Bitexen Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Bitexen Güvenilir mi? ,Bitexen.com Sahibi Kim Kime Ait? ,Bitexen Devlet Güvencesi Var mı?, Bitexen Batma İhtimali Var mı? Bitexen Devlet Güvencesi ve Garantisi Varmı? Bitexen.com Hakkında Tüm Detaylar

Bitexen Güvenilir mi?

Thodexte yaşanan sorun nedeniyle özellikle google aramalarında Dijital varlık borsalarının durumu çok fazla sorgulanmaya başlandı. Özellikle Bitexen Güvenilir mi? Bitexen Batma İhtimali Var mı? Bitexen Sahibi Kim? Bitexen Devlet Güvencesi Var mı? gibi sorular sorulmakta. Türkiye’nin ilk borsalarından biridir. İTÜ Arı tekno kentinde kurulmuştur. Online dijital varlık alım satım platformu olarak piyasada alım satım ve kripto paraları saklama ve takas işlemlerini yürütmektedir. Tamamen yazılımı Türk mühendisler tarafından geliştirilmiştir. Sadece Türkiye değil Tüm dünyaya açılmak gibi bir hedefleri vardır.  Türkiye’nin en çok dijital varlığı sahip borsasıdır. Bitexe borsasında toplamda 113 adet coini alım satım yapabilirsiniz. Bitexen İstanbul Ticaret odasına kayıtlıdır. Bitexen Teknoloji A.Ş. olarak 5.000.000 TL ödenmiş sermayesi ile hizmet vermektedir.  Ayrıca kendileri ait bir exen coinleri bulunmaktadır. Araştırmalarımıza göre herhangi bir olumsuzluk bu güne kadar müşterilerine yaşatmamıştır. Uzun süredir piyasada oldukları için Güvenilir Türk Kripto Borsaları arasında yer almaktadır. Adana Demir Spor ve Bolu sporda Forma sponsorlukları bulunmaktadır. Genel merkezleri Akmerkez de bulunmaktadır.

bitexen-acilmiyor

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Bitexen Adres Bilgileri

Bitexen Teknoloji A.Ş.
Kültür Mh. Nispetiye Cad. Akmerkez B3 Blok Kat:7 Beşiktaş / İstanbul

Bitexen Sahibi Kim, Kime Ait?

Bitexen borsası 4 ortak tarafından kurulmuştur. Merkezi Sarıyer de bulunan İtü Arı Tekno kentidir. Bitexen Ortakları ise Mutlu Dağdelen,Mehmet Fatih Bilgin, Murat Çelik,Ahmet Kürşat Duygulu isimli şahıslardır. Yönetim kurulu başkanı Murat Çeliktir.

Bitexen Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Bitexen altyapısı Türkiye’deki dijital para borsaları arasında en güvenilir ve en güçlü yapıya sahip olan Kripto Para Borsalarından biridir. Bitexen Borsasında bulunan tüm dijital paralar offline ve soğuk cüzdanlarda yüksek güvenlik önlemleri ile tutulmaktadır. Dünya standartlarında güvenlik önlemleri ile bitcoin ve altcoinlerinin güvenliği sağlanmaktadır. Fakat yinede hiçbir dijital para borsası için kesinlikle güvenilir diyemeyiz. Her zaman bir açık olabileceğini unutmamak gerekmektedir.

bitexen-devlet-garantisi-varmi

Bitexen Batma İhtimali Var mı?

Bitexen Türk Dijital para borsalarından biridir. Bitexen borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış ve satışı işlemlerini sağlamaktır ve bu işlemlerden belirli bir komisyon almaktadır. Bitexen Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli  bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlar. Türkiye’de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır. Sadece uluslararası bazı denetleme kurulları tarafından denetlendikleri belirtilmektedir. Türkiye’de bulunan her şirket kadar batma ihtimali tabi ki vardır. Fakat Bitexen iyi yönetildiği için Dijital para borsaları arasında son derece güvenilirdir.

[irp posts=”23425″ name=”BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

bitexen-borsasi-kime-ait

Bitexen Yasal mı? 

Gelelim Bitexen Yasal mı? konusuna. Bitexen yasal bir işlem platformudur ve komisyonların KDV ‘si ödenmektedir. Bitexen Yapılan işlemlerden başka bir ücret almamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabi ki vardır. Fakat bu kadar köklü bir şirketin bu duruma düşmesi pek beklenmemektedir. Tek sorun şirket bünyesindeki Sanal Para Hesaplarının hesaplarının hacklenmesidir. Bu durumda tabi ki nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşama ihtimaliniz olabilir.

Bu nedenle özellikle Türkiye’deki değil tüm dünyadaki Dijital Varlık borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

bitexen-guvenilirmi-kime-ait

[irp posts=”23436″ name=”Bitci.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Bitexen Devlet Garantisi Var mı?

Bitexen dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. Bitexen SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. Bitexen Sadece MASAK tarafından denetlendiği bilinmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.