Turgutreis Denizi Nasıl? Suyu Sıcak mı Soğuk mu?Dalgalı mı?Derin mi?

Turgutreis Denizi Nasıl ? Turgutreis denizi Halk Plajlarında Denizi Nasıl? , Turgutreis Denizi Tuzlu mu? Sıcak mı?Soğuk mu? Derin mi Sığ mı? Temiz mi? Turgutreis Denizi Dalgalı mı? Turgutreis’de Nerede Denize Girilir? Tüm Sorularınızın Cevapları….

Turgutreis Denizi Nasıl?

Bodrum Turgutreis özellikle yazlıkçıların vazgeçilmezi olsa da son 10 senede 50’den fazla otel açılması ile tatilcilerinde en uğrak mekanlarının başında gelmeye başladı. Bodrum yarımadasının en batı ucunda yer almaktadır. Denizinden öte Gezilecek görülecek çok fazla yeri vardır. Özellikle Turgutreis pazarı çok meşhurdur. Gün Batımı Plajı ise harikadır. Kesinlikle gitmenizi tavsiye ederiz. Bodrum merkez 25 dakika uzaklıktadır. Devamlı minibüsler çalışmaktadır.

Turgutreis-denizi-nasil

Gelelim Turgutreis’e daha önce gitmeyenlere Turgutreis denizi nasıl detayları anlatmaya.

Turgutreis Denizinde Deniz Salyası Var mı?

Turgutreis denizinde 2021 yazında Haziran ayı itibariyle deniz salyası görünmemektedir. Gönül rahatlığı ile denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Turgutreis Denizi Nasıl? Kumsalı Kummu ? Temiz mi?

Öncelikle Turgutreis Denizi son derece temiz ve Bodrum merkeze göre son derece sakin. Bodrumun kalabalığı yoktur. Sakin bir tatil istiyorsanız kesinlikle Turgutreis sizin için idealdir. Turgutreis sahilleri sadece biraz kuru sazlıklar olabilmektedir. Fakat rahatsız edici değildir.

Turgutreis kumsalı genellikle kumdan oluşur. Çok fazla kumsalı geniş olmasa da rahat rahat denize girebilirsiniz. Fazla kalabalık olmamaktadır. Azda olsa bazı bölgelerde sazlık kuruları bulunmaktadır. Fakat bu alanlar devamlı Belediye ve Oteller tarafından temizlenmektedir.

Turgutreis-denizi-tuzlumu-derinmi-dalgalimi

Turgutreis denizi tamamen kumdan oluşur. Rahatlıkla deniz terliği olmadan denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Turgutreis Denizi Suyu Sıcak mı Soğuk mu?

Turgutreis denizi fazla tuzlu değildir. Rahatlıkla deniz gözlüğü olmadan denizde gözünüzü açabilir istediğiniz gibi yüzebilirsiniz.

Turgutreis denizi hafif soğuk denizdir. Özellikle çabuk üşüyenler için çok fazla tavsiye etmemekteyiz. Fakat Bodrum sıcağından kurtulmak için son derece güzel bir soğukluğu bulunmaktadır. Deniz soğukluğu genelde 24-25 derece civarlarındadır. Özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında son derece denize girmeye elverişli bir deniz suyu sıcaklığı vardır.

Turgutreis Denizi Dalgalı mı? Derin mi? Sığ mı?

Turgutreis denizi genelde hafif dalgalı bir denizdir. Yüzmeyi engellemez ve rahatlıkla yüzmenizi sağlar. Sadece eylül aylarında biraz fazla dalgalı olabilmektedir.

Turgutreis-denizi

Turgutreis denizi genellikle sığ bir denizdir. Yüzme bilmeyenler için son derece elverişlidir. Ayrıca çocuklu aileler için çok fazla tercih edilmektedir. Sahiller kum olduğundan çocuğunuzu rahatlıkla sahil kenarında oynamaya bırakabilir tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Turgutreis bölgesinde bir çok plaj ve Beach Club bulunmaktadır. Genel olarak fiyatları 100 TL ile 250 TL arasında değişmektedir. Plajlardaki Şezlong ve Şemsiye ücretleri ise 40 TL ile 80 TL arasında değişmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.