Türk Telekom Yeni Faturalı Hat Fiyatları 2024 ( Yeni Sim Kart Ücreti )

Türk Telekom Faturalı Hat Fiyatları 2024,Türk Telekom Faturalı Hat Güncel Ücretleri, Yeni Türk Telekom Faturalı Hat Fiyatları 2024,Türk Telekom Faturalı Yeni Hat Fiyatları 2024, Türk Telekom Faturasız Hat Fiyatları 2024

Türk Telekom Yeni Faturalı Hat Fiyatları 2024

Türkiye’nin üçüncü büyük Operatörlerinden olan Türk Telekom Yeni hat ücretleri 2024 yılında diğer operatörlere göre en yüksek fiyata sahip olarak öne çıkmakta. Özellikle son dönemlerde hat ücretleri bazı Türk Telekom şubelerinde 480 TL civarında ücretler istendiği bilinmekte. Fakat kesinlikle bu ücreti ödeme memelisiniz. Yeni güncel kampanya ile 2024 turk telekom hat fiyatları bir miktar aşağı düşmüştür. Artık Türk telekom faturalı hatlardan sadece vergi almaktadır. Ve birde hattınıza tahsis edilen internet ve konuşma süresinin ücretini. Bu şekilde yeni bir Türk Telekom hattına sahip olabilirsiniz. Bazı uyanık bayiler sizden hat ücret almaya kalkarsa 2024 yılında kesinlikle ödemeyiniz.

Türk Telekom Yeni Faturalı hat ücretsiz olarak sadece hat taşıma durumunda yapabilirsiniz. Üzerinize eski bir hat varsa ve duruyorsa bunu Türk Telekom Şubelerine gelerek kolaylıkla Türk Telekom üzerine ücretsiz olarak taşıyabilirsiniz. Türk Telekom son 3 seneye kadar faturalı hatları ücretsiz olarak vermekte idi. Fakat son dönemlerde diğer operatörlerle birlikte bu ücretli hat furyasına katıldı.

Türk Telekom şuan en uygun trarifelere ve en uygun yeni hat fiyatlarına sahip telekomünikasyon şirketidir. Son yapılan yatırımlarla son derece kaliteli görüşmeler yapılmakta ve çekim alanı son derece genişletilmiştir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile Türk Telekom yeni hat alabilirsiniz 

Türk Telekom özellikle kamu çalışanları tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Zaten abonelerinin %40’ını kamusal hat kullanan müşterileri bulunmakta. Fakat tabi çok fazla uygun fiyatlı kampanyaları olması ve fiyatlarının diğer operatörlere göre son derece uygun olması Türk Telekom hatlarının tercih edilmesini sağlamakta. Ayrıca Türk Telekom hattı için bol internetli paketleri ve bolce internet veren sil süpür uygulaması da Türk Telekom yeni faturalı hat almak için önemli sebeplerden biri.

Türk Telekom Yeni Faturalı Hat Ücreti  Ocak 2024 : 450 TL (10 GB İnternet 1000 Dakika 1000 SMS Hediye)

Bazı Türk Telekom şubeleri ise 350 TL civarında ücret istemektedir. Kesinlikle bu gibi rakamlara itiraz ediniz ve Türk Telekom şirketinin belirlediği fiyat olan 480 TL ücret ile Türk Telekom faturalı hattınızı alınız.Ayrıca Turk Telekomda  telsiz ücreti olan yıllık ve hat ücreti 480 TL size 12 ay boyunca hattınıza bölünecektir. Bu rakam vergidir ve devlete ödenmektedir. Aylık olarak faturanıza 40 TL yansır. Bu tarifenizin dışında ödemeniz gereken bir tutardır. Ayrıca şuan Turk Telekom hatlarda en düşük tarife 77 TL’den başlamaktadır. Kısacası Totalde ödeyeceğiniz minimum miktar 2024 yılında 117 TL’den başlayacaktır. Ortalama 10 Gb internetli bir paket 140 TL civarına denk gelmektedir.

Türk Telekom Yeni Faturasız Hat Ücreti  Ocak 2024 : 480 TL

Türk Telekom Yeni Hat Süreci Nasıl İşliyor?

Türk Telekom hattı alacaksanız öncelikle ya Türk Telekom internet sitesinden yeni hat almak istiyorum linkinden bilgilerinizi doldurabilirsiniz. Yada en garantisi olan bir Türk Telekom bayisine gidip hızlıca hattınızı alabilirsiniz. Türk Telekom Bayilerinden hemen hattınızı alıp aktif ettirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Gereken evraklar ise sadece ikametgah kağıdı yeterlidir.Yada kendi üzerinize bir fatura varsa fatura ile de hattınızı alabilirsiniz. Faturada adres bulunması yeterli. yada ikametgahınızı  E-devletten ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz. Hattı ilk aldığınızda herhangi bir ücret ödemezsiniz ve Türk Telekom faturalı hat ücreti ilk faturanızda yansır.

Türk Telekom hattınız olsa da 10 adet hat üzerinize alabilirsiniz. Hatların tüm sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.