CardFinans ParaPuan Harcanan Yerler, Alışveriş Siteleri ,Market ve Akaryakıt

Card Finans Para Puan Nerelerde Geçiyor? Card Finans Para Puan Geçen Marketler, Card Finans Para Puanlar Akaryakıt İstasyonları, Card Finans Para Puan Geçen Alışveriş Siteleri, Finans Bank Card Finans Para Puan Geçen Giyim ve Kozmetik Mağazaları ve Tüm Detaylar Haberimizde…

Card Finans, Finansbank’ın himayesinde açılmış olan bir yan markadır ve bu marka müşterilerine özel kampanyalar oluşturarak kredi kartı avantajları sağlar. Kredi kartınızı anlaşmalı üye iş yerlerinde kullandığınız takdirde ise Para Puanlar kazanırsınız. Kazanmış olduğunuz Para Puanları ise yine Card Finans’ın anlaşmalı olduğu üye iş yerlerinde harcayabilirsiniz. Card Finans Kredi Kartları size bir çok kampanyanın ve avantajı önünüze seriyor. Fakat yıllık kart ücreti olarak diğer kartlara göre yıllık aidatı biraz yüksektir. Bu ücreti ödememek için ise 2 adet otomatik ödeme talimatını kredi kartınıza tanımlamanız yeterlidir. Bu sayede kartınızı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Card Finans Para Puanların Harcanabileceği Marketler

Dia-sa, Carrefoursa, Kipa ve Real iye anlaşmalı üye iş yeri olan Card Finans sayesinde, bu yaygın 4 markadan bir tanesinden alışveriş yaptığınız takdirde yapmış olduğunuz tutarın yaklaşık olarak %5’i kadar Para Puan kazanmış olursunuz. Yaklaşık olarak dememizin sebebi ise, yapmış olduğunuz alışveriş tutarına göre bu oranın değişkenlik göstermesi. Alışverişinizi yaptıktan sonra ödemenizi mutlaka Card Finans kredi kartınız ile ödemeniz gerekir. Üye iş yeri olmayan marketlerden alışveriş yaparsanız Para Puan kazanamazsınız.

Card Finans Para Puanların Harcanabileceği Benzin İstasyonları

BP, Opet, Petrol Ofisi, Shell, Total ve Aytemiz benzin istasyonlarında yapacağınız her alışveriş için Para Puan kazanabilir, ya da kartınızda bulunan ve birikmiş olan Para Puanızı kullanabilirsiniz. Para Puanlarınız sayesinde yakıtınızı ödeyebilir, kartınız sayesinde yeni Para Puanlar kazanabilirsiniz.

Card Finans Para Puanın Geçerli Olduğu İnternet Siteleri

N11, Trendyol, Atlas Global, THY, Kiğılı, Boyner, Beko, Arçelik gibi internetten alışveriş yapma imkanı sunan mağazalarda da Para Puanlarınız ile alışveriş yapabilir, bu mağazalardan Para Puan kazanabilir ya da ekstra taksitlendirme imkanlarından gaydalanabilirsiniz. Birçok markaya en az +5 taksit imkanı veren Card Finans, bu sayıyı 7’ye hatta 10’a bile çıkartabiliyor. Bu mağazalardan alışveriş yaparken ödemelerinizi Card Finans kartınız ile ödemelisiniz, gerekli kampanyaları takip edip alışverişinizi yapmalısınız. Alışveriş yaptığınız yer size kampanyaları hatırlatmayı unutabilir, bu yüzden siz haberdar olmalısınız.

Card Finans Para Puanın Geçerli Olduğu Kozmetik Market

Boyner, N11 gibi sitelerin haricinde kozmetik alanında öne çıkmış olan Watsons da Card Finans kartınız ile yapacağınız alışverişte 20 TL tutarında Para Puan kazanabilirsiniz. Kazanacağınız Para Puanın miktarı maximum 20 TL’dir.

Card Finans Para Puanın Geçerli Olduğu Teknoloji Mağazası

Card Finans kartınızla Vestel, Siemens gibi yerlerden yapacağınız her alışverişte Para Puan kazanma şansını yakalayabilir, ayrıca alacağınız ürünlerde mağazanın size yapmış olduğu taksitlere ek olarak fazladan taksitlendirme yapabilirsiniz. Özellikle senelik taksitlendirme imkanı sunan Card Finans alacağınız ürünlerde 12 aya varan taksit seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlıyor.

Giyim Mağazalarında Para Puan

Beymen, Kiğılı, NetWork Koton gibi giyim mağazalarında 6 aya varan taksitlendirme seçenekleri ile kolaylıkla alışverişlerinizi yapabilir, toplam tutarı altı aya bölerek ödeyebilirsiniz. Bunun yanında Altın Yıldız markasından yaptığınız alışverişlerde tutarın %25’i hesabınıza Para Puan olarak yansıtılıyor, ayrıca dilerseniz 9 taksit yapma imkanı veriyorlar.

Eğitim Öğretim İhtiyaçları

Eğitim ve kırtasiye alışverişlerinizde 100 TL’ye kadar Para Puan kazanabilirsiniz, bunun yanında anlaşmalı olan kırtasiye üye iş yerlerinden yaptığınız alışverişte Para Puanlarınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca bir çok üniversitenin öğrenim ücreti ödemesini de Card Finans kredi kartınızla yaparak yüksek para puanlar kazanabilirsiniz.

Ev İhtiyaçlarınız İçin Card Finans Para Puanlar

İkea mağazasından yapacağınız alışverişlerde taksitli ya da peşin fiyat gözetmeksizin 12 aylık taksitlendirme imkanı sunan Card Finans ev dekorasyonu konusunda da müşterilerine destek sağlıyor. İndirimli fiyatı ve peşin fiyatı aradında ciddi rakamlar olsa dahi Card Finans sahipleri kartlarını 12 ay taksitli ödeme seçmek için veriyor, peşin fiyatına eşyalarına kavuşuyor.

Hemen her sektörde kampanyalar düzenleyen Card Finans bir Finansbank projesidir, müşterilerinin yoğunlukla alışveriş yaptığı yerlere bakarak anlaşmalar sağlamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.