Vodafone Faturalı Yeni Hat Fiyatları 2024 (Simkart Ücreti Taksitli ve Peşin)

Vodafone Faturalı Hat Fiyatları 2024 ,Vodafone Faturalı Hat Güncel Ücretleri, Yeni Vodafone Faturalı Hat Fiyatları 2024, Vofafone Yeni Faturalı Hat Fiyatları 2024, Vodafone Yeni Sim Kart Fiyatı 2024

Vodafone Faturalı Yeni Hat Fiyatları 2024

Türkiye’de uzun yıllar ücretsiz satılan faturalı hatlar son dönemlerde tüm Hat Firmaları tarafından ücretli olarak satılmaya başlandı. Tabi ki bir çok sebeple hattını yenilemek isteyenler bu durumdan çok şikayetçi. Ve Telekom şirketlerinin neredeyse hepsi aynı rakamlara yakın fiyatlar istemesi de maalesef tüketici aleyhine bir durum yaratmakta. Vodafone faturalı hat fiyatı diğer operatör şirketlerine göre en uygun olarak öne çıkmakta.

Vodafone Faturalı Hat fiyatları her bayide neredeyse değişmekte. Genel olarak tek fiyat politikası genel müdürlük tarafından belirlenmiştir. Fakat bayiler ne yazık ki bu kurala uymamakta. bu nedenle özellikle 2024 vodafone faturalı hat fiyatları sabittir. Kesinlikle daha fazla ücret ödemeyiniz.

Türkiye’nin 2. büyük telekom şirketi olan Vodafone ise faturalı hatları son 3 yıldır ücretli vermeye başladı. Tabi ki bu ücreti isterseniz peşin isterseniz 12 ay taksitle faturanıza eklenecek şekilde ödeyebilmektesiniz.

Sadece Operatör değiştirme durumlarında ücretsiz olarak hat verilmekte. Diğer türlü faturalı hat almak ücretli. Aslında diğer operatörlere göre vodafone faturalı hat ücreti 2024 yılı itibariyle diğer Telekom öperatörlerine göre daha uygun fiyatlarda. Ne kadar bayi fiyatları değişse de ortalama vodafone sabit hat ücreti 2024 yılı için 480 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyatı size 1 ay taksitle ödeme imkanı sunulmakta. Faturanıza tanımlayacağınız kampanyanın üzerine ek olarak ortalama 40 TL civarında bir hat ücretini 12 ay ödeme zorundasınız.

Turkcell Faturalı Yeni Hat Fiyatları 2024 ( Yeni Sim Kart Ücreti )

Vodafone Faturalı Hat Ücreti Ocak 2024 : 480 TL

Bazı vodafone şubeleri ise 550 TL civarında ücret istemektedir. Kesinlikle bu gibi rakamlara itiraz ediniz ve vodafone şirketinin belirlediği fiyat olan 480 TL ücret ile vodafone faturalı hattınızı alınız. 480 TL size aylık 40 TL olacak şekilde faturanıza yansıtılacaktır. Ortama en düşük tarife Vodafone ‘da 80 TL’dir. Yani kısacası toplamda minimum fatura tutarınız 120 TL gelecektir. Yanınızda kimliğiniz ve 1 adet üzerinize ait fatura bulundurmanız yeterli olacaktır.

Vodafone Faturasız Hat Ücreti Ocak 2024 : 550 TL

Türk Telekom Yeni Faturalı Hat Fiyatları 2024 ( Yeni Sim Kart Ücreti )

Vodafone Yeni Hat Süreci Nasıl İşliyor?

Vodafone hattı alacaksanız öncelikle ya vodafone internet sitesinden yeni hat almak istiyorum linkinden bilgilerinizi doldurabilirsiniz. Yada en garantisi olan bir vodafone bayisine gidip hizlica hattınızı alabilirisiniz. Vodafone Bayilerinden hemen hattınızı alıp aktif ettirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Gereken evraklar ise sadece ikametgah kağıdı yeterlidir. Bunuda E-devletten ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz. Hattı ilk aldığınızda herhangi bir ücret ödemezsiniz ve vodafone faturalı hat ücreti ilk faturanızda yansır.

Vodafone hattınız olsa da 10 adet hat üzerinize alabilirsiniz.

Yorumlar
  1. Hamit Yalçın dedi ki:

    Selam arkadaşlar ben hat almak istiyorum