Turkcell Faturalı Yeni Hat Fiyatları 2024 ( Yeni Sim Kart Ücreti )

Turkcell Faturalı Hat Fiyatları 2024,Turkcell Faturalı Hat Güncel Ücretleri, Yeni Turkcell Faturalı Hat Fiyatları 2024,Turkcell Yeni Hat Fiyatları 2024

Turkcell Faturalı Yeni Hat Fiyatları 2024

Türkiye’nin en büyük Telekom Operatörlerinden Turkcell yeni Faturalı hat fiyatları 2024 yılında güncellendi. Özellikle bundan 4 sene öncesinde ücretsiz olarak satılan hatlar artık ücretli olarak satılmakta. Bu uygulama sadece Turkcell değil tüm Operator firmaları tarafından yapılmaya başlandı. Turkcell tüm firmalar arasında en çok aboneye sahip olan firma olsa da Turkcell faturalı hat fiyatları 2024 itibariyle 2 sırada oldu. Turkcell 2024 yılında Hat fiyatını kaldırdı ve sadece vergi için ödenen ücreti almaya başladı.

Turkcell yeni hat almak tabi ki artık çok kolay. Fakat özellikle son dönemlerde herkes kart ücretlerinden şikayetçi. Maalesef turkcell faturalı hat ücretini ödemek zorundasınız.

Turkcell faturalı hat alırken 2023 yılı itibariyle herhangi bir ücret kesinlikle alınmamakta. Bu konuda bazı bayiler sizden ücret isterse kesinlikle ödemeyiniz. Size sadece vergi ve bazı ücretler yansıtılır bu fiyatı da net olarak aşağıda belirttik.

Operatör olarak en geniş kapsama alanına sahip Operatör Turkcell. Özellikle kurumsal şirketler tarafından bu özelliği nedeniyle çok fazla tercih edilmekte. İnternet hızı olarak ta en geniş kapasiteye Turkcell sahiptir. En hızlı 4g hizmetini vermektedir.

Turkcell faturalı hat ücretleri 12 ay taksitle faturanıza yansıtılabilmektedir. Yada ilk faturanızda direk olarak ödeyebilirsiniz.

Turkcell hat ücretsiz olarak sadece hat taşıma durumundan ücretsiz olarak alınabilmekte ve 6 ay boyunca hat değiştirmeme koşulu bulunmaktadır. Hat değiştirme yapılırsa faturalı hat ücreti yansıtılmaktadır.

Türk Telekom Yeni Faturalı Hat Fiyatları 2024 ( Yeni Sim Kart Ücreti )

Turkcell Faturalı Hat Ücreti Ocak 2024 : 650 TL

Bazı Turkcell şubeleri ise 350 TL civarında ücret istemektedir. Kesinlikle bu gibi rakamlara itiraz ediniz ve Turkcell şirketinin belirlediği fiyat olan 480 TL ücret ile turkcell faturalı hattınızı alınız.  Ayrıca Turkcell’den bağımsız olarak  telsiz ücreti ve hat ücreti olan yıllık 480 TL size 12 ay boyunca hattınıza bölünecektir. Bu rakamın  bir kısmı vergidir ve devlete ödenmektedir. Aylık olarak faturanıza 70 TL yansır. Bu tarifenizin dışında ödemeniz gereken bir tutardır. Ayrıca şuan Turkcell hatlarda en düşük tarife 240 TL’den başlamaktadır. Kısacası Totalde ödeyeceğiniz minimum miktar 2024 yılında 310 TL’den başlayacaktır. Ortalama 10 Gb internetli bir paket 180 TL civarına denk gelmektedir.

Turkcell Faturasız Hat Ücreti Ocak 2024 : 680 TL

Faturasız hat için kimlik fotokopiniz yeterlidir. Hat ücreti nakit olarak alınmaktadır.

Vodafone Faturalı Yeni Hat Fiyatları 2024 (Simkart Ücreti Taksitli ve Peşin)

Turkcell Yeni Hat Süreci Nasıl İşliyor?

Turkcell hattı alacaksanız öncelikle ya Turkcell internet sitesinden yeni hat almak istiyorum linkinden bilgilerinizi doldurabilirsiniz. Yada en garantisi olan bir Turkcell bayisine gidip hızlıca hattınızı alabilirsiniz. Turkcell Bayilerinden hemen hattınızı alıp aktif ettirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Gereken evraklar ise sadece ikametgah kağıdı yeterlidir.Yada kendi üzerinize bir fatura varsa fatura ile de hattınızı alabilirsiniz. Faturada adres bulunması yeterli. yada ikametgahınızı  E-devletten ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz. Hattı ilk aldığınızda herhangi bir ücret ödemezsiniz ve turkcell faturalı hat ücreti ilk faturanızda yansır.

Turkcell hattınız olsa da 10 adet hat üzerinize alabilirsiniz. Hatların tüm sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.