Yamanlar Oto Expertiz İstanbul Fiyatları 2024

Yamanlar Oto İstanbul Araba Suv 4X4 Minibüs Kamyyonet ve Kamyon Expertiz Fiyatları 2024

Yamanlar Oto Expertiz

Günümüzde ikinci el araç piyasası malumunuz çok fazla dolandırıcılığa sahne olmakta. Özellikle son dönemde 2-3 arabanın birleştirilmesi mi istersiniz yada boyanın kazınıp aracın yeniden boyanması mı dersiniz bir çok hile yöntemi bulunmakta. İkinci el araç alırken artık oto expertize götürmek şart oldu.

Tabiki bu dönem herkes bir oto ekpertiz firması açmakta. Özellikle son dönemde 20 üzerinde büyük firma oto expertiz işini girmiş durumda. Tabi ki  ufak tefek kaliteli firmalarda expertiz işi yapmaya başladı son dönemlerde bunun öncülerinden Yamanlar Oto Expertiz gelmekte.

İnstagramda aslında meşhur olan Yaman Gökçe sahibi . Kendisi Sultangazide bulunan Yamanlar Oto Expertiz Servisinde çalışmakta. Genel olarak Cumartesi günleri orada kendisine raslayabilirsiniz. 

Araçları çok detaylı bir şekilde inceliyor ve tüm detaylarını size anlatıyor. Genel olarak biz test ettik ve verdikleri rapordan son derece memnun kaldık.

İstanbul’da Yamanlar Oto Expertiz şubeler de artmaya başladı. Özellikle Sultangazi şubesinden sonra Avrupa yakasında Bahçelievler de de şubesi açıldı. Sultangazi kadar iyi hizmet verilmekte. İstanbul anadolu yakasında ise Ataşehit ve Üsküdar da şubeleri bulunmakta ve son derece kaliteli hizmet vermekteler.

Yamanlar Oto Expertiz Memnuniyeti

Gelelim Yamanlar Oto Expertiz memnuniyetine. Öncelikle sizle son derece güler yüzlü ilgileniyorlar. Tüm şubeleri dahil son derece güler yüzlü ve müşteri dostu. Yorumları incelediğimizde evet araç sahipleri bazen kötü yorumlar yapsa da araç alacak kişiler genellikle memnun ayrılıyor. Özellikle çok fazla detaylı bakmaları nedeniyle araç sahipleri biraz şikayet edebiliyor.  Hatta bazen araç sahibi ile alıcı arasında gerginliklerde yaşanabilmekte.

Yamanlar Oto Expertiz Neleri Kontrol Edilyor?

Aracınıza son derece özenli bir şekilde kontrol ediyorlar. Özellikle kaporta kontrolü son derece iyi. Aracınızı Lifte kaldırarak alt kısmını tamamen inceliyorlar. Airbag kontrolü ise hem yazılımsal olarak hemde donanım olarak çıkartılıyor ve kontrol ediliyor.

Araç lastikleri kontrol ediliyor. Otomatik araba ise Volant ve Baskı balata kontrolleri yapılıyor. Aracın tüm tramer kayıtları detaylı dahil kontrol ediliyor. Direkler Şase tüm detaylara bakılmakta. Aracınızı gönül rahatlığı ile alabiliyorsunuz. Bu konuda son derece memnun edici.

Yamanlar Oto Expertiz Fiyatları 2024

Expertiz ücretleri 2024 yılında maalesef çok yükseldi. Bir çok firma 6.000 TL ile 18.000 TL ye kadar expertiz ücreti bulunmakta. Yamanlar Oto Expertiz Fiyatları 2024 yılında binek araçlar için 5.500 TL , Suv Kamyonet Kamyonlar için ise 6.500 TL ücret talep etmekte.

Ödemeler nakit olarak alınmakta. Kredi kartı ile ödemek isterseniz fiyatın üzerine +KDV eklenmekte. Havale olarak ödeme kabul etmiyor bu nedenle kesinlikle giderken yanınızda nakit bulundurmanızı tavsiye ederiz. Nakitiniz yoksa 100-200 metre civarı bankamatikler bulunmakta.

Yamanlar Oto Expertiz Şubeleri

İstanbul Şubeleri

Yamanlar Sultangazi Şubesi (Yaman Gökçe)
Esentepe Mahallesi 2981 Sokak No:104 Sultangazi /İstanbul
0544 840 92 92

Yamanlar Ümraniye Şubesi
Atakent Mahallesi Mithatpaşa caddesi No:97/A Ümraniye / İstanbul
0541 808 08 34

İstanbul Bahçelievler Şubesi 
Kocasinan Merkez Mahallesi Egemen Caddesi Kocasinan Oto Sanayi Sitesi C2 Blok No:11/3 Bahçelievler/istanbul
0544 794 29 63

İstanbul Üsküdar Şubesi 
Barbaros mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:70/A Üsküdar / İstanbul
0532 543 81 11

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir