Bitlo.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Bitlo Güvenilir mi? ,Bitlo Sahibi Kim Kime Ait? ,Bitlo Sağlam mı?, Bitlo.com Batma İhtimali Var mı? Bitlo.com Devlet Güvencesi ve Garantisi Var mı? Bitlo Hakkında Tüm Detaylar

Bitlo.com Güvenilir mi?

Thodexte borsasında yaşanan sorunlardan google aramalarında Dijital varlık borsalarının durumu çok fazla sorgulanmaya başlandı. Özellikle Bitlo.com Güvenilir mi Sağlam mı? Bitlo.com Batma İhtimali Var mı? Bitlo.com Sahibi Kim? Bitlo.com Devlet Güvencesi Var mı? gibi sorular sorulmakta

Bitlo.com Türk Dijital Varlık borsasına 2017 yılında giriş yapmıştır.2018 yılının Şubat ayında ilk bitcoin satışını yapmıştır. Bitlo.com İlk başlarda sadece Bitcoin Takası için kullanılmaya başlamış daha sonrasında bir çok altcoinin takasının yapılmasını sağlamıştır. Bitlo.com ‘da 30 üzerinde kripto para birimin al sat ticareti yapılabilmektedir.  1.000.000 TL öz sermayesi bulunmaktadır. İstanbul merkezli bir şirkettir. Sitemleri hem telefon doğrulama hemde İki Faktörlü doğrulama ile kullanıcı güvenliği sağlanmaktadır.

bitlo-saglammi

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Bitlo.com Adres Bilgileri

Bitlo.com Teknoloji  A.Ş.
Adres: Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Ferko No: 175/7 Levent, Şişli, İstanbul

bitlo-sahibi-hakan-bas-kimdir

Bitlo.com Sahibi Kim, Kime Ait?

Bitlo Dijital Varlık Borsası İlker Baş tarafından 2017 yılında kurulmuştur. 2018 Şubat ayında üye alımları başlamıştır. Hakan Baş, Mustafa Alpay ve Alper Afşin Özdemir tarafından kurulmuştur. Şirketin CEO görevini Hakan Baş yapmaktadır.

Bitlo.com Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Bitlo.com Dijital Varlık Borsası altyapısı Türkiye’deki dijital para borsaları arasında güvenilir ve güçlü yapıya sahip olan Kripto Para Borsalarından biridir. Bitlo.com Dijital Varlık Borsası Borsasında bulunan tüm dijital paralar offline ve soğuk cüzdanlarda yüksek güvenlik önlemleri ile tutulmaktadır. Bitlo.com Dijital Varlık Borsası Dünya standartlarında güvenlik önlemleri ile bitcoin ve altcoinlerinin güvenliği sağlanmaktadır. Fakat yinede hiçbir dijital para borsası için kesinlikle güvenilir diyemeyiz. Her zaman bir açık olabileceğini unutmamak gerekmektedir.

bitlo-sahibi-kim

Bitlo.com Batma İhtimali Var mı?

Bitlo.com Dijital Varlık Borsası Türkiye’nin en büyük ilk 5 borsasından biridir. Bitlo.com Dijital Varlık Borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış ve satışı işlemlerini sağlamaktır ve bu işlemlerden belirli bir komisyon almaktadır. Bitlo.com Dijital Varlık Borsası Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli  bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlar. Türkiye’de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır.  Türkiye’de bulunan her şirket kadar batma ihtimali vardır. Fakat Bitlo Dijital Varlık Borsası iyi yönetilen borsalardan biridir.

[irp posts=”23425″ name=”BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Bitlo.com Yasal mı? 

Gelelim Bitlo.com Dijital Varlık Borsası Yasal mı? konusuna. Bitlo.com yasal bir işlem platformudur ve komisyonların KDV ‘si ödenmektedir. Bitlo.com Yapılan işlemlerden başka bir ücret almamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabi ki vardır. Bitlo.com gibi şirketlerin batma ihtimalindeki tek sorun Sanal Para Hesaplarının hesaplarının hacklenmesidir. Bu durumda tabi ki nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşama ihtimaliniz olabilir.

Şunu kesinlike unutmamak gerekmektedir, Türkiye’deki değil tüm Dünyadaki Dijital Varlık borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

[irp posts=”23436″ name=”Bitci.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Bitlo.com Devlet Garantisi Var mı?

Bitlo.com Dijital Varlık Borsası dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. Bitlo.com Dijital Varlık Borsası SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. Vebitcoin Dijital Varlık Borsası Sadece MASAK tarafından denetlendiği bilinmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.