Bebeklerde Gazı Doğal Yağlarla Giderme (Ada Çayı Yağı – Acı Elma)

Bebeklerde Gazı Doğal Yağlarla Giderme, Ada Çayı Yağı -(Acı Elma Yağı) Bebeklerde Gazı Düzenler mi? ,Ada Çayı Yağı – Acı Elma Yağı Fiyatı 2022, Ada Çayı Yağı – Acı Elma Yağı Kullanımı

Bebeklerde Gazı Doğal Yağlarla Giderme

Yenidoğan bebekler ve artık 3-4-5-6 aylık olmuş bebeklerde en büyük dertlerden biri de gaz ağrılarıdır. Aslında bebekler 3 aydan sonra kendi kendine rahatlıkla gaz çıkarmaya başlamaktadır. Fakat annenin yedikleri yada hazır mamalardan beslenen bebekler maalesef gaz sıkıntısı çekmektedir. Özellikle 100 bebekten 90 ‘ı şuan gaz sıkıntısı çekmekte. Tabi ki bunun için bir çok gaz giderici damla, İlaç , Probiyotik gibi bir çok ürün size tavsiye edilir ve kullanmaya başlarsınız. bu ilaçların bir çoğu maalesef pek bir işe yaramamakta. Bazılarının içeriği ise tamamen aynı.Size her 2 haftada 1 yüzlerce lira ödemenizi sağlarlar ve sonuç alamazsınız uykusuz geceler ve bolca ağlayan bir bebeğiniz ile baş başa kalırsınız.

bebeklerde-gaz-giderici-Aci-elma-yagi-adacayi-yagi-

Fakat bu bebeklerde gaz sorununu çözen son derece kolay bulabileceğiniz ucuz ve gerçekten işe yarayan bir yağ var. Bu yağın ismi Acı elma yağı , yani diğer bir ismi ile ada çayı yağı olarak geçmektedir. Özellikle Ege bölgesinde yerli insanlar bebeklerinde en çok bu yağı kullanmakta ve çok rahat ettiklerini söylemektedir. Bizde son dönemde kullandık ve faydasını kesinlikle gördük. Bebeğiniz son derece rahatlayacaktır. Herhangi bir zararı olmadığı bir çok doktor tarafından söylenmekte. Hatta bazı eski doktorlar daha doğrusu samimi doktorlar Ada Çayı Yağı -(Acı Elma Yağı)  tavsiye bile etmektedir.

Aci-elma-yagi-adacayi-yagi-bebeklerde-gazi-kesermi

Bilimsel olarak herhangi bir onay almasa da özellikle Ege halkı tarafından neredeyse tüm bebeklerde Ada Çayı Yağı -(Acı Elma Yağı)  kullanılmaktadır. Bu güne kadarda herhangi bir şikayet konusu olmamıştır. Fakat yinede kullanıp kullanmamanız sizin kararınızdır.

Ada Çayı Yağı – Acı Elma Yağı

Ada Çayı Yağı -(Acı Elma Yağı) aslında ege bölgesinde çok iyi bilinen ve yeni doğan annelere tavsiye edilen bir yağdır. Yüzyıllardır ege bölgesinde bu yağ bebeklerde kullanılmakta. Zaten köylerde kimse Gaz giderici damla aldığı da yoktur. Kullanımı ise son derece kolaydır. Bu yağı bir çok yerde de rahatlıkla bulabilirsiniz hem aktarlarda hemde internet üzerinde satılmakta. Özellikle Arifoğlu markasının Ada Çayı Yağı -(Acı Elma Yağı) son derece kaliteli ve etkilidir.

Aci-elma-yagi-adacayi-yagi-bebeklerde-kullanimi

Ada Çayı Yağı – Acı Elma Yağı Kullanımı

Ada Çayı Yağı -(Acı Elma Yağı) bebeklerde kullanımı son derece basittir. Sadece 2-3 damla yağı elinize alın. Sonra bebeğinizin önce karnına 3-4 kez sıvazlayarak yediriniz. sonrasında ise bebeğinizin ayaklarına 2 şer damla sürünüz . Bebeğinizin ayaklarının altına sürülecektir. Bebeğiniz hem bu uygulamadan sonra daha rahatlayacaktır ve daha rahat gaz çıkarmaya başlayacaktır. Yağın herhangi bir zararı olmasa da bebeğinizin ağzına ve yüzüne temas etmemesine özen gösteriniz.

Ada Çayı Yağı – Acı Elma Yağı Fiyatı 2024

Ada Çayı Yağı -(Acı Elma Yağı) neredeyse tüm aktarlarda bulunabilmektedir. Ayrıca internet üzerinde de güvenilir markaları alabilirsiniz. Genel olarak 30 ml şişelerde satılmaktadır. Fiyatları ise 40 TL ile 70 TL arasında değişmektedir. Özellikle internet üzerinden alacaksanız ismi olan markaları almanızı tavsiye ederiz. Yada güvendiğiniz aktarlardan alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.