Yıldızdağı Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

Yıldızdağı Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Yıldızdağı Kayak Merkezi Nerede? ,Yıldızdağı Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Yıldızdağı Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Yıldızdağı Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Yıldızdağı Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Yıldızdağı Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Yıldızdağı Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Yıldızdağı Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Yıldızdağı Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları,Sivas Yıldızdağı Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Yıldızdağı Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Yıldızdağı Kayak Merkezi  Fiyatları 2024

Yıldızdağı Kayak Merkezi, 2010 yılında kurulan ve Yıldızdağı eteklerinde bulunan bir kayak merkezidir. Hem kış hem de yaz sporları için gözde bir kompleks olan kayak merkezi, ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesini sağlayan sosyal tesis ve aktivitelere sahiptir. Kayak potansiyeli ve kış turizmi noktasında ilgilerin odağı olduğu için her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerden kayak merkezine gitmek isteyen pek çok kişi, Yıldızdağı Kayak Merkezi nerede sorusu üzerinden ulaşım seçeneklerini belirlemektedir. Sivas ilinin merkez ilçesinde bulunan Yakupoğlan köyünde yer alan kayak merkezine farklı şekilde ulaşım sağlanabilir. Yıldız Kayak Merkezine araba ile ulaşım gerçekleştirilebildiği gibi Sivas merkezden otobüs ile de Yıldızdağı’na gidilebilir.

Sivas merkezden Yıldızdağ Kayak Merkezine ulaşım için otobüs seferleri bulunuyor. Belirli saatlerde kalkan otobüsler, Sivas merkezde yer alan Kent Meydanı Tarihi Jandarma Binası önünden kalkıyor. Yıldızdağı Kayak Merkezine havayolu ile ulaşım sağlanabiliyor. Uçak ile havalimanına giden bir kişi, buradan taksi, kiralık araç ya da otel transferi ile 1 saatlik mesafedeki kayak merkezine konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilir.

Muhteşem bir manzaraya ev sahipliği yapan kayak merkezi, denizden bir hayli yüksekte yer alıyor. Yıldızdağı Kayak Merkezi rakım, 1.720 metreden başlayıp 2.330 metreye kadar uzanıyor. Bu farklılık, pistlerin bulundukları alanın denizden yüksekliğinin değişmesiyle alakalıdır. Hem yaz hem de kış aylarında ziyaretçiler, göz alıcı manzaranın keyfini çıkarabilmektedir.

Amatör ve profesyonel kayakçılar için kayak merkezi içerisinde zorluk dereceleri birbirinden farklı pistler yer alıyor. P1, P2, P3, P4, P4 B, P5 pistleri, profesyonel kayakçılara hitap eder. Acemi Pisti, Kızak ise Yıldızdağı Kayak Merkezi pist uzunlukları bakımından en az uzunluğa sahip pistlerdir. Bu pistler, amatör kayakçılar için uygundur.

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse;  Yıldızdağı Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024 , Yıldızdağı Kayak Merkezi Nerede? ,Yıldızdağı Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Yıldızdağı Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Yıldızdağı Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Yıldızdağı Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Yıldızdağı Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Yıldızdağı Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Yıldızdağı Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Yıldızdağı Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları,Sivas Yıldızdağı Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Yıldızdağı Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

yildizdagi-kayak-merkezi-giris-ucreti-2021-2022

Yıldızdağı Kayak Merkezi ne zaman gidilir merak edenler için genellikle aralık-mart arasında kayak merkezi kış turizmi açıktır. Bu nedenle aralık ve mart arasında bulunan aylarda kayak merkezine rahatlıkla gidilebilir. Kar kalınlığı ile kayakçılar için oldukça ideal bir zemine sahip olan kayak merkezinde 1 adet turizm konaklama tesisi bulunmaktadır. Uzun süreli konaklamalarınız için konaklama tesisini kullanabilir, keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Yıldızdağı Kayak Merkezi Nerede?

Yıldızdağı Kayak Merkezi nerede merak edenler için kayak merkezinin Sivas ili sınırları içerisinde yer aldığını söylemek olanaklıdır. Sivas merkez ilçesindeki Yakupoğlan köyünde muhteşem manzarası ve pek çok aktivitesi ile ziyaretçilere hizmet sunan kayak merkezi, Yıldızdağı’nın eteklerine kurulmuştur.

Yıldızdağı Nerede?

Kayak Merkezinin üzerine kurulu olan dağ, pek çok kişi tarafından merak konusu olmaktadır. Bu nedenle Yıldızdağı nerede sorusu kapsamında dağın Sivas ili sınırlarında yer aldığını söylemek mümkündür. 2.552 metrelik bir yüksekliğe sahip olan dağ, “volkanik dağ” kategorisinde yer alıyor. Dağın eteklerinde yer alan kayak merkezi, kış turizmi bakımından Sivas’ın, ilgilerin odağı haline gelmesini sağlamaktadır.

yildizdagi-kayak-merkezi-pist-uzunluklari

Yıldızdağı Kayak Merkezi Rakım

Yıldızdağı Kayak Merkezi rakım açısından farklı rakamlara sahiptir. Çünkü merkezde toplamda farklı yüksekliklerde kurulu olan 8 adet kayak pisti bulunuyor. Kayak Merkezini denizden yüksekliği 1720-2.330 metre arasındadır. Pistler arasındaki ulaşım, teleski ve telesiyejlerle sağlanıyor.

İstanbul – Yıldızdağı Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerden Kayak Merkezine yoğun bir ilgi bulunuyor. Kış turizmi açısından önemli bir değer haline gelen Yıldızdağ Kayak Merkezi, özellikle İstanbul’dan oldukça fazla ziyaretçi ağırlamaktadır. Bu durum, İstanbul ile kayak merkezi arasındaki mesafenin merak konusu olmasını sağlıyor.

İstanbul-Yıldızdağı Kayak Merkezi arası kaç km sorusunun cevabı olarak aradaki mesafenin yaklaşık 870 km olduğunu söylemek olanaklıdır. Özel araç ile yaklaşık 10 saatlik bir yolculuk sonunda kayak merkezine ulaşım sağlanabiliyor. En hızlı rota, Anadolu Otoyolu/O-4 ve D200/E 88 olarak bilindiği için bu güzergah, pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Yıldızdağı Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Kayak Merkezine gitmek için farklı ulaşım seçeneklerinden herhangi biri kullanılabilir. Yıldızdağı Kayak Merkezine nasıl gidilir sorusu kapsamında kara yolu ve hava yolu ile konforlu bir şekilde ulaşım sağlanabildiğini ifade etmek mümkündür. Özel araç ile gitmek isteyen bir kişi, İstanbul-kayak merkezi arasındaki mesafeyi yaklaşık 10 saatte kat edebilir.

Anadolu Otoyolu/O-4 ve D200/E 88 kara yolu, ücretli geçişlere sahip olsa da en hızlı rota olarak biliniyor. Otobüs firmalarının Sivas merkeze olan otobüs seferleri aracılığı ile Sivas’a gitmek ise diğer bir seçenektir. Sivas merkezden kalkan otobüsler ile kayak merkezine konforlu bir şekilde gidilebilir. Hava yolunu kullanacak kişiler ise 1 saat 20 dakikalık bir yolculuk sonunda kayak merkezine ulaşabiliyor.

yildizdagi-kayak-merkezi-kayak-ekipman-fiyatlari

Yıldızdağı Kayak Merkezine Araba ile Ulaşım

Yıldızdağı Kayak Mekrezine araba ile ulaşım, birçok kişinin tercih ettiği bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. İstanbul, Ankara, İzmir vb. şehirlerden kayak merkezine konforlu bir yolculukla gidilebilmektedir. İstanbul’dan yaklaşık 10 saatlik bir araba yolculuğu, kayak merkezine rahat bir ulaşım sağlanmasını mümkün kılıyor.

Ankara’dan gidecek ziyaretçiler ise D200 ve E88 rotasını kullanarak kayak merkezine ulaşım sağlayabilirler. Yaklaşık 5 saatlik bir yolculuk sonrasında kayak merkezine konforlu ve rahat bir şekilde gidilebilmekte. İzmir’den D200/E88 rotası üzerinden 12 saatlik bir yolculuk, Yıldızdağı Kayak Merkezine araba ile ulaşım sağlanmasını olanaklı hale getiriyor.

Yıldızdağı Kayak Merkezine Havayolu ile Ulaşım

Meteorolojik duruma bağlı olarak Yıldızdağı Kayak Merkezine havayolu ile ulaşım sağlanabilmektedir. Çok uzun bir yolculuk istemeyen ziyaretçiler, uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanına gidebilmekte, buradan kiralık araç, otel transferi ya da taksi ile kayak merkezine konforlu bir yolculuk gerçekleştirebilmekte.

Yıldızdağı Kayak Merkezine Minibüs Otobüs ile Ulaşım

Farklı şehirlerden Yıldızdağ Kayak Merkezine ulaşım noktasında otobüs seçeneği de kullanılabilir. Bunun için otobüs firmalarının Sivas merkez seferi üzerinden şehre otobüs yolculuğu yapılmalıdır. Sivas merkez Kent Meydanı Tarihi Jandarma Binası önünden kalkan otobüsler ile kayak merkezine doğrudan gidilebilmektedir. Böylelikle ziyaretçiler, konforlu bir şekilde kayak merkezine ulaşım sağlayabilmekte ve muhteşem bir kış tatili deneyini yaşayabilmektedir.

yildizdagi-kayak-merkezi-krokisi

Yıldızdağı Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi Ücretleri 2024

Kayak merkezine otel transferi ve taksi ile gidecek kişiler, ne kadar ücret ödemeleri gerektiğini merak ediyor. Yıldızdağı Kayak Merkezi otel transferi ve taksi ücretleri kapsamında ziyaretçilerin hangi yöntem ile kayak merkezine gideceklerine karar vermesi gerekmektedir. Her iki yöntem de fiyat açısından birbirinden farklılık göstermektedir.

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı ile kayak merkezi arasında yaklaşık 55 km’lik bir mesafe bulunuyor. Bu mesafe için taksiye ödenecek ücret, 370 TL’dir. Sivas merkezden kayak merkezine taksi ile gidecek ziyaretçiler ise 73 km’lik bir mesafe için 523 TL’lik bir ödeme yapmak durumundadır. Yıldızdağı Kayak Merkezi otel transferi ise taksi dışında tercih edilebilecek bir seçenektir.

Otel transferi ücretleri, konaklamanın gerçekleştiği tesise göre farklılık gösterir. Bu nedenle otel transferi ücretleri için ilgili tesis ile iletişime geçmeniz, sağlıklı bir bilgi almanızı sağlayacaktır. Çoğu otel, transfer hizmetleri ile ziyaretçilerinin kayak merkezine rahat, konforlu ve kolay bir şekilde ulaşım sağlamasını mümkün kılar.

Yıldızdağı Kayak Merkezine Teleferik İle Ulaşım

Yıldızdağı Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım kapsamında telesiyej, teleski ve yürüyen bantlar hizmet vermektedir. Farklı uzunluklar ve niteliklerde olan bu mekanik tesisleri, kar yağışının yoğunluğuna bakılmaksınız kullanmak mümkündür. Toplamda 5 adet olan bu mekanik tesislerin dışında merkez içerisinde herhangi teleferik ulaşım olanağı sağlanmıyor.

Yıldızdağı Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Yıldızdağı Kayak Merkezine teleferik fiyatları 2024 sezonu kapsamında en dikkat çekici detay, tesis içerisinde skipass ayrılıklarının yer almamasıdır. Tek bir kart üzerinden tüm mekanik tesisleri gün boyu kullanma olanağı sunan skipass, Yıldızdağı Kayak Merkezinde kullanılmıyor. Bunun yerine ziyaretçilerin her bir mekanik tesis için düşük maliyetler ödeme yapması gerekmektedir.

Yıldızdağı Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Yıldızdağı Kayak Merkezi günübirlik ne kadar tutar, merak edenler için merkeze yapılacak ziyaretlerde genel maliyetin kişisel talepler üzerinden hesaplanması gerekir. Ziyaretçilerin kendilerine ait kayak takımlarına ve ekipmanlarına sahip olması durumunda genel maliyet son derece düşük seviyelere inecektir.

Ayrıca Yıldızdağı Kayak Merkezi aktiviteler açısından da oldukça geniş yelpazeli seçenekler sunar. Kış sezonunda olduğu gibi yaz sezonunda da doğa yürüyüşünden at binmeye kadar etkinlik olanaklarından faydalanılması halinde günübirlik ziyaretlerin maliyetinde önemli farklar ortaya çıkabilmektedir.

Çeşitli acenteler tarafından Türkiye’nin farklı bölgelerinden Yıldızdağı Kayak Merkezi seyahati kapsamında turlar düzenlenmektedir. Söz konusuz turlar arasında günübirlik ziyaretler bulunmazken düşük maliyetle merkezin tüm imkanlarından doyasıya faydalanmak isteyenlerin 2-3 günlük bu turları tercih etmeleri mümkündür.

Yıldızdağı Kayak Merkezi Yemek Fiyatları 2024

Yıldızdağı Kayak Merkezi yemek fiyatları bakımından ziyaretçilerine oldukça özel ve ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır. Merkez içerisinde yer alan 2 adet restoran ve kafeteryadan tüm yiyecek ihtiyaçları karşılanabilir. Kafeterya ve restoranda yiyecek fiyatları ortalama düzeyde olmasının yanı sıra her bütçeden ziyaretçinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliktedir.

Düşük maliyetle yemek ihtiyacını karşılamak isteyenlerin yaklaşık olarak 115-220 TL aralığında ekmek arası ızgara menüleriyle lezzet şölenine dahil olmaları mümkün dür. Sivas’ın yerel lezzetlerinin tadına bakmak isteyenler ise Yıldızdağı Kayak Merkezi yemek fiyatları kapsamında son derece düşük maliyetlerle eşsiz lezzetlerin tadına bakabilir.

Yıldızdağı Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri 2024

Yıldızdağı Kayak Merkezi açılış kapanış saatleri 2024 sezonunda;

  • Açılış: 09:00
  • Kapanış: 17:00

Olarak belirlenmiştir. Tesisin aktif olarak çalışma saatleri hava koşullarına ve mevsim şartlarına göre farklılık gösterebilir. Merkezi sonbahar aylarında ziyaret etmek isteyenlerin mekanik tesislerden faydalanmaları mümkündür. Telesiyejler yaz aylarında da ziyaretçilerin eşsiz tabiat manzarasını yakından keşfetmeleri adına hizmet vermeye devam etmektedir.

yildizdagi-kayak-merkezi-pist-durumlari

Yıldızdağı Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Yıldızdağı Kayak Merkezi teleferik uzunlukları bakımından oldukça ideal bir olanak sunar. Merkez içerisinde yer alan toplamda 5 mekanik tesisi kullanarak arzu edilen yüksekliklere çıkmak ve sıra dışı bir kayak deneyimi yaşamak mümkündür. Mekanik tesislerin uzunlukları ve ulaştıkları zirve noktalar da farklılık gösterir.

Yıldızdağı Kayak Merkezi teleferik uzunlukları kapsamında tesis içerisinde yer alan;

  • 2 adet telesiyej, toplam 2.331 metre uzunluğundadır. Telesiyejler ziyaretçileri yaklaşık olarak 20 dakikada zirve noktaya taşıyabilir.
  • 2 adet yürüyen bantlardan 1 numaralı olanı 200 metre uzunluğundadır. 2 numaralı bant ise 156 metre uzunluğuyla kayak deneyimi yaşamak isteyen ziyaretçilere hizmet vermektedir.
  • 1 adet teleski ise 804 metre uzunluğundadır.

Gün boyu aktif olarak çalışan bu mekanik tesisler akşam kayak deneyimi yaşamak isteyen ziyaretçilere mevsim koşullarının izin vermesi durumunda hizmet vermeyi sürdürür.

Yıldızdağı Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Yıldızdağı Kayak Merkezi 6 adet ana, 2 adet de yardımcı pist olmak üzere toplamda 8 farklı piste ev sahipliği yapıyor. Farklı standartlarda kayış deneyimi vadeden pistlerin her biri farklı uzunluğu sahiptir. Acemi kayakçılardan profesyonel olarak kayak sporu ile ilgilenen kayakçılara kadar tüm ziyaretçilerin merkezde sıra dışı bir kayak deneyimi yaşaması olanaklıdır.

Yıldızdağı Kayak Merkezi pist uzunlukları şu şekildedir:

Pist İsmi Rakım (metre) Uzunluk (metre) Eğim (%)
P1 1915 870 18
P2 1915 870 18
P3 2330 2160 28
P4 2330 1650 32
P4/B 1950 1150 19
P5 2330 1600 32

Yıldızdağı Kayak merkezi 6 ana pistin yanı sıra 356 metre uzunluğunda “Kızak Pisti” ve “Acemi Pisti” adıyla yardımcı pistlere de ev sahipliği yapmaktadır.

Yıldızdağı Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Yıldızdağı Kayak Merkezi kayak eğitimi kapsamında profesyonel eğitmenler eşliğinde ziyaretçilere güvenli kayak deneyimi yaşatma olanakları da vadediyor. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı sunulan profesyonel kayak eğitimi olanaklarından faydalanmak için merkez içerisinde yer alan farklı eğitmenlere başvurmanız mümkündür.

Yıldızdağı Kayak Merkezi kayak ve snowboard eğitim fiyatları 2024 sezonunda ders sürelerine ve katılımcı sayısına göre farklılık göstermektir. Her bir ders grubunda yer alan katılımcı sayısının artmasına paralel olarak ders ücretleri de düşmektedir. Daha fazla katılımcılı ders gruplarıyla çok daha düşük maliyetlerle profesyonel kayak eğitim alınabilir.

 

Yıldızdağı Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları 2024

Yıldızdağı Kayak Merkezi kayak ekipmanı kiralama fiyatları ise şu şekildedir:

Kayak Ekipmanı Fiyatlandırma (TL)
Kayak Gözlüğü (Günlük) 120
Kask (Günlük) 120
Kızak + Yürüyen Bant (Saatlik) 120
Kayak Takımı Öğrenci: 265
Tam: 275
Snowboard Takımı Öğrenci: 265
Tam: 275
Kiralık Dolap Günlük: 120
Sezonluk: 420
Buzpark (30 Dakika) Öğrenci: 125
Tam: 135

Yıldızdağı Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları2024

Yıldızdağı Kayak Merkezi telesiyej fiyatları bakımından ülkemizde bulunan diğer merkezlere oranla oldukça düşük maliyetlerle kayak deneyimi yaşayabilme olanağı sunmaktadır. Telesiyej ve teleski fiyatlarının paralel olduğu merkezin mekanik tesislerinde öğrenciler ve yetişkinler için farklı fiyatlar uygulanmaktadır.

Yıldızdağı Kayak Merkezi telesiyej fiyatları 2024 sezonunda şu şekildedir:

Çıkış Sayısı Öğrenci Fiyatlandırması (TL) Yetişkin Fiyatlandırması (TL)
1 26 19
5 55 40
10 95 65
15 160 110
20 170 120
30 290 180
50 320 260
100 420 290
200 600 400

Belirtilen fiyatlandırmalar tesis içerisinde yer alan telesiyejler ve teleskiler için aynıdır.

Yıldızdağı’nda Nerede Kalınır?

Yılzdızdağı’nda nerede kalınır, merak edenler için tesis içerisinde konaklama imkanlarını mevcut. Yaz ve kış aylarında kesintisiz olarak hizmet veren bu konaklama tesisinde farklı standartlarda dizayn edilmiş 38 oda yer almaktadır. Tesis içerisinde yer alan otele paralel olarak Bungalov Evleri de yine merkezin konaklama ihtiyaçlarını karşılar.

Ayrıca Yıldızdağı Kayak Merkezine ziyarette bulunmak isteyenler için farklı konaklama alternatifleri de bulunur. Yılzdızdağı Kayak Merkezi otel olanakları kapsamında merkezin çevresine inşa edilmiş konaklama tesisleri tercih edilebilir. Sivas il merkezi ile 60 dakika mesafede yer alan tesise Sivas şehir merkezindeki otellerde konaklayarak ulaşmak da mümkündür.

yildizdagi-kayak-merkezi-konaklama-otel-fiyatlari

Sivas  Yıldızdağı Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları 2024

Sivas Yıldızdağı Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları açısından diğer kayak merkezlerine oranla son derece cazip fiyatlarla konaklama imkanı vadeder. Tesis içerisinde yer alan otelde konaklamak isteyenlerin 800 TL’den başlayan gecelik konaklama imkanlarından faydalanması mümkündür. Ayrıca Bungalov Evleri’nde konaklamak isteyenler ise 1.400 TL’den başlayan fiyatlarla özel konaklama ayrıcalıklardan faydalanabilir. Bungalov Evleri’nin fiyatlandırması 3 kişilik konaklamalar üzerinden yapılmaktadır.

Yıldızdağı Kayak Merkezine Ne Zaman Gidilir?

Yılzdızdağı Kayak Merkezine ne zaman gidilir, merak edenler için tesisin aralık ayı itibariyle kış turizmi için elverişli konuma geldiği belirtilmelidir. Ayrıca yaz aylarında da aktif olarak hizmet sağlayan merkezi, serinlemek ve tabiatla iç içe eşsiz bir deneyim yaşamak için ziyaret etmek son derece mümkündür.

Yıldızdağı Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Yıldızdağı Kayak Merkezi 2024 sezonu Aralık ayı itibariyle açılacaktır. Aktif olarak mekanik tesislerin hizmet verdiği merkeze yılın hemen her ayından ziyarette bulunabilirsiniz. Ortalama Mart Ayının sonuna kadar açık kalmaktadır.

yildizdagi-kayak-merkezi-buz-pisti

Yıldızdağı Kayak Merkezinde Neler Var?

Yıldızdağı Kayak Merkezinde neler var, sorusunun cevabı ise oldukça geniş yelpazelidir. Kış aylarında tesis içerisinde yer alan kafeterya ve restoranlarda doyumsuz zaman geçirmek mümkün olduğu gibi çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları da yine merkez içerisinde bulunur. Yamaç paraşütü ve kampçılık sporlarıyla ilgilenenler için de Yılzdağı Kayak Merkezinde aktivite ve etkinlik olanakları vardır. Toplamda 5 mekanik tesis ev sahipliği yapan merkez, 1 adet buz pistine de sahiptir. Ayrıca tesisin yakın noktalarında yer alan sulak alanlarda dalış etkinlikleri de düzenlenmektedir.

Sivas Yıldızdağı Kayak Merkezi Telefon Numarası

Yıldızdağı Kayak Merkezi telefon numarası 0 346 282 60 01’dir. Bu numara üzerinden merkezin yetkilileri ve görevlileri ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yıldızdağı Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Yıldızdağı Kayak Merkezi canlı kamera izleme olanakları da sunar. Ziyaretçilerin ya da merkeze yolculuk yapma arzusunda olanların canlı olarak birçok noktayı takip etmesi mümkündür. Pistlerden mekanik tesislere, kafeterya ve lokantadan ortak kullanım alanlarına kadar merkezin resmi web adresi üzerinden anlık olarak incelemede bulunabilirsiniz.

Yıldızdağı Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

yildizdagi-kayak-merkezi-iletisim

Yıldızdağı Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Yıldızdağı Kayak Merkezi kar kalınlığı kış sezonu boyunca büyük oranda kayış yapabilmek için oldukça uygundur. Özellikle aralık ayından itibaren başlayan yoğun kar, bölgede konforla kayak yapabilme imkanı sunar. Mart ayına kadar tesis üzerinde kar kalınlığı ideal seviyede seyrederken olası sorunlara karşı hazır olarak kar serpme araçları merkez içerisinde bekletilmektedir.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.


 

Yorumlar
  1. MERT dedi ki:

    PANDEMİDEN DOLAYI HERYER BU SENE ÇOK PAHALI OLACAK KESİN ….

  2. yasemin dedi ki:

    istanbula ne zaman kar yağıcak acabaaaa…

  3. gomis dedi ki:

    fiyatlar yuksek bu sene kaymak zor

  4. kerem dedi ki:

    doğuda kar var birazda marmaraya yağsa

  5. mustafa dedi ki:

    bence en ıyısı palandöken

  6. halil dedi ki:

    bence uludağ yada kar tepeye gitmeli ulaşım falan yakın