BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

BtcTürk Güvenilir mi? BtcTürk Sahibi Kim? BtcTürk Devlet Güvencesi Var mı? BtcTürk Batma İhtimali Var mı? BtcTürk Kime Ait? BtcTürk Hakkında Tüm Detaylar

BtcTürk Güvenilir mi?

Thodex dolandırıcılığından sonra sanal para yani coin piyasasında bulunan herkes de bir güvensizlik oluştu. Özellikle Thodex olayından sonra bir çok yatırımcı coin borsalarına güveni azalmış durumda. Btc Türk firması ise Türkiye’nin en eski bitcoin ve altcoin borsalarından biri. Tabi ki genel bir denetlemeye tabii değil. Fakat bir çok Spor kulübüne ve bir çok firmaya sponsor olduğu bilinmekte. Ayrıca bu güne kadar herhangi bir ödeme sıkıntısı yaşatmamıştır. Genel olarak Türkiye’de en güvenilir sanal para borsalarından biridir diyebiliriz. Ayrıca işlem hacmine göre Türkiye’nin ilk sırasında dünyada ise 4. sırada olan bir borsadır. En çok kullanıcıya sahip borsalardan biridir. 7/24 rahatlıkla bitcoin ve diğer kripto para birimlerini rahatlıkla alabilirsiniz. Bir çok güvenlik önlemleri almaktalar ve uluslararası bağımsız denetim şirketleri tarafından denetlenmektedir. Türkiye’de Malatya Spora forma sponsoru olarak öne çıkmaktadır. Ayrıca Milli Takımlar Ana sponsorudur. İstanbul ticaret odasına Kayıtlıdır. Eliptik yazılım ve Tic. A.Ş firmasının tescilli markasıdır. Sanal pazaryeri lisansı bulunmaktadır ve 19.000.000 TL sermayesi bulunmaktadır. Genel Merkezleri Akmerkezde Binasında bulunmaktadır.

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

btcturk-batarmi

BtcTürk Adres Bilgileri

Eliptik Yazılım ve Tic. A.Ş.
Nispetiye Caddesi Akmerkez E3 Kulesi Kat: 9 Beşiktaş / İstanbul

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

BtcTürk Sahibi Kim, Kime Ait?

Qnb Finansinvest Şirketinin Ceo’su olan Özgür Güneri BtcTürk firmasının sahibidir. Türk lirası ile ilgili işlem yapan en büyük Türk borsalarından biridir.  Özgür Güneri Btc Türk firmasının %95 ine sahiptir. Özgür Güneri 30 yıllık bir finans tecrübesine sahiptir.

Özgür Güneri 1972 yılında Gaziantep’te doğdu. Lise eğitimine kadar Gaziantep’te okudu. Marmara üniversitesi İngilizce işletme bölümünü derece ile bitirdi. 1991 yılında Global Menkul Değerler Araştırma Bölümünde işe başlamıştır.Özgür Güneri London Business School’dan MBA derecesi bulunmaktadır. 1998 yılında Egenbankta görev almıştır. 2000 Yılında Finansbank Grubunda çalışmaya başlamıştır. Burada Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu üyelikleri yapmıştır.

Btctürk Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Btctürk’te bulunan bitcoin ve altcoinlerin hepsi offline cüzdanlarda ve kasalarda tutulmaktadır. Bu nedenle dışardan bir hack girişimi ile coinlerin çalınma ihtimali yoktur. Tabi ki bazı işlem zamanlarında bu coinlere ulaşım ve çalışma riski her zaman bulunmaktadır. Hiç bir coin borsası%100 güvenli diyemeyiz. Fakat Btc Türk güvenlik konusunda en üst teknolojiyi kullanmaktadır. Ayrıca mobil uygulaması son derece güvenlik yöntemleri ile koruması sağlanmaktadır.

btc-turk-sorun-yasarmiyim

BtcTürk Batma İhtimali Var mı?

Btctürk sanal para borsasıdır. Aslında yapılan işlem tamamen yatırımcılar arasındaki alış satışı sağlamaktır ve bu işlemlerden komisyon almaktadır. Ayrıca sizin hesabınızda bulunan bitcoin ve altcoinlerinin güvenli bir şekilde hesabınızda tutmayı sağlayan bir firmadır. Tabi ki Türkiye’de herhangi bir coin denetleme kurumu bulunmamaktadır. Şirket açıklamasına göre Ulusları denetleme kuruluşları tarafından denetlenmektedir. Fakat firma bu denetleme kurumları konusunda bilgi vermemektedir.

btcturk-kime-ait

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

BtcTürk Sağlam mı?

Gelelim aslında en önemli soruya Btctürk Güvenilir mi? Batar mı yada paramı alıp gidebilirler mi? Tabi ki her şirket gibi Btctürk firmasında batma ihtimali vardir. Fakat Ceo finans konusunda çok başarılı biridir. Ayrıca komisyon konusunda çok iyi bir kazanç sağlamaktadır. Zarar etme ihtimalleri herhangi bir hacklenme durumu olmadığı sürece çok zordur. Hesaplarınızdaki para yada bitcoinler hacklenirse sorumluluk konusunda net bilgi bulunmamaktadır.

Bu nedenle sadece Türkiye’deki değil tüm dünyadaki sanal para borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

Yorumlar
  1. Halim TANRIKULU dedi ki:

    Bende BTC TURK’ Alım satım işlemleri yapmak istiyorum İşlem yapan kişilere nasıl bir güvence veriyorsunuz