Burun Ucu Kaldırma Estetiği Fiyatları 2024 (Öncesi ve Sonrası Foto)

Burun Ucu Estetiği Ameliyatı, Burun Ucu Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır? ,Burun Ucu Estetiği Ameliyatı Sonrası, Burun Ucu Estetiği İyileşme Süreci, Burun Ucu Estetiği Fiyatları 2024, Ameliyatsız Burun Ucu Estetiği Fiyatları 2024, Burun Ucu Kaldırma Egzersizleri, Burun Ucu Kaldırma Estetiği Öncesi Sonrası Foto Galeri 

Burun Ucu Estetiği Ameliyatı

Günümüzde burun estetik ameliyatlarının en çok tercih edileni burun ucu estetiği olmaya başladı. Burun ucu konusunda maalesef ülkemizdeki insanlar çok şanssız diyebiliriz. Neredeyse ülkenin %80 civarında burun ucu ile ilgili düşüklük ,eğrilik , geniş burun delikleri yada asimetrik olarak sorun bulunmakta. Tabi ki herkes şikayetçi olmasa da özellikle kadınlar son derece bu konudan şikayetçi olabilmekte. Son dönemde ise erkeklerde de burun ucu kaldırma estetiği son derece yaygın hale geldi. Biz size Burun ucu estetiği konusunda tüm detayları net bir şekilde anlattık. Bu makale için 3 ünlü doktordan görüş alınmıştır ve tüm bilgileri derlenmiştir. Genel olarak burun ucu estetiği öncesi neler yapılır, Burun ucu estetiği sonrası neler olur,  iyileşme süreci nasıl tamamlanır,Burun ucu estetiği fiyatları 2024 yılında ne kadar, En iyi burun ucu estetiği doktorları gibi bir çok sorunuzun cevabını net bir şekilde bulabileceksiniz.

Burun insanda aslında en çok dikkat edilen en dikkat çeken organlardan biridir. Gerçekten de burun estetiği sonrasında bambaşka biri haline gelen binlerce insan bulunmakta . Hem öz güveni çok fazla arttırıyor hemde görüşünüze son derece katkısı bulunmakta. Sadece küçük bir dokunuş ile burun ucu kaldırma ameliyatı bile sizi bambaşka biri haline getirebilir.

burun-ucu-kaldirma-oncesi-sonrasi-foto2

Burun Ucu Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Burun ucu kaldırma estetiği genellikle burun ucu düşük yada eğrilik olan kişilerde çok fazla tercih edilmekte. Ayrıca burun küçültme ameliyatı olan kişilerde belli bir süre sonra burun ucu kaldırma estetiği yaptırmakta. Bu ameliyatla ilgili bir sorun olmayıp daha estetik ve güzel durması için yapılan bir estetik ameliyattır. En çok dikkat edilmesi gereken ise burun ucu kaldırma operasyonu yapıldıktan sonra kıkırdaklarda herhangi bir zarar olmamasınadır. Bu gidi durumlarda nefes almada zorluk yaşanabilir.

Buru ucu Estetiğinde Yapılan işlemler ;

  • Burun Ucu Kaldırma Estetiği
  • Burun Ucu İnceltme Estetiği
  • Burun Ucunu Öne Alma 
  • Burun Ucu Eğrilik düzeltme
  • Burun Açısını Değiştirme 

burun-ucu-estetigioncesi-sonrasi

Gibi yukarıdaki işlemler burun kemiğinde ve kıkırdaklarda herhangi bir kırma işlemi yapılmadan uygulanabilmektedir. Bu işlemler de olumlu sonuç alabilmek için öncelik her zaman dediğimiz gibi burun yapısının sağlıklı olmasıdır. Burun ucu estetiği kolay bir işlem olduğu için neredeyse tüm estetik doktorları yapabilir fakat başka bir burun sorununuz varsa oda bu ameliyat ile birlikte çözülmelidir. yoksa çok daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir.

Burun ucu ameliyatı genel anestezi ile yapılmaktadır. Bazı doktorlar local anestezi yaptığını söylese de maalesef genel anestezi en doğru yöntemdir. Sadece burun ucunda bir problem varsa bu ameliyatın süresi ortalama 20 dakika ile 1 saat arasında değişmektedir. Burun ucu altında yarım santimlik bir kesi açılır. bu kesi iz v.s kalmaz ve 3 ay içinde kendiliğinden kaybolur. Herhangi bir iz kalmaz. Burnunuzun yapısına göre cilt altına girilir. Burun ucundaki sorunlu kıkırdak doku kesilerek düzeltilir. Bazı durumlarda buraya kıkırdak eklemesi de yapılabilir. Özel estetik dikişler sayesinde iz kalmayacak şekilde dikiş işlemi yapılır. En çok karşılaşılan burun ucu estetiği ise iri burunlarda ki delikleri küçültme ve daha estetik bir görünüme getirmedir. Bu işlemde kıkırdak kısmı kesilir ve özel iç dikişler ile toparlanır.

Burun ucu ameliyatı Basit bir ameliyat gibi görünse de kesinlikle deneyimli Estetik Cerrahlar tarafından yapılmalıdır. Bu ameliyat öncesinde Burunda kemik ve Kıkırdak yapısında herhangi bir sorun varsa birlikte ele alınmalı ve doğru planlama yapılarak tüm sorunlar tek bir ameliyat ile ortadan kaldırılmalıdır.

burun-ucu-kladirma-estetigi

Burun Ucu Estetiği Öncesi

Burun ucu estetiği operasyonu öncesinde doktorunuz burun ile ilgili şikayetlerinizi dinler. Ameliyat sonrasında beklentileriniz neler örnek gösterebileceğiniz burun modelleri var mı onlar konuşulur. Burun yapınız incelenir. Burnunuz bir çok noktadan fotoğraflanır. Doktorunuz size daha önce yapmış olduğu ameliyatların öncesi ve sonrasını gösterir. Burun ucu estetik operasyonuna karar verirseniz hızlı bir şekilde ameliyat günü kararlaştırılır.

Burun Ucu Estetiği Ameliyatı Sonrası

Burun ucu ameliyatı sonrası bir takım ağrı ve morluklar olacaktır. burun damarsal açıdan vücudun diğer bölümlerine göre daha zayıf bir bölge olduğu için ödemler biraz geç kaybolacaktır. Burun ucu estetiği sonrasında burun ucunda ve çevresinde sertlikler görülebilir. Burun ucu en geç iyileşen bölgelerden biridir. Özellikle ameliyat sonra burun ucunda hissizlik yaşanabilmektedir. Bu son derece doğal bir süreçtir. Burun ucu ameliyatından sonra sonra ortalama olarak ödem ve diğer şikayetlerin geçmesi 3 ile 6 ayı bulabilir. Yapınıza göre bu süre değişmektedir. Danıştığımız doktorlardan aldığımız bilgiye göre ortalama olarak 4 ay gibi bir sürede tüm sorunların ortadan kalktığı belirtilmekte.

Burun ucu estetiği sonrasında kesinlikle silikon kullanılmamalıdır. Burun ucu ameliyatından sonra gözlerde şişlik ve morluk yaşanmamaktadır. Fakat burunda farklı işlemler yapılmışsa gözlerde morluk yaşanabilir. Ortalama olarak 10 gün içinde göz altı şişlikleri ve morluklar geçmektedir.

burun-ucu-kladirma-estetigi-fiyatlari

Burun Ucu Estetiği İyileşme Süreci

  • Operasyon herhangi bir şekilde hastanede yatma gerektirmemektedir. Aynı gün taburcu olursunuz
  • Burun ucu estetik ameliyatından sonra burnunuza sarılı olan özel bantları ıslatmadan duşunuzu alabilir ve normal yaşamınıza dönebilirsiniz.
  • Ameliyat sonrasından ortalama 5 gün ile 7 gün arasında burundaki banlar alınır.
  • Burun yapınıza göre gerekli ise burun ucuna nasıl masaj yapacağınız gösterilir.
  • Ortalama 4 hafta sonrasında burnunuz yeni şekline alışmaya başlar ve yeni bir döneme adım atarsınız.
  • Net bir sonuç için ortalama olarak 4 ay ile 6 ay arasında bir süre gereklidir.

burun-ucu-estetigi-fiyatlari

Burun Ucu Estetiği Fiyatları 2024

Burun ucu ameliyatları normal burun ameliyatlarına göre daha uygun fiyatlıdır. Fakat tabi ki 2024 yılında fiyatlar geçen yıla göre ortalama %40 civarında arttı. Normal bir Operatör doktor burun ucu kaldırma ameliyatı fiyatı 2024 yılında 7.000 TL ile 12.000 TL arasında yapmakta. Fakat ünlülerin doktorları ve isim yapmış estetik cerrahları ortalama olarak 15.000 TL ile 50.000 TL civarındaki fiyatlara burun ucu kaldırma ameliyatını yapmakta.

Burun Ucu Estetiği  Fiyat Ortalaması
Doç. Dr. Burhan Özalp 8.000 TL ile 14.000 TL
Dr. Alper Tuncel 9.000 TL ile 11.000 TL
Op. Dr. Barış Keklik 7.000 TL ile 12.000 TL
Dr. Arda Katırcıoğlu 9.000 TL ile 15.000 TL
Op. Dr. Yusuf Orhan UÇAL
7.000 TL ile 13.000 TL
Op. Dr. Defne Erkara
10.000 TL ile 16.000 TL
Op. Dr. Niyazi Altıntoprak
9.000 TL ile 12.000 TL
Op. Dr. Yusuf Orhan UÇAL
11.000 TL ile 16.000 TL
Op Dr Savaş SARI
10.000 TL ile 15.000 TL
Op.Dr.Yalçın Özsoy
9.000 TL ile 13.000 TL
Op. Dr. Oray Karaçaylı
9.000 TL ile 15.000 TL
Op.Dr. Levent AYDAR
11.000 TL ile 14.000 TL

Ameliyatsız Burun Ucu Estetiği

Ameliyatsız burun ucu estetiği Burun yapısında herhangi bir sorun olmayan kişilerde son dönemde en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Aslında basit bir estetik müdahale diyebiliriz. Bir botoks yaptırmak kadar zararsızdır. Burun ucu dolgusu denilen yıllardır güvenilirliği kanıtlanmış doldu ve vitaminlerin burun ucu kısmına enjekte edilmesi ile birlikte burun ucu herhangi bir kesi yada operasyon olmadan kaldırılır.

Bu işlem için herhangi bir narkoz anestezi işlemi uygulanmaz.Ortalama 15-20 dakikalık bir işlemdir. İşlem sonrasında normal yaşamınıza dönebilirsiniz. Ortalama 1.5 ile 2 yıl civarında bu işlem etkisini sürdürür. Bazı kişilerde ise bu işlem burunda nefes almayı rahatlattığı görülmüştür.

Ameliyatsız Burun ucu Estetiği Herkese Yapılmamalıdır. Herhangi bir burun sorununuz varsa yaptırmadan önce kesinlikle estetik doktorunuza bilgi vermelisiniz.

burun-ucu-estetigi-fiyatlari

Ameliyatsız Burun Ucu Estetiği Fiyatları 2024

Ameliyatsız burun ucu estetiği fiyatları 2024 yılında ortalama olarak 3.000 TL ile 7.000 TL arasındaki fiyatlara yapılmaktadır. Ortalama ömrü 2 yıldır. Genel olarak bu işlem çok basit ve hızlı yapılan bir işlemdir. Ünlülerin isim yapmış doktorları bu estetik işlemini ortalama olarak 20.000 TL civarına da yaptıkları bilinmektedir. Fakat yapılan işlem basit ve kolay bir işlemdir.

Burun Ucu Kaldırma Estetiği Öncesi Sonrası Foto Galeri 

burun kaldırma ameliyatlarınınn en çok öncesi ve sonrası fotoğrafları aratılmakta. Sizler için önemli örnekleri derledik. Bu sayede sonuçları çok daha rahat bir şekilde görebilir ve burun ucu kaldırma ameliyatı sonrasında nasıl olabileceğiniz hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.

burun-ucu-kaldirma-oncesi-sonrasi-foto

burun-ucu-estetigi-oncesi-sonrasi-foto

 

Yorumlar
  1. Melis dedi ki:

    Benim burun estetik ameliyatı sonrasinda burnumun ucu aşağı düştü. Simdi çok kötü görünüyor. Gittigim uzmanlar ameliyat ile ilgili dedi. Siz siz olum iyi doktorlara burun estetiği ameliyatı yaptirin. Simdi tekrar müdahale olacak burnuma. Nefes almamda zorlaştı