Allergan Botoks Fiyatı 2024 Yorumları ve Satış Yerleri

Allergan Botoks Fiyatı 2024 Yorumları ve Satış Yerleri, Allergan Botoks Yaşlanmaya Karşı Etkileri, Erkek Botoks Fiyatları 2024, Botox Uygulama Fiyat Listesi, Kalıcı Botox Fiyatları,İstanbul’daki En İyi Botoks Yapan Yerler ,

Allergan Botoks Fiyatı 2024 Yorumları ve Satış Yerleri

Allergan Botoks Türkiye’de en meşhur botoks markalarından birioldu. Hem kalitesi hem kalıcılığı hem yan etkilerinin az olması nedeniyle son dönemde en çok tercih edilen botox markası diyebiliriz. Özellikle bir çok güzellik merkezinde Allergan Botoks kullanılmakta. Hem çok kaliteli bir ürün hemde piyasada çok tercih edilen ve artık kalitesini kanıtlamış bir ürün diyebiliriz. Son dönemlerde yok satmakta. Bir çok kişi ve firma bu ürünü aramakta fakat bulmak çok zor. Ayrıca sahte ürünlerde piyasada satılıyor.

Güncel olarak diğer botoks ürünlerine göre Allergan Botoks Fiyatı yüksek diyebiliriz. Fakat kalite ve ürünün etkisi göz önünde bulundurulduğunda diğer ürünlerin önündedir. Dünyanın ilk botoks üreticilerinden biridir. Türkiye’de bir çok güzellik merkezinden uygulaması yapılmaktadır. Dünyada sayılı FDA (Amerikan Sağlık Örgütü ) tarafından onaylı sayılı botoks markalarından biridir.

  • Allergan Botoks Özellikleri

Allergan Botoks uygulama yapan kişinin tecrübesine el becerisine göre özellik göstermektedir. İyi eller de yapılan Allergan Botoks harika sonuçlar vermektedir. Kalitesi Zaten Amerikan FDA tarafından onaylanmıştır. Ayrıca İngiltere Devlet Ajansı tarafından da onaylanan sayılı ürünlerden biridir. Etkisi 4 – 8 gün arasında ortaya çıkar ve diğer botoks ürünlerinden çok daha sağlıklı ve doğal bir görünüm elde edebilrisiniz. Maksimum etki 10 gün sonrasında ortaya çıkar. Ürün kesinlikle soğuk zincir ile taşınmaktadır. Amerika menşeli bir üründür.

 

Allergan Botoks Güvenilir Bir Şekilde Sipariş Vermek İçin 0533 340 36 95 Numarasından İletişime Geçip Sipariş Verebilirsiniz. 

  • Allergan Botoks Yaşlanmaya Karşı Etkileri

Allergan Botoks diğer botoks ürünlerine göre bir tık pahalı olabilir. Fakat etki alanı olsun doğallığı ve içerdiği kimyasal açısından son derece kaliteli bir üründür. Yaşlanmayı yavaşlatması ve kırışık oluşumunu azaltması içinde etken maddelerin avantajlarındandır. Tabi ki bu kişiden kişiye değişmektedir. Fakat kullananların genel yorumları incelediğinde son derece memnun oldukları gözlenmektedir. Allergan Botoks size pürüzsüz bir cilt sunmakta ve belirli dönemlerde yapılması ile birlikte kırışıklıkların önüne geçmenizi sağlamakta. Derin kırışıklık oluşmasını engellemektedir.

  • Allergan Botoks Ne Kadar Süredir Kullanılmakta?

Botox aslında 18 yüzyılın başlarında keşfedilmiştir. Fakat ilk olarak Doktor Alan Scott tarafından göz seğirmesi için ilk defa uygulanmıştır. Tıp alanında ilk kullanım olarak bilinmektedir. Kırışıklık gidermede uygulamasını ise 1989 yılında plastik cerrah Richard Clark tarafından uygulanmıştır. 2000 ‘li yıllardan itibaren ise dünyada ameliyatsız estetik işlemleri arasında en yaygın kullanılan yöntem haline gelmiştir.

  • Botoks Toksinin Çeşitleri

Dünyada en çok rağbet gören estetik ürünlerinin başına botox toksinleri gelmekte. Tabi ki bu kadar talep olunca bir çok firma botoks üretimi yapmakta. Fakat tabi ki bunlardan bazıları son derece kaliteli ama bazıları son derece zararlı. Türkiye’de 2 adet botoks markası kullanılmakta. Allergan Botoks ve Dysport markaları. Diğer markalar da Türkiye’ye kısa süre içinde girecek gibi görünüyor. Diğer markalar ise Myobloc ,Xeomin , Lantoc , Prosigne , Neuronox ve benzeri bir çok ürün bulunmakta. Bu markaların bir çoğu Avrupa üretimidir ve son derece sağlıklıdır.

Allergan Botoks Fiyatı 2024

Allergan Botoks fiyatı 2024 yıllarında bir miktar dolar artışları nedeniyle yükselmiştir. Türkiye’de Allergan Botoks satış fiyatı 2.700 TL’dir. Ürün son dönemlerde çok fazla bulunmamakta ve Bazı firmalar daha fahiş fiyatlara satmaktadır. Ayrıca ürünün çok fazla sahtesi de piyasada bulunmakta. Sahte ürünlere çok dikkat edilmeli çünkü cilt kanserine kadar giden yan etkileri bulunmaktadır.

  • Erkek Botoks Fiyatları 2024

Botoks genellikle kadınlara özgü gibi görülse de günümüzde erkeklerde çok fazla tercih etmeye başladı. Botoks yaptıran erkekler her geçen gün artmakta. Botoks toksini erkeklerde kadınlara göre neredeyse 2 kat fazla kullanılmakta bu nedenle fiyatları da kadınlara göre daha yüksek. İşlem süreleri de erkeklerde daha fazla olabilmekte. Ortalama erkek botoks fiyatları 2024 yıllarında 5.000 TL ile 8.000 TL arasında değişmektedir. Genel olarak senede 2 yada 3 kez uygulanması gerekmektedir. Botoks yaptırdıktan sonra bağımlılık yapar ve kendini hep böyle kırışıksız görmek isteyebileceğiniz için maddi imkanlarda son derece önemlidir.

  • Ucuz Botox Yapan Yerler Nasıl Yapabiliyor?

maalesef günümüzde artık tüm ürünlerin sahteleri üretilmekte. Özellikle botoks piyasası sahte ürün konusunda çok sıkıntılı. Fiyatların yüksek olması sebebiyle merdiven altı firmalarda sahte üretilmiş dotoks maddelerini enjekte ettirebiliyor. Türkiyede şuan resmi olarak 2 botoks markası haricinde başka markanın satışı yoktur. Bunlar sağlık bakanlığı tarafından denetlenmekte. Özellikle Allergan Botoks ürününü kesinlikle güvenilir yerlerden almanızı tavsiye ediyoruz.

  • Kalıcı Botox Fiyatları

Öncelikle bazı estetik merkezlerinde kalıcı botoks yapıldığı çok fazla dile getirilmekte. Fakat en azından güncel teknolojide kalıcı bir botoks uygulaması bulunmamakta. Bunu size tavsiye eden varsa da kesinlikle dolandırılma ihtimaliniz çok yüksektir. Botoks etken maddesi maksimum 6 ay kalır. En fazla ise 7 ay diyebiliriz oda maksimum. Kalıcı botoks fiyatları standart botoks fiyatları ile aynıdır.

  • Tüm Yüze Botoks Uygulama Fiyatları

son dönemlerde özellikle 50 yaş üstü bayanlarda tüm yüze botoks uygulaması yaptırmakta bu sayede en az 10-15 yaş genç bir görünüm elde edilmekte. Kaz ayaklarından tutun alın cizgisi burun kenarları, kaş arası ,dudak üstü gibi tüm bölgelere botoks yapılmakta. tüm yüze botoks fiyatı ise 5.000 TL ile 12.000 TL arasında doktorunuza göre değişmekte.

  • Botox Uygulama Fiyat Listesi

Botoks işlemi neredeyse tüm doktorlarda farklı fiyatlara yapılmaktadır. Doktorunuzun tecrübesi bulunduğu il ilçeye kadar bir çok etken fiyatlarda değişiklik olmasını sağlar. Ortalama olarak botoks fiyatları 2.500 TL ile 9.500 TL arasında değişiyor diyebiliriz.

Allergan Botoks vs Dysport® Arasındaki Farklar

Türkiye’de 2024 yılları itibariyle onaylı ve en çok tercih edilen 2 botoks ürünü bulunmakta. Bunlardan biri Amerikan malı olan Allergan Botoks  ve diğeri Fransız malı olan Dysport . İki Üründe son derece kalitelidir. fakat Allergan Botoks bir adım öne çıkmaktadır. Genellikle iyi estetik cerrahları Allergan Botoks’u tercih etmektedir.

Botoks Toksinin Özellikleri Allergan Botoks  Dysport
Onay Durumları FDA Tarafından Onatlı Aytıca NIBSC Taradından Onaylı NIBSC tarafından Onaylı
Kullanım Amaçları Kırışıkları Azaltma ve Giderme Kırışıkları Azaltma ve Giderme
Ön Sonuç Süresi 4-7 Gün 4 Gün
Maksimum Etkisi 15 Gün 15 Gün
Geçerlilik Süresi 4 ile 6 Ay 4 ile 5 Ay
Yan Etkileri Kaşıntı ,Baş Dönmesi , Yorgunluk, Şişme, Enjeksiyon Uygulanan Bölgede Uyuşma Kaşıntı ,Baş Dönmesi , Yorgunluk, Şişme, Enjeksiyon Uygulanan Bölgede Uyuşma
Hangi Ülkenin Malı Amerika Fransa
Ünite Sayısı 100 Adet Ünite 500 Adet Ünite
Taşıma ve Saklama Koşulları Soğuk Zincir İle Saklanır. 2-6 Derecede Saklanır ve Taşınır

İstanbul’daki En İyi Botoks Yapan Yerler 

İstanbul’da yüzlerce botoks merkezi bulunmakta. Tabi ki bu merkezlerin bir çoğu işinde tecrübeli estetik doktorlarının kendi çalıştırdıkları merkezler. Bu gibi en azından botoks işlemini yapan kişinin doktor olması çok önemlidir. Bir çok güzellik merkezinde estetisyenler botoks uygulaması yapmaktadır. Bu son derece tehlikeli ve bize göre yanlıştır. Doktor kontrolünde olan tüm estetik merkezlerinde botoks işlemlerini güvenle yaptırabilirsiniz.

İstanbul’da güvenle botoks yaptırmak isterseniz size tavsiye edeceğimiz bir kaç Güzellik Merkezi bulunmakta. Bunların başında Miaestetik Merkezi Gelmekte. Sonrasında Dr. Reşat Aktaş, Ömer Fatih Şahin gibi Uzman doktorların Estetik merkezlerinde güvenle ve sorunsuz bir şekilde botoks yaptırabilirsiniz.

Botox Hangi Bölgelere Uygulanır?

Botoks genellikle yüz bölgesinde en çok uygulanan alan diyebiliriz. Fakat son dönemlerde terlemeye de faydası olduğu için el ayak ve koltuk altı gibi kısımlara da botoks uygulanabilmektedir. Genel olarak bakarsak söyle sıralayabiliriz.

  • Alın bölgesindeki Yatak kırışıkları azaltmak için
  • Kaç arasındaki dikey çizgileri yok etmek için
  • Göz çevresinde bulunan kaz ayaklarını azaltmak için
  • Burun üzerindeki ve yanlarındaki kırışıklıkları azalmak için
  • Burun ucu düşük kişilerde burun ucunu kaldırmak için
  • Gülerken burun kanatları çok fazla açılan kişilerde burun kanatlarının hareketini azaltmak için
  • Gülerken diş etlerinin fazla görünmesini azaltmak için
  • Üst dudaktaki sigara çizgilerini azaltmak için
  • Çene ucunda varsa çöküklük bu çöküklüğü gidermek için
  • Migren tedavisi için
  • Terleme tedavisinde el ayak,koltuk altı gibi kısımlarda da tercih edilebilmektedir.

Botox Hakkında Soru ve Cevaplar

  • Botoks Yaşlanmayı Geciktirir mi?

Botoks aslında derinizi uygulamadan sonra gerdiği için yaşlanma açısından da faydaları bulunmaktadır. Tabi ki her şey gibi derinizde yaşınız geçtikçe yaşlanıyor eskiyor. Buna ne kadar iyi bakarsanız o kadar geç eskiyecek diyebiliriz.

Botoksun ortalama olarak yaşlanma etkilerini geciktirmeden %25 civarında  bir etkisi var diyebiliriz.

Genellikle yüzde en çok kırışan bölgeler mimiklerinizin olduğu bölgelerdir. Bu bölgeler doğru şekilde kaliteli etken maddeleri ile doldurulursa derinin hareketleri azalacaktır ve yaşlanma kırıklıklarını azaltmaya faydası olacaktır.

  • Botoks Kırışıklıkları Arttırır mı?

Botoks yapıldığı bölgede kırışıklıklar artmaz. Zaten bunu tüm doktorlarda aynı yönde yorum yapmakta. Fakat kalitesiz malzeme ve işin ehli olmayan kişilere yaptırılan botoks uygulamaları derinin genleşmesine ve zamanla sarkmasına neden olur. Bu durumlarda bir miktar sarkma ve botoks etkisi geçtikten sonra kırışıklıkların belirginleşmesi gözlenebilir.

  • Botoks Etkisi Geçince Ne Oluyor?

Botoks toksini etkisi ortalama olarak 4 ile 6 ay arasındadır. Bu süre botunca mimikleriniz azalmış bir şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Botoks yaptırdığınızda yaşlanma etkilerini de azaltmış olursunuz. Özellikle bu 4-6 aylık periyot döneminde derinizdeki yaşlanma en minimum süreye iner.

  • Botoks Etkisi Geçince Yüzüm Daha Yaşlı mı  Görünür?

Botoks yaptırdığınızda tabi ki kaymak gibi bir cildiniz oluyor. Kırışıklıklarınız yok oluyor ve en az 5 ile 10 yaş arasında genç gösteriyorsunuz. Hatta bazen botoks yaptıranlar kendileri bile inanamıyor. Gerçekten son derece başarılı ve kırışıklıkları son derece iyi kapatıyor. Fakat botoks süresi geçtikten sonra kırışıklıklar meydana çıkınca psikolojik olarak tabi ki biraz sıkıntı yaşanabiliyor. Bu uygulama 1 kere yaptıran devamlı yaptırmak istiyor. Güzel görünmek takibi herkes ister belli bir yaşa gelmişseniz ve kırıklıklarınız size rahatsız etmeye başlamışsa botoks en güzel çözüm olacaktır.

  • Botoks En Erken Kaç Yaşında Yaptırılabilir?

Botoks genellikle 40 yaş üstü bayanlar çok fazla tercih etse de. Günümüzde botoks yaşı 25 lere kadar düştü. Bazen genetik bazende olumsuz yaşam şartları nedeniyle botoks genç yaşlarda yaptırılabilmekte. Bazıları ise erken yaşta botoks yaptırarak yaşlanma belirtilerini daha ileri atmaya çalışmakta. Dünyada 18 yaşında bile maddi durumu iyi olan insanlar botoks yaptıra bilmekte.  Bu nedenle botoksun yaşı yok diyebiliriz. En erken botoks yaşı 18 diyebiliriz.

  • Botoks Maksimum Kaç Yaşında Yaptırılabilir?

Botoks için üst yaş sınırı yoktur diyebiliriz. Fakat deri artık kendini toparlayamacak kadar kırışmışsa botoks çok fazla fayda vermemektedir. Fakat yinede eskiye göre çok daha iyi bir görünüm sağlanabilir. 70 yaş üstü olan kişilerde işinin ehli tecrübeli doktorları giderseniz botoks konusunda verim alıp alamayacağınızı size detaylı bilgi verecektir.

Botoks Uygulamasından Sonra Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Botoks Uygulamasından Sonra Öne Eğilmek Botoksa Zarar Verir mi?

Botoks uygulamasından sonra öne eğilmek herhangi bir şekilde botoks işleminize zarar vermez. Halk arasından botoks yaptırdıktan sonra az hareket et derler fakat herhangi bir zararı yoktur. Sadece yapıldıktan 1-2 saat içinde zıplamak gibi çok fazla efor gerektiren hareketlerden uzak durmak gerekir.

  • Botoks Sonrası Spor Ne Zaman Yapılabilir?

Botoks sonrası botoks yapılan yere herhangi bir baskı uygulanmayacaksa ortalama 1 gün sonra spor yapabilirsiniz. Fakat Yüzme gibi sporları 2-3 gün sonra yapmanız önerilir. Sauna yada buhar banyosu gibi ortamlara 1 hafta kadar girilmemesi önerilir.

  • Botoks Sonrası Cinsel İlişki

Botoks yapıldıktan sonra ilk gün özellikle cinsel ilişki yaşanmaması tavsiye edilir. Herhangi bir elle botoks bölgesine müdahale az ihtimal olsa da sıkıntı çıkarabilir. Dudak bölgesi botokslarında kaymalar olabilir. Bu nedenle 1 gün sonra cinsel ilişkide sıkıntı olmayacaktır.

  • Botoks Sonrası Uyku Pozisyonu

Botoks sonrasında en çok sorulan soruların başında uyku pozisyonu gelmekte. Botoks yaptırdığınız doktorunuz bu konuda size bilgi verecektir ama sırt üstü yatmanızı tavsiye ederiz. Bu şekilde herhangi bir zarar görmez. İlk gün yüzüstü yatmamaya özen gösterilmesi gerekiyor. Yüz üstü yatacaksanız kesinlikle yumuşak bir yastık ile yatmanızı tavsiye ederiz.

  • Botoks Sonrası Alkol Alımı

Botoks sonrası alkol almanın herhangi bir riski yoktur. Botoks işleminden sonra alkol alınabilir herhangi bir saat yada süre kısıtlaması yoktur.

Botoks işlemi Öncesi Sonrası İçin Aşağıdaki Videoda Çok Net Görebilirsiniz

Allergan Botoks Güvenilir Bir Şekilde Sipariş Vermek İçin 0533 340 36 95 Numarasından İletişime Geçip Sipariş Verebilirsiniz. 

 

Kadın ve Erkek Botoks Uygulaması Farklı mıdır?

Kesinlikle evet diyebiliriz. Zaten tecrübeli doktorlarda bu konuda çok farklı olduğunu dile getirirler. Erkekler genellikle eşleri anneleri kızları botoks yaptırdığından daha genç görünüyorlar ve kendileri yaşlı kaldığını hissediyorlar. Bu durumlarda botoksa erkeklerde çok sık başvuruyor. Ayrıca kurumsal şirketlerde çalışan erkkelerde artık daha özgüvenli daha genç görünebilmek içi botoks yaptırmakta. Kadınlar ile erkeklerde uygulanan botoks yöntemleri farklıdır.

En büyük fark erkeklerin derilerinin daha kalın olması bu nedenle kırışıklık çizgileri de çok daha kalın olmakta. Kadınlardan neredeyse 2 kat ortalama botoks toksini kullanılmakta diyebiliriz. Buda fiyatları erkeklerde daha fazla olmasına neden olmakta.

  • Kadınlarda Botoks Öncesi Sonrası Fotoları

  • Erkeklerde Botoks Öncesi Sonrası Fotoları

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.