Zeynep Turan Burç Yorumları 2024 ve Gelecek Tahminleri

Türkiye’nin En Önemli Burç yorumcularından Zeynep Turan 2024 Yılını Değerlendirdi. Zeynep Turan 2023 Burç yorumları, Zeynep Turan 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları, Aşk Para ve Sağlık Yorumları

Zeynep Turan Burç Yorumları 2024 ve Gelecek Tahminleri

2004 yılında psikoloji eğitimi aldıktan 4 yıl sonra profesyonel olarak hayat,ikili ilişkiler ve kariyer üzerine danışmalık ve yaşam koçluğu hizmeti vermiştir.En büyük merak alanı olan Astrolojiyi hayatında sadece hobi olarak değil de yaşamının her karesine yaymak için bu alanda profesyonelleşti ve kendisinin kurduğu web sitesi twitburc ile kurumsal bir kimlik kazandı. Birçok kişi tarafından sevilen bu internet sitesi sayesinde birçok kişiye ulaştı ve hizmet verdi.Posta gazetesi ve Vogue dergisi başta olmak üzere bir çok gazeteler de ve dergiler de yazılar yazdı ve halende yazmaktadır. 2013 yılında aşk ve ilişkilerin Astroloji penceresinden nasıl göründüğüne dair “Benim Sevgilim Kim? Zodyak Cevaplıyor” isimli kitapları piyasaya çıktı ve çok beğenildi. Bu kitaplar ile ikili ilişkilerdeki sorunların çözüm yolları ve partnerlerinin karakter tahlillerini yapabilmeleri konusunda yardımcı olabilecek ve yol gösterebilecek önemli adımlardan bahsetti.Köşe yazarlığı ve kitap yazarlığının yanı sıra bir çok tv kanalında yaptığı projelerle ses getirdi.Şuanda da Türkiye de astroloji denince akla gelen ilk isimlerden biridir.Astroloji hakkında aradığınız her bilgiye ve bir çok hizmete www.Twitburc.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

zeynep-turan-2017-burc-yorumlari

Zeynep Turan 2024 Koç Burcu Yorumları (21 mart-20 nisan)
zeynep-turan-koc-2017-burc-yorumlari

2024 yılının ilk başlarından itibaren koç burçları ve yükseleni koç olanlar için geleceğiniz şekillenmeye başladı bile. Sıkıntılı bir yılı atlatan ve hem fiziken hem de ruhen yorulan koçlar bu yeni yılda yeni bir nefes alarak yeni bir yıla,yeni bir ilişkiye ve yeni bir işe başlayabilirsiniz. 2016 dan cebinizde kalan umutsuzlukları kendinizle birlikte yeni yıla taşımamalısınız. Fikirlerini önemsediğiniz ve fikirleri ve yorumlarının hayatınızı etkilediği insanlardan kendinizi soyutlamalı ve kendi kurallarınızı kendiniz koyarak, bir çok konuda sadece kendi fikirleriniz ile hareket etmelisiniz.Yeni yılın ortalarına doğru içinizdeki asıl sizi keşfedebilir ve bilmediğiniz özelliklerinizin farkına varabilirsiniz. İş hayatınızda arkadaş ilişkilerinizin işinizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.Hayatta çizdiğiniz yola baktığınızda bundan memnun değilseniz yeni yıl size sunulmuş bir fırsattır. Bakış açınızı yeni yıl ile birlikte yenilemeli ve bazı konularda kendinizi sınırlama malısınız. Sağlığınızın değerini daha iyi anlayabileceğiniz bir yıl olabilir.

Zeynep Turan 2024 Boğa Burcu Yorumları (21 nisan-21 mayıs)
zeynep-turan-boga-2017-burc-yorumlari

Arkadaşlarınla aranın zaman zaman dalgalanabileceği bir yıla hoş geldin. Güneşin burçlar ile hareketlerinden etkilenen burçlardan biride boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar,hayatınıza trajedik hatta anlam veremediğiniz olaylar ile karşılaşabilir ve tahmin bile edemeyeceğiniz dersler çıkarabilirsiniz.Yeni yılda sizin için önemi olan yada olmayan yaşanabilecek bazı durumlar neticesinde sadece yakınınızdaki insanlara değil, uzağınızda kilere de el uzatmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Yaşamdan beklentilerinizi sakın sınırlamamalı ve bakış açınızı daima geniş tutmalısınız. Ön yargılı yaklaşımlarınızın size olumsuz getirilerinin farkına varabilirsiniz.Unutmayın ki ön yargı hayata kirli bir camdan bakmak gibidir. Her şeyi önce ön yargıyla eleştirmekten vazgeçin durun ve bir düşünün.Aile ilişkilerinizin ve yakınlarınıza karşı içinizde taşıdığınız sevgi dolu yüreğinizin büyüdüğü bir yılda olabilirsiniz. İlişkisi olan boğa ve yükselen boğalar yinede vazgeçmemelisiniz gelecek hayallerinizden,umutlarınızdan. Çabalar sonunda yeni yılda size olumlu dönebilir.İlişkilerinizde yaşadığınız en büyük sorunlardan biri olan sabırsızlığınız ve karşıdakini dinlenemeden doğan sıkıntılarınıza yeni yıl ilaç gibi gelebilir. Yeter ki siz olumlu düşünün ve kendiniz içinde iyi dileklerde bulunun. Ekonomik sorunların yanı sıra, yeni iş imkanları ve kazançlı yatırımlar sizi bekliyor olabilir.

Zeynep Turan 2024 İkizler Burcu Yorumları (22 mayıs-21 haziran)
zeynep-turan-ikizler-2017-burc-yorumlari

Yeni yılın ortalarına yakın herkesin sizi düşündüğünü hissedebilir ve birçok kişiden hediye alabilirsiniz. Geçen yıl hareketli bir iş hayatı geçirdiniz ve bu yıl bu temponun durulacağını düşünüyor iseniz yanılabilirsiniz. 2024 yılının başından sonuna kadar seyahatler ve yoğun hareketli iş temposu sizinle olabilir. Bu sayede geniş olan çevreniz,dost ve arkadaşlarınızın sayısı artabilir.Yeni insanlar tanıyabilir ve yeni ilişkiler kapınızı çalabilir. İlişkilerinizde samimi görülmeye bilirsiniz,çünkü aklınızın bir köşesi hala geçmişteki ilişkinizde olabilir. Yeni yılda kafanızı boşaltmalı ve adı üzerinde geçmişte kalmaktan vazgeçmelisiniz. Sağlık kontrollerinizi düzenli yaptırmalısınız.Yeni yılda sağlık anlamında önemli bir durumunuz görünmeyebilir ama saçlarınızda olan yoğun dökülme sizde kompleks yapabilir. İş hayatınıza gösterdiğiniz özeni aile ve akraba ilişkilerinizde de göstermemeniz nedeniyle zayıflayan bağları yeni yılda sağlamlaştırmanız sizin faydanıza olacaktır.

Zeynep Turan 2024 Yengeç Burcu Yorumları (22 haziran-22 temmuz)
zeynep-turan-yengec-2017-burc-yorumlari

Evcimen kişiliğiniz yeni yılda da sizi eve bağlayabilir. Geçtiğimiz yıl evli olan yengeçler aileleriniz genişletmişti ve yeni yılda da ailenizdeki birey sayısı artabilir. Yeni bir bebek yeni yılda geleceğe daha da umutla ve hayallerle bakmanızı sağlayabilir. Maddi giderlerinizin oldukça artacağı bir yılda olabilirsiniz.Harcamalarınızı akıllıca kısarsanız hem maddi açıdan biraz rahatlayabilir hem de strese girmenize gerek kalmayabilir. Yeni yılda kütüphaneniz zenginleşebilir ve okuma ilginiz yeni yıl ile birlikte katlanarak artabilir. Hayatta alacağınız kararlarda bu yeni bir iş teklifi olabilir, yeni bir yatırım olabilir ,yeni bir ilişki olabilir özellikle yeni yılın ortalarında acele kararlar vermemeli önce ne istediğinize karar vermelisiniz. Burç haritanızda bu yıl sevgi çok önemli yer kaplayabilir. Sevginin gücüne sonsuz inanmalı ve sevginin ruhunuzda yaratacağı olumlu etkileri unutmamalısınız. Sağlığınızda yaşadığınız sorunların ruhunuzu daha fazla yıpratmaması için psikolojik destek almaktan kaçınma malısınız. Unutmayın sizi hiçbir şeyin mutsuz etmesine izin vermemelisiniz. Mutluluk sizi sarabilir ve size ilaç gibi gelebilir.

Zeynep Turan 2024 Aslan Burcu Yorumları(23 temmuz-23 ağustos)
zeynep-turan-aslan-2017-burc-yorumlari

Öğrenci aslan burçları ve yükseleni aslan olan gençler yeni yılda herkes tarafından kendilerine karşı ilgi ve övgünün tavan yaptığı bir yılda olabilirsiniz. Başarı merdivenlerini adım adım çıkacaksınız ve yeni yılda takdir edilmekten yorulabilirsiniz. Ailenizde olan sağlık sorunları sizi yeterince endişenlendirip üzdü. Bu yeni yılda da her şeye rağmen şükür etmenin faydasını görebilirisiniz. Ufak tefek gribal sorunlar dışında sağlık probleminiz görülmeyebilir.Göz sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Etrafınızdakileri mutlu etmek için önce kendinizin mutlu olmasını beklememelisiniz. Mutluluk herkesi saran bir duygu olduğu için bunu yeni yılda oldukça fazla uygulayabilirsiniz. Kendinizle olan sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı yeni yıl ile birlikte geride bırakmalısınız ve olmadığınız biri gibi görünmektense asıl var olan kendinizle yüzleşmeli ve komplekslerinizden arınmalısınız.

Zeynep Turan 2024 Başak Burcu Yorumları (24 ağustos-22 eylül)
zeynep-turan-basak-2017-burc-yorumlari

Her alanda yükselişte olduğunuz bir yılda olabilirsiniz. Yeni ilişkiler,iş hayatında yükseliş,evli olan başak burçları ve yükseleni başak olanlar için evlilik,aile ve akraba ilişkilerinde pekişen bağlar ve daha nicesi yeni yılda sizi bekliyor olabilir. Ekonomik planlar da yeni yılın ilk aylarında bir dalgalanma olabilir dikkat etmeli ve harcama eğiliminizi kontrol altına almalısınız bunun dışında sorunsuz bir yıl sizi bekliyor olabilir. Genel olarak bu yılda ikili iletişimleriniz ile ön planda olabilir ve bu durumun olumlu getirileri hedeflerinizi yükseltebilir. Doğru yerde ve doğru zamanda yapacağınız yatırımlar ile gelecek hayalleriniz büyüyebilir. İkili ilişkilerinizde kendinize güvenmelisiniz.Arkanızdan kuyunuzu kazan ve sizin üzüntünüz ile mutlu olan çevrenizde kendini gizleyen düşmanlarınız yeni yılda size açılan bunca kapıdan,yükselişinizden ve mutluluklarınızdan üzüntü duyabilir ve sizde buna şahitlik edebilirsiniz.

Zeynep Turan 2024 Terazi Burcu Yorumları (23 eylül-23 ekim)
zeynep-turan-terazi-2017-burc-yorumlari

Sağlığınıza gösterdiğiniz hassasiyet yeni yılın ilk gününden itibaren giderek artabilir. Geçen seneden ertelediğiniz sağlık kontrollerinizi yaptırma zamanınız geldi. Mide ve bağırsak sorunlarınız üzerinde daha önemle durmalı ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda kriz anlarını yönetmedeki becerinizin fark edileceği ve kariyer açısından yükselebileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlar ve fikir alışverişleriniz karşılıklı samimiyeti ve güveni arttırabilir ve geleceğe yönelik sağlam dostlukların kurulmasına temel hazırlayabilir. Aile büyüklerinizi ihmal etmemelisiniz. Aramak sormak size bir şey kaybettirmez aksine aradaki bağlarınızı kuvvetlendirir.Sizde bu yılda bunun önemini üzücü neticeler sonunda öğrenebilirsiniz. Ekonomik anlamda birikim yapacağınız bir yıldasınız. Her anlamda tutumluluğunuzun tavan yaptığı bir yıl sizi bekliyor.

Zeynep Turan 2024 Akrep Burcu Yorumları (24 ekim-22 kasım)
zeynep-turan-akrep-2017-burc-yorumlari

İkili ilişkilerde bulunduğunuz konum bu yıl sizi rahatsız edebilir ve var olan ilişkilerinizi sonlandırmak zorunda kalabilirsiniz. Karşıdaki partnerinize olan duygu yoğunluğu gözünüzü kör edip kıskançlıklara neden olabilir.İlişkilerinizden olma sebebiniz de bu olabilir. Birbirinize olan güveni ve sevgiyi tekrar gözden geçirmeli ve emek verdiğiniz şeylerden bu kadar kolay vazgeçmemelisiniz. Sağlığınız yeni yıl ile size olumsuz sürprizler yapabilir. Eklem problemlerinizi mevsimsel ağrılar diye düşünüp geçiştirmemelisiniz. Kendinize dikkat etmeli ve bazı rahatsızlıkları önemseyip önlemini başından almakta yarar görebilirsiniz. Yıl boyunca kendinizi bedene,ruhen ve duygusal anlamda yenileyeceğiniz bir dönemde olabilirsiniz.Kültürel geziler ve yeni arkadaşlıklar gündeminize girebilir.

Zeynep Turan 2024 Yay Burcu Yorumları (23 kasım-21 aralık)
zeynep-turan-yay-2017-burc-yorumlari

İş hayatınızda geçen yıldan üzerinize yapışan yılgınlık ve bıkkınlık duygusu yeni yılda yerini biraz olsun daha az stresli dinamik bir ruha bürünmüş bir iş hayatına bırakabilir. İş yaşamınızda hedeflerinize ait planlamaları yapmak ve harekete geçmek için uygun bir yılın başında olabilirsiniz. İlişkinizde empati kurmaya ihtiyaç duyacağınız bir çok durum ile karşılaşabilirsiniz. Sevgiliniz yada eşiniz ile ortak noktalarınızı arttırmalı ve karşı tarafın isteklerini,mutlu bir gelecek için daha fazla önemsemelisiniz.Hayatınızda köklü değişiklikler yaşayabilir. Aile büyüklerinizi (dede yada büyükanne gibi) ortak bir noktada buluşamadığınız konularda kırabilir ve üzülebilirsiniz. Gönülleri almak için göstereceğiniz çaba size büyüklerinize karşı saygılı konuşmak yada büyükler ile etkili iletişim yolları hakkında çok şey öğretebilir. Beslenmenize dikkat etmeli ve fazla kilo aldığınızı hissettiğiniz anda önlemini almak için beklememelisiniz.

Zeynep Turan 2024 Oğlak Burcu Yorumları (22 aralık-20 ocak)
zeynep-turan-oglak-2017-burc-yorumlari

Yeni yılda gündeminiz fazla kilolarınız olabilir. Geçen yıl kilo vermek için diyet ve spor planlarınızı 2024 ‘ye erteleyen siz şuan bu durumu gözünüzde büyütüyor ve bununla baş edemeyeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Bir yandan da kiloların yanı sıra dökülen saçlarınız da sizi aynalara küstürebilir.Yeni yılın ortalarında üzerinizdeki bu rehavetten kurtulabilir ve yaza hazırlıklara spor ve diyeti de ekleyebilirsiniz. İniş ve çıkışlarda olan aşk hayatınız 2024 nin orta ve sonlarına doğru düzene girebilir.İlişkisi olmayan oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanlar üzülmeyin yeni yılda ilişkilere açık olduğunuz sürece sizleri bekleyen yeni duygusallıklara yelken açabilirsiniz. Evli oğlaklar ailenize yeni bireylerin katılabileceği bir yıldasınız. Ekonomik harcamalarınıza her zaman dikkat ediyorsunuz bu yıl da bu dikkatiniz ve temkininiz aynen devam edebilir.

Zeynep Turan 2024 Kova Burcu Yorumları (21 ocak-18 şubat)
zeynep-turan-kova-2017-burc-yorumlari

Seçici olmadığınız aşk hayatınızda kısa süreli ilişkilerden hoşlanan kova ve yükseleni kova olanlar yeni yılın ilk aylarında içinde bulunduğunuz kısa ilişkileri sonlandırabilir ve yeni arayışlar içine girebilirsiniz.Yeni yılda aranızın açık olduğu aile büyükleriniz ile arayı toparlamanız için mart nisan ayları güneşin kova burcuna yaklaşmasıyla olumlu neticeler alınabilir.Kullandığınız ve vazgeçmediğiniz kötü alışkanlıklarınız ve önemsemediğiniz etkileri bu yılın sonlarına doğru patlak verebilir. Yaşayabileceğiniz bu sağlık sorunları siz başta olmak üzere ailenizi ve yakınlarınızı üzebilir. Bir an önce kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız. Başladığınız ilişkilerin hep kısa soluklu olmasının nedeni geçmişe takılıp kalmanızdan olabilir. Geçmişe sünger çekip uzun soluklu bir başlangıç yapmak için ilk yapmanız gereken gelecek hayali kurmaktır. Yaşama amacınızın yeni yılda daha da farkına varabilirsiniz.

Zeynep Turan 2024 Balık Burcu Yorumları (19 şubat-20 mart)
zeynep-turan-balik-2017-burc-yorumlari

Duygusal balıklar ve yükseleni balık olanlar bu yeni yıl sizin duygu yoğunluğunuza yoğunluk katabilir.Etrafınızda olan bitene karşı psikolojik hassasiyetinizin en üst seviyede olduğu bir dönemde olabilirsiniz.Bu hassasiyetinizin hayatınızın her anında sizi etkilemesine izin vermemeli ve güçlü adımlar ile iç benliğinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Yaşayabileceğiniz sağlık sıkıntıları ilaçla tedavi edilebilir derecede olabilir.Kendinizi önemsemeli ve aşırı fedakarlığın sizden bir şeyler eksilttiğine kanaat getirmelisiniz.Bazı konularda çevrenizin yaptığı olumsuz eleştirilere kulaklarınızı kapa malısınız. Yeni hobiler geliştirebilir ve sosyalleşmek adına size birçok şey katan bir yıl içinde olabilirsiniz.Maddi sıkıntılarınız sizin endişelenmenizi gerektirecek derecede olmayabilir ama gene de temkinli olmakta yarar olabilir.

Zeynep Turan Yorumlarından Derlenmiştir.

2024 Yılı Tüm Astroloji Uzmanlarının Yorumları

Rezzan Kiraz 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Nuray Sayarı 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Susan Miller 2024 Burç Yorumları Analizi ve Gelecek Tahminleri

Tuğçe Işınsu 2024 Çok Özel Burç Yorumları ve Analizleri

Dinçer Güner 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Zeynep Turan Burç Yorumları 2024 ve Gelecek Tahminleri

Şenay Yangel 2024 Burç Yorumları ve Özel Gelecek Tahminleri

Su Karakuş 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Özel Analizler

Hande Kazanova 2024 Burç Tahminleri ve Yıllık Özet Değerlendirmesi

Hülya Balıkavlayan 2024 Burç Yorumları ve Özel Tahminleri

Öner Döşer 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Burç Analizi

Filiz Özkol 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Analizleri

Hakan Kırkoğlu 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.