Borsadaki YDF’si Büyük Olan Şirketlerin Hisseleri !!! Korkmadan Al

YDF değerleri en yüksek hisseler, YDF Nedir ? YDF değeri Nasıl Hesaplanr? YDF değerleri en iyi Şirketler,

Borsadaki YDF’si Büyük Olan Şirketler

Borsada son dönemde YDF diye bir tabir çıktı. YDF nedir ne değildir sizler için kısaca anlatalım. YDF dediğiniz aslında şirketin verimi diyebiliriz. Basit bir anlatımla şirketin Net Dönem Karı ,Ödenmiş Sermayesinden büyük ise buna YDF ‘si yüksek şirket diyoruz. Böyle şirketleri uzun ve orta vadede gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bu yatırım size kesinlikle kaybettirmez enflasyon üzerinde kazanç sağlar. Sağdan soldan duyduğunuz hisselerden 100 kat daha güvenilirdir. Kolay kolay manipüle edilmez ve tavan tavan gitmez ama her gün %2 %3 artar ve orta vadede enflasyonun 2/3 katını size kazandırır.

Aşağıdaki anlatılanlar tamamen hisselerin YDF değerleri üzerinden anlatılmıştır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen yatırımlarınızı kendi fikirleriniz ve incelemeleriniz sonrasında yapınız.

YDF’si En Yüksek Olan Şirketlerin Hisse İncelemesi

Şimdi kısaca bir örnek vermek gerekirse Borsa İstanbul’daki en yüksek YDF KCHOL (Koç Holding)hissesinde bulunmakta. Ödenmiş sermayesi 2.536.000 TL peki 2023 yılındaki son açıklanan bilançolara göre net dönem karı nedir tam 37.372.000 TL yani tam 15 katı diyebiliriz. Şimdi bu şirketin hissesini gelde alma. Harika karlara sahip ve orta vadede bedelsiz ihtimali çok yüksek.

Bir örnek daha verelim SAHOL şirketi yani Hacı Ömer Sabancı Holding Ödenmiş sermayesi 2.040.000 TL  peki gelelim son bilanço dönemine göre net dönem karı 19.400.000 TL yani tam 10 katı neredeyse. Gözünüz kapalı yatırım yapabilirsiniz.

Kanal İstanbul Projesinde Yatırımı Olan Hisseler(Uçacak Şirket Hisseleri)

İnternet üzerinde fenomenler hep YDF deyip dururlar ama hiç detay vermezler biz size tüm detayları ve Borsa İstanbul’un YDF si en yüksek hisselerini çıkardık.

Şimdi bir kaç tane daha şirketi inceleyelim.

THYAO (Türk Hava Yolları A.Ş) herkesin bildiği ama artık çok yükseldi daha nereye gidebilir dediği hisseye bakalım. YDF denildiğinde ikinci sırada yer alır. Karlılık inanılmaz. Net ödenmiş sermayesi 1.380.000 TL peki kazancına bakalım 19.400.000 TL neredeyse tam 13 katı diyebiliriz. Harika bir kazanç . Sermaye arttırımı ve Bedelsiz alma ihtimali en yüksek şirketlerden biri.

YDF’si En Yüksek Olan Banka Hisseleri

Bu hisselerden sonra büyük kar yapan ve faiz arttırımından sonra çok daha fazla kar yapacak olan Banka hisselerine gelelim.

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Akbank AKBNK hissesi yükselme potansiyeli en iyi banka hisselerinden biri. Asla yatırımcısını üzmez. Deli gibi artışlar beklenmese de Enflasyona karşı sizi ezdirmez. Ödenmiş sermayesi 5.200.000 TL  peki gelelim son bilanço dönemine göre net dönem karı 31.013.000 TL yani tam 6 katı neredeyse. Gözünüz kapalı yatırım yapabilirsiniz.

Turkiye Is Bankasi C Ord Shs Hissesini inceleyelim şimdide. Hisse son derece uygun. 2023 yılında çok fazla prim yapmamış. Tam yatırımlık hisse diyebiliriz. En yüksek ödenmiş sermayelerden birine sahip. Tam 10.000.000 TL Fakat karlılığına baktığımızda 31.495.000 TL ile en yükske karlılığa sahip bankalardan biri. Güvenli yatırım için ideal bir hisse diyebiliriz. 

Ve son olarak sizlere Yapı Kredi Bankasının hissesini verelim. Ödenmiş sermaye 8.447.000 TL . Çok fazla primlenmemiş hisselerden. Net dönem karı 24.116.000 TL yani neredeyse 3 katı. Birde ödenmiş sermayesinin yüksek olduğunu düşünürseniz kesinlikle sorunsuz bir yatırım gibi gözükmekte.

Borsadaki Turizm ve Otel Şirket Hisseleri (Yaza Doğru Çıkan Hisseler)

Yukarıda belirttiğimiz hisseler YDF değerleri en yüksek hisseler diyebiliriz. Tabi ki bu şekilde bir çok şirket var fakat biz sizlere en güvenli ve en kazançlı yatırım yapılabilir hisseleri listeledik. Tamamen inceleyip kendiniz karar vermeniz gerekmektedir. Bu haberimizde kesinlikle yatırım tavsiye yapılmamaktadır. Sadece Şirket incelemesi yapılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.