Benzoxin Krem Fiyatı 2024, Ne İşe Yarar? Benzoxin Krem Kullananlar ve Yorumları

En iyi Sivilce Kremi Benzoxin Krem Fiyatı 2024, Benzoxin Krem İşe Yarıyor mu, Benzoxin Krem Kullananlar ve Yorumları ,Benzoxin Krem Ne İşe Yarar, Benzoxin Krem Faydaları, Benzoxin Krem Nasıl Kullanılır? Benzoxin Cilt Döküntüsü ve Kaşıntı Kremi

Benzoxin Krem Nedir?

Cilt sorunlarının tedavi edilmesinde önerilen kremler arasında yer alan Benzoxin krem nedir? Pratik bir kullanım özelliğine sahip olan Benzoxin krem içeriği nedir? Akne gibi sorunların tedavi edilmesinde önerilen bir ürün olan Benzoxin kremin faydaları nelerdir? Dahası Benzoxin krem kullanıcı yorumları nelerdir? İşte bu sorulara dair tüm yanıtlar!

Cildin yüzeyi ve deri altına kadar ulaşan ve etki eden akneleri olan kişilerin yardımcısı olan benzoxin krem son dönemde insanlar tarafından çok mest edilmekte ve önerilmektedir. Çok kısa bir süre kullanımda bile çok iyi sonuçlar veren bu krem akneleri gidererek yeniden akne oluşumunu da önlemektedir. Bundan dolayı söz konusu ürünün son zamanlarda etkili bir düzeyde tercih edildiğini ifade etmek de mümkün olmaktadır.

Kremi sürmek oldukça kolaydır yapış, yapış bir his vermez yüzü kurutarak soyulacak kıvama getirir bunun sonucunda ise yüz derisinde oluşan yağ ve kiri de temizleyip önlemektedir. Klinikte test edilen bu ürün uzman doktorlar tarafından dahi önerilmekte ve reçete vermektedir. Kremi sürerken gece saatlerini tercih etmeniz gerekmekte ve güneşe çıkmamanız lazımdır. Çünkü güneşe çıkıldığı halde güneş yanıkları oluşabilmektedir.

Google üzerinde En iyi Sivilce Kremi Olarak Kullanılan Benzoxin Krem Fiyatı Nedir, Benzoxin Krem Ne Kadar, Benzoxin Krem Ne İşe Yarar, Benzoxin Krem İşe Yarıyor mu, Benzoxin Krem Ne İçin Kullanılır, Benzoxin Krem Kullananlar ve Yorumları, Benzoxin Krem Sgk Karşılıyor mu? Gibi Bir çok soru mevcut. Benzoxin Krem ile ilgili tüm detayları sizin için hazırladık.

Benzoxin-krem-yorumlari

Benzoxin Krem Ne İçin Kullanılır?

Daha çok akne gibi sorunları olan kişilerin tercih ettiği benzoxin krem sürekli kullanılması takdirinde birçok faydası bulunmaktadır. Bu krem klindamisin maddesi içermektedir. Bu madde bakterilerin yüzde dolaşmasını ve akne oluşumunu engellemektedir. Ayrıca Benzoxin kreminin şu gibi faydaları da bulunmaktadır;

  • En çok bilinin faydası akneleri temizler ayrıca buna neden olan bakterileri yok edip akne oluşumunu engellemektedir.
  • Bir diğer faydası ise t bölgesinde oluşan bütün siyah noktaları temizlemektedir.
  • Ayrıca yüzdeki bulunan T bölgesindeki yağı da temizlemekte ve yağ oluşumunu en aza indirmektedir.
  • Ciltte bulunan sebum gibi şeylerin üretiminide kontrol etmektedir.
  • Büyüyen gözenekleri küçültüp tıkanıklığa neden olan her şeyi temizleyip tıkanıklığı yok etmektedir.
  • Siyah noktaların yanı sıra beyaz nokta ve bezelerde de çok işe yarayan bu krem bu yönden de talep edilmektedir.
  • Cilt kuruluğu bulunan kişilere de doktor tavsiyesi olarak verilen bu krem aynı zamanda ciltte oluşan şişliklerden dolayı da kullanılmaktadır.
  • Cilt ülseri bulunan kişiler doktorlar tarafından gözetim altında bu ilacı tedavi olarak önermekte ve %90 işe yaradığını belirtmektedir. Bu ilaç sadece doktor tarafından yazılmaktadır.

Görüldüğü üzere Benzoxin kremin faydaları söz konusu olduğu zaman karşımıza çok sayıda farklı alternatif seçenek çıkacaktır. Tam da bu noktada Benzoxin kreminin doktorunuzun önerisi doğrultusunda kullanmanız, her zaman tercih edilmelidir!

Benzoxin Krem İçeriği Nedir?

Akne tedavilerinde sık sık kullanılan ve son dönemlerde çok talep gören Benzoxin krem içeriği çok merak edilmektedir. 25 g tüp formunda olan bu krem içerisinde: Bu kremde benzoil peroksit’tir ve klindamisin fosfat bulunmaktadır bu maddeler akne sorununu ortadan kaldırır. Bunun yanı sıra yardımcı maddeler de bulunmaktadır.

Bu yardımcı maddeler şu şekildedir; benzofenon-4, saf su ve karbopol 974 P, dioktil sodyum bulunmaktadır. Ayrıca bir diğer yardımcı maddeler ise sulfosüksinat, sodyum hidroksit, disodyum EDTA,  gibi yardımcı maddelerde bulunmaktadır son olarak asetonda yardımcı maddedir. Peki, Benzoxin kremin yan etkileri var mıdır? Varsa nelerdir?

Benzoxin Kremin Yan Etkileri Nelerdir?

Her krem gibi benzoxin kreminde yan etkileri bulunmaktadır. Benzoil peroksit maddesi yada klindamisin fosfat maddesinden dolayı bazı insanlarda hassasiyet ya da alerji gibi sorunlar çıkarabilmektedir. Yan etki görüldüğü takdirde krem ilacını bırakmanız ya da doktor gözetimi altında kullanmanız sizin için faydalıdır. Benzoxin kremin yan etkileri çoğunlukla şu şekildedir;

  • En çok görülen yan etki kremin sürüldüğü yerde bir süre sonra oluşan ciltteki kızarıklık,
  • Ya da kremin sürüldüğü cildin yüzeyinde ağrı veya yanma hissi,
  • Krem sürüldükten sonra ya da uzun bir süre sonra kaşıntı,
  • Ciltte oluşan deri soyulması ya da döküntüsü,
  • Cildinizde oluşan renk değişimi mesela kırmızılık ya da yeşil renk gibi,
  • Yüzde şişlik bu yüzdeki kısımlar; yüz çevresi ya da ağızda oluşmaktadır.

Benzoxin Kremin Faydaları Nelerdir?

Akne ya da farklı yüz sorunlarından dolayı birçok ürün kullanmaktadır. Bu ürünler çoğunlukla kremdir şekilde olan ürünlerdir. Son zamanlarda ise benzoxin kremi çok fazla talep görmekle birlikte trendlere girmiştir. Peki, Benzoxin kremin faydaları nelerdir?

  • Gözeneklerin sorun olan kişiler bu kremi kullandığı takdirde siyah noktaları kurutup gözenekleri açmaktadır bu sayede gözenekler temizlenmektedir.
  • Bir diğer faydası ise iltihaplı ve ağrılı sivilcelerde kesin sonuç göstermekle birlikte ciltte oluşan kırmızımsı renkleri de eşitlemektedir.
  • Bu krem sadece yüz cildinde değil birçok cildinizde kullanabilirsiniz. Örneğin göğüs ya da yüz veya çoğunlukla sırt bölgesinde oluşan sivilcelerde de etki etmektedir.

Benzoxin Krem Kullanıcı Yorumları Nelerdir? 

Sivilce gibi sorunları geçirmek için şu sıralar benzoxin kremi çok fazla önerilmektedir. Bu kremin sadece sivilce değil siyah nokta ya da kızarıklık gibi sorunları da gözle görülecek derecede geçirmektedir. Peki, Benzoxin krem kullanıcı yorumları nelerdir? Bu krem hakkında çok fazla olumlu yorumlar bulunmaktadır, bu yorumlar genel olarak şu şekildedir?

Y.T krem kullanıcısı şu şekilde memnuniyetini belirtmiştir; Bu krem doktorum tarafından bana reçete halinde verilmişti kullanırım fakat pek çok faydasını görmem gibi düşüncelere kapılmıştım taaki kullandıktan 1 ay sonra gibi bir sürede bu söylemlerimin yanlış olduğunu fark ettim.

Ç.C krem kullanıcısı ise şu şekilde bir yorumda bulunmuştur; Çok fazla iltihaplı sivilcem var idi sonra bir kaç duyumumla eczaneden benzoxin kremini aldım ve sivilcelerimde %86 oranıyla azalma gördüm.

  • J.T krem kullanıcısı; Yüzüme sürdüğümde çok fazla gerildiğinde ilk başta korktum fakat soyduktan sonraki etkiyi görünce bütün endişem yok oldu.
  • Y.J kullanıcı; İlk başta yüzüm biraz kızardı fakat bu kızarıklık uzun süre durmayıp kısa sürede geçmektedir. İlk kullandığınızda böyle bir etkiyle karşılaştığınızda korkmayınız.
  • Farklı bir kullanıcı; Ergenlik döneminden beri kronik bir sivilcelerle yaşıyordum, bu kremi sürdükten sonra azalmaya ardından iz kalmadan dahi tümü geçmişti.

Benzoxin-Krem-fiyati-2021

Benzoxin Krem Nereye, Nerelere Sürülür?

Yüzdeki lekeleri geçirmek amacıyla ya da farklı amaçla kullanacağınız benzoxin krem doktorunuzun verdiği süreçler arasında kullanmanız gerekmektedir. Buna hitaben kremin reçete kullanma kısmında şu şekilde belirtilmektedir;

“Yüzünüzü ılık bir su ile temizleyip kuruttularsa sonra ince tabaka halinde kremi sürüp 5 dakika bekleyiniz ardından yıkayınız” fakat bu kremi kullandığınız halde kuruluk gözlemlediyseniz 1 saat sonra nemlendirici kullanmanızda fayda vardır. Benzoxin kremi sadece yüz derisinde değil göğüs veya sırtta sivilcelerime olduğu takdirde doktor gözetiminde sürülebilmektedir.

Benzoxin Krem Etkisi Nedir?

Çok fazla talep gören benzoxin krem etkisi nedir? Bu krem  süreklilik göstererek kullanıldığı takdirde birçok etki göstermektedir. Bu etkiler daha çok akne oluşumunu engellemesidir, bir diğer çok fazla tercih edilme sebebi ise siyah noktaları temizleyip gözenekleri küçültmek gibi etkiler göstermektedir. Ayrıca yüzde bulunan T bölgesinde çok fazla yağlanma oluşur bunu kullandığınız zaman bu yağlanmayı da azaltmakta etkisi vardır.

Bu kremi doktorunuz tarafından reçete ile almanız sizler açısından sağlıklı olacaktır. Eğer kas gevşetici gibi ilaçlar kullanıyor iseniz bu kremi kullanmamanız gerekir. Bu ilacın yanı sıra tazaroten ilacı da kullanıyorsanız. Bu gibi kremleri sürekli kullanıyorsanız doktorunuza kesinlikle bildirmeniz gerekir.

Benzoxin Krem 2024 Fiyatı Ne Kadardır?

Faydası birden çok olan benzoxin kremi bir çok nedenle, bir çok yerinizde kullanabilirsiniz. Peki, Benzoxin krem 2024 fiyatı nedir? Güncel olarak bir fiyat verilmemekte ve eczaneden eczaneye göre değişmektedir. Eğer doktorunuz tarafından reçete ile almak isterseniz bu fiyatın bir kuşamını devlet ödemektedir. Ayrıca bu krem hiçbir kozmetik markasında bulunmamakla birlikte sadece eczanelerde bulunmakta ve reçete tarafından satın alınmaktadır. BENZOXIN %5+1 tropikal jel fiyatı 2024 yılında 190,60 TL ‘den satılmaktadır. Solebio İlaç San. İth. İhr. A.Ş. tarafından İthal edilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.