol Krem ile ilgili bilgiler prospektüsünde bulunmaktadır. İlacı satın aldığınızda mutlaka prospektüsünü okumalısınız.

Travazol Krem-kullanimi

Travazol Krem Kullananlar ve Yorumları

Travazol Krem mantar ve egzama hastalıklarında en çok tercih edilen ve en çok önerilen kremlerin başında gelmektedir. Özellikle egzama için kullanılan Travazol Krem kullananlar tarafından rahatlatması ve egzama kaşıntıları azaltması nedeniyle çok tercih ediliyor. Genel olarak Travazol Krem kullananlar son derece memnun. İnternet üzerindeki yorumlarını incelediğimizde genellikle kullanan herkesin memnun olduğu görülmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.