Zayıf Gösteren Stil Hileleri-Zayıf Gösteren Renk ve Kıyafetler

Balık Etli Bayanların Daha İnce Ve Güzel Görünmeleri İçin Stil Hileleri…

Sezon yaklaşıyor ve çok az bir zaman kaldı, kilolarımız dan ve görüntümüzden rahatsız mıyız. Fit bir görünüme kavuşmak için ne yapmak lazım spor, egzersiz, zayıflatıcı ilaçlar ve daha neler neler saymakla bitmez ama benim size önerim zamanın kısıtlı olmasından dolayı sadece küçük ve kendimizi mutlu hissedecek ve çevremizi kıskandırıcı bakışlarla oyalamak. Yapmamız gereken ne biliyormusunuz söylüyorum zayıf gösteren stil hileleri.

          Diyetisyenlerin listelerine, sporcuların egzersiz listelerine son verecek bizi profesyonel sihirbazlar yerine amatör ama bir o kadar da profesyonel hileler ile kendimizi iyi hissettirecek sıkılmadan bunalmadan ortamlara rahatlıkla girebileceğimizi tüyolar. Bu tüyolar ise hepimizin bildiği ve birazcık daha bişeyler öğrendiğimiz Zayıf gösteren stil hileleri….   

  

          Mesela çevremizdeki insanlara göre çok kiloluyuz ama biz kenidmizle barışık olduğumuz için balık etliyiz. Değişik tanımadığımız ama herkesin fit olduğu bir ortamda davetliyiz ve görünüş olarak biraz biz o kalabalığa göre hafif olmalıyız ne yapmamız gerekir hemen gardolabbımzı açıp dikine çizgili bi kombinasyon ile kendimizi zayıf gösterebilir veya desenli giymeyi seviyorsak eğer gözlerdeki o odaklanmayı desenlere çekip kilolarımızı örtebiliriz yada kendimiz için yas tutup siyah bi kombinasyonla kilolarımla matemdeyiz diyebiliriz……

Bahsettiklerim hepimizin bildiği akla gelen ilk hileler ama daha fazla stil hileleri öğrenmek için daha çok çaba sarf etmemiz gerekiyorsa arkadaş çevremizden veya dostlarımızdan moda dergilerinden eğer bunlarda yetmiyorsa hayatımıza daha çok renk ve bilgi katmamız gerekiyorsa yapacağımız tek şey modacılardan ve ünlü stilistlerin dediklerini dikkatle takip etmek ve daha çok kombinasyon hazırlamamız için aylık küçük bütçelerle gardırobumuzu zengin ve çeşitli tutmak.

Bu konuda daha bilgi sahibi olmak istiyorsanınz dediğim gibi bir bilene danışmalı ve bilen kişinin tavsiyeleriyle hareket etmenizi öneriyorum. İç görünüş kadar dış görünüşümüzle çevrenizde fark yaratmak ve çevrenizin en farklısı hatta idolü olmak istiyorsanız zayıf gösteren stil hileleri ile farkınız tarzınız olsun.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.