Bir Garip Aşk Dizisi Oyuncuları Hakkında Bilmedikleriniz!!

Kanal 7 nin en sevilen ve izlenme rekorları kıran Bir Garip Aşk dizisinin oyuncuları hakkında bilmedikleriniz ve gerçek hayattaki eşlerini merak ettiniz mi?

Kanal 7 de yayınlanan ve yayınlandığı saatlerde izlenme rekorları kıran efsane dizi Bir Garip Aşk,konusuyla ve oyuncularıyla beğeni toplamaya devam ediyor.Gün geçtikçe izleyici sayısını hızla arttıran hint dizisi,kendi ülkesinde yayınlandığı 2011-2012 yılları arasında da aynı ilgiyi görmüştü.Büyülü bir o kadar da imkansız ve tuhaf bir aşkı komedi ve dram karışımı ile anlatan dizi hızla izleyici sayısını arttırıyor.Şu anda kanal 7 nin en sevilen ve izlenen dizisi haline gelen Bir garip aşk dizisi oyuncuları Türkiye de şimdiden büyük hayran kitlelerine ulaştılar.Peki gerçek hayatta dizi oyuncuları ne iş yapıyor,kaç yaşındalar,evliler mi?Bunlar çok merak edildiğini düşünüp siz merak edenler için araştırdık.

arnav hakkında

Barun Sobti(Arnav) kimdir?

21 ağustos 1984 Delhi-Hindistan doğumlu olan yıldız 1.78 boyundadır.7 yıl kadar Hindistan telekom da müdür olarak görev yapmış ardından modellik yaptığı dönemde dizi teklifiyle ünlenmiştir.2010 da evlenmiştir.Bir garip aşk dizisiyle en iyi ekran çifti dalında TV ödülü almıştır.

sanaya irani hakkında

Sanaya Irani (Kushi) kimdir?

17 Eylül 1983 Mumbai-Hindistan doğumlu olan yıldız 1.65 boyunda özel kolej mezunudur.Bir film ve bir tv şovu yapmıştır.En iyi ekran baş rol oyuncusu ödülüne aday gösterilmiştir ve Bir garip aşk dizisindeki muhteşem performansı ile en iyi çift ödülüne layık görülmüştür.2012 yılında evlenmiştir çocuğu yoktur.

ANGELİ HAKKINDA
Daljeet Kaur Bhanot (Angeli)kimdir?
15 kasım 1982 Ludhiana-Hindistan doğumludur.2009 da evlenmiştir ve bir kızı vardır..Çalışmıyorken kayıtlı olduğu ajans tarafından bir garip aşk dizisine oyuncu olarak yönlendirilmiş ve yıldızı parlamıştır.Başka yer aldığı bir proje yoktur.
payel hakkında

Deepali Pansare (Payel)kimdir?
3 Temmuz 1984  Nashik, Hindistan doğumludur.Bir garip aşk dizisi dışında yer aldığı bir proje yoktur.2014 de evlenmiştir.

akash hakkında

Akshay Dogra(Akash) kimdir?

21 Eylül 1981 Delhi, Hindistan doğumludur.2009 yılında evlenmiştir. Hindistan da tanınan bir yıldızın Riddhi Dogra’nın kardeşidir.Bir garip aşk dizisi dışında başka bir projede yer almamıştır.

Dizinin ünlü oyuncularının gerçek hayattaki eşleri;

Barun Sobti Eşi:

arnavın eşi

 

 

Yorumlar
  1. Tewekkur dedi ki:

    Twk-ur

  2. sariye bayraktar dedi ki:

    Sanaya iraniyi turkiye bekliyorm lutfen turkiye gelsin be koforum bayan ama kusi cok seviyorum