Ada Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor? Konusu ve Oyuncuları

Ada Masalı Dizisi

Star ekranlarında yaz dizisi olarak yayınlanacak olan Ada Masalı Dizisi fragmanı izleyenleri mest etti. Özellikle denizi tatili özelmiş tüm insanları dahada tatil yapmaya teşvik etti. Dizide özellikle herkes Ada Masalı Nerede Çekiliyor, Ada Masalı Hangi Adada Çekiliyor? Ada Masalı Konusu, Ada Masalı Oyuncuları, Ada Masalı Hangi İlde Çekiliyor? gibi soruları çok fazla sormaya başladılar. Dizinin konusunu kısaca bakacak olursak dizide Şehit hayatından asla vazgeçmem diyen kariyerinde yükselmek isteyen güzel ve genç bir kadının patronunun adadaki bir çiftliğin satılmasına ikna etmesi karşılığında pozisyonu yükseltme söz vermesi ile başlıyor. Fakat güzel oyuncu doğma büyüme adalı olan Poyraz ile yolları kesişmesi ve aslında daha önceki yaz dizilerinden aşina olduğumuz standart bir aşk hikayesine dönüşmesini anlatıyor. Tabi ki erkek oyuncu poyraz genç kızların fragmanda bile ilgilisini çekmiş durumda.

Poyraz karakterini Alp Navruz Oynamakta.

ada-masali-poyraz

Ada Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ada masalı dizisi nerede çekiliyor? Herkes dizinin bozcaada da çekildiğini düşünüyordu. Fakat açıklama Gazeteci yazar Birsen Altıntaş’tan yapıldı. Birsen Altıntaş Ada masalı dizisinin İzmir’in sığırcık ilçesinde çekildiğini. Bir kaç bölümün ise Bozcaada da çekileceğini belirtti.

Ada Masalı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Star ekranlarında yayınlanacak olan Ada Masalı 15 Haziran 2021 salı akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak. Saat 20:00 da başlayacak ve standart Türk dizileri gibi bitme saati 23:00’i bulacak. Ortalama 12 bölümden oluşması bekleniyor tabi ki erken final yapmazsa. Tabi ki yaz dizileri genelde tutmasa bile erken final yaptırılmamakta.

ada-masali-oyunculari

Ada Masalı Dizisi Oyuncuları

Dizide baş roller hariç genellikle yeni oyunculardan oluşmakta. Ada Masalı Dizi Oyuncuları :

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ,Nihan Büyükağaç ,İpek Tenolcay , Cem Anıl Kenar ,Özge Demirtel, Eylül Ersöz ,Bedia Ener ,Bülent Çolak ,Beril Pozam ,Rami Narin

ada-masali-oyunculari2

Ada Masalı Dizisi Konusu

Ada masalı dizisi konusu ne kadar standart yaz dizisi konusu olsa da özellikle muhteşem bir tatil mekanında çekilmesi diziyi izlenir hale getiriyor. Tabi ki Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan oyunculuk performanslarıda çok önemli. Genç kızlar ve erkekler sadece bu iki oyuncunun güzelliğini ve yakışıklılığını izlemek için sabırsızlanıyor. Ada masalı dizisinin konusuna gelirsek Şehir hayatına alışmış güzel ve kariyer basamaklarını tırmanan Haziran isimli genç ve güzel kız ile çiftlik arazisini satmak istemeyen ve patronu tarafından çiftlik arazisini saymaya ikna ederse iş hayatında çok daha yüksek pozisyona gelmesi anlatılmakta. Tabi ki arazinin sahibi Poyraz’ı ikna etmek hiç kolay olmayacak. Bu inatlaşmanın sonu ise muhteşem bir yaz aşkına dönüşecek.

Ayca-Aysin-Turan-frikik

Yorumlar
  1. Adem yigit dedi ki:

    Ayça Ayşin Turan çok güzel kadın maşallah. Çok beğeniyorum.