Ankara’daki Sgk Anlaşmalı Açık Mr Görüntüleme Merkezleri ve Fiyatları 2024

Ankara Açık Emar Merkezleri , Ankara’daki Açık Emar Merkezleri, Açık Emar Merkezleri SGK Anlaşmalı , SGK Anlaşmalı Açık Mr Fiyatları, Ankara Devlet Hastaneleri Açık Emar Çeken Merkezler,Kilolular için Açık Emar Merkezleri Ankara, Obezler İçin Ankara’daki Açık emar Merkezleri, Bebekler ve Çocuklar İçin Açık Emar Merkezleri ,Ankara Açık Emar Fiyatları 2024

Ankara’daki Sgk Anlaşmalı Açık Mr Görüntüleme Merkezleri

Günümüzde neredeyse Mr çektirmeyen kalmadı diyebiliriz. Özellikle 2000 ‘li yılların başında Emar cihazları çok dar ve kapalı idi. bu nedenle o dönem Emar çektirenlerde genellikle fobi oluştu. Türkiye’de son yapılan istatistiklere göre her 10 kişiden 6 ‘sı kapalı alan korkusu yaşamakta. Bu nedenle açık Emar teknolojisi Türkiye’de bir çok merkezde yapılmaya başlandı. Ankara’da açık emar merkezleri ise son 5 yılda inanılmaz derece arttı. Ankara’daki devlet hastanelerinde açık emar sırası çok zor geldiği için maddi imkanı olanlar özel görüntüleme merkezlerinde açık emar çekimi yaptımakta. Hatta bir çok devlet hastanesi de artık açık emar cihazlarına sahip. Sıra biraz geç gelse de yinede ücretsiz emar çekimi yaptırabilirsiniz.

Emar cihazı teknolojik bir harika diyebiliriz. Neredeyse kemiğinizin içini bile izleyebilmekte ve raporlama yapabilmekte. Artık Kalp böbrek v.s son derece basit hal ve kolay görüntüleme yöntemlerinden.

Açık emar aslında sadece kapalı alan korkusu olanlar yada kilolu olanlar için tasarlanmış gibi dursa da en çok bebek ve çocuk emar çekimlerinde çok faydalı olmaktadır.

Ankara açık emar fiyatları 2024 yılında ortalama olarak 3.200 TL ile 4.500 TL arasında değişmektedir. SGK anlaşmaları ile bu fiyat neredeyse yarı yarıya inmekte. SGK anlaşmalı olarak açık emar Ankara’da fiyat 2024 ‘te ortalama 1.600 TL ile 2.500 TL civarındadır.

Maalesef bu güne kadar Emar cihazına girmediyseniz bir şekilde gireceksiniz bunu sakın unutmayın. Artık özel yada devlet hastanesi olsun en ufak ağrımızda dahi sizden emar isteyebiliyor. onlarca Emar çeşidi bulunmakta ihtiyaç halinde net teşhis koyulmaktadır.

acik-emar-fiyatlari-ankara  Ayrıca acil emar Ankara‘da bir çok merkezde vardır. Bazı merkezler 7 /24 açıktır ve hizmet vermektedir. ankara açık emar merkezlerinin neredeyse %80 i SGK anlaşması bulunmakta.

Emar çekimi bile bir çok hastalık ön evrelerde tespit edilebilmekte. Özellikle beyin ve damarsal hastalıklar son derece hızlı ve net bir şekilde emar cihazları sayesinde görüntülenebilmekte. Bacağınızda ağrımı var beliniz mi ağrıyor, kolunuzda ağrımı var. Hızlı bir şekilde açık emar cihazları ile 20 ile 30 dakikalık bir sürece sorunu öğrenebiliyorsunuz.

Açık Emar Nasıl Çekilir?

Açık emar öncesi tok yada aç olmanın anlamı yoktur. Doktorunuz aksini belirtmediği sürece randevunuzdan 15 dakika önce açık emar merkezinde olmanız yeterlidir. Herhangi bir kıyafet v.s giymezsiniz. Üzerinizde sadece metal eşya olmaması yeterlidir. Kıyafetinizle emar çekilebilirsiniz.

Açık Emar Çektirmek Ne Kadar Sürer?

Açık emar çekilecek bölgeye göre ortalama olarak 15 dakika ile 40 dakika arasında sürmektedir. Damarsal emar çekimleri ortalama 30 dakika sürer. Beyin emarı ortalama 35 dakika sürmektedir. Kol bacak bel gibi emarlar ise ortalama 20 dakikada sonuçlanır.

Ankara’daki Sgk Anlaşmalı Açık Mr Görüntüleme Merkezleri ve Fiyatları 2024

Ankara’da açık emar çekimi için bir çok seçenek bulunmaktadır. En son teknoloji ve en uzman kadroya sahip görüntüleme merkezlerini sizin için listeledik. Aşağıdaki firmalarda gönül rahatlığı ile açık emar çekimi yaptırabilirsiniz.

acik-emar-merkezleri-ankara

Ankara Cerrahi Tıp Merkezi

Ankara Cerrahi Tıp Merkezi’nde 2 adet açık emar cihazı bulunmaktadır. Son teknoloji cihazlarla görüntüleme yapılmakta. Sadece emar değil Tüm radyoloji işlemlerini bu merkezde yaptırabilirsiniz. Açık emar cihazının 3 tarafı açıktır ve kapalı alan korkusu olanlar rahatlıkla Emar çektire bilmektedir. İstenilen durumlarda hafif anestezili şekilde açık emar uygulamasıda yapılmaktadır. Eklem, Beyin, İlaçlı Emar, Boyun emarı, Bel Emarı, Kardiyak emar, Sevikal MR, Omuz emar gibi bir çok emar çeşidine destek verilmektedir.

Ankara Cerrahi Tıp Merkezi’nde Açık emar fiyatları 3.200 TL’den başlamakta ve görüntüleme çeşidine göre 5.500 TL civarına kadar çıkmaktadır.

Adres: Çetin Emeç Bulvarı 1332. Cad. No:15 Çankaya/ANKARA
Telefon: +90 312 473 88 55


Tesla Emar (Açık Emar Merkezi)

Ankara’da Sgk anlaşmalı olarak hizmet veren en iyi görüntüleme merkezlerinden biridir. Özellikle Bir çok görüntüleme cihazı olması nedeniyle çok fazla tercih edilmektedir. Uzman kadrosu ve son teknoloji cihazları ile size en doğru ve en sağlıklı açık emar hizmetini verir. 3 Tarafı açık emar cihazları ile kolay kapalı alan korkusu olmadan çok net emar sonuçları alabilirsiniz. Özellikle çok kölolu kişilerde kapalı emar herzaman çok büyük sıkıntıdır. Açık emarda ise kilo problemi olanlar için bulunmaz nimet diyebiliriz.

Tesla Emar (Açık Emar Merkezi) Merkezi’nde Açık emar fiyatları 2.400 TL’den başlamakta ve görüntüleme çeşidine göre 5.500 TL civarına kadar çıkmaktadır.

Adres: Çukurambar Mahallesi 1425. Cadde No: 21/B Çankaya/ ANKARA
Telefon: 444 75 90


Özel Natomed Hastanesi

Sıra beklemeden aynı gün emar çekimi. 1 Gün içinde açık emar çektirebileceğiniz bir görüntüleme merkezidir. Hızlı konforlu bir şekilde Mr çekiminizi yaptırabilirsiniz. İleri teknoloji yükske görüntüleme kalitesine sahip cihazlar uzman doktorlar sayesinde hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleşmekte. Açık emar çekimi genellikle prostat incelemelerinde Rahim sorunlarında,Omurga problemlerinde,disk kaymalarında, Fıtıklarda çok fazla tercih edilmektedir. Ankara’da açık emar için tercih edilecek merkezlerden biridir. Aşağıdaki numaralardan randevu alıp Gün içinde sgk anlaşmalı açık emar çektirebilirsiniz.

Özel Natomed Hastanesi’nde Açık emar fiyatları 3.100 TL’den başlamakta ve görüntüleme çeşidine göre 4.600 TL civarına kadar çıkmaktadır.

Adres: Natoyolu Cad. No:55 Mamak /Ankara
Telefon: 0 312 389 89 00

kilolular-icin-acik-emar-ankara,


Ultramar Görüntüleme Merkezi

Ankara’da son teknoloji cihazlara sahip temiz hijyenik bir görüntüleme merkezidir. Uzman kadrosu ve son teknoloji cihazları ile siz en doğru ve güvenilir açık emar sonuçlarını verir. Maksimum 2 gün içinde randevu alabilirsiniz. Kullandıkları cihazlar son teknoloji ve uzman bir kadrosu bulunmakta.

Ultramar Görüntüleme Merkezi’nde Açık emar fiyatları 3.500 TL’den başlamakta ve görüntüleme çeşidine göre 6.800 TL civarına kadar çıkmaktadır.

Adres: Mithatpaşa Caddesi No:16/B 06420 Kızılay / ANKARA
Telefon: +90 (312) 431 64 84


Egerad Görüntüleme Merkezi

Ankara’daki en güvenilir açık emar merkezlerinden biridir. Son teknoloji emar cihazları kullanılmaktadır. Kapalı alan korkusu olanlar için son derece eğlenceli video ve muzik yayınları ile emar çekiminizi eğlenceli bir hale getirmektedir. Bir çok Emar çekimi için tercih edebilirsiniz. 1,5 Tesla MR ( 16 Kanal ), GE Signa HDxt Optima Edition 23, Beyin, Boyun & Tüm Spiral Görüntüleme, Propeller 3.0,3D Cube, 3D Cosmic, 3D Bravo, 3D Swan, 3D Merge, Beyin Perfüzyon – Kontrastsız – 3D ASL, Beyin – MR Spektroskopi, Difuzyon Tensor & Traktografi, Abdomen & Pelvis, Tüm Vücut Görüntüleme, VIBRANT, BREASE – Meme Spektroskopi, Kardiyak Görüntüleme, TME,BOS AKIM, Cartigram, Fonksiyonel MR İsteklerini karşılayabilmektedir.

Egerad Görüntüleme Merkezi’nde Açık emar fiyatları 3.500 TL’den başlamakta ve görüntüleme çeşidine göre 6.500 TL civarına kadar çıkmaktadır.

Adres: Kennedy Cad. No: 30 A/B Kavaklıdere / ANKARA
Telefon: (0312) 427 66 90

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.