Bitturk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Bitturk Güvenilir mi? ,Bitturk Sahibi Kim Kime Ait? ,Bitturk Sağlam mı?, Bitturk.com Batma İhtimali Var mı? Bitturk.com Devlet Güvencesi ve Garantisi Var mı? Bitturk Hakkında Tüm Detaylar

Bitturk Güvenilir mi?

Thodex borsasındaki sıkıntılar sonrasında google aramaları maalesef Dijital kripto borsalarının durumları konusunda aramalarda çoğaldı. Özellikle en çok aranan Bitturk Güvenilir mi? Bitturk.com Batma İhtimali Var mı? Bitturk Sahibi Kim? BitturkDevlet Güvencesi Var mı? Bitturk Sağlam mı? Bitturk 2017 yılında başlayan Bitcoin furyasına ayak uydurarak aktif bitcoin al sat platformlarından biri olmuştur. Tamamen yazılımı Bitturk Online dijital varlık alım satım platformu olarak piyasada alım satım ve kripto paraları saklama ve takas işlemlerini yürütmektedir. Piyasanın ilk kripto para borsalarından biridir. Özellikle fazla şikayet almaması ve sorun yaşatmaması ile piyasada yer etmiştir. Bitturk 2.500.000 TL sermayesi bulunan bir şirkettir.

bitturk-guvenilirmi-saglammi

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Bitturk Adres Bilgileri

Bitturk Bilişim Anonim Şirketi
Adresi: Esentepe mahallesi Büyükdere caddesi No.209, Levent / İstanbul / Türkiye

Bitturk Sahibi Kim, Kime Ait?

Bitturk’in CEO’su Emin Budak’tır . Bittürk 2016 yıında kurulmuştur. 2017 yılında kullanıcılar üye olarak alım satım yapabilmesine imkan verilmiştir. Emin Budak 2011 yılında bu yana bir çok teknoloji şirketinde orta ve üst düzeyde görev almıştır. 

Bitturk Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Bitturk altyapısı Türkiye’deki dijital varlık borsaları arasında güvenilir ve en güçlü yapıya sahip olan firmalardan biridir. Bitturk Borsasında bulunan tüm dijital paralar offline ve soğuk cüzdanlarda yüksek güvenlik önlemleri alınarak ile tutulmaktadır. Bitturk Dünya standartlarında güvenlik önlemleri ile bitcoin ve altcoinlerinin güvenliği sağlanmaktadır.

Bitturk de dahil fakat yinede hiçbir dijital para borsası için kesinlikle güvenilir diyemeyiz. Her zaman bir açık olabileceğini ve %100 güvenilir olamayacağını unutmamak gerekmektedir.

bitturk-sahibi-kim

Bitturk Batma İhtimali Var mı?

Bitturk Türk Dijital para borsalarından birtanesidir. Bitturk borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış ve satış işlemlerini sağlamaktır ve bu işlemlerden belirli bir komisyon almaktadır. Bitturk Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli  bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlar. Türkiye’de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır. Sadece uluslararası bazı denetleme kurulları tarafından denetlendikleri belirtilmektedir. Türkiye’de bulunan her şirket kadar batma ihtimali tabi ki vardır. Bitturk iyi bir CEO ve yönetime sahiptir. Bu nedenle en azından Türkiye’deki bir çok Dijital Kripto borsasından çok daha güvenilir diyebiliriz.

[irp posts=”23425″ name=”BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

bitturk-yasalmi

Bitturk Yasal mı? 

Gelelim Bitturk Yasal mı Sorusuna? Bitturk yasal bir işlem platformudur Ticaret Odasına Kayıtlıdır.Al sat arasındaki Komisyonların KDV ‘si ödenmektedir. Bitturk Yapılan işlemlerden başka bir ücret almamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabi ki vardır. Fakat Bitturk gibi köklü bir şirketin bu duruma düşmesi pek beklenmemektedir. Tek sorun şirket bünyesindeki Sanal Para Hesaplarının hesaplarının hacklenmesidir ve çalınmasıdır. Bu durumda tabi ki Bitturk şirketinde nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşama ihtimaliniz olabilir.

Şunu kesinlikle unutmamak gerekmekte Türkiye’deki değil tüm dünyadaki Dijital Varlık borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

[irp posts=”23436″ name=”Bitci.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Bitturk Devlet Garantisi Var mı?

Bitturk dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. Bitturk SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. Bitturk Sadece MASAK tarafından denetlendiği bilinmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.