Kol Germe ve Sarkma Çözümü Ameliyat…Ameliyat Fiyat ve Ayrıntıları

Yaşlanma Yada Kilo Verdikten sonra En Çok Bayanları Rahatsız Eden Noktalardan Biride Kollardaki Sarkmalardır. Kol Sarkma yada Kol Germe Olarak Geçen Ameliyatların Tüm Ayrıntıları Haberimizde… Kol Sarkması Ameliyatı Fiyatları İyileşme Süreci Gibi Aklınıza Takılan Tüm Soruların Cevapları…

Kol Sarkması Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Sıkı kas yapınız zaman içinde alıp verdiğin kilolardan, hareketsiz kalmaktan, hormonsal denge kayıplarından çoğu zaman çok kötü görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Özellikle yaz aylarında açık bir kıyafet giyme arzunuzu bile bazen yok edecek hali gelebilir. Moral bozukluğuna neden olan bu görüntüleri gidermek artık teknoloji ve plastik cerrahi tarafından kolay hale gelecektir. Plastik cerrahi tarafından yapılan bu uygulama genel anestezi altında yapılan bir uygulama olacaktır ve lıposuction yöntemi ile kollarda fazla bulanan yağ toplanacak ve aha sonra sarkan deri koltuk altına çekilecektir. Bu uygulama ile sizlerinde kötü görülen kol deriniz daha sıkı bir hal alabilir ve bozulan moraliniz artık eskisi gibi daha neşeli hale gelecek. Bu uygulamada sizlerin korkutan bir taraf asla olmayacaktır.

kol-gelme-ameliyati-sonuclari6

Kol Sarkması Ameliyatı İyileşme Süreci;

Kol derisi sarkmalarında yapılan bu uygulama ameliyathane ortamında yapılan bir işlem olacağı için sizlerin genel anestezi almadan önce, hastane ortamında olmanız da her zaman yarar var. Tüm sağlık kontrolleriniz kesin yaptırmak zorunda olduğunuzu doktorunuz sizlere hemen anlatacaktır. Kan tahlilleri ve anestezi doktorlarının sizleri kontrol etmesi bu durumda zorunlu olacaktır. Ameliyat süresi 2-3 saatlik bir zaman aşaması olacaktır. Ameliyat iyileşme süresi ise sizleri mutlu etmesi iki 2-3 ay kadar zaman içinde olacaktır. Kolda oluşacak olana deri altı morlukları ve ödemler zaman içinde kaybolacaktı.

kol-gelme-ameliyati-sonuclari4

 

Kol Sarkması Ameliyatı Fiyatları;

Kol sarkması ameliyatlarında sizlere tam net bir fiyat vermemiz mümkün değildir. Çünkü uzman doktorunuz sizlerin kolunda hangi işlemi yapacağın sadece sizler kontrole gittiğiniz zaman anlayabilir ve kolunuzda oluşan deformasyonu sizlere sadece kendini izah edecektir. Sizlerde kedinize uyun bulduğunuz plastik cerrahi uzmanı ile ameliyat fiyatı hakkında net konuşabilir ve öğrenmek istediklerinizi kendisine sorabilirsiniz. Başarılı bir operasyon için her zaman bu ameliyatı sürekli yapan doktorları tercih etmekte fayda vardır.

Kol Sarkma Germe Ameliyat Fiyatları ortalama olarak 4000 TL ile 8000 TL arasında yapılmaktadır…

kol-gelme-ameliyati-sonuclari5

Kol Sarkması Ameliyatı Riski;

Kol sarkması operasyonun hiç öyle korkulacak bir riski yoktur. Ama sonuçta her zaman ameliyathanede genel anestezi altında alındığı için yinede çok öz da olsa risk taşıyor diyebiliriz. Ama bu konu hakkında sizleri doktorunuz zaten uyaracak ve oluşabilecek olan kompilasyonları sizlere anlatacaktır. Kol altında oluşacak olana kesik altına toplanan deri sizlere rahatsızlık vereceğini sanmıyoruz ama yine de doktorunuz sizlere bu konuda daha ayrıntılı bilgiler verebilecektir.

kol-gelme-ameliyati-sonuclari3

Kol Sarkması Ameliyatı Sonrası İz Kalır mı?

Kol sarkması ameliyatlarında koldan toplanan fazlalık deri alındıktan sonra koltuk altında belli belirsiz oluşacak olan kesik içine toplanacak olan estetik dikiş sizleri pek fazla rahatsız edeceğini sanmıyoruz. Ameliyatta kendiliğinden eriyen gizli dikişler yapıldığı için sizlerin dikiş aldırmanıza bile gerek kalmayacaktır. Bir hafta sonra normal sosyal hayatınıza geri dönebilirsiniz. Sizler sadece ameliyattan çıktığınız zaman kol korsesi takmak zorunda olduğunuzu unutmayın ve bu korseyi en az 3-4 hafta kullanın. Deri altına biriken kan yüzünden kolunuzda morluklar oluşabilir ve bu da en kısa zamanda kaybolacaktır. Operasyon sonrası üç dört gün yattığınız ortamda kollarınız yukarı tutarak durmanız sizlere doktorunuz tarafından her zaman tavsiye edilecek bir durumdur.

kol-gelme-ameliyati-sonuclari2

Kol Sarkması Ameliyatsız Çözümü;

Kol sarkmalarında ameliyatsız sadece spor yaparak ya da sıklaştırıcı kremler kullanılarak derinin sarkması önenebilir diyeceğiz ama belli bir yaştan sonra yapılacak kol sıklaştırıcı spor sizlere ne kadar etki eder bilemiyoruz. Ya da sizler ne kadar spor yapma konusunda sabırlı olurusunuz. Ama ön ideal çözüm her zaman uzman doktorların tarafından yapılacak olan cerrahi uygulama yöntemi olacaktır. Kolunuzda oluşan sarma sizleri çok rahatsız ediyorsa en kalıcı yöntem cerrahi yöntem olacaktır.