Uceprotect Blacklist Spam Listesinden Çıkma Yöntemleri

Uceprotect spam listesinden çıkma, Uceprotect Blacklist Spam Listesinden Çıkma Yöntemleri, Uceprotect Blacklist ip adresi ücretsiz çıkarma, Uceprotect Listesinden mail sunucusu çıkarma, Uceprotect Level 1, Uceprotect Level 2 ve Uceprotect Level 3 Spam listelerinden ip adresi kaldırma… Dnsbl-1.uceprotect.net, Dnsbl-2.uceprotect.net, and dnsbl-3.uceprotect.net Listelerinden çıkma…

Uceprotect.net Blacklist Spam Listesinden İp Çıkarma

Son dönemde çok fazla mail göndermede sorun yaşayan firma bulunmakta. Özellikle Türkiye ip adresleri Uceprotect tarafından spam listesine alındığını gördük. Türk telekomun neredeyse tüm ip adresleri bu spam listesinde olduğuna gördüğümüzde bizde bu makaleyi hazırlamaya karar verdik.. Son günlerde bir çok kişi maillerinin geri döndüğünden şikayetçi. İp adresimizin kontrolünü yaptığımızda Uceprotect Blacklist Spam listesi tarafından listelenmiş olduğunu görebilirsiniz. Uceprotect Blacklist Spam listesinden ip adresi kaldırma işlemi çok fazla aranmaya başlandı.

Tabi ki bu listeden çıkmak çok kolay değil. Özellikle blok halinde ip adresleri banlanmış ise kaldırmanız için sizden 249 isviçre frangı istenmekte. Tek ip adresi için 7 gün geçerli olacak şekilde 49 İsviçre frangı talep ediliyor. Tabi ki bu maalesef dolandırılık ile eşdeğer diyebiliriz.

Uceprotect Blacklist Spam Listesinden Çıkma

Uceprotect spam listesinin artık çok bir geçerliliği kalmasa da bir çok sunucu maalesef spam korumalarından bu firma hala kullanmakta. Türk telekom ile görüştüğümüzde artık Uceprotect firmasının geçerliliğinin kalmadığı ve firmaları uyardıklarını belirtiyorlar. Fakat iyine her firma bu korumayı kullanmaya devam ediyor.

Dnsbl-1.uceprotect.net, Dnsbl-2.uceprotect.net, and dnsbl-3.uceprotect.net korumalarından ip adresi çıkarma işlemi konusunda listeden kaldırma işlemleri

Uceprotect spam listesinden çıkma işlemi söyle gerçekleşmekte. Eğer para vermeyecekseniz ortalama 3 gün beklemeniz gerekiyor. Spam hesabınızdan yapılmazsa bu listeden sizi otomatik olarak çıkarıyor. Fakat tekrar eklenmeniz halinde tekrar 3 gün boyunca mail gönderme sorunu yaşayabiliyorsunuz.

Sizi 3 kategoride listeleyebilmekte. Bunlardan Uceprotect Level 1 size bir zararı yok. Fakat Uceprotect Level 2 ve Uceprotect Level 3 listelerine girerseniz mail göndermede son derece zorlanabilirsiniz. Türkiye’de maalesef bu konuda çok bilgi sahibi insan yok ve çok fazla iş aksaması  olmakta.

Aslında yapılacak en güzel işlem mail gönderemediğimiz firma ile iletişime geçip sunucularının uceprotect.net korumasını kaldırmalarını onlara bildirmek. Maalesef konu Türkiye olduğunda spamcı gözüyle bakılıyoruz ve en ufak bir toplu mailde sadece gönderenin ip adresi değil spam yapanın tüm bloku ban listesine alınmakta.

Uceprotect spam listeleri arasında en şaibeli ve en sorunlu listedir. Tamamen paraya yönelik çalışmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.