Voonka Kolajen Kullanıcı Yorumları, Fiyatı 2024 ve Faydaları

Voonka Collagen Fiyatı 2024, Voonka CollagenYan Etkileri, Voonka Collagen Kullananların Yorumları, Voonka Collagen Zararları ve Yan Etkileri, Voonka Collagen Faydaları, Voonka Collagen Çeşitleri ve Tüm Detaylar

Voonka Kolajen(Collagen) Nedir?

Bir Kampotu markası olarak Voonka, 2012 yılında insanlara daha sağlıklı bir yaşam sunabilmek için yola çıktı. Yunanca bir kelime olan colla; yapıştırıcı demektir.  Collagen ise yapışkan oluşturucu anlamına gelmektedir.  Memelilerin vücut ağırlığının %6’sını, tüm vücut proteinlerin ise %25-30’nu oluşturur kollajen.  Tüm vücuttan en çok bulunan kolajen;  tendon, ligaman, cilt, kornea, kıkırdak, kemik, kan damarları, gut yani gasrointestinal sistem, diş diş eti, vertebralar arası, diskler, (omurlar) arası, kalp kapaklarında bulunur.  Yaş ilerledikçe yaşlanmayla birlikte vücutta kolajeni ve elastini üreten hücreler de yaşlanır. Özellikle orta yaşlara doğru elastin lifleri hızla bozulmakta, kalınlaşıp kıvrılmakta, sertleşip dağınık ve parçalı bir yapıya dönüşmektedir.

Voonka-Collagen-cesitleri

Bu değişimin aynısı kolajen liflerinde de görülmekte.  Yaşlanmayla birlikte lifler de kalınlaşacak, yığılmalar, gibi bozuşmalara uğrayacaktır. Yani içsel değişimlerin ciltteki destek dokusu ve iskeletinde yaptığı değişimlerdir diyebiliriz. Yaşın ilerlemesiyle kolajenin etkisi azalır hatta yavaş yavaş yok olmaktadır.  Voonka Kolajen, Son zamanlarda en çok merak edilen gıda takviyelerinden biridir. Prolin, hidroksiprolin, arjinin ve glisin gibi amino asitlerin bir karışımın içeren kolajen vücudumuzda en bol olan proteindir ve cildimizin, saçımızın ve tırnaklarımızın büyük bir bölümünü oluşturur.  Vücudumuzu içerden onarır.  Bu yüzden, Voonka kolajen çoğu insan tarafından kullanılan ve kullanıcıların çok memnun kalıp asla vazgeçmediği bir üründür.

Voonka-Collagen-zararlari

Voonka Kollajen Niçin Kullanılır?

Voonka kollajen içerisinde  bulunan çinkonun kemiklerin gelişiminde önemli etkisi vardır. İçeriğindeki  biotin sayesinde saçların dökülmesi engellenir, saçın sağlıklı kalmasını sağlar.  Ayrıca içerisinde bulunan C vitamini, vücudun bağışıklığını güçlendirir ve c vitamini kolajen üretimini de artırır. Hyaluronic asit ise cildin nem dengesini düzenler. Voonka kollajen sayesinde herhangi bir yaralanma durumunda cilt kendini çabuk toparlar yani yaranın daha hızlı iyileşmesinde etkili olur.

Voonka-Collagen-icerigi

Voonka Kolajen Çeşitleri

Voonka Collagen, Hyaluoranic Acid Tablet 32 tablet olarak içinde hidrolize kollajen, yardımcı bileşen: maltodekstrin, hyaluronik asit, emülgatör: mikrokristalin selüloz, I-askorbik asit(Vitamin C), kaplama (parlatıcı: polivinilalkol, taşıyıcı: makrogol/PEG, topaklanma önleyici: talk, renklendirici: titanyum dioksit,karmin), emülgatör: yağ asitlerinin magnezyum tuzları, ç inko sülfat, kaplama: (kıvam arttırıcı: sodyum karboksimetil selüloz, yardımcı bileşen: maltodekstrin, yardımcı bileşen: dekstroz monohidrat, emülgatör: lesitin, taşıyıcı: potasyum alüminyum slikat bazlı inci pigment, renklendirici: titanyum dioksit), topaklanma önleyici: silikon dioksit, bakır glukonat, d-biotin (biotin) , sodyum selenit.

Voonka Collagen Beauty Plus kolajen,  Hyaluronik asit , selenyum, çinko, biotin, vitamin C, bakır  ve B vitaminlerinden oluşur. Saşe olduğundan dolayı yiyecekler ve içecekler ile karıştırılabilir. Meyve suyu, yoğurda vb. şekilde tercihe göre tüketilebilir. Hidrolize kollajen, I-askorbik asit, hyaluronik asit, asitlik düzenleyici: sitrik asit, çinko sülfat, aroma verici, bakır glukonat, tatlandırıcı: sukraloz d-alfa-tokoferil asetat, d-pantotenat kalsiyum, d-biotin, piridoksin hidroklorür, sodyum selenit içinde bulunur.

Voonka-Collagen-shake-mix

Voonka Collagen Beaut Plus Ürünü Nasıl Kullanılmalıdır?

7 saşe olan bu ürün, 35 yaş altı kullanıcılar için, bir hafta kullanılıp bir hafta ara vererek 8/12 haftalık kullanım önerilir genellikle . 35 yaş altı kullanıcılar için ise ara vermeden 8-12 hafta kullanılması tavsiye edilir.  Yatmadan önce kullanmak faydalı olacaktır. Çünkü uyku esnasında  belli hormonlardan dolayı biyoyararlarım artar. Gün içinde bol bol tüketilmelidir. Çünkü içerisinde bulunan Hiyaluronik asit temelde ciltte suyun tutulumunu arttırır ve gün içerisinde cildin nemlendirilmesini sağlar. Bu ürün aç veya tok karna alınabilir. Ürünün yan etkileri ise,  kişiden kişiye değişkenlik gösterir.  Buna da çevresel faktörler, sigara kullanımı, yaş, alkol tüketimi, uyku ve beslenme alışkanlığı neden olarak gösterilebilir.

Kimler Kolajen Kullanmalı?

  • Yaşı ilerlemiş bireyler kas ve eklem sağlığını korumak için mutlaka kolajen takviyesine başlamalılardır.
  • Cilt sağlığını önemseyenler, sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olmak için kolajen kullanmalı
  • Elastikiyetini bitirmiş, fiziksel harabiyet geçirmiş ciltler sağlıklı kalabilmek için kolajen kullanmalı.
  • Nemsiz, kuru bir cilde sahip olan bireyler kolajen kullanmalı
  • Yaşlanmaya bağlı olarak vücutta oluşan koyu renkli kahverengi lekelerin ortadan kalkması için kolajen kullanılmalı.
  • Güneş yanığı, lekesi veya herhangi bir yanığı iyileştirmek için kolajen kullanılmalı.
  • Herhangi bir operasyona maruz kalan cilt ya da dikiş atılan bölgede kolajen kullanımı, iyileştirmeyi hızlandırmaktadır.
  • Saçın sağlığını korumak için saç ekiminden sonra meydana gelen yara iyileşmesini hızlandırmak için kolajen kullanılmalı.

Voonka-Collagen-fiyati-2021

Voonka Kolajenin Faydaları

  • Cilt dokusunun düzelmesi ve sıkılaşması daha sıkı ve kırışıklıkları azalmış bir cilde sahip olmak istiyorsanız mutlaka kolajen takviyesine başlamalısınız. Erken yaşlanma belirtilerin ortadan kalkması ve yaşlanmayla birlikte artan sarkmalarla cildi toparlar.
  • İyileşen dolaşım sistemi, eklem rahatsızlığından şikayetçi olanlar esneklik için kolajeni kullanmalı.
  • Daha gür saçlar kolajen saç köklerini ve foliküllerini uyarıp kalınlaştırır. Daha güçlü ve sağlıklı saçlar için mutlaka kolajen kullanılmalı.
  • Hızlı iyileşen yaralar yaşlanmayla birlikte birtakım sorunlar meydana gelir. Bunlardan biri de iyileşmesi yavaşlayan yaralar. Bu yaraların geç iyileşme sebebi de vücutta azalan kolajen miktarıdır. Kolajen takviyesi ile cildin yeniden yapılanması ve yaraların daha da çabuk iyileşmesini sağlayabilirsiniz.
  • Daha iyi çalışan sindirim sistemi kolajenin içinde bulunan bir aminoasit olan glusun mide asidi üretimini destekler ve yiyeceklerin daha iyi sindirilmesini sağlar.
  • Selülitlerde azalma içten dışa yapılanmaya etki eden kolajen, cildin altında şekilsizce yerleşen yağ dokusunun toparlanmasına yardımcı olur ve sıkılaşan ciltte selülit görünümünü azaltır.
  • Beyin, kalp ve bağırsak sağlığının gelişmesine, kontrolsüz alınan verilen kiloların kontrol edilmesinde etkilidir.

Voonka-Collagen-cesitleri-ve-fiyati

Voonka Kollajen Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı diyor ki: Annemin dizlerindeki rahatsızlık için almıştık. Şimdilerde kendini daha iyi hissediyor.

Kullanıcı diyor ki: Kolajen kullanımı bir insanın vazgeçilmezleri arasında. Sadece cilt sağlığı ve güzelliği için değil de benim gibi düzensiz beslenen birinin eksik vitaminlerini ve minerallerini alabileceği çok özel bir ürün. Uzun zamandır kullanıyorum ve kullanmayı asla bırakmayı düşünmüyorum.

Kullanıcı diyor ki: İhtiyacım olan enerjiyi bana veriyor ve sabahları olan yorgunluk, halsizliğin ortadan kalkmasını sağlıyor. Bu şekilde güne daha hızlı ve aktif olarak başlıyorum.  Sağlık çalışanıyım ve bu ürünün bu kadar işe yarayacağını söylediklerinde inanamamıştım. Herkese voonka kolajeni tavsiye ediyorum

Kullanıcı diyor ki: Bir arkadaşım yemek yaparken kaza geçirmişti ve parmağının ucunu blendıra kaptırmıştı.  Yara iyileşmesini hızlandırmak için voonka kolajen kullandı ve bir hafta sonra gördüğümde yarası tamamen iyileşmişti.

Voonka-Collagen-yorumlari

Voonka Kolajen Fiyatları 2024

Voonka Collagen Beauty Plus 30 Şase Yeşil Aromalı 222,50 TL

Voonka Collagen Beauty Plus Yeşil Elma Aromalı 30 Şase 224,40 TL

Voonka Collagen Beauty Plus 30 Şase Ananas Aromalı 229,00 TL

Voonka Collagen Beauty Plus Yeşil Elma Aromalı 30 Şase 229,99 TL

Voonka Collagen Beauty Plus Karpuz Çilek Aromalı 30 Şase 233, 00 TL

Voonka Collagen Çilek Karpuz Aromalı 233,10 TL

Voonka Collagen Hyaluronic Acid 32 Tablet 84,90 TL

Voonka Multi Collagen Powder+Vitamin C 300 gr 138,06 TL

Voonka Active Men Collagen 250 gr 143,30TL

Voonka Collagen Active Men 30 Şase 397,10 TL

Voonka Collagen Beauty+Prebiyotik Gummy’s 30 46,66 TL

Voonka Collagen 600 mg 62 Kapsül 56,36 TL

Voonka Collagen Beauty Shake Drink Mix 15×50 ml 198,84 TL

En iyi Kolajen Markaları Araştırmamız için Tıklayınız!!!

Yorumlar
  1. Nilifer dedi ki:

    Kolajen çılgınlığına bende katıldım. Kolajen gerçekten çevremde kullananları gördükçe son derece faydalı olduğunu gördüm.
    Ben kullanali 5 gün oldu ve inanılmaz cildimde değişikliği farkettim. Resim eklerdim ama beceremedim.

    1. Selma Yasatekin dedi ki:

      Kullandığınız kolajenhangisi tam olarak soylermisiniz rica etsem

  2. Fatma Civelek dedi ki:

    MERHABA Ben daha önce hiç kollagen kullanmadım. Yaşım 53. Voonka nın hangi ürününü kullanmam gerekir bilgiledirirseniz sevinirim.