Alkali Su Nasıl Yapılır? Alkali Su Faydaları ve Alkali Su ile Kilo verme

Alkali Su Hayatımıza Yakın Zamanda Girdi. Nedir Bu Alkali Su Nasıl Yapılır Faydaları Zararları Neler … Alkali Su ile İlgili Tüm Detaylar Haberimizde…

Son dönemlerin en popüler kilo verme yöntemlerinden biri alkali su ile kilo vermeye çalışma yöntemidir. Alkali su olarak bilinen sıvı deri altındaki ödemleri yakmaya yarayan bir içecektir.
Internet sitelerinde, eczanelerde, merdiven altlarında vb. birçok yerde alkali su adı altında içecekler satılmaktadır. Bunların kaçının sağlıklı olduğu, kaçının işe yaradığı tartışılır. Ama satın almadan önce önceliğiniz sağlığınız olmalıdır. Eğer güvenilir değil ise satın alma işleminizi gerçekleştirmemeniz gerekmektedir. Daima bilinçli bir kullanıcı olmanızı tavsiye ederim.
Farklı farklı sitelerde, farklı farklı firmaların satışa sunduğu alkali suyu evde kendinizde yapabilirsiniz. Bunun için ne büyük bir bütçeye nede güveninden şüphe ettiğiniz ürünlere gerek vardır. Evde sağlıklı koşullarda alkali su hazırlamak mümkün.

alkali-su-nasil-yapilir
Alkali suların ph değeri en az 7 olmalıdır. 7 ve üzeri sular alkali olarak adlandırılır. Alkali suların sağlığa hiçbir zararı yoktur. Fakat şunuda unutmamak gerekirki Alkali sulardında fazlası herşeyin olduğu gibi zarar verebilir.Günlük max 2 Litre alkali su almaya çalışın.

Alkali su akşamdan yapmanızı öneririm. Eğer çalışan biri iseniz bu sizin için kolaylık olacaktır. Kolaylığının yanında geceden hazırlanan alkali suni nevi demlenecektir ve daha etkili olacaktır. Öncelikle ihtiyacımız olan malzemeler;
> Limon
> Su
> Taze nane
Hazırlamak için bir litre suyun içine bir tane limonun suyunu ekleyip karıştırın. Üstüne de naneleri ellerinizle parçalayıp ekleyin. Akşamdan hazırlayıp sonraki gün içinde ara ara içerek yağ yakabilir, deri altındaki ödemler den de kurtulabilirsiniz. Alkali su başka malzemelerle de yapılabilir. Greyfurt ile nane, limon ile fesleğen, çilek ile soda, ananas ile limon vb çeşitlendirilerek kullanılabilir. Fakat en çok tercih edileni limon ile nanenin tercihi ile yapılır. Genellikle spordan önce ve sonra içilen bu sular gün içinde ara ara da içilir ve alkali su deri altındaki, doku ve organlar arasındaki ödemden kurtulmamızı sağlar, deri bütünlüğünün korunmasına, yağ yakımına, vücuttaki toksinlerin atılımına yardımcı olur. Bu sebeple de nane ve limon en çok tercih edilenler arasındadır. Bunu da eklemek gerekir. Nanenin bir diğer tercih nedeni, hormon dengesini sağlama özelliğinden ötürüdür.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.