Zombi Hapı Nedir? Zombi Hapı (Flakka) Etkileri ve İçeriği

Zombi Hapı Nedir? Zombi Hapı (Flakka) Kullananlar, Zombi Hapı (Flakka) Zararları, Zombi Hapı Kullanıldığı Nasıl Anlaşılır? Zombi Hapı Etkileri Neler Özel Haberimizde…

Rusya’da piyasaya çıkan ve tüm dünyada yayılan Zombi Hapı (Flakka Hapı) isimli uyuşturucu insanları adeta bir zombiye dönüştürüyor. Beyin fonksiyonlarını ele geçiren ve insanları saldırganlaştıran bu Flakka Hapı maalesef beyinde ileri dönemlerde tamir edilemez sorunlara yol açmakta.

Uzmanlar bu güne kadar üretilmiş en zararlı ve tehlikeli hap olduğunu ile getirmekte. Uzun dönemli kullanımda ise böbreklerin iflasına karaciğer tahribatlarına yol açıyor.

Zombi hapı ilk kullanıldığında ortalama 4 ile 8 saat arası devam eden halüsinasyonlar, kaygı, disoryantasyon, yüksek vücut ısısı, acıya duyarsızlık ve hiper-saldırganlık gibi yan etkileri görünmekte. Kullanan kişide zombiyi andıran hareketler görünmekte. Hatta Amerika’daki bazı zombi hapı kullanan kişilerde insan etine karşı istek duydukları görülmekte. Arkadaşının yüzünü yemeye çalışan bir bağımlı videolarda görünmekte.

Zombi Hapı (Flakka Hapı) Türkiye’de

Zombi Hapı (Flakka Hapı) hapı Türkiye’yede getirildiği bilinmekte. Henüz örnekleri görünmese de yakın zamanda Türkiye’dede yollarda maalesef bu ilacı kullanmış gençleri görme ihtimalimiz var. Avrupa da ve Amerika’da gençleri zehirleyen bu illetten gençlerimizi kesinlikle uzak tutmamız gerekiyor.

Zombi Hapı (Flakka Hapı) Etkileri

Flakka Hapı olarak bilinen ve tüm dünyada gençleri zehirleyen Zombi Hapı banyo tuzunu andırmakta. Ham maddesi çok uzun Zombi Hapı ulaşılması Bonzai’den bile kolay olduğu belirtiliyor. Alpha-PDP içeren Zombi Hapı bağımlılık için ilk dönemlerinde Amerika’da ücretsiz olarak dağıtılmış. Neden üretildiği yada amacının ne olduğu hala bilinmemekte.

Zombi Hapı (Flakka Hapı) Zararları

Zombi Hapı Flakka’yı kullananlarda böbreklerin kısa sürede onarılamaz şekilde zarar gördüğü karaciğerde ise kalıcı tahribat yaptığı belirtiliyor. Ayrıca her kullanımda beyindeki hücrelerin %1 i kadar hücrenin öldüğü belirtilmekte. Bağımlılık durumlarında ise sendeleme ve aşırı baş dönmesi görülebildiği belirtilmekte. Ayrıca 1-2 kullanım ile kalıcı olarak cümle sonu getirememe ve düşük cümle kurma sorunu olmaktadır.

Son dönemde tüm Dünyanın başına bela olan bu zombi hapı konusunda çocuklarınızı kesinlikle uyarmalısınız. Gençler kendilerini kanıtlamak için yada psikolojik sorunlarından kurtulmak için böyle haplara ihtiyaç duya bilmekte. Kesinlikle çocuklarınızla konuşarak böyle maddelerden uzak durması gerektiğini belirtiniz.

Lütfen haberimizi sosyal medya hesaplarınızda whatsapp gruplarınızda paylaşınız. Bu illetten gençlerimizi uzak tutmak için elimizden geleni yapalım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.