Avon K9 2016 Ağustos Kataloğu ve Kampanyalı Avon Ürünleri

Avon Ağustos Ayı K9 Kataloğunda Yine Sizi Birbirinden Özel Ürünler Beklemekte… Kozmetik Konusunda En Uygun ve En Kaliteli Ürünleri Sizlerle Buluşturan Avon Kampanya 9 Kataloğunda da Özel İndirimlerle Sizlerle…

Avon K12 2016 Ekim Kataloğu Sitemize Eklemiştir. İncelemek için Tıklayın…

Avon K9 Ağustos kataloğu Fırsatları ile 22 Temmuz- 19 Ağustos Arasında sizlerle buluşacaktır. Her zaman müşterilerine mükemmel hissettiren birbirinden özel ürünleri ile avon kampanya 9 bu sayıda da yeni ürünleri ile sizin beğeninizi toplayacak.2016 yazına damga vuran ürünleri ile avon en çok tercih edilen kozmetik markası olma özelliğini koruyor.Bir çok ülkede yüz binlere ulaşan temsilci sayısı ve milyonlarca müşterisi olan avon,müşteri kapasitesini arttırmaya hızla devam ediyor. Avon K9 da birbirinden güzel ve yeni ürünler sizleri bekliyor. Avon k9 kataloğu açılışını en sevilen parfümlerinden olan little dress serisine yeni eklenen Little Lace Dress Edp ile yapıyor.Ayrıca uzun zamandır kataloglarda olmayan ama oldukça sevilen little dress serisi üyelerinden Little Red dress Edp de avon kampanya 9 da yerini alıyor.

Little lace dress EDP içeriği;hanımeli,yasemin ve sandal ağacı kısacası çiçeksi ve meyvemsi kokuların karışımından oluşan oldukça karakteristik,kışkırtıcı ve kalıcı bir koku olma özelliğinin yanı sıra çok da kadınsı bir yan taşıyan notalar içeriyor. Little lace dress EDP tanıtım fiyatı; 39,50 TL.

Little red dress EDP içeriği;çiçeksi ve meyvemsi bir koku olmasının yanında çiçek kokularından hoşlananlar bu kokuya bayılacaktır.

Avon k9 yeni parfümleri arasında yer alan,Elite Gentleman Weekend EDT,tam anlamıyla karakteristik bir erkek kokusu.Ferah kokulardan hoşlanan erkeklerin beğenerek kullanacakları bir parfüm olacaktır.Elite Gentleman Weekend EDT fiyatı; 41,95 TL.

Avon Summer White Sunset EDT ,avon k9 da ilk defa sizlerle buluşacak olan muhteşem bir yaz kokusudur. Avon Summer White Sunset EDT içeriği;yazı hissedeceğiniz ferah ve ılık bir koku.Odunsu ve çiçeksi bir karışımdır.Nilüfer,huş ağacı ve pembe biber içeriğiyle oldukça hafif bir yaz kokusudur. Avon Summer white sunset EDT fiyatı;28,95 TL

Avon kampanya 9 ağustos kataloğunda birbirinden güzel ve özel tasarım takılardan,yeni kokularıyla yaza enerji katacak olan avon banyo ve duş jelleri,yeni rujlar,sadece bu yaza özel birbirinden indirimli 3 lü ürün paket seçenekleri ile avon 2016 k9 kataloğuna bayılacaksınız.

Sizler için her ay olduğu gibi hiçbir yerde yayınlanmayan Avon Kataloğ ve indirimli ürünlerini sizler için seçtik.

Avon K9 2016 sizin için seçtiğimiz indirimli yeni ürünleri paylaşalım…

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Avon K9 2016″]

Yorumlar
  1. Fatma Öner dedi ki:

    Tüm kataloğu paylaşır mısınız? Lütfennn!!!