Uludağ Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

ludağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Uludağ Kayak Merkezi Nerede? ,Uludağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Uludağ Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Uludağ Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Uludağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Uludağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Uludağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Uludağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Uludağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Bursa Uludağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Uludağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Uludağ Kayak Merkezi Giriş Ücretleri 2024

Uludağ Kayak Merkezi, her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği en önemli alanlardan birisidir. Bursa ili sınırları kapsamında bulunan Osmangazi, Uludağ’da kurulu olan merkez, otelleri ve sosyal tesisleriyle ilgileri üzerine çekmektedir. Türkiye’nin en büyük kış sporları merkezi olma özelliğiyle ön plana çıkan Uludağ Kayak Merkezi, şehir merkezine yarım saatlik bir mesafede bulunur.

Uludağ Kayak Merkezi rakım konusunda, merkezin geniş bir alana yayılmasından dolayı farklı rakamlar ön plana çıkar. 1961 yılında milli park ilan edilmiş olan merkezin denizden yüksekliği 1800 metre ile başlar. Kayak tesislerinin bulunduğu alanlarda ise rakım 2200 metre olarak belirlenmiştir. Kayak merkezinin zirvesinin denizden yüksekliği ise 2543 metredir.

Amatör ve profesyonel kayakçılar tarafından ziyaret edilen merkez, özellikle İstanbul’dan çok fazla ziyaretçi almaktadır. Bu bağlamda İstanbul-Uludağ Kayak Merkezi arası kaç km sorusu ön plana çıkar. İstanbul ile merkez arası uzaklık yaklaşık 188,5 km’dir. Özel araçlarını kullanacak kişiler için en ideal güzergâh, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu olarak bilinir.

Uludağ Kayak Merkezine nasıl gidilir, merak edenler için farklı ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. Teleferik, deniz yolu, kara yolu ve hava yolu; ziyaretçilerin konforlu bir şekilde merkeze ulaşmasını mümkün kılar. Bursa’dan kalkan ve 30 dakikada merkeze ulaşan teleferik, ulaşım için kullanılan seçeneklerden ilkidir. Bunun yanı sıra Bursa otogarına otobüs ile gidilebilir ve buradan 96 numaralı şehir için otobüs ile Tophane’ye, oradan da dolmuş veya taksilerle merkeze ulaşım sağlanabilir.

Kayak merkezi için konforlu seçeneklerden bir diğeri de deniz otobüsüdür. Özellikle İstanbul’dan merkeze gidecek ziyaretçiler, deniz otobüsü ile Mudanya’ya gidip buradan da kayak merkezine ulaşabilir. Uludağ Kayak Merkezine hava yolu ile ulaşım ise Yenişehir Havalimanı ya da Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden gerçekleşmektedir.

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Uludağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Uludağ Kayak Merkezi Nerede? ,Uludağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Uludağ Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Uludağ Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Uludağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Uludağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Uludağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Uludağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Uludağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Bursa Uludağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Uludağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

uludag-kayak-merkezi-giris-fiyatlari

Muhteşem manzarası ve keyifli kar tatili imkanları ile Uludağ Kayak Merkezi, pek çok kişinin ilgisini çeken kış turizmine dahil olan merkezlerden bir tanesidir. Türkiye’nin en büyük doğa ve kış sporları merkezi olan Uludağ kapsamında uzunluk bakımından birbirinden farklı pistler yer alır. Kuşaklıkaya pistinin uzunluğu 2750 metre iken Maden pistinin uzunluğu 4000 metredir. Merkez dahilinde yer alan pistler hem amatör hem de profesyonel kayakçılara hitap etmektedir.

Kayak merkezin gidecek kişilerin büyük bir kısmı, Uludağ’da nerede kalınır sorusu üzerinden araştırma yapmaktadır. Merkez içerisinde bir hayli fazla otel bulunur. Bu otellerden herhangi biri tercih edilerek merkez içerisinde konaklamak mümkündür. Öte yandan Bursa merkezde yer alan otel ve pansiyonlarda da kalınabilir. Fakat çoğu ziyaretçi, kolaylık olması ve gün boyu muhteşem manzara için merkez içerisinde yer alan otelleri tercih eder.

Uludağ Kayak Merkezi Nerede?

Uludağ Kayak Merkezi nerede sorusu kapsamında, Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezinin Bursa ili Osmangazi ilçesi sınırları dahilinde olduğu bilinmektedir. Bursa’nın güneybatısında bulunan Kuşaklıkaya ve Fatintepe olarak adlandırılan iki tepe üzerinde yer alan kayak merkezi, ziyaretçilerine pek çok olanak sunar. 1961’de milli park ilan edilen alan, 11 bin 338 hektarlık bir alan üzerine kurulmuştur.

Ziyaretçilerinin keyifli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayan Uludağ Kayak Merkezi, Bursa merkeze yarım saatlik bir uzaklıkta yer alır. Bu nedenle Bursa merkezden Uludağ’a rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. Muhteşem manzarası ve kayakçılara sunduğu imkanlarla kayak merkezi, yılın her ayı ziyaretçilerle buluşmaktadır.

İstanbul – Uludağ Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

Uludağ’ın İstanbul’a bir hayli yakın olması, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen kişilerin kayak merkezinde keyifli bir tatil yapmasını mümkün kılıyor. Bu bağlamda İstanbul – Uludağ Kayak Merkezi arası kaç km sorusunun ön plana çıktığı söylenebilir. İstanbul ile kayak merkezi arasındaki mesafe yaklaşık olarak 188,5 km’dir. Bu bağlamda kara yolu, deniz yolu, hava yolu ile Uludağ’a rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.

Uludağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Uludağ Kayak Merkezine nasıl gidilir, merak edenler için toplamda 4 farklı seçenek bulunur. Bu seçenekler;

  • Özel araç / otobüs (Kara yolu)
  • Deniz otobüsü / Arabalı vapur (Deniz yolu)
  • Teleferik
  • Uçak (Hava yolu)

şeklinde sıralanabilir. En konforlu ulaşım, genellikle özel araç ile sağlanmaktadır. İstanbul’dan gelecek olan bir ziyaretçi, Osmangazi Köprüsünü kullanarak 1,5 saatte kayak merkezine gidebilir. Bunun yanı sıra Yenişehir Havalimanı ya da Sabiha Gökçen Havalimanı aracılığıyla Uludağ’a gitmek mümkündür. Fakat kış aylarında uçak ile gitmek konforlu olmadığı için ziyaretçilerin çoğunlukla kara yolunu tercih etmektedir.

Uludağ Kayak Merkezine Araba ile Ulaşım

Kara yolu üzerinden kayak merkezine gitmek isteyen kişiler ya otobüs ya da özel araç tercihinde bulunur. Uludağ Kayak Merkezine araba ile ulaşım bir hayli kolaydır. Özellikle İstanbul’dan yola çıkacak olan kişiler, İstanbul Anadolu yakasından 1,5 saatlik bir süre sonrasında merkeze ulaşım sağlayabilir. Bunun için en mantıklı güzergâh, Osmangazi Köprüsü olarak bilinmektedir.

Ziyaretçiler, Bursa’nın Osmangazi ilçesine gittikten sonra Osmangazi sınırları içerisinde yer alan Çekirge caddesine gitmelidir. Uludağ Kayak Merkezine araba ile ulaşım noktasında cadde üzerinde bulunan tabelalar, kayak merkezine doğru bir yönlendirme yapacaktır. Özel araç, özellikle Bursa’ya yakın illerde oturan kişilerin tercih ettiği bir ulaşım yöntemi olarak bilinmektedir.

uludag-kayak-merkezi-ulasim

Uludağ Kayak Merkezine Havayolu ile Ulaşım

Uludağ Kayak Merkezine havayolu ile ulaşım için iki farklı alternatif bulunur. Bursa sınırları dahilinde bulunan Yenişehir Havalimanı, ziyaretçilerin kullanabilecekleri seçeneklerden ilkidir. Yenişehir Havalimanında inen ziyaretçiler, taksi ile kayak merkezine ulaşım sağlayabilir. Bir diğer seçenek de Sabiha Gökçen Havalimanıdır.

İstanbul’da bulunan Sabiha Gökçen Havalimanını kullanacak kişiler, havalimanından Bursa’ya giden otobüsleri tercih edebilir. Ziyaretçiler merkezden kalkan minibüs, Uludağ’a özel taksi ya da teleferik kullanabilir. Böylelikle oldukça kısa bir süre içerisinde Uludağ Kayak Merkezine ulaşım sağlanabilir.

Uludağ Kayak Merkezine Minibüs Otobüs ile Ulaşım

Genellikle Bursa’da yaşayan kişiler, minibüs seçeneği üzerinden kayak merkezine gitmektedir. Uludağ Kayak Merkezine minibüs otobüs ile ulaşım noktasında ziyaretçiler, Bursa merkeze otobüs ile gidebilmektedir. Merkezden kalkan minibüsler, kayak merkezine kadar gittiği için ziyaretçiler, bu minibüsleri kullanarak kayak merkezine konforlu bir şekilde gitme şansı elde etmektedir.

Uludağ Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi Ücretleri

Uludağ Kayak Merkezine gitmek için taksi kullanacak kişiler, taksi ücretlerini merak etmektedir. Bunun yanı sıra otelde kalan ziyaretçiler de kayak merkezine transferin ne kadar tuttuğu konusunda araştırma yapmaktadır. Uludağ Kayak Merkezi otel transferi ve taksi ücretleri noktasında fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Bursa merkezden Uludağ Kayak Merkezine gidecek kişilerin taksiye ödeyecekleri yaklaşık tutar 856 TL’dir. Osmangazi üzerinden kayak merkezine gitmek isteyenler ise yaklaşık 883 TL’lik bir ödeme yapmalıdır. Sabiha Gökçen Havalimanından taksi kullanacaklar ise ortalama 1.500 TL’lik bir ücret ödeyeceklerdir. Uludağ Kayak Merkezine ulaşım bağlamında Yenişehir Havalimanından merkeze gidecek ziyaretçilerin yaklaşık olarak 736 TL’lik taksi ücreti ödemesi gerekir.

Bursa merkezden Uludağ Kayak Merkezine otel transferi ile gidecek kişilerin yaklaşık 500 TL’lik bir ücret ödeyeceği bilinmektedir. Bu bağlamda ziyaretçiler, Uludağ Kayak Merkezine ulaşım noktasında farklı alternatifleri kullanabilir.

uludag-kayak-merkezi

Uludağ Kayak Merkezine Teleferik ile Ulaşım

Bursa merkezde yer alan teleferik, muhteşem manzara eşliğinde kayak merkezine gitmek isteyenlerin sıklıkla kullandığı bir seçenektir. Bu nedenle Uludağ Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım, pek çok kişi tarafından araştırma konusu olmaktadır. Bursa’da bulunan teleferik, Türkiye’nin ilk teleferiği olma özelliğindedir. Bu nedenle teleferiğini tarihsel bağlamda da önemli olduğunu söylemek mümkündür.

20 Ekim 1963 yılında açılan teleferik, 2014 yılında eklenen istasyonlarıyla faaliyetlerini devam ettirmiştir. Saatte 1500 kişiyi taşıyabilen teleferik ile Uludağ Kayak Merkezine ulaşım sağlanabilir. Ziyaretçiler, teleferik sayesinde yaklaşık 30 dakika içerisinde kayak merkezine gidebilmektedir. Özel araçları ya da otobüslerle teleferiğin Bursa istasyonuna giden kişiler, belirli bir ücret karşılığında teleferiği kullanabilmektedir.

Bursa otobüs terminalinden kalkmakta olan 94 numaralı otobüs hattı, ziyaretçilerin Bursa merkez teleferik istasyonuna gitmesini mümkün kılar. Bunun yanı sıra Güzelyalı BUDO iskelesinde yer alan otobüs durağından geçen F1 numaralı otobüs hattı da kullanılabilmektedir. Bu hat ile Heykel durağında inen kişiler, teleferiğe gitmekte olan minibüslerle Bursa merkez teleferik istasyonuna konforlu bir ulaşım sağlayabilir.

Uludağ Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Bursa merkezden Uludağ Kayak Merkezine gidecek ziyaretçilerin bir kısmı, teleferik kullanmaktadır. Bu bağlamda Uludağ Kayak Merkezine teleferik fiyatları 2024 için aşağıdaki gibi bir sıralama yapılabilir:

  • Öğrenci gidiş-dönüş: 240 TL
  • Tam gidiş-dönüş: 360 TL

Yukarıdaki gibi sıralanabilen fiyat tarifesi üzerinden hafta içi ve hafta sonu 10.00-20.00 arasında teleferik kullanılabilmektedir.

uludag-kayak-merkezi-fiyatlari-2021-2022

Uludağ Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Muhteşem manzarası, ilgi çeken doğa ve kış sporlarıyla Uludağ Kayak Merkezi, yılın 12 ayı ziyaret edilen bir alandır. Hem yurt içi hem de yurt dışından pek çok ziyaretçiyi ağırlayan kayak merkezi, Türkiye’deki kış turizmi için bir hayli önemlidir. Bu bağlamda özellikle Bursa ve çevre illerden pek çok kişi, kayak merkezine günübirlik turlar düzenler.

Çeşitli seyahat acenteleri, kayak merkezine günübirlik turlar gerçekleştirmekte olup ziyaretçiler, bu turları tercih edebilmektedir. İstanbul çıkışlı Uludağ Kayak Merkezi turlarında bir kişi ücreti yaklaşık olarak 130 TL’dir. Tur firması tarafından pek çok imkân sağlanmakta olup bunun dışında ziyaretçiler, kayak merkezine bireysel geziler de düzenleyebilir.

Uludağ Kayak Merkezi günübirlik ne kadar tutar sorusu kapsamında, bireysel geziler isteyen kişilerin çeşitli kayak ekipmanlarını temin etmesi gerekir. Kayak merkezi içerisinde kayak ekipmanlarının kiralanacağı pek çok kayak odası bulunmaktadır. Ziyaretçiler, yaklaşık 800 TL’lik bir ödeme yaparak kayak takımı kiralayabilmektedir. Kayak kıyafetlerinde ise kıyafet başı 850 TL civarında olmaktadır. Bu bağlamda yaklaşık olarak 1900 TL’lik bir ödeme ile merkez içerisinde rahatlıkla kayak yapılabilir. Bu fiyat, kayak merkezine ulaşımın hangi yöntemler üzerinden yapıldığına göre artabilmektedir.

Uludağ Kayak Merkezi Yemek Fiyatları

Uludağ Kayak Merkezi yemek fiyatları, merkez içerisinde yer alan pek çok sosyal tesiste değişiklik gösterebilir. Fakat genel olarak özel lezzetlerin denebileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca kayak merkezinde yer alan oteller, müşterilerine öğle ve akşam yemekleri sunabilmektedir. Sosyal tesisleri kullanacak kişilerin, köfte ekmek ya da sucuk ekmek gibi seçenekler üzerinden tercih yapması mümkündür.

Sucuk ekmek fiyatları değişiklik göstermekle birlikte yaklaşık 240 TL’lik bir ödeme yapılması gerekir. Ayrıca otellerde fiyatlarda farklı fiyat tarifeleri kullanılabilmektedir. Merkez dahilinde 16 farklı teme-içme noktası bulunur. Bunlardan herhangi biri tercih edilebilmekte ve muhteşem manzara eşliğinde çok özel lezzetler tadılabilmektedir. Bununla birlikte Uludağ Kayak Merkezi yemek fiyatları noktasında merkez dışında yer alan restoranlara göre fiyatların yüksek olduğunu söylemek mümkündür.

Uludağ Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri 2024

Genel olarak aralık-mart aylarında açık bulunan kayak merkezi, birçok kişinin kış tatili için tercihleri arasında yer almaktadır. Uludağ Kayak Merkezi açılış kapanış saatleri 2024 için merkezin sürekli açık olduğunu söylemek mümkündür. Bunun için belirli bir saat aralığı bulunmaz. Fakat hava durumuna göre merkezin açık bulunduğu günlerle ilgili değişiklikler meydana gelebilir.

uludag-kayak-merkezi-teleferik-fiyatlari-2021-2022

Uludağ Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Türkiye’nin ilk teleferiğine sahip olan Bursa, sahip olduğu teleferik ile ziyaretçilerin Uludağ Kayak Merkezine konforlu ulaşım sağlamasını mümkün kılar. 9 km’lik yatay uzunluğa sahip olan bu teleferik, Türkiye’nin en uzun teleferiği olarak bilinir. Uludağ Kayak Merkezi teleferik uzunlukları noktasında araştırma yapan kişiler, merkez içerisinde teleferik grubuna ait teleski ve telesiyej bulunduğunu görecektir.

Kayak merkezinde aktif olarak çalışan 9 adet telesiyej bulunur. Telesiyejlerin isimleri ve uzunlukları ise şu şekildedir:

  • Beden Terbiyesi Telesiyej: 1378 metre
  • Cennetkaya Telesiyej: 568 metre
  • Fahri Telesiyej: 711 metre
  • Karkay Telesiyej: 425 metre
  • Kuşaklıkaya Telesiyej: 1528 metre
  • Maden Telesiyej: 1922 metre
  • Tutyeli Telesiyej: 1296 metre
  • Burulaş Telesiyej: 3200 metre
  • TSK Telesiyej: 3300 metre
  • Kervansaray Telesiyej: 679 metre

Telesiyej dışında 13 adet teleski bulunmaktadır. Teleskilerin isimleri ve lift uzunlukları aşağıdaki gibidir:

  • Alkoçlar Teleski: 509 metre
  • Beceren Teleski 1: 546 metre
  • Beceren Teleski 2: 546 metre
  • Belvü Teleski: 750 metre
  • Cennetkaya Teleski: 829 metre
  • İtalyan Teleski: 547 metre
  • Karinna Teleski: 338 metre
  • My Mountain Teleski: 380 metre
  • Kırkgözler Teleski: 506 metre
  • Mandra Teleski: 385 metre
  • Monte Baia Teleski: 466 metre
  • Yazıcı Teleski 1: 653 metre
  • Yazıcı Teleski 2: 653 metre

Uludağ Kayak Merkezi teleferik uzunlukları kapsamında kayak merkezinde bir adet gondola bulunmaktadır. 1852 metrelik uzunluğu bulunan gondola da kullanılabilmektedir.

uludag-kayak-merkezi-nerede-kalinir

Uludağ Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Uludağ Kayak Merkezinde zorluk dereceleri birbirinden farklı pek çok pist bulunur. Uludağ Kayak Merkezi pist uzunlukları noktasında şu şekilde bir sıralama yapılabilir:

Alkoçlar Pisti

 

500 metre
Fahri Pisti 710 metre
Beceren Pisti Sağ 540 metre
Yazıcı Pisti Sağ 650 metre
Maden Pisti 2. Rota Rota uzunluğu: 3000 metre
Kırkgözler Pisti-Snowpark
Osman Yüce Pisti
Cennetkaya Pisti 570 metre
Karkay Pisti 425 metre
Belvü Pisti 750 metre
TSK Pisti
İtalyan Pisti 650 metre
Tutyeli Pisti-Lift Boyu 1300 metre
Tutyeli Pisti-Yamaç
Kuşaklıkaya Pisti-2. Rota 1530 metre
1. Bölge Eğitim Pisti
Yazıcı Pisti Sol Rota uzunluğu: 840 metre
Beceren Pisti Sol 670 metre
Belvü-İtalyan Bağlantı Pisti
Tutyeli Pisti-Dağ Manzarası
Tavşan Yolu
Cennetkaya-Beceren / Yazıcı Bağlantı Pisti
Monte Baia Pisti 490 metre
Kartanesi Pisti 380 metre
Cennetkaya-Tutyeli Bağlantı Pisti 830 metre
Maden Pisti-1. Rota 4000 metre
Kırkgözler Pisti-Ana Pist 515 metre
Mandra Pisti 390 metre
Kuşaklı-Maden Bağlantı Pisti Rota uzunluğu: 1000 metre
Kuşaklıkaya Pisti 1. Rota 1530 metre

Uludağ Kayak Merkezi teleferik uzunlukları yukarıdaki gibidir. Zorluk derecelerine göre ayrılan pistler hem amatör hem de profesyonel kayakçılar tarafından kullanılabilmektedir.

Uludağ Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Kayak ve snowboard konusunda eğitime ihtiyaç duyan ziyaretçiler, Uludağ Kayak Merkezi kayak ve skowboard eğitim fiyatları 2024 konusunda derinlemesine araştırma yapmaktadır. Ziyaretçiler, Osmangazi sınırları içerisinde yer alan kayak okulu ile iletişim kurarak kayak eğitim fiyatlarını öğrenebilmektedir. Pazartesi-Cuma 09.00-18.00 arasında faaliyetlerini sürdürmekte olan kayak okulu, ziyaretçilerin kısa sürede kayak için yeterli seviyeye gelmesini sağlamaktadır.

Kayak ve snowboard için özel ders almak isteyen kişilerin ders başına yaklaşık 2270-3300 TL civarı bir ödeme yapması gerekir. Bununla birlikte 2 kişilik ders fiyatları yaklaşık 3340 TL olmaktadır. Kişi sayısı arttıkça çok daha uygun fiyata eğitim almak mümkün hale gelmektedir.

uludag-kayak-merkezi-kayak-takimi-kiralama-fiyatlari

Uludağ Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları 2024

Uludağ Kayak Merkezi kayak ekipmanı kiralama fiyatları, kayak ekipmanlarını temin edecek kişiler tarafından merak konusu olmaktadır. Kayak takımı kiralamak isteyen ziyaretçiler, yaklaşık 800 TL’lik bir ödeme yapmak durumundadır. Bununla birlikte kayak kıyafetlerinde kıyafet başı 850 TL civarında satışa sunulmaktadır. Belirlenen ücretler dahilinde ziyaretçiler, kayak ekipmanlarını sorunsuz bir şekilde temin edebilir.

Uludağ Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları

Pistler arasında ulaşımı sağlayan telesiyej, belirli ücretler karşılığında kullanılabilmektedir. Bu durum, Uludağ Kayak Merkezi telesiyej fiyatları konusunda araştırma yapılmasına neden olmaktadır. Telesiyej fiyatları 70 TL civarındadır. Bu bağlamda ziyaretçiler, telesiyej kullanarak pistler arasında geçiş yapabilmektedir.

Uludağ’da Nerede Kalınır?

Uludağ’da nerede kalınır sorusu, kayak merkezinde uzun süreli ziyaretlerde ön plana çıkan temel sorulardan bir tanesidir. Öncelikle belirtmek gerekir ki merkez içerisinde oldukça fazla otel bulunmaktadır. Bu otellerden herhangi biri tercih edilebilir. Bu bağlamda ziyaretçiler, aşağıdaki gibi sıralanabilen otellerde konaklayabilir:

  • Ağaoğlu My Mountain Hotel
  • Er-Ta Soyak Hotel
  • BOf Hotel
  • Grand Yazıcı Hotel
  • Fahri Otel
  • Kaya Otel

Bu ve bunun gibi birçok otel için önceden rezervasyon yapılabilir ve Uludağ Kayak Merkezi konaklama konforlu bir şekilde yapılabilir.

uludag-kayak-merkezi-konaklama-otel-fiyatlari

Bursa Uludağ Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları 2024

Bursa Uludağ Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları kapsamında, birçok tesis farklı fiyatlar üzerinden hizmet sunmaktadır. Ziyaretçiler, istedikleri otelleri seçerek belirli bir ücret karşılığında muhteşem bir kış tatili geçirebilir. 2024 sezonunda otel konaklama fiyatları gecelik olarak ortalama 3.300 TL ile 5.700 TL arasında değişmektedir. Ziyaretçiler tarafından seçilebilecek otel ve otel fiyatları ise şu şekildedir:

Ağaoğlu My Mountain Hotel: Fiyat bilgisi için telefon numarası: (0224) 285 20 01

Er-Ta Soyak Hotel: Fiyat bilgisi için iletişim numarası: (0224) 285 20 29

BOf Hotel: Gecelik kişi başı fiyatları sezona göre değişiklik gösterse de genel olarak fiyatların 1400-1600 TL civarı olduğu bilinmektedir. Rezervasyon numarası: (0224) 800 00 00

Grand Yazıcı Hotel: Fiyat bilgisi için rezervasyon numarası: (0224) 285 20 50

Fahri Otel: Rezervasyon numarası: (0224) 285 20 10-11

Kaya Otel: Rezervasyon numarası: (0224) 285 22 88

Orman Köşkleri: Gecelik kişi başı fiyatları yaklaşık olarak 1700- 1900 TL arasındadır. Rezervasyon numarası: (0553) 696 00 16-03 16

Yukarıdaki gibi sıralanabilen otel ve konaklama seçenekleri, Uludağ’da nerede kalınır sorusunun cevabı olarak düşünülebilmektedir.

Uludağ Kayak Merkezine Ne zaman Gidilir?

Uludağ Kayak Merkezine ne zaman gidilir merak edenler için aralık-mart aylarının kış turizmi için ideal olduğu bilinmektedir. Bununla birlikte merkez 12 ay boyunca açık olduğu için bahar ve yaz aylarında da Uludağ’a gidilebilmekte ve doğa sporları yapılabilmektedir.

Uludağ Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Uludağ Kayak Merkezini kış turizmi için tercih edecekler, Uludağ Kayak Merkezi 2024 sezonu ne zaman açılıyor sorusu üzerinden detaylı bir şekilde araştırma yapmaktadır. Aralıkta açılması planlanan kayak merkezinde meteorolojik durumun da önemli olduğu bilinmektedir.

Uludağ Kayak Merkezinde Neler Var?

Muhteşem bir tatil deneyimi yaşamak ve gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak isteyen kişiler, Uludağ Kayak Merkezinde neler var sorusunu sormaktadır. Farklı zorluk derecelerine sahip olan pistler, kayak için oldukça idealdir. Bu nedenle hem profesyonel hem de amatör kayakçılar, bu pistleri kullanabilir.

Öte yandan merkez dahilinde pek çok sosyal tesis bulunmakta olup bunlardan bazıları otellere aittir. Bu tesislerde ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları giderilmektedir. Muhteşem manzara eşliğinde sıcacık kahve ya da çayını içmek isteyen kişilerin, bu tesislerden herhangi birini kullanabilmesi mümkündür. Ayrıca sağlık merkezi, ATM, market, cami ve after-ski alanları da merkez dahilinde yer almaktadır.

uludag-kayak-merkezi-yeme-icme-fiyatlari

Uludağ Kayak Merkezi SkiPass Ücretleri 2024

Kayakçılara ve doğa sporu hayranlarına hitap eden Uludağ Kayak Merkezi Skipass ücretleri genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Tek çıkışlı bilet: 160 TL
  • 1 saatlik bilet: 250 TL
  • 4 saatlik bilet: 420 TL
  • 1 günlük bilet: 595 TL, 0-10 yaş için 300 TL
  • 1,5 günlük bilet: 675 TL, 0-10 yaş için 750 TL
  • 2 günlük bilet: 850 TL, 0-10 yaş 600 TL
  • Sezonluk bilet: 6499 TL

Yukarıdaki gibi sıralanabilen Skipass fiyatları dahilinde ziyaretçiler bilet satın alımını gerçekleştirebilir.

Bursa Uludağ Kayak Merkezi Telefon Numarası

Bursa Uludağ Kayak Merkezi telefon numarası (0549) 788 87 88 üzerinden yetkili isimlerle görüşme sağlanabilir. Bu sayede ziyaretçiler, öğrenmek istedikleri hususlarda bilgi sahibi olabilir.

Uludağ Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Uludağ Kayak Merkezinin resmi internet sitesi üzerinde Uludağ Kayak Merkezi canlı kamera izleme özelliği bulunmaktadır. Bu alandan, kayak merkezi 7 / 24 izlenebilir.

Uludağ Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Uludağ Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Uludağ Kayak Merkezi kar kalınlığı genel olarak 72 cm civarında seyretmektedir. Ziyaretçiler, kayak merkezinde karın tadını doyasıya yaşayabilir ve keyifli bir tatil geçirebilir. Ortalama kar kalınlıkları aylara göre Kasım ayında 60-70 cm , Aralık ayında 80 cm  , Ocak ayında 1 metre civarında ve Şubat ayında 1 metre ile 1.20 metre arasında olmaktadır.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.


 

Yorumlar
  1. Gürsel Çağlar dedi ki:

    Teşekkürler